מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!ליאת05/10/2011
רציתי לדעת,מה יכול להיות חסר בגוף כדי שתהיה נשירת שיער מאסיבית כל-כך במהלך הריון?
ומה יותר מומלץ בזמן הנשירה לקחת אבץ או ברזל?
איזה בדיקות עליי לעשות כדי שתינתן לי תשובה מדויקת לנשירה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה! - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/10/2011שלום.
כדאי להתיעץ עם רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום כיפורמורן05/10/2011
אני בשבוע ה-25 להיריון.
באופן כללי אני סובלת בצומות מבחילות והקאות.
האם זה בסדר שאצום בכיפור?
אם אני מתחילה לצום רגיל למה אני צריכה לתת תשומת לב שמשהו לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום כיפור - תגובה
ד``ר אריה לידור06/10/2011שלום לך
יכולה לצום מאוכל רצוי להמנע מצום שתיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחנה04/10/2011
אני עדיין לא יודעת אם אני בהריון או לא... מועד המחזור צריך להגיע רק עוד פחות משבועיים. האם לקחת את הסיכון ולצום ביום כיפור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/10/2011שלום.
מבחינה רפואית,לא מומלץ לנשים בהריון לצום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים חיצוניים... שבוע 39+תהל04/10/2011
שלום רב,
אני בשבוע 39 +, והשבוע יצאו לי טחורים חיצוניים. נאמר לי ע"י כירורגית שכעת אין מה לעשות ויש לעבור את הלידה בתקווה שלא יהיו יותר מדי נזקים...
בנתיים נתנה לי קרם פרוקטו-גליבנול והנחתה אותי לעשות אמבטיות, לנוח עם רגליים למעלה ולמרוח 3 פעמים ביום כשבועיים. התחלתי את הטיפול אתמול בצהריים ונראה לי שיש מעט הקלה. השלה שלי היא: כשהייתי אצלה שאלה אם יש דימומים ועניתי שלא כי באמת לא היו. היום אחה"צ גיליתי שיש דימומון קל מהאזור. השאלה האם אני עדין יכולה להשתמש בקרם? החלטתי שהערב אסתפק במקלחת במקום אמבטיה ואחכה לבוקר לראות מה מתפתח עם הדימום. בהוראות המצורפות לקרם כתוב:
"אין להשתמש בתרופה מבלי להיוועץ ברופא לפני התחלת הטיפול: אם הינך סובל/ת מדלקת או העור פגוע ופצוע במקום הטיפול או לידו"
האם זה אומר שאין להשתמש בקרם?
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
שנה טובה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים חיצוניים... שבוע 39+ - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011ישלהמשיך בטפול ללא חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום בהריון שליש ראשוןלל04/10/2011
שלום,
בלילה היה לי כאב ראש חזק לקחתי אופטלגין וזה גרם לי להקאות חוזרת ,
והרגשתי שאני מתייבשת.
הלכתי למיון ונתנו לי אינפוזית נוזלים,חזרתי הביתה עדין עם המיגרנה ולקחתי אופטלגין.
היום בערב אני מרגישה שעולה לי החום.
37.5 .ולא כואב לי שום דבר אחר.ממה זה יכול להיות?
מה לעשות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום בהריון שליש ראשון - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011סביר להניח שמדובר בזהום וירלי שחולף בעצמו
במידה והחום ממיך עוד מספר ימים יש להבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלאושרת04/10/2011
ערב טוב!
רציתי לדעת באיזה שבוע צריך לעשות הערכת משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011מקובל בשבוע30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר מוזרותמעיין04/10/2011
היי אני באמצע שבוע 30
אתמול הרגשתי כאבים חזקים בבטן עליונה
לא הצלחתי לתפקד רק לשכב חסרת אונים ולחכות שזה יעבור
הבוקר הכאב חלף אבל קמתי עם לחץ חזק בבטן תחתונה
ותנועות חזקות למטה שאני לא יודעת איך לתרגם אותן
זה מרגיש שהעובר זז אבל אולי זה צירים???
אשמח לשמוע תגובות
תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר מוזרות - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011יש להבדק על מנת שניתן לקבוע מה הסיבה לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות מי שפירגלי04/10/2011
שלום,
אני בשבוע 22+6, הריון ראשון, בת 31.09 עברתי היום בדיקת סקירת איברים מורחבת, הבדיקה היתה תקינה, אולם בסוף הבדיקה הרופא אמר שאין יותר מידי שפיר (התכוון לכך שעל סף החסר). הוא אמר שהוא לא היה עושה דבר עם נתון זה מפני שזה פונקציה של יחס בין יצור שתן לבליעת נוזלים. בתוצאות כמות מי השפיר בבדיקה נכתב ע"י הרופא שהכמות תקינה. לא צויין מדד AFI בתופס התוצאות.
אצין שאני שותה בין 2.5-3 ליטרים של מים ביום. כמו כן הבדיקה נעשתה מוקדם בבוקר לאחר שנת לילה ועדיין לא הספקתי לחדש לחלוטין את מאגרי הנוזלים בגוף (שתיתי בבוקר הבדיקה כ 300 מ"ל מים).
האם קיים קשר בין שתייה בין כמות מי השפיר?
האם עלי לעשות משהו עם ההערה של הרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות מי שפיר - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011אין קשר לשתיה וכמות מי שפיר
אני מניח שאם הרופא כתב שהכמות תקינה אזי הכמות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותליאת04/10/2011
ph(urine -7.50
PROTEINE UR -30
RUBELLA-IGG 12.20
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011שהתשובות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
ליאת05/10/2011ראיתי בדף שהתוצאה היא 12 ,אז כתוב שאם תוצאת הנוגנדנים היא פחות מ-15 אז אני לא מחוסנת,אפשר לקבל הסבר?
דבר נוסף,למה עוזר אומגה 3?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום בתחילת ההריוןרחל04/10/2011
שלום
האם יצום כול לגרום לנזק בתחילת ההריון?
אני לאחר הפלה ולכן חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום בתחילת ההריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011לא ממליץ לצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותיולה04/10/2011
שלום רב
יש לי שתי שאלות:
איזה כדורים אפשר לקחת נגד צרבת?
לפני יומיים עשיתי פדיקור וגיליתי כי יש לי פטריה על הבוהן.
מדובר בכתם לבן שנמצא בחלקה העליון של הצפורן ונראה לי כי מדובר בפטריה.
האם אפשר לטפל בזה בזמן הריון?
האם פטריה בזמן הריון עלולה להיות מסוכנת יותר מזמן רגיל (לזהם את מחזור הדם?)
אודה עבור תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011קיימים תכשירים רבים כנגד צרבת ניתן לקבלם ללא מרשם בבית מרקחת.
לגבי הכתם הלבן איני רואה סיבה לטפל בעת ההריון
לא רואה שום סכון במימצא שתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף- אומגה 3חדוה04/10/2011
אני כרגע בשבוע 18, ורציתי לברר אם כדאי לקחת אומגה 3 בנוסף לברזל שאני לוקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף- אומגה 3 - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011במידה ותזונתך תקינה לקיחת התוסף מיותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליה אחורית מרגינליתדפנה04/10/2011
שלום,
אני בהריון ראשון שבוע 15. עשיתי סקירה מוקדמת ונאמר לי שהשליה כרגע אחורית מרגינלית, הרופא אמר שרוב הסיכויים שזה ישתנה בעוד חודש אך שצריך להיזהר מפני דימומים.
שאלתי היא, מה אסור לי בעצם לעשות?
האם מותר לקיים יחסי מין?
האם מותר לעשות הליכה נינוחה?
בעלי ואני תכננו ליסוע ל-4 ימים באירופה עוד שבועיים, טיול שמצריך בעיקר הליכה, אם כי לא מאומצת, האם יש עם זה בעיה?
האם מותר לעשות אימון רגוע של מתיחות?
עלי לציין שלא היו לי שום דימומים בהריון עד כה.
בתודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה אחורית מרגינלית - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011ממליץ להמנע מיחסי מין עדלבדיקה חוזרת
אין מניעה להליכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום בבהריוןסל04/10/2011
שלום רב!אני אם לשתי בנות ועתה בהריון בשבוע חמישי וחצי.בהריונות הקודמים צמתי בכיפור אך הייתי בחודשים מתקדמים(שביעי שמיני), רציתי לברר אם יש סיכון רפואי בצום בשלב מוקדם זה של ההריון ואם כן מהו?
אם אכן קיים סיכון האם שתיה חד פעמית במהלך הצום מונעת סיכון זה?תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום בבהריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011איו מניעה לצום במידה ואת שותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שרה05/10/2011תודה על תשובתך המהירה.אודה לך אם תפרט במה פוגעת מניעה משתיה מבחינה רפואית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותליאת04/10/2011
עשיתי בדיקת דם:ספירת דם,אדמת,ושתן,
אני רוצה לדעת את התוצאה איך אני מציינת לכם כדי לקבל ממכם תשובות,זה מאוד חשוב לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011לברור התשובות יש לפנות לרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)