מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיסרישרה23/08/2011
שלום
רציתי לשאול האם בניתוח קיסרי משתתפים אחים ואחיות שעובדים בחדר ניתוח רגיל כלומר בניתוחים רגילים שאינם קיסרי? מכיוון שאני אמורה לעבור קיסרי בבי"ח מסוים אך מכירה שם אח אחד ולא הייתי רוצה להיות במצב שהוא יהיה נוכח בלידה זה יהיה מביך עבורי. הוא אח חדר ניתוח רגיל
תודה שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011יכולה לבקש שהאח לא יהיה נוכח בנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבדיקת BETAענבל23/08/2011
שלום לצוות
אשמח אם מישהו לענות לי ....
אני אמורה להיות בהריון בשבוע 6 +2 קיבלתי עשיתי בדיקת בטא ויצא 3800
קבעתי תור לשבוע הבא לUS
האם זו תוצאה הגיונית לשבוע זה ? ואני יכולה לחכות בשקט לשבוע הבא??
אודה לתשובתכם ...
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסתכלי בגוגל
אורית23/08/2011ערכי בטא
זה נראה תקין ביותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבדיקת BETA - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011תוצאה מעט נמוכה אך יתכן וההריון צעיר יותר
את יכולה לחכות בשקט לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים הנרתיקסיון23/08/2011
שלום,
אני בשבוע 27, לאחרונה מרגישה כאבים מן דקירות כאלה בנרתיק ובבטן התחתונה.
האם זה נורמלי או שאני צריכה לגשת לבדיקות ?
אני מרגישה את תנועות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים הנרתיק - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011זה נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףמיטל23/08/2011
הריון שני שבוע 23 בסקירת מערכות (שניה) הרופא זיהה הפרדות קרום הכוריון 3 ס"מ מה זה אומר ? לאיזה סיבוכים זה יכול לגרום? מה צריך לעשות כדי שזה לא יגדל או יסתבך?
נ.ב בלידה הראשונה לאחר שהוציאו לי את השלייה נשאר שאריות של קרום והוציאו לי אותם ידנת האם זה כרוני אצלי שהקרום נפרד מהשלייה בהריונות או האם יש קשר לאירוע הנל בהריון הראשון? תודה רבה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011לעיתים קרובות רואים הפרדות חלקית איני רואה סיבה לדאגה
איןקשר להריונך הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט והפחתה בתנועותטל3023/08/2011
שלום
למה מתכוונים כשאומרים לפנות למיון במקרה של הפחתה/מיעוט בתנועות? אם אני מרגישה 3 תנועות ב 1/2 שעה כמקובל זה בסדר? או מדובר בהרגשה כללית שיש היום פחות תנועות מיום רגיל (מה שקשה להבחין לפעמים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיעוט והפחתה בתנועות - תגובה
ד``ר אריה לידור28/08/2011שלום לך
אכן 3 תנועות בחצי שעה או 6 במשך שעה מצביעים על תקינות העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בשבוע 23מיקי23/08/2011
שלום,
אני אמורה לטוס לארה"ב בעוד שבועיים (עכשיו אני בשבוע 21). האם ישנה בעיה לטוס טיסה ארוכה בכזה שבוע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בשבוע 23 - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011אין כל בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה תאומי מונו ביאשלי23/08/2011
שלום
בת 32 בהריון 4 ספונטני שבוע 12+5
גילו תאומים מונו בי-שקיפות 0.5 ו0.7 תקינה לחלוטין
אני שוקלת עקב קשיים כלכליים לדלל(יש לי 3 ילדים בני 6.4.2 )
הבנתי כי דילול מונוזיגוטים הוא בעיתי יותר
בבקשה אמור לי מה הסיכונים-אין לי כסף לכל הייעוצים שעולים הון תועפות ואני חייבת לקבל החלטה מהירה
אשמח מאוד לתשובתך
אשלי, תא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה חשובה לי התשובה
אשלי23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההריון של התאומיים
שילת ביטון23/08/2011אל תפילי כל ילד מביא איתו את הברכה ואת אפילו תשמחי שד' נתן לך ילדים כאלה בגלל קשיים כלכליים לא מורידים תאמיני לי גם אני לא עובדת ויש לי עוד 2 ילדים קטנים הבת בת שנתיים ושבע והבן בן שנה וארבע ועכשיו אני בהריו ותאמיני לי עם ההריון של הבן נקלטתי עם כדורים ועם ההריון הזה נקלטתי עם כדורים ועם נרות אך תדעי לך אם ד' נתן לך את המתנה הזאת תשמחי בה יש אנשים שמחכים לשמוע צחוק של ילד או בכי של תינוק הם מחכים לזה בנרות והם לא מצליחים להביא ילדים יש כל מיני גם ארגונים אגודת אפרת ויש את יד אליעזר אם תירצי אוכל לתת לך את הטלפונים שלהם והם נותנים מלא דברים בשפע רק תדברי ויש גם את חסדי נעומי אם תרצי תתקשרי אליי ואני יביא לך את המספרי טלפון שלהם 05495777213 שילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה לגמרי
אורית23/08/2011לדלל תאומים ממש נוראי
אל תעשי זאת במקום זאת פני לגורמים שיעזרו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה תאומי מונו בי - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011קיים סכון לאבד את כל ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון???הדר22/08/2011
HCG-B Quantitative Urgent= 73
הריון???????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון??? - תגובה
ד``ר אריה לידור22/08/2011שלום לך
הריון התחלתי . יש להמשיך ולעקוב אחר ערכי הביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוניםמישהי22/08/2011
שלום, אני בשבוע 37. היום חברה שלי הגיעה עם ביתה בת חצי השנה לאחר שאתמול התינוקת קיבלה חיסונים (אדמת היא לא אחת מהן). רציתי לדעת האם העובדה שהתקרבתי לתינוקת והיה בינינו מגע יכולה להשפיע על העובר שלי או חלילה לגרום לו לנזק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים-המשך
מישהי22/08/2011החיסונים שהתינוקת קיבלה הם: נגד דלקת כבד B, אסכרה צפדת שעלת, שיתוק ילדים והמופילוס B.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסונים - תגובה
לא אך רצוי שלא תשהי בקרבתה שהיה ממושכת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לתגובה
רחלי23/08/2011ד"ר שלום ותודה על תשובתך.
מדוע רצוי שלא להתקרב לתינוקת אם לא יכולה להיות לכך השפעה על העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינהליאור22/08/2011
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 24 , יש לי בעיה רצינית בשינה ! בתחילת ההריון פניתי לרופא המשפחה ונתן לי כדורי נוקטורנו ומאז אני לוקחת כדורים כי הבטיח שזה לא מזיק לעובר ... רציתי לוודא עוד שזה אינו מזיק כי אני מאוד מודאגת ובאותו זמן לא יכולה להפסיק את התרופה ...
רציתי לשאול איזה סיכון אני לוקחת אם אני ממשיכה לקחת כדורים עד הסוף (לפני הלידה) ???
לטיפולכם המהיר מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה - תגובה
בריאותך התקינה חשובה להמשך ההריון ולבריאות העובר. אם תרופה זו מסייעת לך המשיכי כל עוד את זקוקה לה . לפני הלידה רצוי להוריד בהדרגה את השימוש עד למינימום האפשרי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות בשבוע 16מודאגת22/08/2011
שלום, אני בשבוע 16 ועשיתי אתמול סקירת מערכות. הרופא אמר שהכול בסדר אבל אני קצת דואגת כי בסיכום הוא מתאר הסתיידות תוך לבבית בחדר שמאל שנראה לי ממצא חריג. כמו כן ארוך עצם הירך הוא 19 מ"מ שלפי האינטרנט זה נמוך יחסית לאורך הממוצע. אודה לעצתך האם התוצאות לא תקינות וכיצד מומלץ להמשיך לפעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות בשבוע 16 - תגובה
ד``ר אריה לידור22/08/2011שלום לך\
הממצא בלב די שכיח ואין לו משמעויות קליניות בד"כ. יחד עם זאת הוא נחשב לממצא "רך" היכול להגביר את הסיכון לתסמונת דאון. לאחר שקלול גילך עם תוצאות השקיפות העורפית ותוצאות ביוכימיית טרימסטר ראשון ובהמשך החלבון העוברי אפשר לשקול את הצורך בדיקור מי השפיר.
מומלץ לבצע גם אקו ללב העובר בשבוע 24
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זקיקיםהיי22/08/2011
אתמול הרופא הפנה אותי לאולטרסאונד ווגינאלי ונמצאה ביום ה10 למחזור בשחלה ימינית זקיקים מרובים+זקיק בגודל 14 מ"מ ובצ שמאל זקיקים מרובים.
רירית הרחם 5.
כידוע לי כל 24 שעות הזקיק גדל ב1-1.5 מ"מ ומה18 מ"מ היא מוכפלת פי שניים והביוץ מתחיל כשהזקיק מגיע ל18 (הכל מקריאה באנטרנט-תקנו אותי אם אני טועה)
מתי אם כך הביוץ שלי ומתי כדאי לי להתחיל לעבוד על זה?והאם מומלץ יום כן יום לא או שכל יום.?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זקיקים - תגובה
מומלץ המשך מעקב זקיקים. מגודל 18 רצוי לנסות יום כן יום לא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חלש בנסיון להכנס להריוןי22/08/2011
שלום וברכה,
אני מנסה להכנס להריון, ולפני שבוע ראיתי דימום מאוד חלש - פעמיים במשך יומיים, כאשר תאריך הוסת שלי היה צריך להיות יומיים לאחר מכן.
חוץ מזה לא ראיתי יותר דימום.
אציין כי בד"כ המחזור שלי סדיר, כ4-5 ימים, עם דימום חזק, בעיקר ביומיים הראשונים.
כמו כן, עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי.
רציתי לשאול האם דחוף ללכת להבדק ע"י רופא, או שניתן לחכות ולראות אם זה באמת הריון שעוד לא רואים?
אם זה הריון - האם דימום כזה יכול להצביע על בעיה בהריון?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חלש בנסיון להכנס להריון - תגובה
רצוי לבצע בדיקת ביטא בדם
במידה וחיובי הדמום הוא דמום השרשתי של הריון מתפתח ובמידה ושלילי פני לרופא לברור דמום זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית לא תקינה ומי שפיררעות22/08/2011
שלום,
אני בשבוע 12, הריון 2. בבדיקת שקיפות עורפית התקבלה תוצאה של 3.1 לכן הומלץ שאעשה מי שפיר. רציתי להתייעץ ולשאול מדוע הגניקולוג שלי ממליץ שאלך לרופא פרטי, והאם זה באמת חשוב ומומלץ להשקיע את הכסף ברופא הפרטי? מה ההבדל לעומת הרופאים שבקופה? האם זה מוריד את רמת הסיכון של הבדיקה/ הכאב/ הוודאות של התוצאה? אשמח לקבל מידע למי הכי כדאי לפנות וכיצד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית לא תקינה ומי שפיר - תגובה
אכן רצוי לבצע דיקור מי שפיר. החשוב שבדיקה זו תבוצע על ידי רופא מיומן בבצוע בדיקות אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!ליאת22/08/2011
שלום ,
אני בחורה בת 30,אני מנסה להיכנס להיריון מזה כשנתיים ולא הולך לי ולבעלי,עשינו את כל הבדיקות והן תקינות,נורא קשה לי עם זה,אני עוברת טיפולים במשך כמה חודשים ועדיין לא הולך,לפני המחזור אני בלחץ נוראי,
המחזור שלי לא הכי סדיר חודש שעבר הוא הקדים בכמה ימים כנראה בגלל הזריקות שאני מקבלת והחודש הייתי אמורה לקבל ב-19 ועדיין לא קיבלתי,החודש לא עשיתי טיפולים כי עברתי צילום רחם(תקין)ולכן זמן הטיפול השתבש,
אני נורא במתח מה לעשות?כל חודש אני בלחץ נוראי וזה גם מה שיכול להשפיע,כך הבנתי.
איך נרגעים?
תודה ליאת
המייל שלי הוא:[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה! - תגובה
חשוב להיות רגועים עד כמה שניתן במהלך טיפולי הפריון. לצורך כך אפשר להעזר בקבוצות תמיכה ( כגון רינה שיינברג -חפשי בגוגל) יעודיות לעיניין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)