מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmvלילך28/06/2011
CMV-IGG 5.00 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*
(CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE )
(CMV IGG 0.4-0.6 IU/ML = BORDERLINE)
(CMV IGG >0.6 IU/ML = POSITIVE )
CMV-IGM NEGATIVE
RUBELLA -IGG 22.10 IU/ML
האם נורמאלי?ממה נובע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
ד``ר אריה לידור28/06/2011שלום לך
תקין לחלוטין ומלמד על קיום נוגדנים לCMV- עדות לחשיפה בעבר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטרסאנדסימה28/06/2011
שלום רב
אני בטיפולי IVF
היום יום השלישי לוסת הגעתי לבצע בדיקת אולטרסנד
התוצאה היתה -ציסטה 4 סמ" ונוזל לא צלול מה זה אומר ?
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות אולטרסאנד - תדמור
ד''ר עפר תדמור28/06/2011הרופא המטפל שלך יצתרך להחליט בין להמשיך במחזור טיפול או לתת גלולות לכיווץ הציסטה.
יש שתי אפשרויות להמשך טיפול ורק הרופא המטפל שלך יכול להחליט בינהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה-הרופאה לא נמצאת עד שבועלילך28/06/2011
שלום,
צריכה את עזרכתם.אתמול הרופאה שלחה אותי לבדיקת ביטא מכיון שאולטראסאונד במרפאה ראתה שההריון כנראה צעיר (ביוץ מאוחר) יש לציין שמחזור אחרון קיבלתי ב-09.05.11, אודה לכם אם תענו לי לשאלתי האם ערכי הביטא נורמאליים
HCG QUANT.(S) 3068.50 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה-הרופאה לא נמצאת עד שבוע - תגובה
אכן ערך מתאים להריון צעיר. חזרי על בדיקת הביטא ובאם מעל 6000 ניתן יהיה להבחין בדופק עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
הריונית28/06/2011נראה שאפשר לאחל לך בשעה טובה....
מעל 5 , תוצאה חיובית...
תמתיני לשבוע 6 + כמה ימים ותקבע תור לאולטראסאונד .
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תאריך ללידהאיילת28/06/2011
באיזה שבוע קובעים תאריך לניתוח קיסרי? האם אני קובעת בעצמי או רופא הנשים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תאריך ללידה - תגובה
עלייך לפנות לבית החולים בו את רוצה להנתח ולקבוע תור לניתוח במרפאה הטרום ניתוחית שם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי
קרן28/06/2011הניתוח עצמו נקבע לשבוע 38-39 , את צריכה לגשת לרופא הנשים שלך ונוא נותן לך הפניה לחדר לידה את מתקשרת והם שואלים אותך באיזה שבוע את ועל סמך זה הם מזמנינם אותך לחדר לידה ושם קובעים לך תאריך .
בהצלחה לי קבעו אתמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןאורן28/06/2011
שלום,
אנחנו זוג בשנות ה20,קיימנו ביום שישי האחרון יחסי מין ולאחר יחסי המין היה חשד שהייתה שפיכה בפנים,בת הזוג לקחה פוסטינור למנוע הריון לא רצוי..
אתמול בערב שוב פעם קימנו יחסי מין ונראלי שטיפה נשפך בפנים..
האם פוסטינור יעיל גם יומיים אחרי שלוקחים אותו?
יש לי סיבה לדאגה?
אציין שהביוץ שלה ייצא בדיוק בשבת האחרון..
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון - תגובה
ד``ר אריה לידור28/06/2011שלום רב
פוסטינור יעיל עד 72 שעות מהחשיפה ליחסי מין בלתי מוגנים. יחד עם זאת יעילותו גבוהה ככל שנלקח סמוך לחשיפה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שגרתיות בזמן ההריוןשני28/06/2011
היי,
אני בשבוע 33, והשבוע, במסגרת קורס הכנה ללידה, גיליתי שכל הבנות עוברות בדיקות שגרתיות אצל אחות הקופה- משקל, לחץ דם וחלבון בשתן.
בדיקות משקל ולחץ דם אני עוברת בכל ביקור אצל הרופא, אך לא חלבון בשתן.
האם יש צורך להתחיל להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שגרתיות בזמן ההריון - תגובה
בדיקת שתן לחלבון (במסגרת בדיקת שתן לכללית ) הנעשות אחת לחודש הם רוטינת מעקב הריון שגרתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV בהריוןדניאלה27/06/2011
שלום רב,
.לפניי כשנה, חצי שנה לאחר לידת בני הבכור, חליתי לראשונה ב-CMV(יודעת שלא הייתי חולה בעבר כי נבדקתי לאורך כל ההריון ו-IGM ן-IGG שניהם היו שליליים). לפניי שלושה חודשים ביצעתי בדיקה חוזרת והפלא ופלא, IGG חיובי ומאוד גבוה, IGM אומנם קצת נמוך ממה שהיה בהתחלה אבל חיובי, ותקופת ההידבקות נצפתה כגבולית-בהתחלה נראתה הידבקות בשלושה חודשים האחרונים AVIDETY=0.18 לפניי שנה וחצי והיום AVIDETY=0.72.
האם יכול להיות ששנה אחריי עדיין IGM יהיה חיובי?? אני מאוד לחוצה מהנושא למרות שמועד ההידבקות שלי ידוע ומובהק הואיל ואני בתחילת הריון חדש-שבוע שישי.
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV בהריון - תגובה
תמיד יכולה להיות חשיפה חוזרת לCMV. האווידיות הנמוכה מלמדת על חשיפה קרובה ( פחות מ 3 חודשים) עלייך לבצע מעקב נוגדנים ובאם אכן האוידיות נמוכה וערכי הIGG והIGM עולים הרי זו חשיפה טריה הטומנת סכנות לעובר ולהריון. פני לרופא שלך. פני במקביל ליעוץ זהומי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפר צוואר הרחםYana27/06/2011
שלום רב!
האם יש צורך בהריון חדש לעבור ניתוח בקשירת צוואר הרחם כאשר ידוע הסטוריה של לידה מוקדמת בעקבות הפרדות שיליה בשבוע 28? תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפר צוואר הרחם - תגובה
הפרדות שליה בהריון קודם אינה הוראה לתפירת צוואר הרחם. בהריון הנוכחי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפר צוואר הרחם - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור28/06/2011ערב טוב
תפירת צוואר מבוצעת כאשר ידוע על בעייה בצוואר
ניתן לאבחן בעייה על ידי היסטוריה של לידה ללא ציריים
ניתן לבצע בדיקה טסט על שם הגר
ניתן לאבחן על ידי צילום רחם
מומלץ לפנות לרופא מומחה שיאבחן המצב.
היפרדות שילייה איננה סיבה לתפירה בפני עצמה, אבל כדאי לבצע הערכה כוללת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאת הפקק הרירי ויחסי מיןענבר27/06/2011
שלום אני בשבוע 39 ואתמול יצא לי הפקק הרירי.
האם ניתן לקיים יחסי מין כרגיל? הרחם לא פתוח לזיהומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת הפקק הרירי ויחסי מין - תגובה
אין מניעה מיחסי מין . קיימים מנגנוני הגנה נוספים מפני זהום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאת הפקק הרירי ויחסי מין - תגובה
אין מניעה מיחסי מין . קיימים מנגנוני הגנה נוספים מפני זהום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - שבוע 30 להריוןללא27/06/2011
בס"ד
ד"ר שלום,
בשבועיים שלוש האחרונים יש לי הרבה פעמים ביום התקשויות של הבטן, היא נהיית פתאום מאוד מאוד קשה לפעמים כל הבטן ולפעמים רק חלק ממנה ולוקח לזה כמה שניות עד שזה עובר האם זה תקין ואין ממה לחשוש?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - שבוע 30 להריון - תגובה
לא ציינת באיזה שבוע את. בכל מקרה פני לרופא שלך לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - שבוע 30 להריון - תגובה - תגובה
ד``ר אריה לידור28/06/2011שלום שוב
ראיתי שאת בשבוע 30. פני לבדיקת הרופא שלך וכן לבצוע מוניטור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ללא28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת מי שפיר - הגעה לבית חוליםענת27/06/2011
אני מצפה ללידה ראשונה ממש בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת במקרה של ירידת מי שפיר תוך כמה זמן צריך להגיע לבית החולים? ויותר חשוב מזה, מכיוון שאני גרה ברחוב שההליכה לחניית הרכב היא הליכה של כ - 5 דק' מהבית האם זה בסדר בכלל לעמוד על הרגליים וללכת עד לרכב אחרי ירידה של מי השפיר.?האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עליי? למה אין מענה?
ענת28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת מי שפיר - הגעה לבית חולים - תגובה
במקרה של ירידת מים רצוי להגיע לבית החולים במהירות האפשרית. . במקרה כזה רצוי שרכב יבוא ויאסוף אותך מפתח הבית ושלא את תנהגי כמובן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מזהים ביוץ?רוני27/06/2011
שלום
אני בת 35 ואני מעונינת להכנס להריון
רציתי לדעת מתי יש ביוץ...באיזה שלב בחודש לנסות להכנס להריון
אשמח לתגובה
תודהרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מזהים ביוץ? - תגובה
אם וסתותייך סדירים נניח כל 28 יום הרי הביוץ המשוער יתרחש בין יום 12-ל 14 מתחילת הוסת. עליך להתכוון על פי זה . ישנן גם ערכות לזהוי ביוץ וכן בדיקות דם ספציפיות ואולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקני ערכה!
ענבר27/06/2011הכי פשוט ואמין - בכל בית מרקחת יש ערכות לזיהוי ביוץ שלא עולות הרבה...
אני ניסית להיכנס להריון יותר מחצי שנה, עד שקניתי את הערכה וזיהיתי את היום של הביוץ. באמת ברוך ה' נכנסתי להריון ועכשיו אני כבר תכף יולדת!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב ענבל
רוני27/06/2011המון המון מזל טוב
לא ידעתי שזה לוקח המון זמן להכנס להריון...
תודה בכל מקרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסנוד דופקמיכל27/06/2011
שלום רב, ביום שלישי שעבר בטא 45, אחרי יומיים 108 והיום יום שני בטא 790...מתי קובעים אולטראסנוד לדופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסנוד דופק - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/06/2011ערב טוב
שק הריון בעל קול וגינאלי אפשר ב 1500
דופק אפשר ב 6000-10000
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםשחר27/06/2011
שלום רב, אני בשבוע 23+(3). היום עשיתי ספירת דם וההמוגלובין יצא 10.70, המטוקריט 30.70. אני מבינה שזה נמוך. לפני כחודש התחלתי לקחת FOLEX ולפני כן לקחתי פראנטל מתחילת ההריון. האם מדובר ברמה נמוכה ומה עלי לעשות? כמובן שאפנה לרופא שלי אבל עד אז אשמח לשמוע דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
עלייך לעלות במינון הברזל שאת נוטלת ולהמשיך ולעקוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
רוחה27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה ושיזוף בהריוןרונית27/06/2011
שלום אני מתכוונת לטוס בשבוע 14 להריון. רציתי לדעת האם יש בזה סיכון?
דבר נוסף , האם יש סיכון בשיזוף וחשיפה לשמש של הבטן ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה ושיזוף בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן27/06/2011שלום.
לגבי טיסה יש הוראות ברורות שתוכלי לקבל אצל רופאך.הבעיה היא שהשילוב של הריון וישיבה ממושכת יכול לגרום ליצירת קרישי דם מסכנים.גם שיזוף הבטן והחשיפה לשמש כלל לא מומלצת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)