מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליאת26/09/2011
באיזה חודש מתחילים לראות בטן?
ובאיזה חודש רואים את מין העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור26/09/2011שלום לך
את מין העובר ניתן כבר לראות בסקירת המערכות המוקדמת. את תפיחות הבטן אפשר להתחיל ולראות משבוע 14 אך זה כמובן תלוי במבנה גופך ובאם את נמוכה או גבוהה או רזה או שמנה. לבסוף הטן תראה ללא כל ספק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבינהש26/09/2011
אכלתי גבינה מחלבון חלב ושומן צמחי לא רשום עליה מפוסטרת, אכלתי מעט ונזכרתי לבדוק ואכן היא לא מפוסטרת אני לא מחוסנת לטוקופלסמה, האם כמות של ריבוע בגודל גבינה צהובה יכול להזיק לעובר? שבוע 20.
אני ממש בלחץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בגבינה פיקנטית כמו גבינה צהוב
ש26/09/2011ה שיש עלה פלפלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבינה - תגובה
אין ממה לחשוש אך הקפידי להמנע מכך בהמשך ( אין קשר לטוקסופלזמה אלא לחיידק בשם ליסטריה )
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ירוקה בהירהאלמונית26/09/2011
בימים האחרונים הופיעה אצלי הפרשה בצבע ירוק בהיר, האם הדבר תקין או שדורש בדיקת רופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ירוקה בהירה - תגובה
ייתכן וההפרשה תקינה או דלקתית. פני לבדיקה וטיפול במידת הצורך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים שבוע 38keren26/09/2011
שלום
אני בהריון תאומים לא זהים וכבר בשבוע 38. מוניטור ו US תקינים. יש צירים לא סדירים (אני לא מרגישה כלום) כבר כמה ימים.
נכון ליום חמישי האחרון אין פתיחה ואין מחיקה.
האם מומלץ להמשיך לחכות שמשהו יקרה מעצמו? או לזרז?
אציין ששני העוברים במצג ראש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים שבוע 38 - תגובה
מקובל זרוז בשבוע זה בהריון תאומים. פני למיון יולדות בבית החולים בו את חפצה ללדת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהימנות בדיקת הריוןיעלי26/09/2011
שלום!
כשבוע לאחר הביוץ המשוער עשיתי בדיקת הריון בסטיק (של בי"ח, הבנתי שהן המוקדמות ביותר) והיא יצאה שלילית, האם זה שלילי וודאי או שייתכן שאקבל תשובה חיובית בהמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהימנות בדיקת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור26/09/2011בוקר טוב
בדיקת שתן להריון תהיה חיובית רק שבועיים אחרי הביוץ אם יש הריון
שבוע אחרי הביוץ העובר ( אם נוצר ??? ) רק מגיע לרחם ועוד אין הורמון של השילייה בדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהורד26/09/2011
שלום,
אני בת 33 מנסה להיכנס כשנה להריון ללא הצלחה. בבדיקת פרופיל הורמונלי שביצעתי ביום השלישי למחזור, התקבלו התוצאות הבאות:
ESTRADIOL 157
PROGESTERONE <1.7
LH 4.7
PROLACTIN 263.7
FSH 11.6
מה משמעות תוצאות בדיקת ה- FSH? כיצד ניתן לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה - תגובה
אכן הערך מעט גבוה מהגבול העליון
מציע שתחזרי על הבדיקה וכן לבדוק מדדים נוספים המעריכים רזרבה שחלתית (AMH והינהיבין)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריבה קשהליאת26/09/2011
שלום,
אני בשבוע השמיני להריון,אתמול בערב היתה לי מריבה מאוד קשה עם בעלי,
וממש התעצבנתי,האם יכול להיגרם נזק לעובר.
עד היום אני עצבנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל לא ניראה לי שיכול
ויקה26/09/2011להגרם נזק להריון, למרות שכמובן תמיד כדאי ועדיף לשמור על שלוות נפש בהריון.
בכל מקרה נזק יחידי שיכול להגרם זה לבעל שמביא את אישתו ההריונית למצב של עצבים שיכול לסכן הריון. :-)
בכל מקרה אל דאגה, אם את מרגישה פיזית טוב, לא נגרם שום נזק להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריבה קשה - תגובה
אין חשש לנזק לעובר. יחד עם זאת חשוב שמהלך ההריון יללוה ברוגע ושלווה למען תקינות ההריון העובר הלידה והיילוד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה מלאה בהריוןמאיה26/09/2011
קיים סיכוי שאני בהריון,אני לא בטוחה בכך אבל ישנה אפשרות.
במידה ואני אכן בהריון,אני כרגע בשבוע 2 ויומיים ויש לי ניתוח רפואי בהרדמה מלאה בעוד שבוע מהיום.
במידה ואני אכן בהריון,האם קיים סיכון לעובר בעקבות ההרדמה?
האם אני יכולה לאבד את ההריון?
אשמח לשמוע דעתכם בנושא במהרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה מלאה בהריון - תגובה
שבוע 2 ויומיים פרושו יומיים לאחר ביוץ ? האם זו הכוונה? במידה וכן אין כל חשש מהרדמה כללית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר לידת תסמונת דאוןגילה26/09/2011
לאחר ילד תסמונת דאון בריא בד"כ אני שוב בהריון [שבוע חמישי]
התחילו חששות גדולים
רציתי לשאול אם יש אפשרות סטיטסטית לילד שני עם תס"ד? האם יש משפחות שילדו שני ילדים כאלו?
האם כדאי לעשות סיסי שיליא או להמתין לשבוע 24 לעשות מי שפיר
והאם התשובה בסיסי שיליא היא שלילית אם היא ודאית או שיש צורך גם במי שפיר.
כמו"כ האם בדיקות אלו מגלות בעיות נוספות כמו מומי לב וכד'
שמעתי שהסיכון בסיסי שיליא גדול יותר מדיקור מי שפיר האם זה נכון?
אודה על תשובה מפורטת ככל שניתן כי כאמור הלחץ גובר והולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גילה26/09/2011מקפיצה כי הנושא דחוף לי מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר לידת תסמונת דאון - תגובה
את בסיכון מוגבר לתסמנות דאון ולכן ראשית מציע יעוץ גנטי ובהמשך בצוע בדיקת סיסי שליה המספקת תוצאה מימנה ו מוקדמת יותר מאשר דיקור מי השפיר
מום לב ניתן לגלות בסקירת המערכות ובאקו לב העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 50 מ"גהדר25/09/2011
שלום,
עשיתי העמסת סוכר 50 מ"ג וקיבלתי תוצאה - 60. האם התוצאה נמוכה מדי? יש דבר כזה? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 50 ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור26/09/2011בוקר טוב
ערך של 60 זה מצויין
אין נמוך מידי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים והמטומה ברחםנ.25/09/2011
שלום רב,
אני בהריון תאומים אחרי טיפולי IVF (הטיפולים בשל בעיות זרע, אני גם מבחינה הורמונלית וגם מבנית, תקינה לחלוטין). עדיין לוקחת תמיכה של אוטרוגסטאן ואסטרופם.
בשבוע 7 היה לי דמם מסיבי שהוגדר כ"הפלה מאיימת" ואושפזתי להשגחה. באולטרסאונד שעשו אז ראו התפוררות רצינית של הרירית בחלק התחתון של הרחם אך למזלינו 2 העוברים היו בחלק העליון של הרחם וכך לא נפגעו. כעבור כיום הדימום פחת והפסיק לגמרי. באולטרסאונד כעבור 3 ימים הרחם השתקם מלבד המטומה שנשארה באיזור צוואר הרחם (25*35 ממ).
כעבור כשבוע חזר דימום אך קל יותר. באולטרסאונד נצפתה שוב המטומה באותו גודל, הפעם מיקומה היה מעט גבוה יותר.
מאז מידי פעם יש לי הכתמות חומות, לעיתים גם דימום קל מאוד (בעיקר בניגוב).
היום (שבוע 10, כעבור 3 וחצי שבועות מההפלה המאיימת) עשיתי אולטרסאונד נוסף שבו עדיין נצפתה המטומה- הפעם באיזור שבין 2 שקי ההריון. יחד עם זאת, גודלה מעט הצטמצמם (35*5 ממ). כמו כן, העוברים נראו כתקינים ומתפתחים בהתאם לגודלם.
מיותר לציין שמהדימום אנו נמנעים מקיום יחסים וכן אני משתדלת לנוח יותר ולהפחית משמעותית בשעות עבודתי.
שאלותיי הן:
1. ממה מתפתחת המטומה כזו לפתע ברחם?
2. האם הגיוני שבכל פעם נצפית ההמטומה במיקום אחר? או שמא מדובר במספר המטומות שונות?
3. האם כרגע, בעקבות מיקומה של ההמטומה (ליד שקי ההריון) - העוברים נמצאים בסיכון גבוה יותר? האם עלי להימנע לבינתיים לחלוטין מפעילות ולשמור על עצמי יותר? (מה עוד אפשר לעשות מלבד מנוחה ושתייה מרובה???)
4. האם מצב זה מצריך שמירת הריון?
תודה מראש!
נ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נ.26/09/2011אשמח לתגובה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים והמטומה ברחם - תגובה
ההמטומה נובעת מהפרדות מיטת השליה. כל עוד אינה גדלה והעוברים מתפתחים נראה שתהליך התהוותה נעצר . יקח לה זמן להספג. מיקומה השונה בגלל צמיחת השליה והגדלת נפחה.
עלייך להמנע מקיום יחסים ולעקוב לעתים קרובות אלר התפתחות ההריון וההמטומה .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת...
נ.26/09/2011ראשית, תודה על התשובה.
רציתי לשאול עד כמה מצב זה של היפדות מיטת השילייה מסכן את העוברים והאם דורש שמירת הריון?
בגלל החג, יש לי פגישה עם הרופאה רק בשבוע הבא ואני בלחץ רב מאז האולטרסאונד.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לתפקודי כבדבר25/09/2011
שלום,
אני בהריון תאומים (אחרי IVF) שבוע 34 ויש לי סכרת הריון.
שבוע שעבר אושפזתי (בעקבות צירים מוקדמים) ובמסגרת האשפוז גילו הפרעה בתפקודי כבד:GTP=60, GOT=43, עוד מצויין במכתב השחרור: ALP מוגבר מעבר לצפוי, ספירת דם תקינה.
מתוצאות בדיקת דם לתפקודי כבד שביצעתי היום בקופה: 1674U/L=ALK.PHOSPHAT (כאשר הטווח התקין הוא 30-140)
GPT=52.7 U/L
(כל שאר הערכים תקינים)
שאלתי היא על מה החריגה המטורפת בערכי האלקליין פוספטאז יכולה להעיד? האם יש לכך השלכות על העוברים? על ההריון? (אציין שאיני חשה בכל תופעה חריגה כלשהי מלבד גרד בכל הגוף שהיה לי אתמול בערב וכמעט חלף לגמרי נכון לעכשיו) או אולי מדובר במשהו בריאותי שאינו שייך להריון?
תודה,
בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לתפקודי כבד - תגובה
ALP מוגבר הוא תקין בהריון. שאר תפקודי הכבד אמורים להיות בטווח התקין. מציע שתמשיכי במעקב תפקודי כבד ובנוסף תפקודי כליה ספירת דם ומעקבי לחץ דם וחלבון בשתן.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בלחץ!!!!!!!!!11נטלי25/09/2011
היי אני חייבת עזרה ממש בלחץ, יש לציין מחזור אחרון היה ב11.8 אך הביוץ התרחש רק ב1.9 ע"פ בדיקות הביוץ.
התחלתי מבטא 54 עלתה ל281
בטא 20.9 = 670
בטא ב25.9 = 4481 היום בצעתי אולטראסאונד פעם ראשונה נצפה שק תוך ריחמי במימדים 7*5*9 מי"מ ובתוכו החזר 2 מ"מ. הרופא ביקש לבצע שוב עוד שבוע.
כולי פרפרים ולחץ האם התשובה הזו נורמלית בהתחשב בביוץ שהיה די מאוחר יחסית בוודאות רק ב1.9. ומהו גודל העובר המינימלי שאמור להתאים לשבוע זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בלחץ!!!!!!!!!11 - תגובה
סך הכל ממצאים תקינים הן במעבדה והן באולטרהסאונד. המשיכי במעקב אולטרהסאונד. בבדיקה הבאה כבר אמורים לראות דופק עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים בהריון שסובלות מנשירה חמורהליאת25/09/2011
אני מבקשת את עזרתכן!
אני בשבוע שמיני להריון,אני סבלתי מנשירה לפני ההריון אבל עכשיו זה חמור ביותר,יש לי כבר קרחות בראש,מה אתן עושות כדי למנוע?
אני במתח נפשי עצום,בבקשה תעזרו לי
אני לוקחת פרנטל במשך שבועיים אבל לא רואה שיפור
האם אתן לוקחות אבץ בכמות גבוהה יותר?
תחזרו אליי עם תשובה בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית
סיוון25/09/2011אני מבינה מאוד ללבך זה באמת מלחיץ
רק אל תיכנסי לזה כי זה רק יגבר.
אין לי נשירה מוגברת בהריון אבל בעבר היו לי קרחות בשיער ונשירה נוראית.
פניתי לרופא עור והוא מצא שיש לי "קרחת יערית"
הוא הביא לי מרשם לזריקה (לא זוכרת את שמה ) ובכל חודש הזריק לי עם מכשיר מיוחד את החומר לראש.
התהליך הזרים דם למוח , מה שהצמיח לי שיער.
לא ידוע לי אם מותר בהריון ונראה לי שלא אבל שווה לבדוק.
בהצלחה.!!! ושוב- בלי פניקה, זה רק ימחיר את המצב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאת26/09/2011זה כאב?
והאם הרגשת שיפור משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים בהריון שסובלות מנשירה חמורה - תגובה
לא נראה לי לצערי שיש משהו שימנע נשירת שער היכולה לאפיין הריון. ממליץ בדיקתך על ידי רופא עור לבדיקת הקרקפת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהנויה25/09/2011
שלום, אני לאחר 8 ימי הזרקת גונאל אף 75. ביום שבת (אתמול) הזרקתי אוויטרל בערב והיום הייתה לי הזרעה ב16:00. האם יהיה סיכוי להריון??
אם נקיים יחסי מין מחר בערב יהיה סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
מטרת ההזרעה להגביר את סיכוייך להרות. למרבה הצער ( במידה וכל המדדים תקינים) הסיכוי אינו עולה על 20% להזרעה. השלמה ביחסי מין למחרת מחזקת את הסיכוי הנ"ל להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)