מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםיעל21/12/2007
אני בשבוע 9+ ,כל הבדיקות תקינות.(הבדיקות נערכו לפני שבועיים). אתמול בערב, היו לי כאבי בטן חזקים שבאו והלכו לסירוגין במשך כ 10 דקות רבע שעה ואז הפסיקו. לא היה דימום. האם יש סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אין סיבה לדאגה
ד''ר רמי אבירם21/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מוזרהמאיה20/12/2007
שלום רב,
שבוע 36+6, היום היתה לי הפרשה רירית-צמיגית מהנרתיק בצבע לבן עכור (סליחה על התיאור ) רציתי לדעת אם זה בסדר? האם זה אופייני להריון ? (עד כה לא היו לי הפרשות כל שהן...) האם זה מצביע על התקרבות הלידה? (התור הבא שלי בעוד 10 ימים...)
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
ד''ר בני שכטר21/12/2007ולא אומר כלום על הלידה המתקרבת, או לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים, הפרשות, בטא...טלי20/12/2007
שלום רב.
אני בשבוע 6+3
לפני יומיים הרגשתי כאבי מחזור והיו כמה טיפות דם טרי. בדיקת אולטראסאונד שעשיתי באותו יום הכל תקין ואפילו גילו דופק. דימומ קליל, אבל כבר בצבע חום היה גם אתמול, מלווה בכאבי מחזור (ככה הגדרתי אותם).
אתמול בערב כדור אוטרוגסטאן 200 מ"ג. היום הכאבים נשארו, ממש טיפה 1 של דם חום, בטא 28224.
האם בטא תקינה?
האם יש סיבה מוצדקת לכאב ודימום, אם הכל תקין ולא רואים סכנה מיידית להפהלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר21/12/2007שלום לך!
רמת ה-BHCG תקינה.
כל דימום בהיריון מוגדר כהפלה מאיימת (כשמו כן הוא), אבל למרבה המזל רוב הדימומים פוסקים וההיריון ממשיך כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מורחבת בשבוע 24+מיטל20/12/2007
שלום רב,
אני בת 31, כרגע בשבוע 23. בשקיפות יצא הנוזל 3 מ"מ וסיכוי לת.ד 1:24בסקירה המוקדמת נצפה מעי אקוגני וקפל עור בעורף 3.2 מ"מ.
חלבון עוברי תקין.
ביצעתי דיקור מי שפיר לפני ארבעה שבועות (ועדיין לא הגיעו התשובות!!) בדיקת פיש יצאה תקינה (בדקו חמישה גלאים ולא נמצאה ת.ד).
CP שלילי CMV שלילי.
נקבע לי תור לסקירת מערכות כשאהיה בשבוע 24 + יומיים. כאשר מומלץ לעשות סקירה מורחבת בין 22-24.
כידוע לי מעל שבוע 24 העובר הוא בר חיים ויהיה קשה לעשות הפסקת הריון (מבחינה אתית).
האם לנסות לחפש מקום אחר לשבוע הקרוב?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם20/12/2007אין צורך
תעשי בשבוע 24+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי20/12/2007
האם מותר לאשה בהריון לצבוע את השיער?
ואם זה לא רצוי , מה עלול לקרות אם צבעתי את השער בחודש הראשון להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם20/12/2007רצוי לא לצבוע
קרוב לוודאי שלא יקרה דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא בביוץ?מיכאלה20/12/2007
האם ישנן נשים שנכנסות להריון לא בתקופת ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון????גלית20/12/2007
אני נוטלת גלולות קרוב לשנה .
החודש שחכתי לקחת גלולות בזמן אפילו שחכתי גלולה , ולקחתי אותה אחרי 8 שעות אחרי הזמן.
המחזור איחר לי ביום , אבל מחזור מוזר....
יש לי שילשולים וכאבי בטן האם זה הריון או סתום מלחץ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי גם בדיקה
גלית20/12/2007עשיתי בדיקת הריון יומים לפני המחזור והיא שללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיבה להיות בלחץ
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםטלי20/12/2007
שלום,
רציתי לדעת מה אומרות בדיקות הדם הבאות
תודה :)
TOXOPLASMA lgG <3 NEGATIV
TOXOPLASMA lgM <3 NEGATIV
RUBELLA Ad lgG POSITIVE 120.00
CMV igG 2.20 POSITIVE
CMV igM <8 NEGATIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות תקינות
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ועודף משקלנורית20/12/2007
אני מעוניינת להיכנס להריון ( לאחר הפלה טבעית)
אני בת 24 גובה 170 משקל 105
האם עודף המשקל שלי יכול לפגוע בעובר?
תודה,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא בהריון עם תאומיםשני20/12/2007
שלום,
אני יודעת שבהריון עם עובר אחד הבטא מכפילה את עצמה כל יומיים שלושה לערך בהתפתחות תקינה. כיצד זה עובד בהריון עם תאומים (שקים נפרדים)?
להלן הנתונים, אשמח לקבל התייחסות האם זה נראה התפתחות תקינה:
ביוץ - 28.11
בטא 36 - כעבור 10 ימים מהביוץ (7.12)
בטא 833 - כעבור עוד 6 ימים (13.12)
בטא 7500 - כעבור 5 ימים נוספים.(18.12)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם20/12/2007יתכן שיש תאומים
באולטראסאונד אפשר כבר לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לתגובה@@
טליה20/12/2007כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך:
אני יודעת שיש תאומים מאחר וראו כבר ב- u.s שני שקי הריון נפרדים.
שאלתי היא איך אמור להתפתח הבטא בהריון כזה ( להכפיל את עצמו כמו הבריון עם עובר אחד או לא) והאם ההתפתחות שלי עד כה (כפי שתיארתי בשאלה הקודמת) היא תקינה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתייחסות
טליה21/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם21/12/2007עד כה ההתפתחות היא תקינה ואין סיבה לחזור על בדיקות הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר הפלהנורית20/12/2007
שלום
אני שלושה חודשים לאחר הפלה טבעית בשבוע 15 ( דופק פסק )
אנו מנסה שוב להיכנס להריון ומשתמשת בבדיקות ביתיות למציאת יום הביוץ.
בחודש שעבר ביצעתי בדיקות במשך 7 ימים מהיום ה- 11 של המחזור אך כל הבדיקות היו שליליות.
האם יתכן שהביוץ התאחר או שלא היה כלל ביוץ?
ובכלל, אם המחזור שלי הוא סדיר כל 28 יום, מתי בערך צריך להיות הביוץ?
תודה,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם20/12/2007יתכן והיה ביוץ אבל הבדיקות נכשלו בגילויו
אישית איני סומך על בדיקות אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל**נתי**20/12/2007
שלום...
רציתי לדעת מה אמור להיות משקלו של התינוק בשבוע 33?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1800-2200 גר
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק לכליה של תינוקשרית19/12/2007
נודע לי שיש לי הרחבת כליה וסיכוי לרפלוקס בשתן לתינוק. בסקירת מערכות שניה
שאלתי
1. האם התנוק מוגן ברחם מפני זהום בכליה כתוצאה מרפלוקס (מעצם היותו מחובר לשיליה*)
2. אם יתנו לו צפורל מיום שיולד האם הסיכוי שיהיה לו נזק מרפלוקס בשתן כתוצאה מזהום
יקטן ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה חיובית לשתי השאלות
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפאני19/12/2007
שלום, יש לי שאלה אולי קצת טיפשית.
האם בהריון ניתן לחמם במיקרוגל כוס חלב, מחשש לקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב והתקררותמיטל19/12/2007
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 22 + 5 ימים ומחר יש לי אקו לב עוברי אצל קרדיולוג.
אתמול החלה אצלי התקררות שמלווה בנזלת ירוקה , ללא חום, מעט שיעול ומלא אפצ'י... רציתי לדעת האם זה משפיע על הבדיקה? על התדרים?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא משפיע על הבדיקה
ד''ר רמי אבירם20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)