מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקסיפן בהריוןשירה23/07/2008
אני בשבוע 32 להריוני,בעלי סובל בימים האחרונים מכאבי גב ועזרתי לו למרוח את המשחה אקסיפן המיועדת לשיכוך כאבי גב שרירים ופרקים,, לאחר שמרחתי נלחצתי ממה שעשיתי מאחר והמשחה יכולה להיספג בכף ידי ו שטפתי את היד. האם זה חלילה יכול לפגוע בעובר? רשום שהתרופה אסורה בהריון. תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כדאי
ד''ר בני שכטר23/07/2008להשתמש בתרופות כגון אלא בשלב זה של ההריון.
אבל הסיכוי שנספג משהו משמעותי ממה שתיארת הוא לא גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן התחתונה..שירי23/07/2008
שלום לכם, המחזור שלי בד"כ סדיר (28,9) והייתי צריכה לקבל ב20.21/7 ולא קיבלתי אז רכתי ב21/7 בדיקת הריון ביתית (אגב לא בשתן ריאשון) והתוצאה היתה חיובית. מותר לציין שבשבוע שבועיים באחרונים אני סובלת מעצירות ודקירות בבטן לעיתים קרובות. קצת מלחיץ.. רופאת הנשים שלי הפנתה אותי לבדיקות דם, אותם ביצעתי 22/7 ,מתי אוכל לקבל תוצאות שאבין אם מדובר בהריון? או שבעצם הבדיקה הביתית מספיקה? ולגבי הכאבים מה זה אומר?? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיובי זה חיובי
ד''ר בני שכטר23/07/2008בדיקת הדם רק תיתן כיוון באיזה שלב את נמצאת.
בשל הכאבים כדאי לדעתי לעשות גם בדיקה ואולטרה-סאונד.
אחד הדברים החשובים שיש לשלול בכל היריון זה שלא מדובר בהיריון מחוץ לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בסוף ההריוןנורית23/07/2008
בתחילת ההריון סבלתי מהקאות ובחילות במשך חודש בערך , לאחר מכן הכל היה בסדר . אני בשבוע 34 ולפני כשבוע חזרו הבחילות ( ללא הקאות ) האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי את חוזרת אחורה?
ד''ר בני שכטר23/07/2008סתם...
זו תופעה אפשרית בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- VSD ודיקור מי שפירמיכל22/07/2008
אני בשבוע 25 להריוני (הריון בסיכון עקב סוכרת טייפ 1). בשבוע 20 בבדיקת אקו לב עובר נכתב כי במנח יחיד נראה ספק מעבר קטנטן במחיצה הבין חדרית. באם תישמע אוושה לפני השחרור יש לבצע אקו לב. בסקירה המורחבת בשבוע 23 הוחלט להפנותי לייעוץ גנטי מאחר ובסקירה בחלק מהמנחים אכן חשד ל-VSD. לא עשיתי מי שפיר מאחר ותוצאות השקיפות והחלבון העוברי (כולל אינהיבין) היו תקינים: שקיפות: סיכון סטטיסטי לתסמונת דאון עפ"י גיל 1:960 ומשוקלל עם השקיפות ובדיקת הדם 1:20,000. חלבון עוברי: לפי גיל 1:960 לפי גיל ו-4 הבדיקות 1:9,999 גם הסקירה המוקדמת תקינה. האם לאור הנתונים כאשר VSD ממצא יחיד, יש המלצה לדיקור מי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר23/07/2008ברוב המקרים כאשר יש ממצא בודד ההמלצה היא לא לבצע, למעט מספר מקרים מאד ספציפיים.
לא זכור לי האם VSD הוא אחד מהם. בכל אופן אני בטוח שהופנת ליעוץ גנטי בשל הממצא ושם היו אמורים לומר לך מה ההמלצה אומרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל דחוף!!!!
מאיה09/09/2008יצא לי לראות את שאלתך בפורום ופשוט הזדהתי עמך! גם לעוברית שלי מצאו את אותו הדבר וגם הבדיקות שלי תקינות והפנו אותנו לדיקור ואני לא שלמה עם ההחלטה לעשות דיקור. רציתי לדעת מה את עשית בבקשה זה יעזור לי מאוד להחליט המייל שלי [email protected] אשמח אם תחזרי אליי תודה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לאחר לידהקרן22/07/2008
הי במהלך ההיריון עליתי 30 ק"ג!! גם לפני ההריון לא הייתי רזונת. כבר עברה שנה ואני לא מצליחה להוריד במשקל למרות כל הדיאטות. עד לא מזמן הנקתי ופחדתי להשתמש בתרופות, האם יש תרופה שיכולה לעזור לי לרדת במשקל?אני מרגישה שזה מסכן את בריאותי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
נורית23/07/2008אני לא רופאה אבל... רק אם כבר הפסקת לגמרי להניק, תשאלי את הרופא שלך בנוגע לתרופה בשם רדוקטיל היא תרופה שמסופקת דרך קופת החולים ובפיקוח הרופא אך היא בהחלט עוזרת. לפי מה שהבנתי לא כל אחת מורשת לקבל אותה. בעקרון התרופה ממש סותמת את התאבון ועזרה לאנשים רבים מאוד שאני מכירה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמה, אני ממליצה על האקומפליה יותר
אבי26/07/2008מרדוקטיל. הי , הייתי במצבך , אחרי הריון והיה לי קשה מאד לרדת . כמובן שאםאת לא מניקה אין בעיה של שימוש בתרופות שעוזרות לרזות והן אכן עושות את העבודה!!! ניסיתי את שתיהן. עם האקומפליה הגעתי למשקל הרצוי, כמובן שבשילוב עם דיאטה נכונה ופעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת לפני טיפול פוריותאילנה22/07/2008
שלום לכולם, אני לפני טיפולי הפריה וגילו שאני לא מחוסנת נגד אדמתולכן הטיפול נדחה. חוסנתי בשני חיסוני אדמת האחרון היה ב- 15.7. אני מבקשת לברר אם אני צריכה לחכות חודשיים או פרק זמן אחר לאחר החיסון לפני תחילת הטיפול. אודה לכם מאוד באם תענו לי על השאלה. שאלה נוספת אם בזמן ההמתנה אני נקלטת להריון בטבעי מה רמת הסיכון? יום נפלא תודה רבה מראש אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר23/07/2008ההמצלה היא להמתין חודש לאחר החיסון.
אם נקלטת לפני כן? יש צורך ביעוץ המרכז הטרטולוגי בבי"ח בילינסון או הדסה עין כרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי!!תוצאות העמסת סוכר 100 גרםשני22/07/2008
שבוע 36. הוחלט לבצע העמסה מלאה כי העובדר גדול (מתאים לשבוע 38) וכן אימי היא סוכרתית. התוצאות: 0 = 76 60 = 150 120 = 146 180 = 56 אני לא יודעת מה זה אומר. התוצאה לאחר 180 דקות מפחידה אותי כי היא היתה צבועה באדום. מה זה אומר? בבקשה תעזרו לי. אני לא מפסיקה לבכות. האם זה אומר שיש לי סוכרת הריונית? אם יש בנות שיודעות בפורום - אני אשמח. כי אני רואה שהרופאים עסוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי בכי
ד''ר בני שכטר23/07/2008התוצאה תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - לא ללבוש חזיה בזמן ההריוןאורית22/07/2008
האם זה מותר או שמה ששמעתי מבחרות נכון? אם לא לובשים חזיה בזמן ההריון אז החזה נופל.... או משהו כזה ? האם יש דברים בגו? או שזה סיפורי סבתא??? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפך
נטע22/07/2008אני קראתי שההמלצה היא ללבוש חזיה רוב הזמן כדי לתת לחזה תמיכה טובה ולמניעת נפילת החזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי שרצוי אפילו בזמן שינה
שני22/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי לידהאני21/07/2008
שלום אני בחורה בת 26 לפני כחמישה חודשים ילדתי את בני השני בלידה רגילה ללא אפידורל או כול חומר משכך כאבים אחר. לאחר הלידה לא נתנו לי את הזריקה לכיווץ הרחם מסיבה שלא ידוע לי. אני מניקה את בני מאז לידתו ומרגישה כאבים עזים בבטן התחתונה, אני מניחה שזה מכיווץ הרחם. כפי שידוע לי מההריון הראשון והלידה הראשונה זה אמור לעבור אחרי זמן קצר, עברתי ברור אצל רופאת הנשים שלי ואפילו עברתי אולטרא סאונד סקירה בטנית, הדבר היחיד שעלה הוא העובדה שלא רואים את השחלה השמאלית שלי. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי23/07/2008כאבי בטן כרוניים דורשים בירור מפורט יותר - תרביות, בירור מלא של מער' העיכול והשתן ובמקרים קיצוניים לפרוסקופיה אבחנתית. רצוי לפנות לרופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרם חשמלי בגוףנעמה21/07/2008
אני בשבוע 29 להריון ובכל פעם שאני מתעטשת אני מרגישה זרם חשמל באגן. זה מבהיל. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזכיר לי בעיה שלי
שירי23/07/2008אני בהריון בשבוע 36 וכבר החל משבוע 34 אני מרגישה שכשאני מתכופפת או עושה תנועות באגן יש לי ממש "זצים" חשמליים שמקורם מהחיבור בין הישבן לירך. זו פשוט הרגשה מזעזעת. האם זה בגלל ההריון? האם זה יפסיק לאחר הלידה? האם יש פיתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה
ד''ר בני שכטר23/07/2008שבזמן תנועות מסויימות ישנו לחץ על עצב במקום ולכן את מרגישה "זרם".
אני מאמין כי זה יחלוף לאחר ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם רענעמה21/07/2008
מה מקור הטעם הרע בפה [שבוע 15 ivf ] ? אחרי השינה הטעם בסדר, ומיד הופך רע עם שתייה ואכילה ובעיקר לאחר ארוחות.. ממש בלתי נסבל, מוריד את הרצון לאכול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי23/07/2008מדובר בתופעה מוכרת ושכיחה בהריון. ניתן לקחת סוכריות מציצה למיניהן או כל מטעם אחר שמעלים את הטעם.
שיהיה לך הריון נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה אחרי לידההילה21/07/2008
שלום רב, אני אחרי לידה (חודש אחרי...) אני ובעלי התחלנו לקיים יחסי מין , מכיוון שאני מניקה (הנקה מלאה) איננו שומרים ואני לא לוקחת שום אמצעי מניעה . כך הבנתי שהנקה היא אמצעי מניעה כמו גלולות . האם עליי לסמוך על זה? אני לא רוצה לא לקחת גללות או להתחיל בשמירה עם אמצעים אחרים... אך כמובן שאין אנו מוכנים להיכנס להריון נוסף ..כרגע... ארצה לדעת - אם ההנקה היא מספיקה כאמצעי מניעה מלא? וכמה זמן עלי לסמוך על זה ז"א בתקופה של חצי שנה הנקה מלאה?
ד``ר יורם גלעדי23/07/2008רצוי לא לסמוך על ההנקה בלבד ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גנטית ל- SMAדנה21/07/2008
שלום רב. אני בהריון ועשיתי בדיקות גנטיות. אחת הבדיקות היא SMA לניוון שרירים. בבדיקה התגלתי כנשאית של ה- SMA. רציתי לדעת מה זה אומר?? מה המשמעויות של זה??? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SMA
ד``ר איילון לחמן22/07/2008לדנה שלום.
המשמעות שבן זוגך חייב גם הוא להיבדק. אם ימצא נשא יש לבדוק העובר באמצעות בדיקת מי השפיר.אגב האם כל זאת לא הוסבר לך עי הצוות הגנטי??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות של SMA
דנה23/07/2008ראשית, תודה תשובתך. בנתיים אני ובן זוגי עשינו בדיקה חוזרת ואכן נמצאתי נשאית ובעלי לא (למזלינו... אני בשבוע 19). מהמכון הגנטי נאמר לי שבגלל שאני נשאית והוא לא, עורכים שוב את הבדיקה על מנת לאמת, ולקראת סוף השבוע תהיה תשובה סופית. כולי תקווה שהתוצאה תשאר כך. בכל אופן- אשמח לקבל קצת הסבר מה זה אומר שאני נשאית של הגן SMA. איך זה מתטבא בחיים, אם בכלל. יש לציין שיש לי עוד ילד בבית בן 3 והוא בריא לחלוטין. בזמנו לא היתה את הבדיקה הזו כך שלא היינו מודעים לזה. אודה על תשובתך. יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים דחוףיפית21/07/2008
קיבלתי ב-11/7 היום אני ביום ה-11 למחזור עשיתי מעקב זקיקים עובי רירית - 8 מ"מ שחלה ימנית - 26 מ"מ * 24 מ"מ בשחלה זקיק בקוטר 18*21 מ"מ שחלה שמאלית - 26 מ"מ*17 מ"מ עם זקיקים קטנים בלבד דוגלס - נוזל בכמות מעוטה מה התוצאות האלה אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה תשובות בדחיפות בבקשה
יפית22/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי22/07/2008למיטב ידיעתי, המשמעות שהביוץ ביומיים הקרובים (היום-מחר). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
יפית23/07/2008אז איך זה שכאשר עשיתי את הבדיקה של הביוץ אתמול זה הראה לי שני פסים חלשים מאוד כמעט ולא רואים אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר23/07/2008כי זה אומר שאו שהביוץ היה וכעת רמת ההורמון היא בירידה, או מצב הפוך שבו תפסת את תחילת העליה של ההורמון ואת ממש על סף הביוץ. בכל אופן זה אומר שתתחילו "לעבוד" (אם עוד לא עשיתם את זה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות ומותשות נוראית -שבוע6.5טל21/07/2008
שלום רב, הנני בשבוע 6.5 . הריון תאומים. בשבוע האחרון התחלתי לחוש עייפות תמידית ומותשות תמידית. יש רגעים לסירוגין שבהם אני פשוט מרגישה מעין תחושה של קושי לנשום , כאילו אין לי אויר וטיפה של כח בגוף. מעיין עייפות שמעולם לא חויתי דבר כזה והמצב היחיד שאני יכולה לעשות ברגעים אלה הם לשכב ואפילו ממש להירדם תוך שניות. יש לציין כי זהו הריון ראשון עבורי לאחר טיפולי פוריות וכעת קיים גירוי יתר שחלתי 157*113 ממוצע לכל שחלה. האם התופעות אופיינות ומתאימות לשבוע זה ולמצבי? תודה מראש, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
ד``ר איילון לחמן22/07/2008לטל שלום.
כן, בהחלט יכול להיות שלאחר כל מה שעברת זהו מצבך.אמליץ רק לבדוק את בלוטת התריס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך !
טל23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)