מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל עובר נמוךסיון16/08/2011
שלום,
האם ידוע על קשר בין משקל עובר נמוך לבין עובר מאוד פעיל?
אני בשבוע 26 ומשקל העובר שלי הוא כ- 840 גרם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל עובר נמוך - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/08/2011ערב טוב
עובר מאוד קטן מאוד חולה לא יזוז
העובר שלך במשקל תקין
תנועות יתר לא קשורות למשקל נמוך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריאתי16/08/2011
בת 37,היריון ראשון ,שבוע 21(2)להלן תוצאת חלבון עוברי שביצעתי לפני כחודש:
AFP: חציון MOM 1.28 ערכי יחוס : קטן מ-2.00
HCG : חציון 0.80 MOM ערכי ייחוס : בין 0.20 ל- 3.00
UE3 : חציון 3.73 MOM ערכי ייחוס : בין 0.15 ל-99.99
הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות : 1:1420
סיכון לתסמונאת דאון לפי גיל בלבד : 1:213
אני מבינה שהתוצאה הכללית תקינה אבל מה לגבי תוצאה של כל ערך בנפרד :
UE3 כשלעצמו ערכו 3.73 שלמיטב הבנתי נחשב למוגבר מה שמרמז על שיליה "זקנה" ?!, האם הערך באמת מחשיד לכך ומה ההשלכות לגבי העובר במידה וכן ומה יש לעשות ?
בנוסף, לא הרגשתי ולא מרגישה עד היום 21(2) את העובר בכלל באף שעות היממה וגם לא לאחר אכילת מתוק ו/או במנוחה מוחלטת, האם יש סיבה לדאגה?
ברצוני לציין שתוצאת שקיפות עורפית בשקלול הגיל והבדיקה: 1:6900.
סקירה ראשונה-תקינה
מי שפיר- מחכה לתשובה בימים הקרובים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - ד"ר תדמור
אם ביצעת מי שפיר אין כל מקום לדאגה
ה E3 הוא בגדר הנורמה.
תנועות עובר צריך להרגיש החל משבוע 24
כמובן בהנחה שבסקירת מערכות העובר זז יפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל וחומצה פוליתאביבית16/08/2011
אני שבוע 17 ואני לא שותה ברזל כי הבנתי שאסול שעה לפני ושעה אחרי אכילת ביצים ושתיית קפה ואני מכורה לקפה (נס קפה) כמה זה משפיע על ההריון ומה אני אמורה לעשות . גם לפני שינה אני שותה קפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל
הריונית16/08/2011אני לא רופאה, אבל ממה שאני יודעת צריכת קפה בכמות מוגזמת בהריון אינה בריאה בלי קשר לברזל.
בכל מקרה , בצעי בדיקת דם ובדקי את רמת ההמוגלובין לפי זה תדעי אם את צריכה ליטול כדורי ברזל.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להריון תקיןשימרית16/08/2011
אישתי ואני הלכנו לבדיקת אצל רופא נשים לאחר שבדיקה ביתית הראתה כי אישתי בהריון.
ע"מ לחשב את גיל העובר פישפשנו בזיכרוננו והבנו שהעובר בגיל 6 חודשים ויום או שבעה חודשים ויום.
אצל הרופא ע"ב האולטרסאונד ראינו שק הריון לא עגול , בתוכו שק חלבון ללא עובר ולא איתרנו דופק.
בדיקת דם שאישתי עשתה למחרת הראתה HCG-B Quantitative (B)= 23015
קבענו בדיקת אולטרסאונד לעוד מספר ימים.
שאלתי היא מה הסיכויים(באחוזים) להריון תקין ע"ס נסיונכם והספרות המקצועית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במקום חודשים הכוונה כמובן לשבועות
שימרית16/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה עדיין...
שימרית17/08/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים להריון תקין - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/08/2011ערב טוב
קיים סיכויי להריון תקין.
הסיכוי בינוני.
כדאי לעשות על קול וגינאלי עוד מספר ימים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקף ראש קטןמורן16/08/2011
שלום אני שבוע 39
הריון ראשון כל סקירות המערכות היו תקינות וכן בדיקת מי שפיר(עקב שני סימנים רכים) היתה תקינה.כמו כן כל בדיקות הווירוסים והזיהומים יצאו שליליות.
עד שבוע 33+4 כל מימדי האובר(ראש,בטן ,ירך וכ"ו) היו תואמים את שבוע הריון אתמקד במימדי הראש כי לאחר שבוע זה התחילה סטייה הדרגתית במימדיהם
שבוע 33.4
BPD-82.2-תואם לשבוע 33
H.C-291-תואם לשבוע 32
בשבוע 37+2 התחילה סטטיה בהיקף וגודל הראש של כ-3 שבועות:
BPD-85-מתאים לשבוע 34+2
HC-307 -מתאים לשבוע 34+1
כיום שבוע 39 ביצעתי בדיקת אולטראסאונד ובה הייתה סטטיה של 4 שבועות קטן בהיקף הראש וגודל הראש מגיל ההריון כמו כן הערכים כמעט ולא השתנו מהבדיקה הקודמת:
BPD-85,2-מתאים לשבוע 34+3
HC-309-מתאים לשבוע 34+3
בעקבות ממצאים הללו (של 2-3 סטיות תקן ) עלה חשד למיקרוצפליה ולכן נשלחתי ל-MRI מוח שתשובותייו היו:
רוחב החדרים הלטרים:- במישור הקורנולי דרך האטריה בתחום הנורמה.מודגם קאוום ספטום פלוצידום ציסטי.
הסולקציה בתחום הנורמה לגיל ההריון 38-39 שבועות.
מבנה קו האמצע- קורפוס קאלוזום בגדר הנורמה.הודגם קאוום ספטום פלוצידום-ציסטי קטן ובמיקום תקין.
החומר האפור והלבן הודגמו במיקום אנטומי תקין.
הדיפוזיה תקינה
מבנה מוח העובר בגדר הנורמה לגיל הכרונולוגי.
1.האם הבדיקות MRI שביצעתי תקינות לחלוטין או שישנם סטיות כלשהם?
2.האם לאור התוצאות של בדיקת MRI ניתן לשלול מיקרוצפליה???
3 נסיונך ולפי שכלול כלל התוצאות האם תוצאות כאלו מצביעות לרוב על בעיה כלשהיא באובר?האם לפי שכלול כלל התוצאות לפי דעתך העובר יהיה בריא?
2.למה לפי דעתך נעצרה פתאום גדילת הראש של העובר? איך ניתן להסביר את ההבדל בין בדיקת MRI שככל הנראה תקינה לבין מימדי הראש בבדיקת אולטראסאונד .?יש לציין כי לי ולבעלי היקפ ראש של לפחות 55 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף ראש קטן - תגובה
ד``ר איילון לחמן16/08/2011שלום.
בדיקת ה-MRI שבצעת תקינה.מצוין בסיכום שכתבת:"מבנה מוח העובר בגדר הנורמה לגיל הכרונולוגי".אז מה בעצם השאלה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מורן16/08/20112.האם לאור התוצאות של בדיקת MRI ניתן לשלול מיקרוצפליה???
3 נסיונך ולפי שכלול כלל התוצאות האם תוצאות כאלו מצביעות לרוב על בעיה כלשהיא באובר?האם לפי שכלול כלל התוצאות לפי דעתך העובר יהיה בריא?
2.למה לפי דעתך נעצרה פתאום גדילת הראש של העובר? איך ניתן להסביר את ההבדל בין בדיקת MRI שככל הנראה תקינה לבין מימדי הראש בבדיקת אולטראסאונד .?יש לציין כי לי ולבעלי היקפ ראש של לפחות 55 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאטלי15/08/2011
אני הייתי בשבוע 4 לפי מה שחשבתי עקב בדיקת ביוץ, כשהייתי במיון נשים ראו שק הריון ושק חלמון ואמרו לי שזה כשבוע 5. זה היה היה ביום חמישי שעבר, היום עשיתי בטא ויצא 60008! האם יכול להיות שהבדיקה לא תקינה או שאין קשר בין השבוע שאני והרופא במיון חישבנו לבין השבוע שאני נמצאת בו? או הסבר אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - ד"ר תדמור
ברגע שיש שק הריון ברחם אין חשיבות לערכי הבטה.
כאשר רואים שק ברחם עושים מעקב בעל קול ולא בערכי בטה.
בכל אופן ערך הבטא שלך תקין בתנאי שבדיקת העל קול תקינה.
כלומר כדאי עכשיו לבצע בדיקת על קול וגינאלית ולראות עובר עם דופק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ערכי בטאליאורה15/08/2011
שלום, לפני 8 ימים עשיתי בדיקת בטא והתוצאה היתה 918, והיום הערך עלה ל 2196. האם ההתפתחות על פי הבטא תקינה? לפי מה שהסבירו לי כל יומיים הערך אמור להכפיל את עצמו וכאן זה לא קרה. נשלחתי ע"י הרופאה למעקב בטא עקב כאבים בבטן התחתונה ללא דימום. זהו הריון שני, ספונטני. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח ערכי בטא - ד"ר תדמור
מעל ערך 1500 יש לראות שק הריון ברחם.
לא מנהלים המעקב לפי עליית הבטה מעל לערך של 1500
צריך כרגע לבצע על קול וגינאלי ולראות שק הריון ברחם.
אם יש שק לחזור על על קול שבוע
אם אין שק ברחם יש דחוף לפנות למיון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות חלבון עוברישרית15/08/2011
AFP0.97
HCG 1.43
UE3 0.88
סיכון לפי גיל 454
סיכון לפי בדיקה+גיל 674
שקיפות עורפית 1.56
סקירה מוקדמת תקינה
מדוע הסיכון הוא 1 ל674 האם תוצאה כזאת לא מצדיקה מי שפיר?
שאלה נוספת -בגיל 25 בהריון הראשון הסיכון היה 1 ל1800 ובגיל 30 הסיכון היה 1 ל4852(2 הלידות ילדים בריאים). ככל שהגיל עולה זה לא אמור להיות יותר מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות חלבון עוברי - תדמור
הסיכון 1 ל 674 הוא אכן סיכון בינוני.
זה לא תוצאה רע אבל גם לא טובה מאוד.
החישוב בוצע לפי ההורמונים בדם ובעיקר מושפע מגילך ( לפי גיל 454).
ניתן בהחלט לשקול דיקור מי השפיר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותאלה15/08/2011
שלום רב,
אני בשבוע 34.5 בכמה ימים אחרונים שמתי לב כי ההפרשות מהנרתיק בצבע צהוב הנוטה לירקרק במרקם קוטג'י כזה...לקבוע תור לרופא שלי זה סרט, אף פעם אין מקום...צריך לקבוע חודש מראש ויש לי רק בסוף החודש. מה זה כול להיות? פטרייה? אני לא מרגישה אי נוכות כלשהי... בנוסף התחלתי לעשות עיסוי פירנאום אתמול עם שמן שקדים, כמובן לפנ ואחרי אני שוטפת את הידיים והאיזור, האם יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אותי מעניין
יולי17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקות
יולי18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות - תגובה
ד``ר אריה לידור18/08/2011שלום לך
נזק לא ייגרם. יחד עם זאת כדאי להבדק לאפיין את ההפרשה ולטפל במידת הצורך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים זהיםצחי15/08/2011
שלום רב!
לפני כ3 חודשים אשתי נכנסה להריון ראשון, העובר לא התפתח כראוי ולא הגיע לדופק, בסופו של דבר עברנו הפלה מכוונת באמצעות נרות וכל זה בשבוע 7 להריון.
כיום שוב הצלחנו להיכנס להריון והתברר לנו שמדובר בתאומים זהים בשבוע 6.
השאלה:
ברצוננו לטוס לירח דבש בתאילנד (טיסה ישירה של 12 שעות) למשך שבועיים.
האם זה אפשרי או שרצוי להימנע בגלל שמדובר בתאומים? האם רצוי להימנע מהטיסה גם מהסיבה שבהריון הקודם לא התפתח כראוי?
יש לציין שירח הדבש מתוכנן לעוד חודש ואנו אמורים לשהות שם כשבועיים.
תודה על עזרתכם פה בפורום, צחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם תשובה?
צחי17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון תאומים זהים - תגובה
ד``ר אריה לידור18/08/2011שלום לך
במידה וההריון תקין על פי בדיקה ואולטרהסאונד אין כל מניעה מטיסה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV בהריוןגלית15/08/2011
שלום,
גיל 35+ 2
שבוע 9 לפני שבועים ביצעתי בדיקת CMV והיה תקיןבתאריך 31/07/11
בשבוע שעבר חשתי לא בטוב וחום נמוך עשיתי בדיקות ואלו התוצאות
CMV IGG 61.5
CMV IGM POSITIVE
CMV IGG AVIDITY 11%
אודה על הסבר משמעות התוצאות ומה ניתן לעשות?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור15/08/2011שלום לך
התוצאות מרמזות על חשיפה לאחרונה לוירוס. יידעי את הרופא שלך פני לחוות דעת רופא זהומי ובהמשך למרפאת העובר
בהצלחה
ד" אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורלבו לאחר גרידהרעות15/08/2011
שלום,
עברתי גרידה לאחר שהעובר הפסיק להתפתח לפני כארבעה חודשים. בתחילת חודש זה לאחר שהיה חשש להיריון נטלתי נורלבו וקיבלתי מחזור (באותו שלב סברתי שאיני רוצה היריונות, אך דעתי השתנתה...) . רציתי לדעת כמה זמן לאחר נטילת הגלולה צריך להמתין עד שמנסים שוב להכנס להיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורלבו לאחר גרידה - תגובה
יכולה להתחיל בנסיונותייך לאחר הוסת הראשון שתקבלי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריהריונית15/08/2011
שלום,
אני כעת בשבוע 16+2, ביום שבת 20.8.11 אני מתחילה שבוע 17. עליי לבצע בשבוע הבא בדיקת דם לחלבון עוברי. העניין הוא שאני בחופשה בשבוע הזה. האם ניתן לעשות את הבדיקה כשאהיה בשבוע 18+1 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
כן אפשרי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףנטע15/08/2011
האם תוצאה <10 IU/L חיובית או שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
גבולי
חזרי על הבדיקה. כל תוצאה קטנה מ 10 פרושו שלילי להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםנינה15/08/2011
היי,
אני בשבוע 25 היום ורציתי לשאול שאלה לגבי ההורמונים שמשגעים אותי יום אחד אני בוכה יום אחד אני צוחקת יום אחד אני עצבנית , אבל רוב הזמן אני עצבנית מאוד מאוד ולא יכולה להשתלט על זה יש לי התקפי זעם מה יהיה אחרי שאני הלידה הבנתי שזה יותר גרוע מה עושיםםםםםםםםם????????????????
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
מצבך זה אינו מייטיב איתך ולא עם ההריון.פני לעזרתו של פסיכיאטר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)