מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי קוסמטיקה בהריוןדקלה18/12/2011
שלום רב,
אני בשבוע 25 ורציתי לשאול האם ניתן לעבור טיפולי פנים
אצל קוסמטקאית מוסמכת בהריון ?
האם עליי לברר האם קיימים מוצרים עם רכיבים מסוימים (למשל כימיים) בהם הקוסמטקאית משתמשת בטיפול?
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי קוסמטיקה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור18/12/2011שלום לך
אין כל חשש משימוש בתכשירים המקובלים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור - מרפאת LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...אני חדשה כאן יש לי שאלה...שירה18/12/2011
אני בהריון שני בחודש שביעי עדיין משתמשת במריחואנה מאז תחילת הריון וגם לפני... לעתים קרובות זה עלול לפגוע בעוברית נכון?פוגע בשמיעה?כי בעלי ואני חירשים ויש לנו בת שומעת בת 11 חודשים...היתי בהריון ראשון השתמשתי במריחואנה וזה לא פגע בבת שלי...יש מה לחשוש?אודה לך אם תוכל לענות לי במהרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום...אני חדשה כאן יש לי שאלה... - תגובה
מהידוע -התינוקות הנולדים למעשנות ממוצע המשקל וגודלם של העוברים קטן יותר
בהתבסס על מספר מחקרים עולה גם כי יש סיכון ליילוד
אצל אמהות שהמשיכו לעשן מריחואנה עד הלידה, נמצאו ילודים הסובלים מרעידות, קושי להסתגל לאור, ותגובת בהלה לאחר גירויים קלים (כמו שמיעת קול). התינוקות הללו לקו גם בהפרעות שינה בשכיחות גבוהה יותר.
עוברים הנחשפים לקנאביס, העובר דרך מחזור הדם האמהי אל השליה, עשויים לבטא גם שינויים התנהגותיים כילדים בוגרים: קיימות עבודות המראות כי ילדים לאמהות שעישנו מריחואנה לוקים בשכיחות גבוהה בהיפראקטיביות, אימפולסיביות והפרעות קשב וריכוז. קיימים גם דיווחים על שכיחות רבה יותר של גידולים ממאירים בילדים שנחשפו למריחואנה בעודם עוברים.
ולכן אם אפשר המנעי משימוש בכלל ובהריון בפרט
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פשוט חסרת אחריות. בושה
רות18/12/2011בושה שיש אמהות שמסכנות חיים של עוברים.
לא מגיע לך להיות אמא!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי והרשויות יאתרו את ה IP שלך
הילה19/12/2011ויקחו ממך את הילדים שלך!
אנשים נלחמים שנים בשביל להביא תינוק אחד לעולם עוברים סדרות של טיפולי פוריות כל כך קשים ומייגעים נפשית ופיזית הולכים עד לגיהנום ובחזרה בשביל להגדים חלום ולהיות הורים ויש פוסטמות כמוך שחושבות רק על עצמן ומוכנות לסכן את הילדים שלהן רק בשביל להרגיש בהיי.
את מסוממת חסרת אחריות אגואיסטית מגעילה והלוואי אמןןןןן שיבוא היום ויקחו ממך את הילדים אסור לך להיות אימא והלוואי ואלוהים יעניש אותך!
את פשוט דוחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נורא שההיא עושה לעוברית שלה..
שירה05/01/2012שתדעי זו לא אני אלא חברה של חברה שלי משתמשת במריאוחנה מאז שנכנסה להריון...זה נורא! אני מסכימה איתך לחלוטין אבל לא אכנס לזה כי זה לא עניין שלי ואני לא רוצה להסתבך... עצוב מה שהיא עושה לבת שלה וגם לעוברית שלה...אין לה מושג מה זה להיות אמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת...
שירה05/01/2012אבל שתדעי שזו לא אני אלא מישהי אחרת בהריון בחודש שמיני עדיין משתמשת במריאוחנה (היא חברה של חברה שלי) לכן רציתי לדעת אם מריאוחנה גורמת בעיות לעוברית שלה...זה הכול. את צודקת במאה האחוז!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר נמוך- תוספתהילה18/12/2011
רציתי להוסיף כי גם לחץ דם נמוך מעט (67-70)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר נמוך- תוספת - תגובה
גם זהו ערך תקין
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר נמוךהילה18/12/2011
שלום
אני בהריון שבוע 29 מרגישה חולשה סחרחורות . עשיתי בדיקת דם ויצא לי 65 סוכר. מה זה אומר? כיצד ניתן לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר נמוך - תגובה
זה ערך סוכר תקין
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכתף אחרי ניתוח קיסרימעיין18/12/2011
אובחנתי עם סכרת שאוזנה בדיאטה
בשבוע 39 הוזמנתי להשראת לידה
מאחר והעובר הוערך במשקל 3.900
הוחלט לנתח אותי
העובר יצא 4.025
כחמישה ימים לאחר הניתוח התחילו לי כאבים חזקים בכתף שמאל
שמקרינים כאב לזרוע ומכבידים על היד
נבדקתי במיון ושללו בעיה פנימית או אורטופדית או גניקולוגית
אני סובלת כאבים חזקים בעיקר בשעות הלילה והבוקר
שום משכך כאב לא מקל על הכאבים
אני לא עומדת בכאב יותר ואין לי מושג מה לעשות
האם יש קשר לניתוח?
זו היד שבה קיבלתי עירוי בזמן הניתוח
יש קשר לאפידורל?
מה עושים כדי לשכך את הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
אמליץ בקורת של נאורולוג וגם כירורג כלי דם
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תרבית שתן - אני בשבוע 32 האםמ.ב18/12/2011
URINE-CULTURE NEGATIVE
SG 1.02 SG
LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 6.50
PROTEINE UR 30.00 MG/DL
GLUCOSE URINE NORMAL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES 0.03 MG/DL
SEDIMENT ראה פירוט
SEDIMENT RBC 10.00 HPF
SEDIMENT WBC 243.00 HPF
SEDIMENT SQEP ++
SED.BACTERIA ++* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תרבית שתן - אני בשבוע 32 האם - תגובה
תוצאה תקינה
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותאדוה18/12/2011
שלום רב,
מרגע שנודע לי שאני בהריון, לפני שבועיים, אני סובלת מעצירות קשה, ושום דבר לא עוזר. אני לוקחת נרות אנדומטרין אבל אני לא חושבת שזה הגורם.
בילדות היתה תקופה שסבלתי מעצירות כרונית והייתי מתרוקנת רק ע"י כדורי לקסעדין. מאז לא זבלתי מעצירות.
איזו דרך יש לפתור לי את הבעיה כעת? אני בסבל נוראי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ניתן להשתמש בלקסטיבים שונים או בנרות גליצרין
כמו כן אפשר להשתמש בשמן פאראפין להקלת העצירות
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופניתrom18/12/2011
אני בשבוע 13 בגדול הפעילות הגופנית אותה עשיתי לפני היא הליכה ואופניים במינון נמוך.
איך כעת אני צריכה להתנהג ולפעול.איזו פעילות מומלצת?
האם פעילות במים מתאימה ויכולה לתרום?
האם כל מדריכה של עיצוב יכול להתאים לאישה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית - תגובה
במידה ומהלך ההריון תקין יכולה להמשיך בפעילות אך לא ארובית וכן להשתדל לא להגיע למצבי התעייפות
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ודימוםחדשה17/12/2011
היי,
המחזור שלי בדרך כלל הוא בין 26-28 יום. היה לי איחור של יומיים (אחרי ספירה של 28 יום9, ואז הופיע ימום. אבל רק כשאני עושה פיפי ויש קצת על תחתונית. לא משהו שמצריך פד. בהתחלה הדימום היה מאוד מיימי. אחר כך החלו כאבי בטן תחתונה מאוד חזקים במשך מה שעות. ואז כל פעם כשעשיתי פיפי יצאו חוטים אדומים כאלה... מה זה אומר? ( אגב, אמא שלי בכל הריונות הייתה ב3 חוד' הראשונים במחזור...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חדשה17/12/2011בנוסף, יש לי מלא בחילות וכאבים בחזה שמאל... דברים שלא מוכרים לי ממחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור ודימום - תגובה
ממליץ שתבצעי בדיקת הריון ועם התוצאה פני לרופא
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- help!!!L17/12/2011
שלום.. לפני כ22 יום שכחתי לקחת גלולה (המין לא היה מוגן) הגיע היום של המחזור לפני כ7 ימים אך כדימום קל אפילו לא יום מלא (המחזור שלי הינו בין 3-4 ימים)
ביצעתי שתי בדיקות ביתיות אתמול והיום ותשובה שלילית. אציין כי כ השבוע אני סובלת ממיגרנת בחילות והתכווצויות בבטן התחתונה.
אשמח לתשובה בהקדם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
L17/12/2011אציין כי הדימום היה נראה יותר כמו סיום המחזור לא התחלתו :-\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhelp!!! - תגובה
האם המשכת בגלולות? מכל מקום בצעי בדיקת ביטא בדם
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
L18/12/2011לא המשכתי עם הגלולות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ביתיתהילה16/12/2011
שלום,
בעלי ואינ מנסים להיכנס להריון שני כבר שלושה חודשים כרגע ללא הצלחה.
(אני בת 27 הוא בן 29 אם זה אלוונטי).
החודש הלו"ז שלנו מאוד עמוס ויוצא שפשוט לא תמיד יהיה לנו זמן לקיים יחסים בימים שקרובים לביוץ הוא יוצא מהבית בשש וחצי בבוקר וחוזר רק לקראת הלילה, חברה שלי אמרה לי מכיוון שאין יותר מידי זמן (ולבעלי לוקח הרבה זמן לגמור אם זה בסקס ומאוד מהר לעומת זאת באוננות) שאפשר לעשות הזרעה ביתית בימים שאין אפשרות לקיים יחסי מין ורציתי להתייעץ עד כמה ואם בכלל השיטה הזאת יעילה אם הוא גומר לתוך כוס ואני מזריקה את הזרע עם מזרק 10 מ"ל ללא המחט כמובן... זה אפשרי? פשוט אנחנו לא רוצים לפספס את החודש בגלל העבודה וזה האמת נשמע כמו רעיון בר ביצוע פשוט בחיים לא חשבתי עליו ואם כן האם זה יעיל באותה מידה כמו יחסי מין או שהסיכויים יורדים בגלל שזה לא טבעי?
מצטערת אם השאלה נראת הזויה כי גם לי בהתחלה הרעיון נראה מופרך אבל ככל שאני חושבת על זה יותר אז למה לא בעצם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ביתית - תגובה
ניתן ליישם שיטה זו . החסרון הוא שאינך יודעת לאן את מזריקה בדיוק.יש כמובן להזריק את החומר בעומק מקסימלי מייד לאחר השגתו
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות שאלה קטנה נוספת
הילה19/12/2011בין אם הזרע יוצא מהמזרק או בין אם יוצא בדרך הטבעית הוא לא מגיע לאותו המקום?
מה עם מזרק אפשר "לפספס" איכשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
הילה20/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתהילה16/12/2011
שלום, אני חודשיים וחצי אחרי לידה ראשונה טבעית, התפרים הגלידו והרחם חזר למקומו, אך עוד מתקופת ההריון ולאחריה (עד היום) אני סובלת מכאבים מאוד חזקים (לא מסוגלת לעמוד על הרגליים יותר משתי דקות) באזור של השפה השמאלית בפות לכיוון הטוסיק. לאחר בדיקה של רופא נשים הוא איבחן ואמר שאני צריכה ליטול וולטרן כי יש לי דלקת בגיד באזור הנרתיק. האם זה ייתכן שיש באזור הזה גידים? כי ככל שידוע לי יש שם שרירים, אני רוצה לציין שהרופא שלל הרניה באזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
אין גידים באזור שציינת. רצוי להבדק שוב כולל בדיקה דרך פי הטבעת ולהשלים באולטרהסאונד
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורליאן16/12/2011
בת 35
רציתי לדעת אם שתיתי יותר מ4 פוסטינור בשנה יכול לעכב הריון תיקני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
פוסטינור איננו אמצעי מניעה. יש להשתמש בו נקודתית בעת חשש להריון . אם שאלתך היא באם זה יכול לפגוע בסיכוייך להריון עתידי התשובה היא לא
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת מים ממושכת עם GBSיעל16/12/2011
שלום,
אני עם ירידת מים כבר 10 ימים משבוע 30 , אני מאושפזת בבית חולים קיבלתי יומיים אנטיביוטיקה בוריד ו5 ימים בכדורים , וכרגע לא מקבלת שום טיפול תרופתי .אני נשאית GBS רציתי לדעת עם האנטיביוטיקה שקיבלתי יכול למנוע במאה אחוז הדבקה של העובר , ועם יש סכנה כל שהיא לעובר בגלל פקיעת מי השפיר והGBS?
לא עדיף ללדת מאשר להסתכן שיתפתח זיהום או שהעובר ידבק GBS?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת מים ממושכת עם GBS - תגובה
קבלת טיפול נכון למניעת זהום בGBS. למרבה הצער יכולים להשתתף גם גורמים מזהמים אחרים. לכן אני מאמין שאת מעקב יומיומי של ספירת דם ללאוקוציטים ומדידות חום . לידה כרגע מלווה בסיכון מוגבר לתסמיני פגות ולכן כל עוד את במעקב ואין סימני זהום רצוי "למשוך" עד לבשלות
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל בהריוןיולי16/12/2011
שלום רב,
אני בחודש שלישי, הריון ראשון. בתחילת ההריון, כשעוד לא ידעתי עליו, אכלתי דג נא, קוויאר וקינוח מקציפת ביצים. ולא מזמן אכלתי נקניק (קנוי באריזה מהסופר) וסלמון מעושן (כנ"ל), ופתאום שמעתי שגם זה אסור בהריון. מן הסתם לא אעשה את זה שוב, אבל השאלה היא האם אם לא קרה שום דבר מיידי אפשר להירגע, או שיכולות להיות לזה השפעות שליליות ארוכות טווח ואיזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל בהריון - תגובה
מחשיפה בודדת למאכלים אלו לא צפוי כל נזק. רצוי להמנע מפרות ים ומדגים נאים , מביצים לא טריות ובשר נא
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)