מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי קל של מי שפירקארין29/05/2008
שלום!
אני נמצאת בשבוע 28 להריון , בבדיקת העמסה של 100 הערך שאחרי שעה היה לא תקין (201) הרופא החליט להתייחס כמו לסכרת הריון , כיום אני שומרת על דיאטה בליווי דיאטנית כבר שבועיים.
באולטרסאונד מעקב גדילה שהיה לפני 3 ימים היה ריבוי קל של מי שפיר (21)afi וכמו כן משקל העובר היה1260, הבנתי מהטכנאית שמשקל זה גדול לשבוע ההריון.
מה יכולות להיות ההשלכות לריבוי קל של מי שפיר ולעובר גדול על המשך ההריון והלידה?
תודה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת
ד''ר בני שכטר30/05/2008שלום לך
אכן יש לך כנראה סכרת היריונית וזה מתבטא בריבוי המים והמשקל.
יתכן כי אינך מאוזנת כראוי.
עליך לחזור לרופא/ה שלך להמשך מעקב וטיפול.
סכרת לא מאוזנת עשויה לגרום לבעיות במהלך ההיריון, הלידה ולעיתים גם לאחריה, לכן חשוב לעקוב ולראות האם יש צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ואדמתזיוה29/05/2008
שבוע 12 לאחר בדיקת דם הובהר שרמת הנוגדנים לאדמת חלש.
מה זה אומר?
האם לא להתקרב לילדים ?
האם יש סיכון בהדבקה?
האם להיתקרב אבל לא לגעת?
לחוצה מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר
ד''ר בני שכטר30/05/2008שכנראה את אינך מחוסנת מספיק ועושיה להדבק אם תהי במגע עם משהו חולה.
לא צריך להכנס להסגר, אבל אל תתקרבי לילדים או מבוגרים חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים וגם לבנות הפורוםחסוי29/05/2008
שאלה לרופאים וגם לבנות הפורום (מנסיונן):
חודש שעבר-כאשר המתנתי לראות אם יש הריון או לא (אחרי הזרעה) - נטלתי אנדומטרין.הנסיון לא צלח.
החודש, נסיון חדש ועוד כמה ימים אדע אם נקלט הריון. גם החודש משתמשת באנדומטרין -
משום מה, אני חשה הבדל בהפרשות -
בחודש שעבר היו הרבה יותר הפרשות..........ואילו החודש, ההפרשות יותר ב"קמצנות".
האם יכול להיות, שכאשר נקלט הריון, ההפרשות מועטות יותר? (שכאילו נספג יותר מהנר כאשר יש הריון?) או שהכל מקרי לחלוטין..........???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון אישי...
חסוי29/05/2008לצערי זהו הבדל מיקרי- קשה מאוד להניח משהו על בסיס ההפרשות וכמותן. צר לי לאכזב (בינתיים) אבל זה ממש לא אומר שום דבר, לפחות מנסיון אישי (9 טיפולים...)- אני לא רופאה ואולי תשובת הרופאים תהיה מלומדת יותר...
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה שלי
א30/05/2008הי,
לא הייתי מסתמכת על הפרשות . לדוגמא אצלי בחודש הראשון של ההריון היו הרבה יותר הפרשות מתמיד.
מאחלת לך בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
ד''ר בני שכטר30/05/2008לא הייתי מסתמך על נושא ההפרשות כמנבא היריון.
בכל אופן אני מאד מקווה שכן יהיה היריון והתחושות שלך אולי מוצדקות.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ימים אחרי הביוץ הפסיק לנשור
מיה02/06/2008לי השיער במקלחת (ובמברשת) ובאמת לאחר שבועיים
גיליתי שאני בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות לתאומים לאחר הפיהאבי29/05/2008
אודה לכם אם תוכלו לתרגם/להמליץ לי המשך טיפול
חישוב ו.א לפי תאריך החזרת עוברים 03/07/2008
גיל האישה ביום הלידה: 35y3m
סיכון לפי גיל האישה : 1:364
עובר A
שקיפות עורפית :1.5 מ"מ
סיכון לפי שקיפות עורפית + גיל האישה ביום הלידה 1:1820
עובר B
שקיפות עורפית :1.9מ"מ
סיכון לפי שקיפות עורפית + גיל האישה ביום הלידה 1:1174
שאלותי התוצאה תקינה לשני העוברים?
האם כדאי לעשות בדיקת מי שפיר (שממנה אני חוששת מאוד)?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעיתי , הבדיקה היא שקיפות עורפית
אבי29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר30/05/2008שלום לך!
הבדיקה נראית תקינה, אולם ההחלטה האם לבצע דיקור נתונה רק בידייך ולאחר התייעצות עם בן זוגך והרופא/ה שלך.
אני לא חושב שזה רציני לתת לך יעוץ חשוב שכזה, רק על סמך הבדיקה הנ"ל, בלי להכיר אותך ואת מצב הרפואי, המשפחתי, הגנטי ועוד פרטים חשובים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותשני29/05/2008
שבוע 29.
מאתמול (24 שעות) אני לא מרגישה תנועות.
האם זה סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחכי
א30/05/2008מניסיון שלי: תינסי לאכול מתוק ולשתות גם מים מתוקים ותשכבי אל צד שמאל חצי שעה. אם תוך חצי שעה לא יהיו לפחות 5-6 תנועות תפני לרופא.
זה מה שגם ככה יעשו לך כאשר תגיעי לבדיקה אז פשוט תעשי את זה בבית.
לפעמים אנחנו רק חושבות שלא היו תנועות כי אנוחנו רוב היום עסוקות ולא ממש מרוכזות בתנועות של התינוק ואז פתאום את נזכרת שלא הרגשת אותו היום.
תחנסח לשכב על צד שמאול ולהתרכז ואז תסיקי מסכנות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
ד''ר בני שכטר30/05/2008שלום לך
תקראי את תשובתה של א.
אם אחרי כל מה שמצויין שם, עדיין אין תנועות בכמות הרצויה, פני בדחיפות למוקד או למיון באיזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה מה שהיה...
שני30/05/2008פניתי למר"מ.
הרופא אמר לי: מה? עכשיו נזכרת לבוא? עניתי לו שבספרות כתוב לא לרוץ כל אימת שלא מרגישים תנועות... הוא גיחך בעצב ואמר לי שזה לא נכון!!! אם לא מרגישים תנועות - לבוא מייד!
דאגתי נורא. אבל המוניטור והאולטרא סאונד הראו שהכל בסדר.
ד"ר - אז למה אני בכל זאת לא מרגישה תנועות?????????????? הרופא ההוא העלה סברה שאולי העובר התהפך ואז הוא בועט כלפי הגב שלי. יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יכול להיות
ד''ר בני שכטר30/05/2008אבל צריכים להיות מאד זהירים בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגת עליי...שירה29/05/2008
בוקר-טוב,
אני בשבוע 19+5 ואני מרגישה דיגדוגים בבטן לפעמים מתחת לטבור ולפעמים מעל הטבור האם זה הגיוני שזה יהיה מעל הטבור?
האם זה העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילוגים.
ד``ר איילון לחמן30/05/2008לשמרית שלום.
בעקרון הכל יכול להיות.דיגדוגים מעל הרחם יכוליםאולי להיות גם תנועות במעיים שנדחקו למעלה.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשירה29/05/2008
בוקר-טוב,
אני בשבוע 19+5 ואני מרגישה דיגדוגים בבטן לפעמים מתחת לטבור ולפעמים מעל הטבור האם זה הגיוני שזה יהיה מעל הטבור?
האם זה העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר30/05/2008שלום לך.
הדגדוגים מתחת לטבור בהחלט יתכנו תנועות העובר. אלה שמעליו לא בטוח, משום הרחם עדיין לא עבר את גובה הטבור בשלב זה (רק אחרי שבוע 20).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלובין אלקטרופורזיס?שירי29/05/2008
האחות ביקשה שאעשה בדיקה זו (על אף שההמוגלובין שלי הוא 13.5) אולי בכלל הפריטין הנמוך
(7) , ועוד ערך אחד שהוא קצת גבולי.
רציתי לדעת מה הם ערכים תקינים של המוגלובין אלקטרופורזיס בהריון תאומים, (שבוע 9).
מה הם ערכים לא תקינים ועל מה הם עלולים להצביע?
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי... הספקת לדלג עלי.... :-(
שירי29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תגידו שאינכם יודעים
שירי30/05/2008את השתשובה, ולא תתעלמו... ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלקטרופורזיס
ד``ר איילון לחמן31/05/2008לשירי שלום.
מתנצל על העיכוב. בדיקת האלקטרופורזיס מבוצעת במקרים של אנמיה כלומר חוסר דם,כדי לברר את הסיבה. ישנן מחלות כמו טלסמיה ים תיכונית וכו המאובחנות בבדיקה זו. לא ברורה לי הסיבה שאת הופנת לבדיקה זו, משום שהמוגלובין שלך תקין.ממליץ שתיתיעצי עם רופא המטולוג (מומחה למחלות דם ).
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויום טוב!
שירי01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני ביוץלולי29/05/2008
שלום
המחזורים האחרונים שלי ב4 החודשים האחרונים היו : 31,31,29,28 הממוצע הוא 29 יום או 30 יום
יש סיכוי שהביוץ היה אחרי 18 יום ז"א ביוץ די מאוחר ? יכול להיות דבר כזה ? כי לפי אולטרסאונד הביוץ היה ביום ה18 למרות שהמחזורים שלי די סדירים והם נעים בין ה28 ל31. האם אפשר להסתמך על US בעניים עצומות ? האם יכול להיות תווך סטיה של שבועיים?
אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
ד``ר איילון לחמן29/05/2008ל-ל שלום.
המחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ בדרך כלל.כלומר הביוץ אינו 14 יום ,ככלל,לאחר המחזור.בדיקות הUS נחשבות אמינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8מור29/05/2008
שלום
בת 32 הריון ראשון.
משבוע 6 בחילות קשות במהלך כל היום שאתמול העוצמה שלהן פחתה.
האם עלי להלחץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע8
ד``ר איילון לחמן29/05/2008למור שלום.
לא אין מה להילחץ כשמרגישם טוב.המשיכי להיות במעקב רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיעל29/05/2008
בוקר טוב!
עשיתי מעקב זקיקים והרופאה שלי לא נמצאת הייתי שמחה לשמוע חוות דעת לגבי הממצאים
שחלה ימנית:זקיקים קטנים מ10 מ"מ
שחלה שמאלית בתוכה זקיק בקוטר 15 מ"מ
הערות: בחלל הרחם פס נוזל בעובי 2 מ"מ משני צידיו רירית סדירה בעובי 5 מ"מ מכל צד.
יש לציין שאני 4 חודשים אחרי גרידה ומאוד לחוצה להכנס שוב להריון הרופאה שלי לא רוצה לתת לי שום עזרים נוספים ובנתיים רק מפנה אותי למעקב זקיקים מה דעתכם? יש לי כבר ילדה אחת סה"כ עד כה נכנסתי באופן טבעי להריון, אשמח אם תוכלו להסביר מה הממצאים מתי אני אמורה לבייץ? מתי מומלץ לקיים יחסי מין? וחוץ מזה נראה לי שרירית הרחם לא עבה מספיק האם אני צודקת? אני מתנצלת אם חזרתי על עצמי אני פשוט מרוגשת ולחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים.
ד``ר איילון לחמן29/05/2008ליעל שלום.
לא ציינת באיזה יום במחזור את נמצאת.גם לא ברור לי למה את מבצעת מעקב זקיקים 4 חודשים לאחר שהיית בהריון.בכל מקרה נראה שאת מספר ימים לפני ביוץ.לגבי קיום יחסים -הריון זו לא האינדקציה היחידה שאני מכיר אצל זוג נשוי.
ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי
יעל29/05/2008לצערי לא ענית לאף אחת משאלותי. חוץ מזה שיש לנו מטרה מסויימת ולכן אני זקוקה להכוונה לגבי קיום יחסי המין מעבר להנאה, אני חושבת שההתבדחות לא במקומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ.
דר אילון לחמן29/05/2008שלום.
לא היתה כוונה לפגוע.עדין לא ציינת מתי מחזור אחרון ומה הסיבה למעקב הזקיקים ,אם רק לפני 4 חודשים היית בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרון
יעל29/05/2008מחזור אחרון 19.5 אבל מאוד חלש הדימום החזק החל ב21.5. לגבי המעקב זקיקים מאז הגרידה המחזור שלי לא כל כך סדיר ולכן היא רצתה לבדוק האם יש ביוץ. חוץ מזה מתנצלת על ההתרגשות לא תקופה טובה ואני מאוד רגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרידה
יעל29/05/2008הגרידה היתה יחסית קלה התבצעה בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת TSH שבוע 18שלי29/05/2008
שלום רב
אני בהריון שבוע 18 בבדיקות דם יצא
TSH 5.02 (כאשר הטווח שרשום הינו בין 0.35-4.2)
ו T4-Free 11.2 (כאשר הטווח שרשום 10.0-20.0)
מה זה אומר שה TSH גבוה?
האם הבדיקה תקינה?
תודה רבה
שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH
ד``ר איילון לחמן29/05/2008לשלי שלום.
המשמעות העקרונית של TSH גבוה היא שבלוטת התריס אינה מתפקדת מספיק. אבל בדיקת ה-T4 תקינה,אם כי מעט נמוכה. מומלץ המשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות העוברלימור29/05/2008
אני בשבוע 20
בערך משבוע 15 אני מרגישה את תנועות העוברית שלי
אך בשבוע האחרון אף על פי כל ניסיונותיי(אכילת דברים מתוקים ושכיבה על
צד שמאל...) אינני מרגישה אותה בכלל..
האם זה תקין,למרות
שבשבועות הקודמים כן הרגשתי אותה ורק עכשיו היא פתאום נעלמה לי למשך
שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר
הילה שקד29/05/2008
ממליצה לך ללכת לרופא שלך שיבדוק אותך כדי להיות רגועה.
יכול מאד להיות שהשבוע פחות שמת לב לתנועות שלה כי היית מאד עסוקה
כמו כן יכול מאד להיות שכשמת לב שהיא לא זזה , אז היא ישנה בדיוק .
יום נפלא
הילה שקד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות.
ד``ר איילון לחמן29/05/2008ללימור שלום.
אכן קצת מוזרה הרגשתך.שווה לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הלידה מתקרבת?שני ו28/05/2008
שלום,
אני בשבוע 35+3 עם סכרת הריון מאוזנת ע"י דיאטה.
בבדיקה נאמר לי כי יש לי פתיחה של 1.5 ומחיקה של 60%
לפני הבדיקה היתה לי הפרשה צהובה רירית מאוד,
כשעתיים אחרי הבדיקה הופיעה הפרשה חומה כהה מאוד עם גושים וההפרשה החומה נמשכה למשך כל היום.
האם מדובר בפקק הרירי?
האם הסימנים מורים על מועד לידה מתקרב או שיש לי עוד זמן?
אני יודעת שהכל יכול להיות אך התקופה הקרובה עמוסה בנסיעות עבודה ואני מפחדת ללדת באחת מהן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפקק הרירי
הילה שקד29/05/2008הי שני ......
מאד יכול להיות שההפרשה הרירית היא הפקק הרירי
בעקרון הפקק הרירי מסמן לנו שהלידה בדרך - עד שבועיים
בנוגע לדימום - יכול להיות שאחרי בדיקה וגינלית יתחיל דימום.
שני , הלידה תתרחש כאשר העובר שלך יהיה מוכן לצאת ובדרך כלל הצירים באים בהדרגה ולכן כאשר הם יתחילו תוכלי לחזור הביתה מהנסיעות , אלא אם כן יש ירידת מים ואז ההמלצה היא לגשת לבית החולים.
שתהיה לידה קלה ומעצימה
בהצלחה
הילה שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה.
ד``ר איילון לחמן29/05/2008לשני שלום.
המלצתי לחזור ולהיבדק כדי לראות האם קיימת דינמיקה כלומר שינוי במצב צוואר הרחם.אם כן הלידה מתקרבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוףמיכל28/05/2008
שלום רב,
אני מעוניינת לדעת האם טמפרטורת גוף של אישה בהריון גבוהה יותר ביחס לנשים שאינן בהריון?
בימים האחרונים אני מרגישה בשעות שונות במהלך היום (בעיקר בבוקר עד הצהריים) כאילו יש לי חום (הפנים שלי חמות וכך גם הבטן). בעת הרגשת החום המדחום מראה על טמפ' של 37.0, 37.2. האם זה תקין או שרצוי לבצע בדיקה? איזו טמפרטורה מעידה על חום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום.
ד``ר איילון לחמן29/05/2008לשלי שלום.
אם יש לך הרגשות חריגות בהריון,כדאי תמיד לגשת להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)