מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקיקיםליאת18/08/2011
הייתי בהריון לאחר הזרעה,במהלך השבוע הרביעי היתה הפלה טבעית כך שהמחזור בשל ההפלה היה ב04.08 באותו יום הבטא היתה על 25,בבדיקה נוספת ב11.08 הבטא היתה על אפס.
היום - 18.08 בדיקת אולטרסאונד הראתה רירית עבה ותקינה,זקיקים פחות מ10 מ"מ
כלומר אין זקיקים,
1.האם זה תקין ?
בדרך כלל מחזור אצלי קבוע בין 26-27 יום,
האם זה בשל ההפלה ומתי אם כך אני צפויה למחזור הבא ..
2.האם כעת אני בביוץ שהרי אני שבועיים לאחר מחזור -של ההפלה למעשה..
3.במידה והזקיקים ייראו טוב בגודל של 22 מ"מ שבוע הבא האם אפשרי לבצע אז את ההזרעה - האם זה אומר שיש ביוץ אז וההזרעה תוכל להיקלט או להמתין למחזור ולהתחיל אז מחדש?
תודה.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/08/2011שלום.
לאחר ההפלה המחזור בדרך כלל,-קרי הביוץ,מתעכבים. המשיכי מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבית שחימיתר18/08/2011
שלום רב,
אני בשבוע 14.
יש לי נפיחות בולטת בבית שחי ימין ורגישות למגע. רופאת משפחה טענה שלא מרגישה בלוטות נפוחות והפנתה אותי לאולטרה סאונד. תורים יש רק בעוד חודש. מה זה יכול להיות? האם יש צורך ללכת לרופא פרטי במיידי? תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבית שחי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור18/08/2011ערב טוב
נפיחות בבית השחי יכולה להיות הגדלה עקב ההריון של זנב בלוטת החלב בשד.
כדאי לא לדאוג
כדאי להיבדק על ידי רופא כירורג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Leucocytes גבוהשרית18/08/2011
שלום,
בת 36, שבוע 26.
עשיתי בדיקת העמסת סוכר היום וכל התוצאות יצאו תקינות פרט לLeucocytes שיצא 100!!!! בעוד הטווח הוא 1-10
לעומת זאת הWBC-Leucocytes יצא 8.1 שזה כן בטווח (4.5 - 11)
היש מקום לדאגה???
אני ממש מודאת מהערך הגבוה
תודה מראש
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Leucocytes גבוה - תגובה
האם הכוונה שבבדיקת השתן התקבל המספר 100 ?.אם כן יתכן והמדובר בהפרשה נרתיקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיק לאחר לידהמירב18/08/2011
שלום רב, אני בת 33, 3 שבועות לאחר לידה ווגינלית רגילה.
לאחר ברור של משטח ווגינלי עקב צריבה בשתן וגרודים והפרשה בעלת ריח לא טוב אובחן דלקת והתחילו לי טיפול בדלצין נרות.
אתמול לקחתי את הנר ראשון וכששמתי אותו במשך חצי שעה בערך הייתה לי תחושת שריפה נוראית בנרתיק. האם זה תקין? לאחר חצי שעה בערך זה נרגע אבל מעולם לא חוויתי דבר כזה כואב ושורף שם.
בנוסף, בבדיקת אולטראסאונד לפני מס' ימים הרופאת נשים אמרה לי שהיא רואה שיש ברחם עדיין דימום. מזה מס' ימים שההםרשה שלי הייתה מאוד בהירה ולא דמית. אך היום לאחר הטיפול בנר היה לי דימום מועט - מאוד טרי ואדום, האם זה בגלל הנר? זה תקין?
בנוסף אם עדיין יש דימום ברחם למה הוא לא יוצא החוצה בצורה תקינה? אני מניקה מלא.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק לאחר לידה - תגובה
לאור תאורך,ממליץ שתחזרי לבדיקה נוספת אצל רופאך,אולי להחליף הטיפול המכאיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריפול ושמן דגיםדידי18/08/2011
שלום רב,
קניתי היום את התרופה פריפול אשר מכילה כאמור ברזל וחומצה פולית 0.40 מ"ג
בנוסף הרופאה המליצה לי על אומגה 3 אך לאחר שקניתי את פריפול ראיתי כי באומגה יש גם חומצה פולית
האם זה בסדר ליטול את 2 התרופות למרות שיש מינון כפול של החומצה הפולית,או שכדאי לקנות ברזל בנפרד ואז לרכוש את האומגה 3 +החומצה הפולית
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריפול ושמן דגים - תגובה
ממליץ שתתיעצי עם הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב גדילה, שבוע 36+0מישהי18/08/2011
לא תופסת בינתיים את הרופא שלי, ופוחדת להישאר בלי מענה כל סוף השבוע.
עשיתי הבוקר מעקב גדילה בקופת חולים, שבוע 36+0. אני קצת מודאגת שהתוצאות מראות האטה בגדילה, גם אם לא קיצונית. אלה התוצאות:
BPD - מ"מ 85 , מתאים לשבוע 33+6
HC: מ"מ 313, מתאים לשבוע 35+2
AC: מ"מ 306, מתאים לשבוע 34+4
Femur: מ"מ 67, מתאים לשבוע 34+3
ממוצע גיל ההיריון על פי HC ו-FL: שבוע 34+6
יחסים:
HC/AC:1.02
AC/Femur: 4.57
BPD/Femur: 1.27
HC/BPD: 3.68
FL/HC: 0.21
משקלים:
לפי Hadlock1 :גר' 2.502
לפי Hadlock4: גר' 2,468
כמות מי שפיר תקינה
דרגת שליה II
עיקר דאגתי היא משום שהמדדים בבדיקה הקודמת, שבוע 30+3, היו הרבה יותר קרובים לגיל ההיריון המדויק. ואלה היו התוצאות אז:
BPD - מ"מ 74.4 , מתאים לשבוע 29+5
HC: מ"מ 271, מתאים לשבוע 29+6
AC: מ"מ 261, מתאים לשבוע 30+0
Femur: מ"מ 58, מתאים לשבוע 30+2
ממוצע גיל ההיריון על פי HC ו-FL: שבוע 30+1
יחסים:
HC/AC:1.04
AC/Femur: 4.5
BPD/Femur: 1.28
HC/BPD: 3.64
FL/HC: 0.21
משקלים:
לפי Hadlock1 :גר' 1,588
לפי Hadlock4: גר' 1,547
כמות מי שפיר תקינה
דרגת שליה II
האם יש מקום לדאגה?
על איזה המשך מעקב הייתם ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב גדילה, שבוע 36+0 - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/08/2011שלום.
ההאטה בצמיחה היא רק של שבוע ויום.האברים פרופורציונים.כמות מי השפיר תקינה.סה"כ אין מקום לדאגה ,אלא ,המשך מעקב צמוד.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בתחילת הריוןיעל18/08/2011
אני בשבוע 5+6 (ווסת אחרונה: 8/7) היום בבוקר היה לי דימום רציני כמו של ווסת, ומאז יש טיפונת דימום. הלכתי דחוף לעשות אולטרסאונד והטכנאית ראתה שק הריון אבל לא ראתה דופק.אמרה לי לחזור עוד מספר ימים.
אני מאוד לחוצה מהסיבות הבאות:
1. יש לי ביוץ מוקדם (לא עשיתי מעקב, כך בדרך כלל), כך שלמעשה אני בשלב מתקדם יותר של ההריון ואמור להיות כבר דופק בשלב הזה.
2. זה הריון רביעי שלי ואף פעם לא היו לי דימומים במהלך ההריון.
איך אני יכולה לדעת אם עברתי היום בבוקר הפלה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
מאיה18/08/2011לא תמיד הביוץ מוקדם, עדיין יש סיכוי שהשבוע שלך כן מדויק. זכרי שדופק לפעמים לא רואים עד שבוע 7-8 ולכן מבקשים בד"כ לא לעשות US לפני, שזה רק מלחיץ.
לגבי הדימום, נראה לי שכרגע קשה לדעת אבל דימומים בתחילת היריון הם שכיחים יחסית, אפילו אם לא היה לך בהריונות קודמים- כל היריון והטבע שלו. אם הדימום פסק זה סימן טוב. כשיגיע הדופק את תרגעי לחלוטין ותשכחי מזה.
אז נסי לחכות עוד קצת עם הדופק, אפילו שבוע, ואני בטוחה שיהיה בסדר.
חשוב להתפלל, לחשוב על כך שזה שכיח, שרוב ההריונות ממשיכים למרות דימומים, ולהיות סבלנית עד הבדיקה הבאה. אגב מציאת דופק - גם תלויה במכשיר של הרופא. כדאי ללכת לרופא עם מכשיר חדש או שהוא יפנה אותך למכון US ששם הם משוכללים יותר (הפניה רגילה). אז כדי לא להילחץ עוד יותר- כדאי לדעתי לעשות את זה שם וזהו. אצלי מצאו דופק בשבוע 6 וקצת. אצל חברות שלי לא לפני שבוע 7. השתדלי להיות סבלנית.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירי...
יעל18/08/2011הרגעת אותי קצת, אני על קוצים מהבוקר...מקווה שהכל יהיה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בתחילת הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/08/2011שלום. אם השק עדין ברחם וגילו מאד צעיר קשה לדעת אם התרחשה הפלה.אכן יש צורך בהמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG-B Quantitativeקטי18/08/2011
שלום,
תוצאת בדיקת הדם שערכתי ביום ה16 לאחר הזרעה הראתה כי HCG-B Quantitative הוא 149.
האם הערך נמוך מידי או שהוא נורמאלי ותקין לתקופה זו של ההריון?
מה המשך התהליך בשלב זה? האם צריך לעשות בדיקות כלשהן? (אולטרסאונד)?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCG-B Quantitative - תגובה
הדבר הנכון לעשות הוא לחזור על הבדיקה ולראות המשך צמיחה ברמת ההורמון. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בויטמינים לפני הריוןיעל18/08/2011
שלום רב,
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כ-9 חודשים ללא הצלחה.ביצענו ספירת זרע שיצאה תקינה.עשיתי בדיקות דם ויש לי חסר בויטמין D ו-B12. האם הדבר משפיע על כניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בויטמינים לפני הריון - תגובה
רמות נמוכות של ויטמין B12 לא מוכרות כמונעות הריון.אגב למה בדקת רמת ויטמין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם "להספיד" את החודש?נעמי18/08/2011
שלום,
ביום שלישי הייתי במעקב זקיקים ונצפה זקיק בגודל של 20
באותו היום קיימנו יחסי מין.
ביום רביעי לא קיימנו יחסי מין והבוקר, יום חמישי הייתי שוב במעקב ונאמר לי שהביוץ היה כפי הנראה אתמול.
חשבתי לתומי שאם נקיים היום ומחר זה יעזור אבל הבנתי עכשיו (קראתי כאן קצת על הביוץ, אני די בורה בתחום למען האמת) שקיום יחסי המין לאחר הביוץ לא יעזרו במאום.
אז אפשר לומר בעצם שהחודש הזה אבוד מבחינת כניסה להריון נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם "להספיד" את החודש? - תגובה
ד``ר אריה לידור18/08/2011שלום לך
נסי גם היום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בערכי בטארות18/08/2011
שלום!
רציתי לדעת מה המשמעות של התוצאות שלי:
מחזור אחרון בתאריך 1 ביולי,
תוצאות בטא : 476
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
הריונית18/08/2011אני לא רופאה אבל... כנראה שמדובר בהריון!!
מעל 10 בד"כ זה הריון, כדאי לעשות אולטראסאונד כדי לוודא קיומו של שק הריון.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בערכי בטא - תגובה
התוצאה חיובית להריון. רצוי להמשיך ולעקוב אחר צמיחת ערכים אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה כללית לאחר לידהרויטל18/08/2011
שלום,
ילדתי את בתי השניה לפני כ- 5 ימים בלידה רגילה עם אפידורל. כרגע אני מניקה אותה, אמנם לא פשוט וכואב אבל מנסה שלא להתייאש (חלב יש בשפע). אני מספרת כל זאת כי אולי זה חשוב להמשך - אתמול בערב, לפתע, ניתקפתי בגל קור עצום, הרגשתי כמו מכות חשמל בכפות הידיים ובאצבעות וכל גופי החל לרעוד. במהלך כל הלילה לאחר מכן סבלתי מקור נוראי ובמקביל הזעתי בלי סוף. חום לא היה לי. היום אני מרגישה בסדר גמור, נראה שחזרתי לעצמי פרט לכך שכל גופי מגרד לי ובעיקר כפות ידיי. האם תופעה זו היא תופעה נורמלית? האם זה יכול להיות קשור לאפידורל שלקחתי (גם בבי"ח תחת ההשפה של האפידורל היה לי קר וגירדתי בכל הגוף)?
תודה מראש, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה כללית לאחר לידה - תגובה
את מעט רחוקה מהלידה כדי עדיין לחוות את תופעת הגרד שהיתה לך בלידה
מציע שתפני לבדיקת רופא עור לברור הגרד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד לחוצה!!!!1יולי18/08/2011
אתמול הייתי במוקד נשים אני בשבוע 6+3 ולא ראו דופק הרופא אמר שסביר להניח שהכל תקין ולעשות אולטראסאונד עוד שבוע....ושעדיין מוקדם!!!אני ממש לחוצה בבן שלי ראו דופק ב שבוע 6+1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד לחוצה!!!!1 - תגובה
בשבוע זה אמורים לראות כבר דופק.
ליתר בטחון בצעי בדיקה נוספת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בהריוןשירלי18/08/2011
שלום רב!
אני נמצאת בשבוע 9+2 הריון ראשון-לפני כשבוע וחצי היה לי דימום בשתי בדיקות שערכו לי נצפה דופק לעובר, צוואר הרחם היה סגור כמו כן נצפתה המטומה ברחם. הדימום היה חד פעמי ופסק. ביום ראשון האחרון התחילה להופיעה הפרשה חומה בניגוב בעיקר בבוקר והיא נעלמת במהלך היום, מדי פעם יש כמו כאבי מחזור-ביום שני שוב הייתי אצל הרופא שלי והכל תקין-יש עובר,יש דופק אבל ההפרשות החומות וכאבי המחזור לא פוסקים-האם כדאי לחזור שוב לבדיקה? האם ההפרשות האלה הם דימום ישן?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בהריון - תגובה
כל עוד יש דופק עוברי המצב טוב. יש להמשיך במעקב התפתחות העובר
הדמם יכול להיות שרידי דמם ישן
בצלחה
ד"ר אריה לידור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון מקסימלי לחומצה פולית וברזלדניאלה18/08/2011
שלום , אני בשבוע 25 וחמישה ימים .
הרופאה רשמה לי FOLEX שמכיל 100 מ"ג ברזל ועוד 400 מק"ג חומצה פולית .
בנוסף ביקשה שאתחיל לקחת גם אומגה 3 .
בבית המרקחת נתנו לי 9 חבילות של FOLEX ואמרו לי לקחת 3 ביום ובמקביל להמשיך לקחת חומצה פולית כי המינון בFOLEX הוא קטן
( איני זוכרת שהרופאה אמרה לי מה המינון ולא הסתכלתי על המרשם)
.
נראה לי מוגזם לקחת 1600 מק"ג חומצה פולית ביום וגם 300 מ"ג ברזל .
אציין גם כי אני נוטלת פרנטל במינון של 1 ליום .
האם זה לא יותר מדי ?
אציין גם כי בדיקות הם תקינות ואין אנמיה או חוסרים כלשהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון מקסימלי לחומצה פולית וברזל - תגובה
המינון המומלץ הוא 400 מק"ג ליום. אמנם אין סכנה עם מינונים גבוהים יותר אך זה כמובן מיותר
בהצלחה
ד"ר אריה לידןר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המינון של ה FOLEX
דניאלה18/08/2011תודה על תגובתך המהירה דוקטור,
האם 3 ביום זה הגיוני ?
שכחתי לציין כי מדובר בהריון תאומים - אולי זה אחד השיקולים למינון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)