מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין העוברסוזי01/04/2011
בוקר טוב
אני בת 29 שנות
המחזור האחרון היה 24.2.11
אני בהריון עכשו .
רוצה לשאול אותכם
2) האם יש בדיקות עלי לעשות אותה .?
3) האם יש בדיקת מיוחדת לדעת מין העובר בשבועים הקרובים ?
תודה רבה לכלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין העובר - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/04/2011יש לבצע בדיקת USלתקינות ההריון
בהמשך קיימת בדיקות דם ושתן
בשבוע 14 ניתן לקבוע בוודאות את מין העובר באמצעותUS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית שאלה חשובה למביניםשני01/04/2011
היי לכולם,
עשיתי ביום רביעי בצהרים בדיקה ביתית והראה פס חזק ופס ורדרד חלששש. אתמול אותו סיפור פס חזק ואחד חלש שנראה לעין.
והיום שוב עכשיו בשתן הראשון של הבוקר עברו יומיים והפס עדין חלש
זה אומר משהו?האם יש מצבים שזה סתם מראה חיובי וזה לא?אם כן באילו מקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס זה פס
אני01/04/2011לכי לעשות בדיקת דם להריון.
מזל טוב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית שאלה חשובה למבינים - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/04/2011סביר להניח שאת בהריון צעיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ויש לי שאלה נוספת
שני02/04/2011יכול להיות 4 בדיקות שמראות 2 פסים וכשאני יעשה בדיקת דם זה יראה שלילי?כי עשיתי 4 בדיקות מ2 סוגי בדיקות שונים לגמרי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ויש לי שאלה נוספת - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/04/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מזל הלוואי שמחר
שני02/04/2011איזה מזל הלוואי והבדיקת דם לא תאכזב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזוןשיר31/03/2011
שלום
אני נוטלת באופן קבוע חומצה פולית 400 מק"ג,ברזל(פוריק הריון..שגם שם יש 400 מק"ג חומצה פולית) והתחלתי גם לקחת אומגה 3 (אלספה - וגם שם יש 400 מק"ג של חומצה פולית). האם המינון שלהחומצה פולית גבוה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/04/2011המינון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה גבוהה במשקל!!!ללא31/03/2011
שלום ד"ר,
האם זה תקין שאני נמצאת בשבוע 18 להיריון וכבר עליתי 10 קילו
התחלתי הריון משקל 55 היום כבר 65 האם אני צריכה ללכת לדיאטנית לשמור? האם זנ מסוכן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה גבוהה במשקל!!! - תגובה
ד``ר איילון לחמן02/04/2011שלום.
העליה בהחלט אומרת דרשני.לידיעתך העליה המומלצת לאורך כל ההריון היא בין 9-12 קג בלבד.יש להתיעץ עם רופאך לברור סכרת וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה גבוהה במשקל!!!
ללא04/04/2011הייתי אצל הרופא ולאחר בדיקות נמצא שאין לי סוכרת האם בכל זאת אני צריכה להתחיל לשמור או לרדת במשקל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נחשפתי לחומרים רדיואקטיביים?אני31/03/2011
היום בעבודה ישבתי ליד אשה שעברה זריקה רדיואקטיבית למיפוי עצמות. מאוחר יותר אמרה לי שאסור לה להתקרב לנשים בהיריון. האם יש לי מקום לדאגה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נחשפתי לחומרים רדיואקטיביים? - תגובה
כדאי לשאול במשרד הבריאות בטל 02-6243669.חשוב לדעת מתי קיבלה הזריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקותשירלי בן דוד31/03/2011
אני בשבוע 5+6ימים.
עשיתי בדיקת הריון (בדיקת דם)
מה השלב הבא?
האחות אמרה לי לקבוע תור לאולטרסאונד.
וראיתי שמדברים פה על שבוע 7 לבדיקה הזאת.
אז מה לעשות?
קודם לבוע תור לרופאת נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ללא31/03/2011תקבעי תור לרופאת נשים שלך היא תבצע לך בדיקת אולטרסאונד וגינלי בשבוע 7 צריך כבר לראות דופק והיא תדריך אותך הלאה איזה בדיקות תצטרכי לעשות בשבועות מתקדמים יותר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי בדיקות - תגובה
הבדיקה תבוצע עי הרופא שגם יתן הסברים להמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןשירלי בן דוד31/03/2011
אני בשבוע 5 יש לי גירודים בערווה מותר להשתמש באגיסטן? המשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011מותר ורצוי,
במידה ואין תגובה לפנות לרופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים המלחדנה31/03/2011
שלום!
אני כרגע בשבוע 29 האם מותר להכנס לים המלח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011כניסה לים כולל ים המלח מותרות.
בהריון אסור לחמם את הגוף, בבריכות חמות או ג'קוזי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
דנה31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים בהריוןשלי31/03/2011
שלום
אני בהריון בחודש שלישי
האם מותר לקחת ויטמינים בשם HSN עם פנטוטנט וקולגן
קיבלתי אותם מרופאת העור עקב נשירה מוגברת אחרי לידה
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011לצורך בירור טרטולוגיה או סכנה להריון עקב שימוש בתרופות,
מומלץ להתקשר למכון טרטולוגי כדוגמת המכון בירושליים,
בפיקוח פרופ אור- נוי.026243669* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי יש לי שאלה אליך
שירלי בן דוד31/03/2011אם אפשר.
הויטמינים האלה שקיבלת עזרו לך לנשיררה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
שלי31/03/2011עזרו מאוד
היה לי ממש קרחות לאחר הלידה
עשיתי בדיקות דם והרופאה המליצה על הויטמינים הללו
ועכשיו ממש רואים איך השיר התמלאה וצמיחה של שיער חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתיעלי31/03/2011
שלום,
קבעתי תור לביצוע שקיפות עורפית בשבוע 13+0 (לפי וסת אחרונה). המזכירה בקביעת התורים אמרה לי שזה קצת גבולי לעשות בשבוע 13, האם זה באמת בעייתי? האם ייתכן שכבר לא יוכלו לראות את הבדיקה כמו שצריך?
אם יש עדיפות לשבוע 12 אאלץ להחליף תור לרופא אחר, אבל אם יש צורך אעשה זאת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011שקיפות עורפית מבצעים מ 11+6 עד 13+6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות העמסת סוכרמיכל31/03/2011
שלום,
אני בהיריון ראשון, ובשבוע 23+ 2, עשיתי בדיקת העמסת סוכר 50.
התוצאה שיצאה היא 134.5
רופא הנשים שלי אמר לי שאני לא צריכה לעשות כלום אבל הבנתי שיש רופאים ששולחים בתוצאה כזו לבדיקת העמסת סוכר 100.
אודה לעצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות העמסת סוכר - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011בדיקת סקר עומרת רמת סוכר עד 140 מ"ג
יש ביננו היורדים עד 135
התשובה שלך תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מיכל31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת?טלי31/03/2011
שלום רב
אני בשבוע 37+2.
עד עכשיו לא היה לי חלבון בשתן ומדדי לחץ הדם שלי תקינים תמיד.
העניין הוא שיש לי בצקות בכפות הרגליים ועד אמצע הקרסול שעוברות (לא לחלוטין) כאשר אני מרימה את הרגליים ויש לי גם נפיחות מעט כואבת בכפות הידיים ובאצבעות. כף היד שלי אדומה.
האם למרות שאין חלבון בשתן ולחץ הדם תקין תיתכן רעלת הריון וההריון שלי בסיכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011רעלת הריון היא תופעה המופיעה בסוף ההריון,
מלווה בלחץ דם גבוה חלבון בשתן ובצקות.
בצקות לבד ללא לחץ דם או חלבון בשתן מופיעים באחוז גבוה של הנשים בהריון.
תמשיכי להרים רגליים ולהשגיח על לחץ הדם בקופ"ח.
כרגע אין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי דחוףרויטל31/03/2011
שלום לכם
אני בשבוע 12 להריון ורציתי לשאול אותכם האם אתם מכירים את התופעה הזאת שיש לחץ באוזניים בזמן הריון? כל הזמן האוזניים שלי נסתמות לדקה שניים זה מאד מציק ומפריע , היה לי את התופעה הזאת בהריון קודם אבל זה התחיל רק בחודש שביעי או שמיני ולעומת זאת עכשיו זה ממש מוקדם. הייתי רוצה לדעת ממה זה נובע והאם יש משהו לעשות בדבר.
אודה לתשובתכם
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור31/03/2011שלום לך
מציע שתפני לרופא אף אוזן וגרון לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםתומר31/03/2011
שלום וברכה .
רציתי לשאול 2 שאלות. 1) אשתי נכנסה להריון ע"י טיפול בכדורי איקקלומין. היא התעברה בתאומים. האם יש איזשהו הבדל סיכונים או סיכויים וכל דבר בין הריון רגיל להריון מאולץ מסוג זה. גנטית אין תאומים אצלינו האם זה משהו לא טבעי?
נודע לי לפי שמועה שאמבטיה חמה יכולה לגרום למומים ובעיות אצל העוברים היות ואשתי עשתה המון אמבטיות חמות אני מודאג בקשר לזה יש מה להיות מודאג?
תודה רבה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים - תגובה
ד``ר אריה לידור31/03/2011שלום רב
מזל טוב
להריון תאומים סיכונים פוטנציאליים רבים יותר מאשר להריון עובר בודד
. יחד עם זאת מעקב ההריון אינו שונה כל עוד מעקב הריון תקין.
אין לדאוג מאמבטיות גם אם חמות\
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרעינת30/03/2011
לרופאים שלום
בהעמסת סוכר, 50 גרם, שביצעתי השבוע (שבוע 26 להריון) קיבלתי תוצאה של 69.5.
האם זה תקין? אם זה קרוב לגבול התחתון מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר - תגובה
ד``ר אריה לידור31/03/2011שלום רב
התוצאה תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011שלום עינת
העמסת סוכר היא בדיקת סקר.
תחום הנורמה הוא בטוח לחלוטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)