מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים בשיער -12 יום אחרי החזרהנועה21/01/2012
שלום
12 יום אחרי החזרת עוברים עשיתי גוונים בשיער ((עשיתי בדיקה הריון שהראתה שאין ולכן הנחתי שבסדר,אך בדם הסתבר אחכ שיש הריון))
שאלתי
האם גוונים בשלב הזה מסוכן לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים בשיער -12 יום אחרי החזרה - תגובה
ד``ר אריה לידור22/01/2012שלום לך
אין כל סיכון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא גבוהה לשבוע 4DD20/01/2012
עשיתי בדיקה ראשונה בשבוע 4+2 ויצא לי 655 אחרי יומיים עשיתי שוב והתוצאה היתה 1896. אני מבינה שזה יותר גבוה מהמספרים שמופיעים בטבלה. מה המשמעות של זה? האם מסוכן? קבעתי אולטראסאונד רק בעוד שבועיים האם יש סיבה להקדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא גבוהה לשבוע 4 - תגובה
רצוי שתקדימי כדי להווכח בתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל, אומגה 3רעות20/01/2012
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 20 וקיבלתי זה עתה מרשם לפוליפרין.
האם זה הגיוני לקחת את הכדורים מבלי לעשות בדיקת דם שמעידה על חוסר בברזל?(מאז שהתחלתי לקחת פתאום התחילו לי בחילות נוראיות, לכן חשוב לי לוודא האם בכלל יש צורך).
בנוסף הבנתי כי יש בעיה לקחת את הכדור בצמידות למוצרי חלב, לצערי אין לכך התייחסות באריזת הכדורים. אני שותה המון חלב, גבינה לבנה ומוצרי חלב ולכן חשוב לי לדעת כמה זמן אני צריכה לחכות מרגע שצרכתי מוצר חלב עד ללקיחת הכדור וכמה זמן אסור לי לצרוך מוצר חלב מרגע לקיחת הכדור?
אומגה 3- האם צריך לקחת רק אם בדיקת דם מעידה על חוסר? האם אפשר לקחת כפית שמן פישתן ביום במקום הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רעות23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר-באיזה שבוע הכי כדאי לבצעש.20/01/2012
? וכנ"ל לגבי סקירה מורחבת?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר-באיזה שבוע הכי כדאי לבצע - תגובה
בדיקת סקר לסכרת =50 ג"ר ישלבצע בשבוע 22-24
סקירה מורחבת טרימסטר שני בשבוע 22-24
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מרובה עוברים-דחוף בבקשהטל19/01/2012
שלום. בשבוע 11+5 עם שלישיה לאחר טיפול אי וי אף. מחר אמורה לעשות דילול לשני עוברים. נאמר לי להזריק היום פרוגסטרון רטרד 500 מ"ג ומחר . שעה לפני הדילול להתחיל מוקסיפן.
שאלתי לגבי הזריקה. האם יש בזריקה סיכון כלשהו לעוברים? מה מטרת הזריקה? למה נותנים אותה? האם אוכל להזריק לעצמי?
אני חוששת להזריק. קראתי שהזריקה אינה בטוחה. האם נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל, יש לי שאלה אליך
חנה21/03/2012טל שלום.אני מקווה שהדילול עבר בשלום.
אני נמצאת כרגע בשבוע 9+3 עם תאומים אחרי IVF. אני שוקלת דילול (אני יותר משבוע עם דימום וההריונות שלי בעייתיים- מפחדת שאאבד את שניהם). יש לי שאלה טכנית: איך קיבלת אישור לדילול של שניים מתוך 3 ואצל מי עשית את הדילול.אודה לך על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מרובה עוברים-דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר אריה לידור22/03/2012שלום לך
רצוי להזריק פרוגסטרון לתמיכה בהמשך ההריון ומניעת פעילות רחמית. אין סכנה בזריקה זו אותה מבצעת אחות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזון בלוטת התריס לפני ההריוןמורן19/01/2012
שלום רב,
כמה זמן על בלוטת התריס להיות באיזון לפני הכניסה להריון? אני מקבלת תשובות שונות מרופאים שונים. בנוסף, על כמה צריך ה-tsh לעמוד כך שייחשב מאוזן? הבנתי שלמשל, 4.5 נחשב גבוה מדי. ושאלה אחרונה - האם קיימים גניקולוגים או מומחים לפריון התמחים גם באנדוקרינולוגיה בארץ? אשמח להפנייה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
נעמה20/01/2012הי יש לי תת פעילות גם והתחלתי לקחת אלטרוקסין רק בשבוע 7 כי אז היא התחילה להשתולל. נראה לי באמת רצוי לקחת לפני ההריון. את יכולה לפנות לדר עדי דוידסון הוא גם בענייני בלוטת התריס אליו פניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזון בלוטת התריס לפני ההריון - תגובה
רצוי מאד להתחיל בנסיונותייך להרות כאשר הTSH בתחום התקין ( מהו תחום זה - תלוי במעבדה הבודקת) . במידה וקיימת פעילות יתר או תת פעילות רצוי לאזנם בכלל וסמוך להריון ובמהלך ההריון בפרט
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמיכל19/01/2012
שלום,
רציתי מאוד להתייעץ אתכם.
זה יהיה ארוך - אבל אשמח מאוד מאוד לתשובה!
אני שבוע 27+6.
לפני כשבועיים הגעתי למוקד חירום עקב הפרשה חומה שלא נמצא לה כל מקור, אך נמצאו צירים תכופים סדירים ונשלחתי מייד למיון. הגעתי למיון שם נמצא צוואר ארוך סגור (ברוך ה'!) אך עדיין היו צירים. לאחר שני עירויים הצירים נפסקו והונחיתי לשתות הרבה. לאחר 4 ימים נוספים הרגשתי כאבים בבטן תחתונה שלא הייתי בטוחה מה מקורם ופניתי שוב למוקד שם נמצאו שוב צירים, חלשים יותר, אך סדירים ותכופים. לאחר עירוי הם נפסקו ולאחר בדיקה נמצא שוב שצוואר הרחם סגור (תודה לאל שוב :)). הונחיתי להתחיל בטיפול PRESSOLAT. בוקר אחרי הגעתי לרופאה שלי שלא התרגשה כלל, אמרה שלדעתה אלו הברקסטונים שלי ושיש מצב שכך ישאר עד סוף ההריון. בנוסף, היא אמרה שהיא לא מאמינה ב-PRESSOLAT אך אפשרה לי לקחת 3 פעמים ביום כדור של 10 מ"ג. לאחר מס' ימים נוספים הגעתי למוקד לביקורת, שם נמצאה פעילות רחמית (לא צירים), צוואר סגור (כן, כן, שוב תודה לאל!) והרופא אמר לי להעלות את מינון ה-PRESSOLAT ל-20 מ"ג כל פעם ולדעתו יש צורך ב-4 פעמים ביום, ואם ארגיש אפילו 6 פעמים ביום ושאגיע לביקורת בעוד שבוע.
בעלי ואני החלטנו שנלך לרופאה המלווה במקום ללכת למוקד (כדי לחסוך מעצמינו הדבקויות במחלות חורף למיניהן). היינו אצלה אתמול. הרגשנו שהיא די כועסת עליי שהגעתי ושאני סתם פרנואידית. מבחינתה לא היה כל צורך בבדיקה והכל בסדר. היא ממש גרשה אותי משם ואמרה לי שאם אני דואגת שאלך למוקד ושיחשבו שאני נודניקית......
אז לא נבדקתי שוב כי הרופאה לא רצתה.
אני עדיין חוששת ורוצה לדעת שהכל בסדר.
האם לדעתכם יש צורך בביקורת של המוקד (מוניטור ובדיקת צוואר) או שאני באמת סתם היסטרית ואין כל צורך..?
סליחה על האורך, ותודה רבה מראש על התשובה!
בהערכה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר אריה לידור19/01/2012שלום לך
כל עוד את מרגישה פעילות רחמית יש להמשיך בפרסולט 20X3 ביום ולהתמיד בבקורת מוניטור והערכת אורך צוואר הרחם הן בבדיקה והן באולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב-שאלה דחופהסהר19/01/2012
לאחר טיפולי פוריות שבוע שעבר ביום חמישי נצפו
2 שקי הריון אחד קטן ללא שק חלבון והשני גדול עם שק חלבון.
היום,שבוע אחרי באתי לראות דופק,
אך מה שהיה זה שהשק הגדול שהיה שבוע שעבר, ריק (מה זה אומר?
יש לו עוד סיכוי?) והשק הקטן גדל והתפתח יפה ויש לו שק חלבון אך אין עדיין דופק.
מה קורה פה? האם אני צריכה להיות חרדה שגם לזה יקרה אותו הדבר, וגם הוא יגדל ויהיה ריק? מתי אני צריכה לראות דופק אם ככה? עלי להמתין שבוע נוסף כזה מתוח?
אני ממש מבולבלת ועצובה,חשבתי לראות היום דופק ובמקום זה לאחד היה רגרסיה
והשני עדיין לא מבטיח כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב-שאלה דחופה - תגובה
ד``ר אריה לידור19/01/2012שלום רב
הגדרת את מצבך נכונה.
אין מנוס מהמשך מעקב כדי לודא את תקינות העובר שנותר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצה אחת -שבוע 4 +4 ימיםנועה19/01/2012
שלום
אני בשבוע 4+4 יום אתמול בלילה קמתי מהמיטה וכשחזרתי ניכנסתי אליה במן הרגל בקפיצה כזו אל המזרון מהצד שלו (מיד הרגשתי כאבי מחזור בתחתית הבטן)
האם זה סיכן את העובר ?
אח"כ לא ישנתי כל הלילה מחרדות.
זה היה כאב כזה רגעי
אבל מדי פעם יש לי אותו היום גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצה אחת -שבוע 4 +4 ימים - תגובה
ד``ר אריה לידור19/01/2012שלום רב
לא נשקפת כל סכנה להריון או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבמימדי ראש ואגן כליות...אנונימית18/01/2012
לפני שבוע ימים כתבתי כאן בפורום ופרופ' יריב יוגב ענה לי לשאלתי אני כותבת שוב כיוון שהייתי במעקב גדילה -אולטראסאונד למעקב אחרי מימדי ראש העובר
בבדיקה (אתמול) הייתי בשבוע28+6 והתוצאות הן :
BPD- 77.67 מ"מ מתאים לשבוע 31+4
HC- 285.6 מ"מ מתאים לשבוע 31
AC -255.48 מתאים לשבוע 29+5
FEMUR- 55.93 מ"מ מתאים לשבוע 29+3
אני רוצה לציין שבסקירות המוקדמת+מורחבת תמיד היה פער במדדים פער של שבוע-שבוע וכמה ימים.
וגם בסקירות אמרו לי שהאגן כליות בגבול מורחב, באולטראסאונד אחרון בשבוע 27 נאמר לי שהאגן כליה שמאל- 4 מ"מ ואגן כליה ימין בגודל 5.4 מ"מ.
האם יש לי סיבה לדאגה? מה אני אמורה לעשות? לאיזה רופא ללכת? איזה בדיקותלבצע? אני פוחדת ומודאגת מישהו יכול לשפוך לי אור ולעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקבמימדי ראש ואגן כליות... - תגובה
המדדים תקינים. קיימת הרחבה מינימלית של אגן כליה ימנית שמשמעותה הרפואית דלה. מליץ נמשך מעקב כמות מי שפיר והערכת גודל ממדי אגני הכליה במיוחד מימין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...ו של הראש
אנונימית2419/01/2012תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדין חשמליטל18/01/2012
שלום,
גיליתי בשבוע שעבר שאני בהריון, כרגע בשבוע השמיני. בגלל הקור אני נוהגת לישון מידי לילה עם סדין חימום חשמלי, ולא תמיד זוכרת לכבות אותו... (לפעמים מתעוררת מהחום באמצע הלילה ואז מכבה). האם עצם העובדה שישנתי איתו בכל שבועות ההריון הראשונים מסוכנת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדין חשמלי - תגובה
אין נשקפת סכנה להריון או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טל20/01/2012תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה לחוצה לחוצה!ללין18/01/2012
שלום,
אני בהריון שבוע 10 . היום בבוקר גרבתי גרב גרביון . לפני כ10 דק כאשר הגעתי הביתה גיליתי לתדהמתי שזה ממש אבל ממש עשה לי סימן מטורף שרק עכשיו אני מרגישה את הכאב שלו.אני ממש לחוצה כי הגרב ממש לחצה לי על הרגליים ויש לי סימן אדום כחול, הרגל שלי ממש חצויה בין האזור של הכף רגל לרגל.
האם זה עלול לפגוע בעובר??
ממש לחוצה אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה לחוצה לחוצה! - תגובה
אין סכנה להריון או לעובר. השתדךלי ללבוש בגדים רחבים ונוחים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלזהר18/01/2012
שלום,
אני בסוף שבוע 33 הערכת משקל היא 1.520 ק"ג. האם תקין? מין העובר הוא נקבה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
הערכת משקל זו מעמידה את העובר באחוזון 10 שזה תקין. יש להמשיך במעקב צמיחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 בהריוןnaama18/01/2012
שלום,
אני שבוע 27 ולא ממש אוכלת דגים.
האם יש צורך שאקח אומגה 3?
האם שבוע 27 זה לא מאוחר מדי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 בהריון - תגובה
רצוי להוסיף תוסף של אומגה 3
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אי נטילה עד עכשיו הזיקה?
naama19/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אי נטילה עד עכשיו הזיקה? - תגובה
ממש לא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלינק מוביל לשום מקום...
naama19/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת העמסת סוכר-לחוצהליאת18/01/2012
עשיתי היום בדיקה 50 מיליגרם גלוקוז
והתוצאה היא:122 mg/dl
ובסוגריים 65-140
מה זה אומר?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר
naama19/01/2012היי ליאת,
לא רופאה אבל עשיתי העמסה של 50 גרם.
התוצאה שלך תקינה.
עד 140 זה נחשב תקין ולכן הופיע הטווח 65-140.
את יכולה להיות רגועה. למה לא שואלת את האחות או הרופא שעשו לך הם יאמרו לך את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת העמסת סוכר-לחוצה - תגובה
התוצאה תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)