מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון חומצה פולית נטלתי 2 כדוריםdana28/01/2012
נטלתי יום אחד אני חושבת 2 כדורי חומצה פולית 5 מג כי לא הייתי בטוחה שלקחתי
האם זה יכול להזיק?
כמו כן
אני בד"כ לקחתי 0.4 ועכשיו קיבלתי מרשם מהדסה של 5 מג אני לא מבינה למה כ"כ גבוה
שאלתי האם מינון יתר יכול להזיק?לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון חומצה פולית נטלתי 2 כדורים - תגובה
ד``ר אריה לידור29/01/2012שלוםלך\
ראי תגובתי למעלה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובש על הקירותנטע28/01/2012
שלום
נמצאת בשבוע 9 להריון
האם עובש על הקירות כתוצאה מרטיבות בחדר השינה עלולה להזיק לי/לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובש על הקירות - תגובה
ד``ר אריה לידור29/01/2012שלום לך
לך אולי כן ( שעול נזלת) אך לא להריון או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה שניהיולי28/01/2012
שלום,
קבעתי תור לסקירה שניה לשבוע 23 ו-5 ימים, ולפתע שמעתי שכיום ישנה המלצה לבצע בדיקה זו יותר מוקדם. האם המועד שלי תקין או שכדאי להקדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה שניה - תגובה
ד''ר גדעון נגר28/01/2012המועד תקין אין צורך להקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- leucocytesויוי28/01/2012
אני בשבוע 25 בבדיקות LEUCOYTES יצא תשובה 500 , והגלוקוז 70
האם זה אומר משהו על הסוכר או על דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר leucocytes - תגובה
ד''ר גדעון נגר28/01/2012יש לבדוק את תשובת תרבית השתן ועל פיה לקבוע אם קיים זהום.
לגבי הסוכר הערך גבוה יתכן ותוצאה זאת נבעה מהעמסת סוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחה וצירים לא סדיריםליאם28/01/2012
שלום. כרגע אני בשבוע 36. משבוע 31 היו לי צירים, פתיחה 2 ומחיקה של 60%, אורך צוואר 20. טופלתי בפרסולאט וקיבלתי זריקה להבשלת ריאות. במשך כל אותה תקופה היו צירים וגם היום יש לי צירים - לפעמים סדירים כל 5 דקות ואז זה נרגע או מתרחבים הפערים... צירים כל הזמן יש...
רציתי לשאול:
1. מה הסיכוי שהפתיחה היא עדיין 2..?
2. זה לא מסוכן שיש פתיחה כ"כ הרבה זמן מבחינת העובר (זיהומים וכו')?
3. אם אגש לבית החולים עם פתיחה וצירים שלא יקדמו ללידה פעילה, האם בהכרח יאפשזו אותי או שימתינו ללידה טבעית ללא התערבויות?
4. כמה זמן אני עוד יכולה להישאר ככה?
נ.ב. החשש הגדול שלי אף נובע מלידה הראשונה שלי שלא הרגשתי כאבים של צירים ולידה התפתחה תוך דקות ספורות מאז שהרגשתי כאבים ולכן אני חוששת מאוד (ילדתי לא אפידורל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחה וצירים לא סדירים - תגובה
ד''ר גדעון נגר28/01/2012יש להמתין לצירים סדירים ותכופים
לפנות לבית חולים תוך כשעה מהופעת הצירים
יש להתארגן כך שתוכלי להגיע במהירות וללא עכובים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מימדים של העובר דחוףףקרןןןןן26/01/2012
ווסת אחרונה ב 18.6 מחר שבוע 32
היום בערכת משקל היא ממדה לו את הבטן והבטן הייתה 30.5
הראש היה 33
והירך היה 31.5
האם זה תיקין????
הבטן לא קטנה מידיי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימדים של העובר דחוףף - תגובה
ד''ר גדעון נגר28/01/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי ברור
קרןןןןן29/01/2012מה כן? זה קטן מידיי..? זה תקין.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות, שיעול..בהריוןאליה26/01/2012
ערב טוב,
מזה כשבוע שאני מאד מקוררת: שיעול, אף סתום -כאבים מהסינוסים ..מקרין לגרון ולאוזניים. בביקור אצל הרופאה ניתנה לי אנטיביוטיקה בגלל האף הסתום (הסינוסים) וההרגשה הכללית הרעה. אין לי חום בכלל! וזה לחלוטין לא שפעת (מכירה את עצמי..),
כרגע אני נחה הרבה ושותה הרבה ולא התחלתי עם האנטיביוטיקה. האם העובדה שאני לא נוטלת את התרופה עלולה להשפיע לרעה על העובר...אני בעד לחכות בסבלנות לשיפור..ורק אם יחל חום או החרפה משמעותית אז להתחיל טיפול. האם אני עלולה בדרכי דווקא להזיק יותר מלהועיל..?,
בתודה ובברכה, אורחת. (אציין כי אני בשבוע 31)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות, שיעול..בהריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר28/01/2012יש למלא אחר הוראת הרופא
במידה ואינך סומכת עליה יש לפנות לחוות דעתנוספת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!!ליאת26/01/2012
מה ניתן לעשות אם בבדיקה נראה שהעובר קצת קטן כל הבדיקות תקינות.
וגם בסקירת מערכות מאוחרת
תחזרו אליי עם תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!!!! - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/01/2012כדי לחכות שבוע 10 ימים כדי לתת לעובר יכולת לצמוח ואז לבדוק שוב.
במידה ואין צמיחה יש להמשיך בירור סיבות לכך.
בטוח שרופא הנשים שלך ידריך אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איתור תסמונת דאון לאחר לידהשלומי26/01/2012
שלום רב
רציתי לדעת אם בבדיקות בית החולים בתינוק לאחר לידה שוללים בוודאות את האפשרות לתסמונת דאון (בדיקות חיצוניות, בדיקות דם).
האם יכול להיות מצב שבו מאותרת תסמונת דאון בעובר רק לאחר כמה שבועות או חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי איתור בתינוק ולא בעובר...
שלומי26/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתור תסמונת דאון לאחר לידה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/01/2012כל בדיקות הסקר יכולות להחשיד לDS אך לא יכולות לשלול או לאשר אותה ב 100%.
תקוותינו שבועוד מספר שנים נוכל ע"י בדיקות לא פולשניות להגיע לאבחנה סופית ומדוייקת. עד אז רק בדיקת סיסי שליה או מי שפיר שוללים את הסנדרום במאה אחוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלומי27/01/2012תודה על התשובה
האם אתה מדבר על בדיקות בתינוק לאחר לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 11, כמה שאלותשימרית25/01/2012
ערב טוב
אני בשבוע 11 לאחר טיפולי ivf
1. אתמול התחיל לי מעט דימום בניגוב והיום אותו דבר, האם תופעה מוכרת? מקום לדאגה?
2. שאני עושה שתן צבעו שונה לחלוטין, האם זה תקין?
3. ידוע שצריכה לרבות בשתיה, אבל קשה לי לשתות הרבה מים, האם מים עם תרכיז תקין?
תודה, וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 11, כמה שאלות - תגובה
ד``ר איילון לחמן26/01/2012שלום.
נושא הדמם מצריך בדיקת רופא.לגבי השתן השאלה באם הוא רק מרוכז או בעיה אחרת.כדאי לבדוק השתן. מים עם תרכיז גם טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות באמצע הגבאסנת25/01/2012
שלום.
שבוע 28+5.
החל משבוע 25 סובלת מצירים מוקדמים ללא דינמיקה בצוואר הרחם.
מטופלת בפרסולאט מזה 3 שבועות.
בימים האחרונים לאחר ישיבה ארוכה מתחיל לי כאב חד מאוד באמצע הגב (ממש בחיבור עם הצלעות) שעובר בעמידה. הכאב לא מלווה בהתקשויות של הבטן (לפחות לא שאני מרגישה).
מה הדבר יכול להיות?
האם יש צורך ללכת ולהבדק?
תודה רבה מראש,
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש..
אסנת25/01/2012הדקירות באמצע הגב מצד ימין..
שוב תודה!
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
אסנת26/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין ש.. - תגובה
דברים חריגים וביחוד כאבים בהריון ,מצריכים בדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות שתייהליאת25/01/2012
אני בחודש שישי,האם 4.50 ליטר ביום זה מספיק לשתות או שצריך יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות שתייה - תגובה
כמות כזו,של 4.5 ליטר היא מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בהריוןנורית25/01/2012
שבוע 19 ולאחרונה סובלת מכאבי בטן בעיקר אחרי האוכל, הכאב מלווה גם בגזים (סליחה)
האם זהו מצב תקין,? על מה כדאי לוותר בתזונה על מנת להפחית את תחושת הנפיחות וכאבי הבטן. האם יש מאכלים שעדיפים באופן מיוחד בתקופת ההריון שמקלים על התחושות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בהריון - תגובה
כדאי להתיעץ עם דיאטן ורופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברליאת25/01/2012
שלום,
אני בשבוע 26 ,הייתי אתמול אצל הרופא שלי והוא עשה לי אולטרסאונד ואמר שהעובר קצת קטן,עוד שבועיים אהיה אצלו לבדיקה נוספת,בדיאגרמה הוא אמר לי שזה על 125 ,
אני בחורה די קטנה,האם יש סכנה אני מאוד חוששת,משתדלת לאכול נכון,מה ניתן לעשות כדי שהעוברה תגדל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/01/2012ערב טוב
לצערי המשפט : הוא אמר לי שזה על 125 לא ברור ???
אולי 25 ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאת25/01/2012אוקי,אז אפשר לקבל המשך לשאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור29/01/2012ערב טוב
מה ההמשך לשאלה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייהרעות24/01/2012
שלום
אני בשבוע 21, ולאחרונה אני לא רואה משהו...
מסביבי אומרים שזה ידוע שבהריון הראייה נחלשת וכך גם ככל שההריון מתקדם.
האם השמועה נכונה?
אם כן, האם המצב חוזר לקדמותו לאחר הלידה?
ואם אין מצב שהוא יחזור לקדמותו אז מתי כדאי לקנות משקפיים? אם המצב עוד עלול להידרדר לאורך התקדמות ההיריון עדיף לחכות לסוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראייה - תגובה
המלצתי לא להזניח ולהתיעץ עם רופא עינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)