מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3כ.08/10/2011
שלום,
1)האם מומלץ לקחת קפסולות של אומגה 3 במהלך ההריון? קראתי דעות לכאן ולכאן ואני קצת מבובלבת...
אני לא אוכלת דגים ואין לי אומגה 3 מהאוכל. השאלה היא אם לקחת קפסולות או שעדיף לא לקחת בכלל...
יש לי קפסולות של 1200 מ"ג (נקנו בארה"ב).
2) במידה ואני נוטלת אספירין, האם בכל מקרה לא לקחת אומגה 3?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/10/2011בוקר טוב
אומגה 3 מכיל 2 סוגים של חומצות שומן הנימצאות בשמן דגים
כנראה שחומצות שומן אילו אחראיות על בניית קשרים עיצביים במוח
לכן יתכן כי המוח של העובר יתפתח יותר טוב
לכן מומלץ לקחת בהריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסתמישהי08/10/2011
שלום
כמה זמן לאחר הלידה מקבלים מחזור?<
אני לא מניקה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה..
מישהי10/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נע10/10/2011אני בהריון הראשון קיבלתי לאחר חודש וחצי . בהריון השני הנקתי ולקחתי כדורים . אם את רוצה תשובה ממש ממליצה לך להתקשר למרכז בריאות האישה ולשאול את האחות הן יודעות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת - תגובה
ד``ר אריה לידור10/10/2011שלום לך
תוך חודש עד ששה שבועות מהלידה במידה והוסתות שלך היו סדירים בעבר.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץליאת07/10/2011
כשהאולטראסאונד הראה זקיק 18 מ"מ קיבלתי הוראה להזריק בערב אוביטרל,
ההזרעה על בסיס ביוץ טבעי יומיים לאחר מכן בבוקר.
שאלתי היא האם יתכן מצב שהביוץ היה ביום של האולטראסאונד או יום למחרת?
שאלתי היא כדי להבין אם הביוץ חלילה התפספס יום או יומיים קודם להזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם,ממתינה לתשובתכם.תודה.
ליאת11/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/10/2011שלום.
הזריקה שקבלת גורמת לביוץ.,אז מה הכונה בביוץ טבעי שכתבת?הביצית בכל מקרה חיה 72 שעות בהמתנה לזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לחמן
ליאת12/10/2011משהו לא מסתדר לי בתשובתך.
ראשית כשרשמתי ביוץ טבעי הכוונה ללא זריקות גונדורפינים או כדורים.
רשמת 72 שעות שהביצית ממתינה לזרע..זה לא ההיפך?
שלישית מה שהתכוונתי האם בגודל 18 מ"מ זקיק הביצית יכולה כבר להשתחרר מהזקיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברליאת07/10/2011
שלום,
הייתי בסקירת מערכות מאוחרת מורחבת.
בעקרון, מלבד הפניה לאקו לב בעקבות מצג עובר לא אופטימלי הכל היה תקין.
אבל:
המימידים של עצם הירך מעט גדולים:
47 מ"מ מתאים לשבוע 25.2 ואני שבוע 24+1.
כל שאר המימדים התאימו פחות או יותר לגיל העובר (בהפרש של 3-4 ימים). האם זה חריג?
סקירה ראשונה,שקיפות עורפית ודיקור מי שפיר היו תקינים. מדובר על עובר זכר.
תודה ושנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל עובר - ד"ר תדמור
אין כל דאגה
פמור בגבול עליון של הנורמה לא סכנה לכלום
להיפך פמור גדול מוריד הסיכון לתיסמונת DOWN
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מחוסנת מאדמת. מה עושים?תהילה07/10/2011
אני לקראת הריון, בת 24
הייתי היום אצל רופא והוא אמר שלפי בדיקות דם אני לא מחוסנת מאדמת
בדקתי בפנקס חיסונים שיש לי מאז שהייתי ילדה וכן חוסנתי נגד אדמת,
הרופא אמר שמומלץ במידה ואני עדיין לא בהריון
לעשות את החיסון ולהמנע מהריון 3 חודשים
לפי מידע שמצאתי באינטרנט אין צורך להמתין 3 חודשים.
מה ההמלצה? מה הסיכונים? זו גם ככה מחלה מאוד מאוד נדירה,
תודה
תהילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מחוסנת מאדמת - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/10/2011בוקר טוב
כדאי מאוד לקבל החיסון
יש שני סוגי חיסונים וירוס מוחלש ווירוס מומת.
משאד הבריאות טיפות חלב נותנים החיסון.
הם יודעים מה החיסון שהם נותנים ובזמן החיסון יסבירו לך אם צריך לחכות 3 חודשיים.
אם רוצים שהחיסון יפעיל את מערכת החיסון של הגוף ויהיו נוגדנים צריך לחכות 3 חודשיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף: סקירה מוקדמת לא תקינהשרה07/10/2011
שלום,
שמי שרה,אני בת 29 ובשבוע ה-15+1 להריוני הראשון. בבדיקת השקיפות העורפית התקבלה תוצאה תקינה 0.6 מ"מ. בנוסף, עברתי גם בדיקת דם PAPP שתשולב עם בדיקת "חלבון עוברי" שאבצע בתחילת שבוע 17.
בכל אופן, אתמול בערב היינו בסקירת מערכות מוקדמת והתוצאות הן כדלקמן:
"הדמיית הלב ועמוד השדרה הייתה קשה. מומלצת ביקורת. הודגם מוקד אקוגני בלב, CPC דו צידי בקוטר 11 מ"מ בכל צד והיעדר מידפלנקס באצבע החמישית. מומלץ ייעוץ גנטי+אקו לב עובר".
הרופאה בישרה לנו שנצטרך לעבור כפי הנראה דיקור מי שפיר.
רצינו לדעת, מה השכיחות של כל הסמנים הללו יחד? בסה"כ ההריון הזה הגיע די מהר וללא קשיים ואנחנו חוששים להמשיך הריון שמתחיל בבשורות כאלו... זקוקים לחוות דעתך הכנה בנושא.
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מוקדמת לא תקינה - ד"ר תדמור
חסרים פרטים כמו גילך ותוצאת השקיפות המשוכללת עם בדיקת הדם.
בכל אופן צירוף הסימנים מצריך יעוץ גנטי ודיקור מי השפיר.
אבל רוב הסיכויים שהעובר יהיה תקין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב עובר-הכרחי?ליאת07/10/2011
שלום ושנה טובה,
הייתי אתמול בסקירה מאוחרת. הכל יצא תקין ללא ממצאים חריגים. בגלל מצג העובר הרופא המליץ על אקו לב עובר.
הרופא אמר לי ש 99.99% שהכל בסדר אבל בגלל שהוא לא יכול לראות בעיינים שלו הוא הפנה אותי לאקו לב עובר.
כתב בסיכום-
הדמיה תת אופטימלית למוצא חדרים.
לא נתגלו סימנים למומים בבדיקה זו.
האם זה באמת הכרחי?
אני שבוע 24+2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב עובר- ד"ר תדמור
בדיקת אקו לב עובר לא כואבת לא מסוכנת.
אם הרופא מבצע הסקירה לא הרגיש נוח עם הלב
אם הרופא בודק הלב מבקש עזרה , חוות דעת נוספת
זה אינטרס מוחלט שלך לבצע את הבדיקה
אין כל סיבה לא לבצע הבדיקה ויש הרבה סיבות טובות לבצע הבדיקה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשלירן07/10/2011
שלום
אני בשבוע 17 להריון .
(הריון ראשון)
בזמן האחרון אני פשוט קמה עם כאב ראש בבוקר
או שבמשך היום הראש כואב.
חשוב לי לציין שאני ישנה בדר"כ 8 שעות כל לילה ושאני שותה המון ומתפנה לעיתים קרובות. (לפחות פעם בלילה קמה לשירותים)
האם יש קשר להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה ענו לי מחכה לתשובה- כאבי ראש
לירן09/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש - תגובה
ד``ר אריה לידור10/10/2011שלום לך
בהחלט הריון יכול להחמיר כאבי ראש. לפני שפונים לטיפול יש לשלול סיבות נאורלוגיות ( מיגרנות למשל) או אחרות כגון יתר לחץ דם. במידה והברור תקין אפשר להשתמש במשכחי כאבים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר גדול בשלושה שבועותאורלי06/10/2011
ערב טוב. כרגע חזרתי מבדיקת אולטראסאונד. לפי מועד הוסת אני בשבוע 26 פלוס 4. לפי הבדיקה הערב העובר גדול ממני בשלושה שבועות!!!אין לי סכרת, ועליתי בסה"כ 4 קילו. לידות קודמות במשקלים רגילים סביב 3 קילו ושלוש מאות. האם יש סיבה לדאגה?? זה קצת מלחיץ אותי בלשון המעטה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי...
אורלי06/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר גדול בשלוש שבועות - ד"ר תדמור
רוב הסיכויים שאין דאגה
צריך לראות מה בדיוק גדול
הבטן גדולה ??. הפמור גדול ?? הראש גדול ???
צריך לבצע העמסת סוכר 100 גרם
האם יש ריבויי מי שפיר ???
יש לשלול סינדרום BW זאת על ידי סקירה לגודל כליות , גודל לשון ??
שוב בגדול אין דאגה , אבל יש להבין מה גדול ולבצע בדיקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר תדמור - תשובה להתייחסותך
אורלי11/10/2011תודה על ההתייחסות ד"ר תדמור. לפי מה שהבנתי מרופא המטפל שלי, העובר גבוה, שוקל כרגע 1.300. אני לפי הוסת בשבוע 27 והעובר קרוב ל- 30. עשיתי בדיקת סיסי שיליה לפני מס' חודשים בשל שקיפות עוברית שיצאה גבולית 3.3. כל התוצאות יצאו תקינות לחלוטין.
האם עליי לפנות שוב לרופא, כדי לבצע עוד בדיקות?? לגבי העמסת סוכר - יצאה לי תוצאה בהעמסה הרגילה של 125. עליתי 4 קילו במשקל מתחילת ההריון. האם לדרוש לבצע העמסה גבוהה יותר?
אודה על תשובתך. יום מצוין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים בהריוןטלי06/10/2011
הריון ראשון שבוע 25.
עד שבוע כמעט 20 סבלתי מבחילות והקאות על בסיס יומי. לקחתי ויטמין B6 בשילוב עם טונייט כדי להקל על המצב. בכל התקופה הזאת הייתה לי בעיה עם בליעת כדורים ואפילו צחצוח שיניים תקין. גם את הכדורים נגד הקאות לקחתי מאוחר בלילה מתוך שינה, כי איכשהו זה הקל על הבליעה שלהם. מהסיבה הזאת נמנעתי מלבלוע כל כדור אחר וזה כולל ויטמינים עבור ההריון.
הרופא שלי אמר הבין את המצב ואמר שזה בסדר.
בעצם עד היום, שבוע 25, לא לקחתי שום ויטמינים. האם יכול להיות שהחסרתי ויטמינים חשובים מן העובר? האם מאוחר מדי או חסר טעם להתחיל עכשיו?
אני יכולה לציין שאני משתדלת לאכול בריא: ירקות, פירות, בשר, מוצרי חלב, ירק, קטניות ואין לי שום תופעות של נשירה, בעיות עור וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/10/2011ערב טוב
צריך חומצה פולית למנוע פגמיים בעמוד השדרה - אם סקירות תקינות וחלבון עוברי תקין אין בעייה.
בנוסף צריך ברזל אם ספירה תקינה אז הכל בסדר
מומלץ לנסות כדורי ברזל
יש גם ברזל בנוזל או טיפות או עירויי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברטלי06/10/2011
שלום,
אני נמצאת בשבוע 26 להריוני השני.
אנחנו גרים בניו יורק וכאן כל נושא המעקב מאוד שונה לעומת בארץ.
פעם אחרונה עשו לי אולטרסאונד בשבוע 20 בסקירת מערכות היחידה שהם עושים.
אני מגיעה עד עכשיו לרופא מעקב ההריון פעם בחודש, אבל הוא לא עושה לי אולטרסאונד, אלא רק מקשיב לדופק העובר עם איזשהו מכשיר.
האם אפשר לפספס איזשהו סיבוך בצורת מעקב כזאת?
שאלה נוספת:
לרוב אני מרגישה את תנועות בעוברית לא ישירות לכיוון הבטן, אלא עמוק לכיוון הנרתיק.
כלומר, כשהיא זזה אי אפשר לראות או להרגיש זאת בהנחת יד על הבטן שלי, אבל אני כן מרגישה את התנועות כאילו בין הרגליים.
באיזו תנוחה היא נמצאת שככה אני מרגישה אותה? האם עם הרגליים למטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/10/2011ערב טוב
כדאי מאוד לבצע על קול כל חודש.
זאת על מנת להעריך גודל עובר וכמות מי השפיר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלשיר06/10/2011
בשבוע 32 עשיתי הערכת משקל ויצא 2100.
מאז לא עשיתי יותר הערכות משקל - כעת שבוע 38 - האם צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
שיר06/10/2011שאני לוקחת דרלין - והמכון הטרטולוגי הנחה אותי להיות במעקבי US בגלל שזה עלול לגרום למשקל נמוך בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - ד"ר תדמור
בוקר טוב
שאלה חשובה ועצובה
כמובן היה צריך לבצע הערכת משקל בערך ב 35-36 שבועות
כמובן כדאי מאוד לבצע הערכת משקל עכשיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 ליטר מים?שיר06/10/2011
שלום
משבוע 31 אני שותה 3 ליטר מים ביום בהנחיית בית חולים בגלל צירים מוקדמים.
כעת אני בשבוע 38 ותוהה האם אני אמורה להמשיך בהנחייה הזו? האם אני לא עוצרת בדרך זו צירים טבעיים שיכולים לבוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 ליטר מים? - תגובה
ד``ר אריה לידור06/10/2011שלום לך
עלייך להרבות בשתיה באופן כללי כפי יכולתך וללא קשר לצירים מוקדמים שבשבוע הריון זה אין להם כל משמעות. שתיית מים אלו לא תדחה את הופעת הצירים המיועדים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מרגישות חד צדדיתש.05/10/2011
האם רגישות באותו צד שבייצתי,עד כמה שאני מרגישה-באיזור השחלה,בתחילת שבוע 6 להריון הגיוני.?.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מרגישות חד צדדית - תגובה
מאד ייתכן .והדבר נובע מהגופיף הצהוב המצוי שם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך-
ש.06/10/2011האם הגופיף הצהוב זה בעצם העובר?
אם כן, הוא לא אמור להיות ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך- - תגובה
ד``ר אריה לידור06/10/2011הגופיף הצהוב ההריוני נמצא בשחלה שבייצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיץ פירות שהחמיץתמר05/10/2011
שלום,
אני בשבוע 7 להיריון.
היום לגמתי ממיץ פירות של פריגת שכנראה החמיץ, כי הוא היה ממש בטעם חריף.
מיד ירקתי את המיץ ושתיתי מים.
רציתי לדעת אם אני צריכה לדאוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מיץ פירות שהחמיץ - תגובה
אין כל סיבה לדאגה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)