מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה הגיוניגילי.23/12/2007
האם בחילות של הריון יכולות להופיע יומיים שלושה אחרי קיום יחסים שמטרתם כניסה להריון, במילים אחרות: האם הגיוני שהבחילות שאני חשה כרגע וזה עדיין לא מועד האיחור במחזור-קשורות להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הגיוני.הבחילות לא קשורות להריון
ד''ר רמי אבירם24/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבעבועות רוח בהריוןקרן23/12/2007
לילד שלי בן השנה גילו היום כנראה שיש לו אבעבועות רוח והנני בהריון שבוע 6 + 2 וכשהייתי ילדה לפי דברי אימי לא היה לי שום מחלת ילדים ובמיוחד לא אבעבועות רוח מה עלי לעשות? ואם נדבקתי מה קורה אז? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם24/12/2007ניתן לבצע בדיקה כדי לבדוק האם נחשפת בעבר למחלה זו ואם לא ניתן לקבל זריקה מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרנועה23/12/2007
שלום רב
רציתי לשאול האם משנה באיזה כמות מים ממסים סוכר כשעושים העמסת סוכר.
כשעשיתי בדיקה מקחתי משהו כמו 5-6 כוסות מים (על 50 גר סוכר) ועכשיו לא בטוחה אם זה גרם לתשובה שגויה
תודה רבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם24/12/2007מקובל לשתות את הסוכר בכוס אחת או שתיים.
מה היתה התשובה שקיבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
נועה24/12/2007;הבדיקה נערכה בשבוע 21.2
glucose 82.97 mg/dl
(בגלל שתוצאות הגיעו ביחד עם בדיקות אחרות אני לא יודעת אם אתה צריך עוד משהו. אם אתה צריך עוד נתונים תרשום בבקשה)
ממש מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה תקינה
ד''ר רמי אבירם25/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםמרים23/12/2007
שלום ,
אני בשבוע ה 9+ להריון לאחר IVF . היום עשיתי בדיקת דם ויצא לי ערך HCT מתחת לנורמה 34.8 ואילו ערך ה MCHC מעל לנורמה 36 . האם יש סיבה לדאוג ? האם עלי לעשות משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם24/12/2007אין סיבה לדאגה וכדאי להתחיל לקחת טבליות ברזל במידה וטרם התחלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי הריריתנורית23/12/2007
מה עובי הרירית המומלץ / תקין ע"מ להיכנס להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם24/12/2007רצוי מעל 6 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדות שליהלימור23/12/2007
אני בדיוק בשבוע 7 (49 יום).
לפני כמה ימים התחיל דימום קל, ממש עניין של כמה טיפות חומות, וכאבי מחזור. בבדיקה מיד אחרי תחילת הדימום הכל היה בסדר. לאחר 4 ימים הרופאה אמרה לי שיש הפרדות שליה קלה. לפי מה שהיא אמרה, הדם לא טרי , לכן בינתיים הכל בסדר. האם יש מקום לדאגה? מה ניתן לעשות כדי לעזור לעובר (חוץ ממנוחה)?
אני RH שלילי. האם צריך לבצע ANTI D?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/12/2007צריך לקבל אנטי די
הטיפול הוא מנוחה בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן גבוהה/בטן נמוכהצוף23/12/2007
שלום
רציתי לדעת האם רק כאשר הבטן יורדת והופכת נמוכה זה מעיד על כך שהלידה קרובה או שלידה יכולה להתרחש גם כאשר הבטן גבוה, בשבוע 38?
אני כל לילה מרגישה כאילו זה עומד לקרות בגלל לחצים חזקים באיזור הגב התחתון והבטן התחתונה, בנוסף לתחושות המלוות אותי במהלך היום כמו כאבים חולשתיים של וסת והרגשה של דחיפות ראש העובר לכיוון הנרתיק (מעין בומים כאלה שגורמים לי לקפוץ), אבל זה לא סדיר או רציף ואחרי כמה זמן זה נרגע.
אומרים לי שהבטן גבוהה אז כנראה שיש זמן, זה קשור? או שכל התחושות שיש לי מעודות על לידה קרובה?
ד''ר רמי אבירם23/12/2007אצל רוב הנשים ההרות הבטן"יורדת"לפני הלידה.
חלק מהתחושות שלך נובעות ממיקום נמוך של הראש באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כ"כ הבנתי את התשובה
צוף23/12/2007האם זה אומר שיכולה להתרחש לידה גם בלי שבטן תרד?
כאשר ראש העובר נמצא נמוך באגן זה קשור לכך שהלידה קרובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהן לשאלה הראשונה ולא חייב לשאלה השני
ד''ר רמי אבירם23/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
צוף24/12/2007:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעירקארין23/12/2007
שלום!
ב16.12 גיליתי שאני בהריון עם בטא 809, וסת אחרונה ב15.11
באותו היום של הגילוי התחילו הפרשות חומות בניגוב וכאבי מחזור בבטן התחתונה,
ב18.12 לקראת הערב תוך כדי מתן צואה ההפרשות נהפכו לדם טרי בניגוב, פניתי לחדר מיון, שם באולטרסאונד וגינלי לא נראה שק הריון, למחרת בבוקר בדיקת בטא 2600 בבדיקת אולטרסאונד וגינלי ביחידה של הביה"ח נראה שק בגודל 2 מ"מ בפונדוס שיכול להתאים לשק הריון צעיר.
חשוב לציין שכמעט אין הפרשות אלא רק במתן צואה זה מתגבר, האם זה תקין? ועל מה מרמזות תוצאות האולטרסאונד האם השק קטן מדי לגיל ההריון והבטא?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/12/2007ממליץ לחזור על האולטראסאונד והבטא בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בזמן הביוץנורית22/12/2007
שלום
לפי מספר מאמרים שקראתי בנושא זמן הביוץ, קראתי גם על איך ההפרשות אמורות להיראות בזמן זה.
הבנתי שההפרשות הן צמיגות יותר.
חשוב לי לדעת האם ההפרשות הצמיגות מרמזות על כך שהביוץ קרב ( זמן עליית הורמון ה- LH ) או על כך שאני בזמן הביוץ עצמו?
( אולי שניהם יחד? )
תודה,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/12/2007בימי הביוץ ההפרשות הן מימיות כדי להקל על נדידת הזרעונים בתוך תעלת צוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשלי22/12/2007
שלום. וסת אחרונה 8.11בשבוע שעבר הייתי אצל הרופאה והיא ראתה שק הריון האם עכשיו אפשר כבר לראות דופק עובר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי טוב
ד''ר בני שכטר22/12/2007שהשבוע ואולי בשבוע הבא כבר יהיה ניתן לראות דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ההפריה ומין התינוקנורית22/12/2007
שלום
בתור מישהי ששומרת נידה, יוצא לי לקיים יחסי מין עם בעלי בדיוק בזמן הביוץ.
אנו מעוניינים להיכנס להריון לאחר 2 לידות ( בנים ) והפלה אחת טבעית( לצערנו ) .
אנו מאוד מעוניינים להביא בת לעולם אך לאחרונה שמענו וקראנו על כל מני סיפורים על זמן קיום יחסי מין לבחירת מין העובר.
רציתי לשאול האם זה נכון שבמידה ומקימים יחסי מין מספר ימים לפני הביוץ יש יותר סיכויים לבת בגלל שהזרע הנקבי שורד זמן רב יותר?
האם בגלל שאנו מקיימים יחסי מין בדיוק ביום הביוץ הסיכויים שלנו להביא בת לעולם הם נמוכים יותר?
תודה מראש,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר22/12/2007שלום לך!
בעיקרון מה שאת שמעת נכון. אבל זה לא 100% ורחוק מזה. זה רק מעלה במעט את הסיכויים ותו לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10דנה22/12/2007
שלום,
אני בשבוע עשירי. בשבוע שישי + 5 נתגלה באולטרסאונד שק הריוני, עובר בגודל 8 מ"מ עם דופק תקין. יש לי תור לבדיקה אצל רופאת הנשים עוד שבוע וחצי.
1. מה הסיכויים שבבדיקה זו לא ימצא דופק?
2. אני רגישה לחלב (לקטוז), דבר הגורם לי להתקפי התכווצויות בבטן התחתונה למשך כמה שניות ולגזים. האם הדבר יכול לפגוע בתקינות העובר ו/או ההריון?
3. עדיין לא ביצעתי בדיקות גנטיות. האם מאוחר מדי לבצע אותן?
4. תוך כמה זמן מקבלים תוצאות של בדיקות גנטיות? ושל טאי זקס? ושל שקיפות עורפית?
5. בבדיקת צואה שעשיתי (עוד בטרם ידעתי על ההריון על מנת לבדוק סיבה לתת-משקל במשך שנים) נתגלו פרזיטים. רופא הנשים אמר לי שלא ניתן לקבל טיפול בגלל ההריון ושזה יכול להזיק לעובר. מה הנזק שיכול להגרם וכיצד?
6. היכן ממוקם הרחם ביחס למעי? האם המעי נמצא בקדמת הבטן והרחם אחריו?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/12/20071.הסיכוי נמוך
2.לא פוגע בתקינות ההריון
3.לא מאוחר לבצע אותן
4.בדיקות גנטיות-חודש,טיי זקס--שבוע ושקיפות עורפית-במקום
5.מומים בעובר
6.הרחם בתחתית הבטן(באגן) והרחם מעליו ומאחור בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה להבהרה
דנה23/12/20071. אילו מומים יכולים להגרם בגלל הפרזיטים? האם בבדיקת שקיפות עורפית ניתן לשלול אותם או רק בסקירת מערכות מוקדמת?
2. התשובה האחרונה כללה פעמיים את המילה "רחם" כך שלא יכולתי להבין היכן ממוקם המעי?
3. חשבתי שאוכל לספר לסובבים אותי (לרבות משפחתי) את קיום ההריון לאחר בדיקת שקיפות עורפית, מאחר שלאחריה אהיה בשבוע 12 וקראתי שהסיכוי להפיל נמוך יותר משבוע זה ואילך. האם כדאי להמתין רק לאחר קבלת התשובות לבדיקות הגנטיות?
4. האם כדאי לבצע בדיקות גנטיות למרות שבכוונתי לעבור מי שפיר? אם כן - האם צריך הפניה מרופא נשים דווקא (או מרופא בכלל) לביצוע בדיקות גנטיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם23/12/2007המומים לא בגלל הפרזיטים אלא אפשרות למומים בגלל הטיפול בהם בשליש הראשון.
איזה מומים נגרמים על ידי איזה תרופות ניתן לברר במרכזי יעוץ טרטולוגים בירושלים או אסף הרופא
המעי ממוקם בתחילת ההריון מעל ומאחורי הרחם
בדיקות גנטיות בודקות נשאות למחלות תורשתיות שונות ובמידה ןשניכם נשאים לאותה מחלה ניתן לבדוק האם העובר חולה באותה מחלה
אין צורך בהפניה מרופא נשים אלא בבדיקה בתוכנה מיוחדת באילו מחלות מדובר לפי המוצא האתני שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה ושאלה אחרונה
דנה23/12/2007היכן אוכל למצוא את התוכנה לבדיקות גנטיות עליהן כתבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם24/12/2007התוכנה נקראת גנומטר והיא נמצאת במחשבים של רוב רופאי הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מדומיםסתו22/12/2007
אני בשבוע 20+4.שלשום החלו לי כאבי בטן וגב תחתון חזקים. ניגשתי אתמול לקופ"ח וביצעתי שתן בסטיק. התוצאה היתה לויקוציטים +++ ועקבות דם. ביצעו לי מוניטור , וגילו צירים. נשלחתי למיון, משם שוחררתי בהמלצה למנוחה ושתיה. ממה יכולים להגרם צירים אלה מלבד התייבשות? האם הם מסוכנים לעובר? האם מנוחה אכן תגרום להפסקתם?
אני מודאגת וכואבת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
סתו22/12/2007שאני במרפאה להריון בסיכון עקב בכצ'ט וקרישיות יתר. בנוסף לצירים היה גם דימום מהאף (בקינוח).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר22/12/2007שלום לך!
אכן מנוחה ושתיה מרובה עשויים לסייע.
הייתי גם מבצע בדיקת שתן לתרבית בכדי לשלול דלקת בדרכי השתן.
אם זה נמשך גשי לרופא שעוקב אחריך לביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים בהריוןשסק22/12/2007
אני בסוף שבוע 7 להריון.
ביום שלישי החלו להופיע לי שלשולים מדי פעם, כשהתדירות החריפה ביום שישי ושבת (היום).
ביום שישי הייתי אצל רופא הנשים וב- US נצפה עובר תקין עם דופק.
יש לציין שביום שלישי חליתי בשפעת שעוברת כבר וגם קיבלתי זריקה ראשונה של פרוגסטרון ריטרד לתמיכה בהריון. חשבתי שאולי כדורי הפרנטל גורמים לבעיה ולכן קניתי סוג שונה שהתחלתי לקחת ביום חמישי.
והשלשול לא עובר.
מה לעשות?? אני מפחדת, ההריון יקר לאחר טיפולים.
תודה,
שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לדאוג
ד''ר בני שכטר22/12/2007אם ממשיך גם מחר ללכת לרופא המשפחה ולעשות תרבית צואה ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכותטל21/12/2007
שלום,
אני חדשה בעסק- בהריון אחרי IVF. הופניתי לביצוע סקירת מערכות וקיבלתי המלצה על ד"ר אוסלנדר. היכן הוא מקבל וכיצד ניתן להגיע אליו, פרטי או לא פרטי, והאם אתם יודעים מהי הפרוצדורה של קופות החולים בנושא? אני מבוטחת כללית ללא מושלם... כמה זה אמור לעלות באופן פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה מהרופאים בבקשה
טל22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם23/12/2007לא ציינת לאיזה קופת חולים צאת שייכת
בכל קופה מגוון אפשרויות אחר
איני יודע והפורום הזה אינו מסגרת להמלצה על רופא זה או אחר אלא למידע כללי בנושא הריון ולידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)