מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מיידית-סכרת הריוניתליאת18/01/2012
עשיתי היום את הבדיקה ורציתי לדעת מה הנורמה של בדיקה זו?
עד איזה מספר זה צריך להגיע כדי לדעת שזה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מיידית-סכרת הריונית - תגובה
ד``ר אריה לידור19/01/2012שלום לך
אם כוונתך לבדיקת 50 ג"ר הנורמה לאחר שעה היא עד 140
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזגן על חימום 30 מעלותנועה18/01/2012
שלום,
הם שהיה במזגן על 30 מעלות חימום
ובשלב מסוים כבר היה חם מדי והזעתי
בשבוע 4 להריון
ממש בהתחלה של האיחור
מסוכן לעובר?
תודה
כי הבנתי שאסור להיות בסאונה רק היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזגן על חימום 30 מעלות - תגובה
אין בכך כל סיכון לעובר או להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV השלכות להדבקהירון18/01/2012
שלום רב
אישתי בשבוע ה 9 להריון
לאחר חזרת בדיקות הדם שלה היתגלה כי אין לה את הנוגדנים ל CMV
שהיבהירו לנו כי מאוד מסוכן להידבק בזאת
רופא הנשים שלה ביקש שגם אני אבדק כדי שאדע אם אני כרגע גורם מסכן
אילו התוצאות שהקיבלתי ו
השאלה שלי היא :האם אני כרגע מסוכן לה או שלא??????????????
האם אני יכול כרגע להדביק אותה הנגיף לאור נתונים אילו???????
אשמח לתגובתך
תודה
ירון
תוצאות הבדיקה
CMV IgG 18.20 POSITIVE
שלילי CMV IgM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV השלכות להדבקה - תגובה
התוצאות מצביעות על חשיפה בעבר . לא כרגע. לכן אינך "מסוכן" בהעברת CMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיוק בדיקהDD18/01/2012
אני בהריון שבוע 4+יומיים בדיקת הבטא הראשונה שעשיתי יצאה 655 שזה גבוה מהרגיל לשבוע. האם בעייתי? מתי לעשות שוב? למה עליי לצפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיוק בדיקה - תגובה
המשיכי במעקב צמיחת ערכי ביטא. מערך 1500 ומעלה ניתן כבר לבצע אולטרהסאונד להוכחת שק הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת גול ומשקל שבוע 27+2naama18/01/2012
שלום,
עשיתי הערכת משקל שבוע 27+2:
מה זה Femur Length? יצא 49 מ"מ מתאים לשבוע 26+3...האם זה בסדר?
יצא בסך הכל אחוזון 47.1...מה זה אומר?
תודה רבה!
שלחתי אתמול ולא קבלתי מענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת גול ומשקל שבוע 27+2 - תגובה
המדדים תקינים ומתאימים לגיל ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בתפר?שיר18/01/2012
אני 3 חודשים אחרי לידה.
אחרי קיום יחסים בפעם הראשונה הופיע(ביום שאחרי דימום, כמו סוף של מחזור). לאחר שמיילדת בדקה אותי נאמר שיש לי בתפר איזה פצע שכל פעם שנוגעים בו הוא מדמם...
מה עושים עם דבר כזה? צריבה? האם זו פעולה פשוטה.? האם נעשה אצל רופא נשים רגיל? או צוואר רחם? ואיך זה קרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בתפר? - תגובה
פני לבדיקת רופא נשים על מנת לאבחן את הבעיה ולהציע טיפול בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת CMV הסבר -על הבעלאבי17/01/2012
שלום רב
אישתי בשבוע ה 9 להריון
לאחר חזרת בדיקות הדם שלה היתגלה כי אין לה את הנוגדנים ל CMV
שהיבהירו לנו כי מאוד מסוכן להידבק בזאת
רופא הנשים שלה ביקש שגם אני אבדק כדי שאדע אם אני כרגע גורם מסכן
אילו התוצאות שהקיבלתי ואני לא מבין מה המשמעות לכך
האם אני כרגע מסוכן לה או שלא
אשמח לתגובתך
תודה
רון
תוצאות הבדיקה
CMV IgG 18.20 POSITIVE
שלילי CMV IgM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת CMV הסבר -על הבעל - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/01/2012שלוםפ.
תוצאות הבדיקה מראות שעברת בעבר מחלת הCMV ויש לך נוגדנים נגד המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאים אני מסכן את אישתי בהידבקות
אבי18/01/2012שלום שוב האם לפי נתונים אילו אני מהווה סיכון לאישתי ????האם המחלה פעילה אצלי ?
זו הייתה בעיקר שאלתי
תודה
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתדפי17/01/2012
אני לוקחת גלולות פמינט קבוע, ללא בעיות מיוחדות. (מדי פעם איחורים- פחות מ12 שעות) שלשום , שבועיים אחרי חפיסה חדשה הבחנתי בדימום קל, ולמחרת בהפרשה חומה בהירה מוזרה. פתאום היה לי חשש שאולי נכנסתי להריון ואלו הם אחד הסימנים. עשיתי בדיקה והיא יצאה שלילית ( אבל יש לציין שזה פחות מ12 יום מהביוץ כנראה ולכן לא בטוח אמינה) השאלה שלי האם להמשיך את הגלולות כרגיל או להפסיק כי החשש קיים? ( עברו שבועיים וחצי מתחילת החפיסה) .
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/01/2012שלום.
גשי להיבדק ועל פי תוצאת הבדיקה להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למבולבלת
דפנה19/01/2012האם התכוונת בללכת להיבדק ע"י בדיקת דם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייבוש חלבאיריס17/01/2012
שלום.
אני שבוע אחרי לידה מעוניינת לייבש את החלב. קיבלתי מרשם לדוסטינקס.
האם לפני שאני נוטלת את התרופה בפעם הראשונה אני יכולה לשאוב את החלב שהצטבר אצלי? (יש לי גודש)
והאם אני צריכה לעשות משהו במקביל לנטילת התרופה? לקשור את החזה איכשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייבוש חלב - תגובה
לאחר נטילת הכדורים אין לשאוב.ניתן גם לקשור החזה עם עלי כרוב קרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייבוש חלב - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/01/2012ערב טוב
אפשר לשאוב חלב ואפשר גם לא אין לזה משמעות.
לא צריך לקשור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה
איריס19/01/2012תוך כמה זמן הכדורים אמורים להשפיע?נטלתי את התרופה אתמול והיום כל החזה גדוש וכואב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשושי17/01/2012
עשיתי מי שפיר בשבוע 32, עשיתי את הפיש ב"ה תקין.
היום קיבלתי את המכתב ורשום: קריוטיפ- אין צמיחה שבוע 32.
איך זה שהיו תוצאות לפיש ולשאר לא היתה צמיחה?
האם זה נורמלי שלא תהיה צמיחה בגלל השבוע המאוחר של ביצוע הבדיקה?
כמה אחוז מהבדיקה זה הפיש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
אכן תשובה מעט חריגה. ממליץ שתתיעצי עם המעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד בהריוןלילך17/01/2012
שלום,
אכלתי בהפרש של יומיים 2 חתיכות של כבד עוף בכל פעם האם יש סכנה לעובר עקב ויטמין a שמצוי בכבד באופן גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/01/2012ערב טוב
אין כל סכנה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול לתאילנד בתחילת הריון?????לינור17/01/2012
שלום, גיליתי אתמול באמעות בדיקת דם שאני בהריון להערכתי שבוע 5, תיכננו לנסוע לתאילנד לירח דבש בעוד כשלושה שבועות, האם זה בסדר?או עדיף לבטל את הטיול?
אשמח לתשובה תודה, לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה,תודה
לינור17/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיול לתאילנד בתחילת הריון????? - תגובה
נסיעות ארוכות יכולות להוות סיכון.בנוסף מה יקרה אם יהיה צורך באשפוז,לדוגמה לאחר דימום ואת בתאילנד?ממליץ שתשקלי הנושא עם רופאך המכיר הרקע הרפואי שלך וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל שבוע 27+2naama17/01/2012
שלום,
עשיתי הערכת משקל שבוע 27+2:
מה זה Femur Length? יצא 49 מ"מ מתאים לשבוע 26+3...האם זה בסדר?
יצא בסך הכל אחוזון 47.1...מה זה אומר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה חשובהליאת17/01/2012
אני בחודש שישי שבוע 24 ,ואני לא מרגישה הרבה את העובר,בערב לפעמים כמה פעמים.
מה זה אומר?ביום אני מדי פעם מרגישה פעם או פעמיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/01/2012במידה ותנועות העובר תקינות בסקירה,
כנראה שהעובר פעיל ואת חלק מהתנועות את לא חשה עדיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנודות עוברליאת17/01/2012
שלום,
אני בחודש שישי,שבוע 24 ואני מרגישה את תנועות העובר במיוחד בערב כאני שוכבת,סה"כ אני מרגישה נגיעות עדינות בערך 6 פעמים וזה לא תמיד,זה נורמלי?
לפני יומיים הרגשתי ממש טיפה,אם אני לא ארגיש זה בסדר?
אני מודאגת קצת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנודות עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/01/2012בוקר טוב
בדרך כלל קוראים לזה תנועות עובר
מה שאת מתארת תקין לחלוטין לשבוע הזה
כמובן שברור שעשית סקירת מערכות בזמן הקרוב
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)