מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומיםkeren04/10/2011
שבוע 39, הריון טבעי שתי שליות. ניסו השבוע לעשות לי סטריפינג ולא הצליח כי אין כלל פתיחה. אין לי צירים מורגשים, אלא מעט לא סדירים. כל יומיים מעקב US ומוניטור.שני העוברים במצג ראש.
האם להמשיך לחכות ולחכות שמשהו יקרה?
אני מיואשת כבר, וחושבת על ניתוח כאופציה (למרות שאמרו לי שהשבוע זה כבר מאוחר להזמין ניתוח לימים הקרובים).
מה ניתן לעשות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011במידה ונטור העוברים תקין ניתן עדיין להמתין ללידה ספונטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא נכון הדבר
keren04/10/2011שהריון תאומים מעבר לשבוע 38 עלול להיות מסוכן?
כמובן במידה והכל תקין בבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד צינון עלול להזיק להריון:לילי04/10/2011
שלום,
אני חושבת שאני בהיריון ממש בהתחלה,
הייתי מקוררת- שפעת עכשיו כבר ממש בסוף , הטיפול היחיד שהשתמשתי נגד הצינון הינו פראמול
שאלתי היא האם טיפול זה עלול להזיק לעובר בימיו הראשונים???
איך אוכל לדעת זאת היות ואני יודעת שאסור לקחת כגורים בזמן היריון??
יום טוב,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נגד צינון עלול להזיק להריון: - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011אין כל סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בשבוע 36 להריונישמרית04/10/2011
האים יש סיבה לדאגה לפי התוצאות הנ"ל?
הרופאה תהיה רק בשבוע הבא...
תודה מראש
WBC 9.20 K/UL ( 4.00- 10.00) (.......*.)
NEUTROPHILS 7.50 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)*
NEUTROPHILS % 81.50 % ( 46.00- 68.00) (.........)*
LYMPHOCYTES 1.45 K/UL ( 1.10- 3.50) (*........)
LYMPHOCYTES % 15.70 % ( 15.00- 45.00) (*........)
MONOCYTES 0.20 K/UL ( 0.08- 0.90) (*........)
MONOCYTES % 2.10 % ( 2.00- 9.00) (*........)
EOSINOPHILS 0.06 K/UL ( 0.00- 0.60) (*........)
EOSINOPHILS % 0.62 % ( 0.00- 6.00) (*........)
BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
BASOPHILS % 0.03 % ( 0.00- 1.50) (*........)
RBC 4.16 M/UL ( 3.90- 5.40) (.*.......)
HEMOGLOBIN 11.90 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
HEMATOCRIT 35.70 % ( 35.00- 45.00) (*........)
MCV 85.90 FL ( 80.00- 98.00) (..*......)
MCH 28.70 PG ( 27.00- 33.00) (..*......)
MCHC 33.40 G/DL ( 32.00- 35.50) (...*.....)
PLATELETS 138.00 K/UL ( 150.00- 400.00)*(.........)
MPV 11.90 FL ( 6.50- 11.50) (.........)*
RDW 13.80 % ( 11.00- 16.00) (....*....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בשבוע 36 להריוני - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011הבדיקות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדי04/10/2011
שבוע 33עשיתי העמסת סוכר 100גרם יצא לי בצום 72.7
אחרי שעה 192.7
שעתיים145.8
שלוש
109.5
הבנתי שיש לי ערך אחד יותר גבוהה האם זה מצריך טיפול???
ואיזה לא מאוחר מדי לטפל בשבוע זה ???
יש לציין שלידה קודמת הייתה בשבוע 29 בשל ירידת מים לא הייתה סכרת
יצא לי 134ב50גרם סוכר בהעמסת סוכר
האם מותר לי לצום ביום כיפור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011הבדיקה תקינה
אין צורך בטפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וצום יום כיפוראני04/10/2011
שלום,
מטופלת IVF, לפני כ 7 חודשים עברתי הפלה לצערי בשבוע 8.
כעת ב"ה אני בהריון שבוע 14.
אני קצת מפחדת לצום
האם אפשר לצום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וצום יום כיפור - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011ממליץ לא לצום אך אם הצום חשוב לך ניתן לא לאכול אך להקפיד לשתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 44אולה03/10/2011
שלום,
אני לפני גיל 44 , יש לי ילדים בגילאים 18ו16. בשנים האחרונות אני רוצה עוד ילד , אך חוששת. חוששת בגלל הגיל גיל שלי ובגלל גיל בן זוגי שהוא בן 66, למרות ששנינו נראים ומרגישים צעירים. הייתי רוצה לדעת האם זה מומלץ ומה צריך לבדוק לפני הריון.
לציין ש2 לידות הקודמות היו ללא סיבוכים , נורמליים לחלוטין.
תודה
אולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 44 - תגובה
ד``ר אריה לידור03/10/2011שלום לך
עם הגיל עולים גם סיכוני הריון והלידה. הן הסכונים האמהיים ( יתר לחץ דם וסכרת) הן הסיכונים המילדותיים ( עיכוב בצמיחה תוך רחמי ) והן הסיכונים לתסמונות גנטיות ובמיוחד דאון. יחד עם זאת כל אלו לא צריכים למנוע ממך הריון אם זה רצונך והו א יחייב כמובן מעקב קפדני יותר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ וכדור איקאקלומיןלינור03/10/2011
שלום, אשמח לתשובה, אני מנסה להיכנס להריון כבר מספר חודשים.לפני כ-6 חודשים נכנסתי להריון לאחר שנטלתי כדורים מסוג איקאקלומין- אך לצערי לא היה עובר והייתי צריכה לבצע הפסקת הריון(בשבוע 10),הרופא אמר שאין קשר בין הכדור להריון הלא תקין, מאז במשך 5 חודשים אני מנסה להיכנס להריון מתוכם לקחתי בחודשים האחרונים כדור זה כ-3 פעמים (במשך ה-5 חודשים האחרונים) -אציין גם שהווסת שלי לא סדירה וגם לקחתי כדורים לקבל ווסת(מעולם לא הייתה לי ווסת סדירה).
ב-08/09 קיבלתי ווסת (ללא כדורים לקבלת ווסת) ופניתי לרופא נשים הוא טוען שהווסת הגיע הפעם ללא איחור רב בגלל הכדורים של האיקאקלומין שנטלתי חודש לפני ואמר לי להתחיל שוב לקחת את הכדורים (נתן לי מרשם ל-5 ימים- 10 כדורים סה"כ), קניתי את הערכה של הסטריפים לבדיקת ביוץ אך עד היום לפי הערכה אין ביוץ,האם דבר זה יתכן? כמה עוד צריך לחכות לביוץ אם כן? אני כל יום עושה את הבדיקה- מהיום ה-9 לווסת והסטריפ מראה שאין ביוץ, אני יודעת שהסטריפ אמין ב-99%, מה עליי לעשות? אני כבר מיואשת אשמח לתשובה מכם, תודה לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ וכדור איקאקלומין - תגובה
מעקב מדויק יותר חייב להתבסס על בדיקת דם להורמונים בשילוב אולטרהסאונד לזקיקים . במצבך זהו המעקב עליו הייתי ממליץ לך
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור על התגובה המהירה אבל
לינור03/10/2011לא הבנתי מה כוונתך? רופא הנשים שלי אף פעם לא הציג בפניי את הסוגייה הזו? הוא נתן לי את הכדור ואמר לקיים יחסין יום כן- יום לא וזהו(בערך ביום14-22 )? מה עליי לעשות כדי לבצע בדיקה זו?והאם יכול להיות שלמרות שלקחתי את הכדורים אין ביוץ? שוב תודה ואשמח לתשובה ממך, תודה לינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה בעת לקיחת למיקטלאבי03/10/2011
שלום רב,
אשתי מאובחנת עם אפילפסיה, לוקחת למיקטל 200mg ביום מזה 4 שנים ברציפות, גם במהלך ההריון. האם יש מניעה להניק במצב זה? (היא ככל הנראה תמשיך לקחת את התרופה בזמן ההנקה).
תודה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה בעת לקיחת למיקטל - תגובה
ד``ר אריה לידור03/10/2011שלום רב
למיקטל עובר בחלב האם לתינוק. התרופה נחשבת לבטוחה יחסית. יחד עם זאת כדאי להתיעץ עם נאורלוג ילדים על השפעות אפשריות על התינוק אם בכלל קיימות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה
אני04/10/2011היי אבי,
גם אני עם אפילפסיה ומטופלת בלמיקטל וילדתי לפני 3 חודשים. במהלך ההריון הורידו לי את המינון מ - 200 ל - 175 מ"ג. עשיתי בירור מעמיק בנוגע להנקה עם למיקטל ולהלן המסקנות: המכון הטרטולוגי ממליץ בחום שלא להניק. לעומת זאת הנוירולוגית אמרה שבעקרון חברת התרופות אוסרת על הנקה אבל לא בגלל שהוכיחו במחקר שזה פוגע בתינוק אלא כי אין מספיק מידע לגבי מה שעלול לקרות, מאחר שהתרופה עוברת לחלב האם. היא גם אמרה שהחשש העיקרי הוא שתיווצר פריחה מאוד קשה בעור (כזאת שמצריכה אשפוז בבית חולים). בהתייעצות עם רופא ילדים שעשה עבודה מקיפה על תרופות אנטי אפילפטיות והנקה נאמר לי כי מלבד מקרה אחד של תינוק שסבל מהפסקות נשימה (ברמה שהזדקק להנשמות) לא דווח על מקרים בעייתיים. אותו רופא שלח לי סיכום מפורט של כל העבודות ותיאורי המקרה שפורסמו בספרות בנוגע ללמיקטל והנקה. אני אישית החלטתי להניק אך מסיבות שונות שלא קשורות ללמיקטל נאלצתי לוותר. בדיעבד אני שמחה שבחרתי לעשות זאת, הלחץ שהיה נוצר מכל פריחה קטנה על העור (ולתינוקות יש הרבה כאלה) או הפחד שמא התינוקת תפסיק לנשום לא שווה את יתרונות ההנקה. אם אתה מעוניין שאשלח לך את הסיכום של רופא הילדים אתה מוזמן להשאיר את המייל שלך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/10/2011תודה.אין צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן בשבוע 9מיקי03/10/2011
שלום אני בשבוע 9 בהריו ראשון מהפריית מבחינה. אני בפירוש רואה שיצאה לי בטן קטנה האם זה הגיוני ויכול להיות ? אני בפירוש לא אוכלת יותר מהרגיל וגם לא השמנתי באיברים אחרים בגוף..
אשמח לתגובה .. תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן בשבוע 9 - תגובה
עם תחילת ההריון מתחילים שינויים מטבוליים וכן ניוד נוזלים ואגירת נוזלים . תחושת המלאות בבטן היא חלק מהנ"ל
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות ספינינג במהלך תחילת הריוןמיה03/10/2011
הי.
במשך שלושה חודשים אני מתעמלת באופני ספינינג (דיווש מאומץ במשך כ3/4 שעה).
הערכה משוערת היא שאני נמצאת בשבוע השישי להריון.
האם ניתן להמשיך בפעילות זו?
אשמח למענה מהיר,
תודה רבה ושבוע טוב,
מיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות ספינינג במהלך תחילת הריון - תגובה
עקרונית כל עוד ההריון תקין אין מניעה מפעילות זאת . יחד עם זאת מומלץ לא להמשיך בפעילות מאומצת או ארובית כגון הספינינג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת קלה שנספגהצילי03/10/2011
שלום,בשבוע 10 +5 ימים גילו בצקת קלה סביב בטן העובר,בשבוע 12 הבצקת נספגה והשקיפות תקינה,האם עדיין יש למקום לדאגה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת קלה שנספגה - תגובה
אם הבצקת נעלמה והשקיפות תקינה נראה שהכל בסדר. יחד עם זאת יש להמשיך ולעקוב הן בסקירות המערכות וביניהן והן על ידי התבחינים השונים כגון תבחין משולש או מרובע
בהצלחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהקרן03/10/2011
שלום,
אני ובעלי בניסיונות להכנס להריון. אני אוהבת לאכול בשר מכשהוא עשוי מדיום, גבינות עובש ועוד הרבה דברים שמופיעים ברשימת המאכלים האסורים בזמן ההריון. כידוע ההריון מתגלה בשבוע רביעי-שישי. האם יש להמנע כבר מהיום ממאכלים אלה? האם בשלבים המוקדמים של ההריון הדבר יכול לפגוע בעובר או לגרום להפלה?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
מאכלים אלו אכן לא מומלצים בהריון . אין מניעה מלצרוך אותם לפני ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה הלידה קרובה?שירלי03/10/2011
אני בשבוע 36+4,מוניטור שעשיתי אתמול הראה כי יש צירים לא סדירים ולא ארוכים, יש לי פתיחה של שני סנטימטרים ומחיקה של 90%,בלילה הייתה לי ירידה של הפקק הרירי, הצירים אינם כואבים וכן הם אינם מתחזקים בכלל מאתמול,(בשבוע 34+4 היה לי את אותה הרגשה ואז כבר היה פתיחה של 1 ס"מ ומחיקה של 50%)האם יש אפשרות לאמוד אם הלידה תתרחש בימים הקרובים, או שיש סיכוי סביר שאני אסיים גם שבוע 40,אשמח לקבל תשובה, כי זה מציק ומלחיץ להרגיש לגמרי באוויר.... תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה הלידה קרובה? - תגובה
כל אלו סימנים מבשרי לידה אך קשה לנבא מתי בדיוק תתחרחש. ככל שעוצמת הצירים תגבר ותכיפותם תעלה כך יתקרב יותר מועד הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי פרנטלליאת03/10/2011
רציתי לדעת עם אפשר לקחת את הכדור בערב עם הארוחה במקום בבוקר,כי בבוקר אני לא יכולה לאכול?
שאלה נוספת היא לגבי חומצה פולית,אני לא מקפידה בשעות לפעמים לוקחת בבוקר ולפעמים ערב,זה בסדר? אם החומצה פולית צמודה למוצרי חלב זה בסדר או שצריך להמנע?
תחזרו אליי עם תשובות בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לגבי פרנטל - תגובה
יכולה לקחת את כדור הפרנטל בערב . רצוי לקחת את כדור החומצה הםולית בשעה קבועה פחות או יותר ללא קשר למוצרי חלב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריוןחני03/10/2011
יום אחרי האיחור במחזור היתה בדיקת בטא 125 היום שבוע אחרי איחור במחזור היו לי הפרשות עם דם אחרי קיום יחסי מין האם זה סימן להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בהריון - תגובה
אין לדעת מכיוון שעלייך לבצע מעקב ביטא. כל עוד הערכים עולים זוהי עדגות להתפתחות ההריון. בצעי ביטא ופני לרופא שלך עם התוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)