מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ 19 יוםהילי07/12/2011
שלום
אני לא יודעת אם זה המקום אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים
שמי הילי אני בעוד חודש אהיה בת 39 אני מנסה להכנס להריון בפעם הרביעית
שני הריונות מוצלחים היו לי ויש לי שני בנים נהדרים הריון אחד לא התפתח מעבר לשבוע 5 ונאלצתי לעשות הפלה אך לאחר מכן נולד בני הקטן ויחסית נכנסתי להריון איתו בקלות
עכשיו אני במעקב אחרי הביוץ שלי המחזור שלי במשך חצי שנה מגיע כל 30 עד 31 יום
אחר הביוץ אני עוקבת בעזרת מקלוני בדיקה בחודש האחרון המקלון הראה שאני אמורה לבייץ ב 20 לנובמבר ואכן פעלתי לפי זה וקיוויתי שנכנסתי להריון מכיוון שאיחר לי המחזור שהיה אמור להגיע ב 4 דצמבר עשיתי בדיקת הריון והתוצאה יצא שלילית ואכן ישנם סימנים לבואו של המחזור אך עדיין לא קיבלתי
שאלתי היא : האם ייתכן שהביוץ היה 19 יום לפני המחזור אם יש דברים כאלה?
זה בלבל אותי ועכשיו אני לא יודעת מתי יהיה הביוץ הבא בכדי שאוכל לנסות שוב אני גם נעזרת במקלונים בכדי שאוכל ללדת בת אחרי שני בנים עכשיו אני לא יודעת מתי לבדוק את הביוץ
האם יכול להיות שהאיחור במחזור הוא בגלל שאולי כן נוצרה הפריה אבל לא נתפס?
אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ 19 יום - תגובה
ד``ר אריה לידור08/12/2011שלם לך
מציע שתבצעי בדיקת הריון חוזרת. במידה ושלילי פני לרופא לצורך הפנייתך לבדיקות הורמונליות ואולטרהסאונד
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםגלית07/12/2011
שלום רב,
בשנה האחרונה עברתי שתי הפלות בשבועות הראשונים.
כעת אני שוב בהריון בשבוע 9. לפני כשלושה שבועות עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה בטא- 123,200 פרוגסטרון -74. היום ביצעתי שוב בדיקה והתוצאה בטא-124,400 פרוגסטרון-122. בשלושת השבועות הנ"ל הבטא לא עלתה הרבה, האם זה תקין?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אמורה לבצע אולטרסאונד
רות08/12/2011בערכי בטא כאלו ובמיוחד בשבוע 9 - אין משמעות לבדיקת בטא.
מעתה יש משמעות רק לבדיקת אולטרסאונד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור08/12/2011בוקר טוב
עקב ההריון בשבוע בו את נמצאת מבוצע על ידי ביצוע בדיקות על קול וגינאליות להערכת מצב העובר.
החל משבוע 5 ניתן לראות העובר בעל קול וגינאלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןאור07/12/2011
היי..\\
אני בת 23 מנסה מזה 4 חו' להיכנ ס להריון
ושנה כבר אני ללא אמצעי מניעה
בשלושה חודשים האחרונים בדקתי ביוץ דרך ערכת ביוץ ביתית והכול ייצא תקין ניסיתי אך לא ניקלטתי
בחודש האחרון לא היה ביוץ לפי הערכה
בנוסף המחזור איחר לי בארבע ימים פעם ראשונה לאחר שנה שהמחזור מאחר לי..
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011לעיתים קימים מחזורים ללא ביוץ
ממליץ לנסות להרות בשלושת החודשים הקרובים במידה ולא תהרי ממליץ לפנות לרופא הנשים שלךלברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימישרית07/12/2011
ב 14.11 ביצעתי בדיקת דם להריון (שהתברר כהריון כימי) והבטא היתה 302
20.11 הבטא - 300
27.11 - 241
30.11- 204
7.12 186
האם הירידה נורמלית? תוך כמה זמן אמורה להתאפס?
היום היו לי במשך שעתיים התכווציות חזקות פתאומיות בבטן התחתונה, מה זה אומר
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011הירידה נורמלית
הרמה תתאפס תוך שבועיים
בימים הקרובים יופיע דמם הדומה לווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי
שרית08/12/2011שכחתי לציין שקיבלתי מחזור בתאריך 21.11 שנמשך כ 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל בסוף הריוןענת07/12/2011
שלום לכולם, אני בהריון, שבוע 39.
במהלך ההריון כולו הערכות המשקל של העובר היו ממוצעות לחלוטין (אחוזון 47 בכל בדיקה). לפני כחודש רופא הנשים שלי עשה לי הערכת משקל, שיצאה ממוצעת ותקינה - 2480, והשבוע עשה הערכת משקל נוספת שיצאה 3800 (אחוזון 89). מלבד הלחץ שבלידה של תינוק כל כך גדול, אני בעיקר מודאגת מהקפיצה הזאת. איך יכול להיות שעובר שהיה ממוצע לאורך כל ההריון הופך פתאום לגדול כל כך? העלייה במשקל שלי שנמדדת במקביל היא מאוד הדרגתית, אך בכל זאת - בחודש האחרון עליתי 4 ק"ג (ק"ג בשבוע). האם יכול להיות מצב לסכרת הריון מאוחרת? בבדיקת הדם האחרונה שנערכה לפני חודש הגלוקוז שלי היה תקין. האם יש לי סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל בסוף הריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011הערכות המשקל אינן מדויקות לעיתים רואים סטיות גדולות בהערכת המשקל הסבירות לסכרת הריונית נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה - התקדמות ההריוןשלי07/12/2011
אני אחרי 3 הפלות, 2 מתוכן הריון "כימי" כך לפחות חשבו... ו1 הריון שהפסיק להתפתח בשבוע 12
אני שוב בהריון ממש בהתחלה עשיתי בדיקת דם והכפלה לאחר 48 שעות, רציתי לדעת האם זה תקין
כי זה יצא פחות מהכפלה...
הבדיקה הראשונית היתה HCG QUANT.(S) 127.68 IU/L
יומיים אחרי יצא HCG QUANT.(S) 216.90 IU/L
האם זה תקין?
בטח לא צריכה לציין שאני מאוד מוטרדת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלה - התקדמות ההריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011התוצאה תקינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשלי07/12/2011
אני אחרי 3 הפלות, 2 מתוכן הריון "כימי" כך לפחות חשבו... ו1 הריון שהפסיק להתפתח בשבוע 12
אני שוב בהריון ממש בהתחלה עשיתי בדיקת דם והכפלה לאחר 48 שעות, רציתי לדעת האם זה תקין
כי זה יצא פחות מהכפלה...
האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור08/12/2011ערב טוב
תוצאה מצויינת
טיטראציות הריון זה לא חשבון
זה בדיקה ביולוגית לא מדוייקת
הערכים עלו יפה מאוד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם ביום ה-21ללי07/12/2011
שלום רב,
אני מנסה להיכנס להריון זמן רב והרופא אמר לי לערוך בדיקת דם ביום ה-21 למחזור.
האם אפשר לערכה בבוקר היום ה-22 למחזור?
עקב טעות בחישוב פספסי את היום ה-21 למחזור...מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם ביום ה-21 - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011ניתן לבצע גם ביום ה22.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ירוקה המשך לשאלהליאת07/12/2011
האם זה מסוכן לעובר?<
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ירוקה המשך לשאלה - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011לבצע משטח נרתיקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון??אדוה07/12/2011
שלום רב,
לפני כשבועיים התייעצתי בפורום פוריות ( אני אחרי היפרפלזיה ברחם, טיפול במירנה וחודש וחצי לאחר סיום הטיפול במירנה()
היו לי ערכים נמוכים מאוד בבדיקות הדם
יום 10 E2 164
יום 16 E2 70 !! P 3.5
היום עשיתי בדיקת הריון לאחר איחור קל ובדיקה ביתית חיובית-
בטא 1226! אני בהלם!
- האם אני בהריון? מה עליי להסיק מתוצאות הE2 הנמוך? האם היתה תקלה במעבדה?
- מה גיל ההריון בערך?
- מתי ניתן לעשות US?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון?? - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011כן את בהריון ניתן לבצע USבימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהאיריס07/12/2011
שלום.אני בשבוע 34. אתמול גילו אצל החתול שלי פטריה על העור. עד כה הייתי איתו במגע (לא היה לי מושג שהוא חולה) והווטרינר אמר שיש סיכוי שנדבקתי גם.
האם זה יכול להיות מסוכן לי או לעובר שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/12/2011אם לא נדבקת כנראה אין סכנה.
אם יש ספק בהדבקה תפני לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשלי07/12/2011
כי זה יצא פחות מהכפלה...
האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/12/2011תבררי עם רופא הנשים שלך את הצורך בתמיכה פרוגסטטיבית (פרוגסטרון)
אין צורך לבדוק כל יומיים.
בעוד שבוע תבצעי בדיקת סונר שהיא יכולה להרגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות הריון?מיקי07/12/2011
שלום שמי מיכל,
לוקחת גלולות כבר 10 שנים ויותר, מחזור סדיר כל 28 יום (יוצא כל יום שישי/שבת בוקר) מחזור אחרון 5/11 - בריאה
לפי מחשבון ביוץ היינו אמורים להתחיל ב 16/11 אלך בשל כאבים שדמו לביוץ התחלנו
ב 12/11
הייתי אמורה לקבל מחזור ב 03/12, ב 5/12 עשיתי בדיקת דם התוצאה יצאה שלילית
היום ה- 07.12 עדיין לא קיבלתי מחזור וגם אין סימנים שאני עומדת לקבל האם יכול
להיות שעשיתי את בדיקת ההריון מוקדם מדי ועל כן התוצאה יצאה שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות הריון? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/12/2011יתכן וההריון צעיר
או שאינך כלל בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ירוקהליאת07/12/2011
ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ירוקה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/12/2011צבע ירוק יכול להעיד על דלקת נרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל סיכה וכניסה להריוןאחת07/12/2011
האם ג'ל סיכה מבוסס מיים של דורקס מונע הריון?
כתוב עליו שאינו מכיל קוטלי זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל סיכה וכניסה להריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/12/2011לא מונע הריון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)