מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאיםמיכל16/12/2011
בוקר טוב,
שבוע 34, הריון ראשון גיל 40 ואני קצת חוששת מהלידה...
יש לי שתי שאלות אשמח לקבל את תשובתכם לגבי שתיהן:
1. ג'ל דיאנטל - האם מנסיונכם בשטח באמת מקל על תהליך הלידה (פחות קרעים וכד')
2. אפידורל - היום יש יותר ויותר מודעות ללידה טביעית, אישית רוצה ללדת עם אפידורל ולא לסבול מכאבים. האם אתם ממליצים על אפידורל או שעדיף למשוך ולקדם את הלידה עד כמה שניתן ללא אפידורל או בכלל ללדת ללא אפידורל?
תודה מראש!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובת הרופאים.....
מיכל19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
ד''ר גדעון נגר20/12/2011ממליץ על הגל ועל אפידורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת וולטרן בתחילת הריוןמודאגת15/12/2011
שלום דוקטור,
קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ביום 15.11.
ביום 4.12 נתפס לי הגב וקיבלתי זריקת וולטרן.
היום עשיתי בדיקה ביתית והתברר לי שאני בהיריון.
האם יש מקום לדאגה מכך שקיבלתי זריקת וולטרן סביב מועד הביוץ והכניסה להיריון? האם נגרם נזק כלשהו לעובר?
תודה,
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת וולטרן בתחילת הריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר20/12/2011אין כל סיבה לדאגה לא נגרם כל נזקלעובר מאחר והוא לא היה קיים בתקופת הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא התחלתית נמוכה מאודרעיה15/12/2011
אחרי החזרת עוברים באיכות בינונית בטיפולי IVF ,מזריקה קלקסן. בשבוע הבא אולט'
4/12 פרוג' 55 , E2 14278 , בטא 8
6/12 פרוג' 29 , E2 1876 , בטא 29
8/12 פרוג' 63 , E2 6303 , בטא 127
11/12 פרוג' 63 , E2 14357 ' בטא 652
15/12 פרוג' 43, E2 6500, בטא 2850
מרוב חרדות הלכתי לעשות מס' רב של בדיקות דם
1. מה הסיכוי להריון תיקני עם בטא התחלתית נמוכה מאוד?
2. מדוע פרוג' ו- E2 עולים יורדים עולים יורדים? מעיד על כשלון?
אשמח לתגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא התחלתית נמוכה ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/12/2011ערב טוב
עליית הבטה יפה מאוד
חבל שאת מלחיצה את עצמך
החל מערך של 1500 המעקב הוא בעל קול וגינאלי
בקשי בקופה על קול וגינאלי לראות שק הריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה רגילה לאחר ניתוח קיסריאושרית15/12/2011
שלום רב
אבקש לברר אני בשבוע 30 להריוני ילדתי הריון ראשון לידה רגילה לידה שנייה ילדתי בניתוח קיסרי משום שהיה מצג עכוז עברו שנתיים מאז הלידה בניתוח קיסרי
האם בלידה הזו עליי ללדת שוב בניתוח קיסרי או שניתן לעבור לידה רגילה בלי בעיה ?
אודה לתשובתכם
אושרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה רגילה לאחר ניתוח קיסרי????????
אושרית19/12/2011מדוע אין תגובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה ניתוח קיסרי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/12/2011ערב טוב
באופן תאורטי אין סיבה לניתוח קיסרי
אפשר להתחיל לידה רגילה
אבל באופן מעשי קיים סיכוי 40% שעקב מיגוון סיבות בזמן הלידה יעברו לניתוח קיסרי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאושרית15/12/2011
שלום רב
ברצוני לברר אני בהריון בשבוע 30 לאחרונה שמתי לב כי מסביב לפי הטבעת יש איזשהו שכבת יובש בצבע לבן אשר מתקלף ומסביב לזה יש קצת אדמומיות
רציתי לדעת מה זה? והאם יש קשר להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? מדוע אין תגובה????.
אושרית19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר גדעון נגר20/12/2011יתכן ומדובר בדלקת פטריאטית
טפול במשחה אני פטריתית מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת BETA-HCGאני15/12/2011
שלום,
וסת אחרונה היתה ב 8/11/11
היום עשיתי בדיקת BETA-HCG וקיבלתי ערך של 9503
האם זה תקין לשבוע ההריון שבו אני נמצאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות BETA-HCG - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור18/12/2011בוקר טוב
תוצאה מתאימה.
מעל ערך של 1500 מומלץ לעקוב אחרי ההריון בעזרת על קול וגינאלי.
כלומר הערך תקין אבל מומלץ לבצע על קול וגינאלי לראות שק הריון .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה בבקשהנורית15/12/2011
שלום ד"ר,
לפנייומיים בטא 149 היום רק 276.
אני יודעת שהבטא אמורה להכפיל את עצמה, ואני יודעת שברמה כזאת אין מה לדבר אפילו על בדיקה שתראה שק הריון.
אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שההריון יהיה תקין??
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה
נורית19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה - תגובה
ד''ר גדעון נגר20/12/2011סביר להניח שהוא תקין
בעוד כשבוע ניתן לראות שק הריוני בUS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום - אומגה 3רותם14/12/2011
שלום רב,
אני בשבוע 8.5 להריון ורציתי לדעת אם מומלץ לקחת אומגה 3 מסוג 9 חודשים? ואם כן מהי הצריכה המומלצת?
הרכיבים:
שמן דגי מי מעמקים - 704 מ"ג
ומתוכם
DHA 300 מ"ג
EPA 100 מ"ג
חומצה פולית 400 מק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - אומגה 3 - תגובה
ד``ר אריה לידור15/12/2011שלום רב
יכולה להשתמש בתכשיר זה ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בתחילת ההריוןרעות14/12/2011
שלום,גילית השבוע שאני בהריון, בשבוע החמישי
ויש לי כאבי בטן תחתונה רק מצד שמאל,כמו כאבי ביוץ,האם הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בתחילת ההריון - תגובה
ד``ר אריה לידור15/12/2011שלום לך
מיחושים סתחילת הריון הם דבר שכיח. יחד עם זאת פני לרופא לבדיקה ותחילת מעקב הריון. כמו כן בצעי אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל סיכהלי14/12/2011
שלום,
האם השימוש בג'ל סיכה מסוג KY עשוי לפגום בסיכויי להיכנס להריון? (רשום על האריזה שהתכשיר אינו מהווה אמצעי מניעה ואינו מכיל קוטלי זרע, אך עדיין הייתי רוצה להיות בטוחה...).
תודה רבה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בג'ל סיכה - תגובה
אין בו כל סכנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב ביוץעירית14/12/2011
שלום רב,
אני מנסה כמה חודשים להיכנס להירון , המחזור שלי סדיר כל 28 יום.
בעבר נקלטתי מאוד מהר ועכשיו זה לוקח זמן.אני בת32.
האם הביוץ יכול להיות שונה מפעם לפעם למרות שהמחזור סדיר?
מה לגבי הערכות לבדיקת ביוץ? האם הם אמינות?
הם זיהו לי ביוץ בכמה מהפעמים האם זה אמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב ביוץ - תגובה
בהיות וסתוותייך סדירים הרי הביוץ המשוער הוא בסביבות יום12-14 לתחילת הוסת
הערכות די אמינות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 13 יום לאחר ביוץ בדיקת הריון שליליתמורן14/12/2011
שלום,
אני 13 יום לאחר ביוץ ועשיתי היום בדיקה ביתית רגישה שמזהה כמות של בטא החל מ 10 miu ויצא שלילי.
האם יש עוד איזשהו סיכוי להריון או שהחודש כבר הלך?
אני אמורה לקבל מחזור ביום שבת ואורך המחזור שלי הוא בממוצע 31 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 13 יום בדיקת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור14/12/2011ערב טוב
כדאי לחכות ליום ה 16 לאחר הביוץ
לאור הנתונים שלך יתכן והביוץ ביום ה 17 למחזור כלומר איחור יהיה רק ביום ה 33 להתחלת המחזור הקודם.
לכן כדאי לחבות לימים ה 32 33 של המחזור הקודם ולבצע שוב בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
מורן14/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספראמילסמדר14/12/2011
שלום לכולם,
אני בת 29 נכנסתי להריון ובמשך כל9 החודשים לקחתי כדורים ספראמיל ולפעמים כדורים נוקטורנו מהפרעות שינה, בשבוע שעבר ילדתי בן וברוך השם בריאותו טובה מאוד, רציתי לשאול האם אפשר להמשיך בספראמיל (כדור וחצי ביום) ובכדורי שינה אם אצתרך יחד עם ההנקה או אני חייבת לא להניק בכלל? ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספראמיל - תגובה
יכולה להמשיך להניק אך התיעצי גם עם רופא הילדים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של בקע???הילה14/12/2011
הריון שני שבוע 16 וחצי, לא זוכרת ממתי זה התחיל אבל לפחות שבועיים שקורה לי שפתאום כשעושה איזו תנועה לא זהה כל פעם אלא פעם מתקופפת ופעם מתעטשת וכו' ואני מרגישה מעין קליק (אם אפשר להגדיר את זה ככה) בצד שמאל של הטבור במרחק של כ-5 ס"מ ממנו משהו שלא כואב אבל בהחלט לא נעים בכלל ושמעתי וקראתי על בקע אבל לא מרגישה כלום במישוש של האיזור סביב הטבור.
התדירות של הקליקים האלה באותה נקודה עלתה בימים האחרונים לכמה פעמים ביום ולא יודעת אם זה משהו שכדאי לבדוק כעת במוקד או שאפשר לחכות לרופא בעוד 3 שבועות?
האם יתכן בקע או שבקע כואב מאוד מההתחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי, בבקשה תשובה.
הילה15/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה של בקע??? - תגובה
ייתכן אכן שהמדובר בבקע. פני לכירורג לאימות ההאבחנה. אין צורך בטיפול אלא רק אם נכלא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקף ראשרננית14/12/2011
שלום,
האחינית שלי סובלת CP וגם לאחותיבהריון הבדיקות היו תקינות והיקף הראש היה קטן.
אני בת 35 בריאה בד"כ הווסת האחרונה 4-5-11
מדידות קודמות BPD 65.9
OFD87.5
HC243.3
AC219.1
HC/AC1.11
FL48.5
הבדיקות האחרונות שנעשו לפני מס ימים
BPD76.20
OFD93.40
HC265.6
HC/AC1.01
FL57.80
חשוב לציין שגם אני וגם בעלי אנשים קטני מידה, הקף הראש קטן בסטייה של 2 רציתי לדעת אם יש מקום לדאגה?
נשלחנו לגנטיקאי האם יש מה לעשות בשלב הזה?
מה זה אומר פתאום שהעובר ככ קטן( יש לציין שבמהלך כל ההריון העובר הייה קטן בין גיל ההריון לבדיקה) האם יש קשר לCP במשפחה
אשמח לתגובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקף ראש - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ14/12/2011היועץ הגנטי יפרוס בפנייך את כל האבחנות לעובר קטן,
ומה אפשר לעשות.
כל עוד את במעקב רופא נשים ואולטרסאונד
את עושה את המקסימום הניתן כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)