מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בתנועות לאחר נטילת פרסולאטמילכה30/03/2011
הריון תאומים [לא ראשון] שבוע 25.
היו לי התכווציות רציניות והתקצרות צואר הרחם [מ40 ל28] הרופאה נתנה לי פרסולאט [2X3 ליום], עד עכשיו היו לי תנועות רציניות של שניהם, ועכשיו אני מרגישה אותם ממש חלש האם יש קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתנועות לאחר נטילת פרסולאט - תגובה
ד``ר אריה לידור31/03/2011שלום לך
במידה ואת חשה בתנועות המצב תקין. לעוצמת התנועות אין משמעות. במידה ותהיה הפחתה בתדירות התנועות פני לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבנות בהריוןגילי30/03/2011
שלום, רציתי לדעת האם העובר עלול להיפגע באיזושהי צורה מכך שאני מגיעה למצבים של עצבנות. בשל ההריון קשה לי יותר להכניס סיטואציות ורגשות לפרופורציה, דבר שמביא אותי לכעס בצורה מהירה יותר ולעיתים ברמה גבוהה בעיניי. האם יש לכך השפעה כלשהי על העובר? אם כן מה היא יכולה להיות? והאם זה נכון גם שזה עשוי לגרום לעצבנות מולדת אצל העובר כשייוולד.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנות בהריון - תגובה
בהריון רתוי להיותשלווה ללא מצבי לחץ דכאון ועצבנות. כל אלה יכולים להיות עם השפעה שלילית על מהלך ההריון אך גם על העובר. פני לעזרה על מנת להרגע יותר למשך ההריון כולו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקל בתחילת ההריוןדנה30/03/2011
שלום,
אני בחורה רזה יחסית, בשבוע השישי של ההריון ועד עכשיו עליתי כ-1.5 קילו (התחלתי עם BMI של 18.9 בערך).
הבנתי שלא אמורים לעלות במשקל כמעט בכלל בשלושת החודשים הראשונים של ההריון, ובטח לא בזמן כזה קצר. האם זה נורמלי? האם יכול להיות שרק מדובר בנוזלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל בתחילת ההריון - תגובה
ד``ר אריה לידור31/03/2011שלום רב
העליה במשקל שאת מציינת תקינה . נובעת בעקר משום שינוי במשק הנוזלים בעיקר כתוצאה מההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה Quantity והריוןרוני30/03/2011
שלום רב,
גילו לי פטרת Trichophyton rubrum ולפי הבדיקה ממליצים לקחת אנטיביוקטיקה Quantity. אני ובעלי מנסים ורוצים להיכנס להריון האם יש איזו שהיא בעיה האם צריך לתת לגוף להתנקות אחרי שלוקחים את התרופה.
אשמח לקבל תשובה כדי שאחליט מה לעשות
בברכה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה Quantity והריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011לצורך בירור טרטולוגיה או סכנה להריון עקב שימוש בתרופות,
מומלץ להתקשר למכון טרטולוגי כדוגמת המכון בירושליים,
בפיקוח פרופ אור- נוי.026243669* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12 - תשובות של קולוסקופיה -א.א30/03/2011
ערב טוב
בת 26
אני בהריון בשבוע 12 . הריון ראשון.
לפני כ-9 חודשים נמצא בבדיקת פאפ LOW SIL , נשלחתי לקולסקופיה והבדיקה נמצאה תקינה. הרופא ביקש מעקב כל חצי שנה .
עשיתי שוב בדיקת פאפ ושוב יצא LOW SIL ושוב עשיתי את בדיקת הקולפסקופיה לפני שבועיים וחצי אבל הפעם הממצאים הם כאלה : " נראה TZ בכל היקפו, שעה 6 פתח תעלה יש מעט AWE ממצא קולפסוקופי חריג - נראה כ KOW CIN - עקב הריון לא בוצע ECC
נלקח HPV TYPING.
אבחנה : *PAP SMEAR ABNORMALITY
LOW SIL
*PREGNANCY NORMAL
9 WEEKS
מעקב בעוד 6 חודשים בדיקת פאפ וקולפסקופיה בהמשך.
*היום הרופא שביצע את הקולוסקופיה התקשר ואמר שהתוצאות הגיעו וכי יש פגיעה של הוירוסים וביקש מעקב כל 3 חודשים ולא כל חצי שנה והוסיף כי בפעם הבאה שאני יבוא בעוד שלושה חודשיים תלקח ביופסיה.
אני ממש לחוצה ! מה זה אומר שיש פגיעה של הוירוסים, שאכן יש התפתחות של סרטן ? מה בודקים בבידקת הביופסיה ? והרופא אמר שכרגע אין צורך בטיפול וגם לא עושים כלום בזמן הריון. איך מונעים את התפתחות של סרטן והאם סביר להניח שהסרטן התפרץ אצלי באיזשהו שלב?
לחוצהההה מאודדד
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 12 - תשובות של קולוסקופיה - - תגובה
אינך צריכה להלחץ אין מדובר בסרטן . . בצעי פאפ חוזר בעוד מספר חודשים וביפסיה רק לאחר הלידה במידה ויש בה צורך. אגב מהו זן הוירוס שבודד בבדיקת הTYPING ?
הצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה שניה שאלה .אביבה30/03/2011
שלום רב, אני בשבוע 25 ביצעתי כבר את הסקירה הראשונה והשניה .
את הסקירה השניה עשיתי בשבוע 24+5 . ובסקירה השניה לא הודגמו 2 כליות וכליה אחת כן הודגמה ,ולמרות זאת בסקירה הראשונה כן זה הודגם . מה זה אומר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה שניה ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור30/03/2011ערב טוב
אם בסקירה השנייה הודגמה רק כילייה אחת סביר להניח שיש רק כילייה
אחת.
כאשר יש רק כילייה אחת יש לבצע בירור מלא : יעוץ גנטי, אקו לב עובר,
לשלול תסמונות כמו גולדןהרט, לבדוק 2 אוזניים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים להיכנס להריוןאני30/03/2011
התחלנו לנסות להיכנס להריון. נסיון ראשון - שלילי.
יש מספר בעיות (או שלא - לא יודעת... כרגע מבחינתי הן בעיות...)
המחזור שלי לא סדיר. אף פעם לא באמת שמתי לב כמה הוא כן או לא סדיר ורק לאחרונה התחלתי לבדוק. בדיקה ראשונה - 33 יום בין מחזור אחד לזה שאחריו. בדיקה שניה - 38 יום.... (היום זה היום הראשון של המחזור הנ"ל). מה אני עושה עם זה...? האם זה בעייתי שהמחזורים שלי לא סדירים? איך אני יכולה לגלות ביוץ ככה? כי חשבתי שתיזמנו טוב חודש שעבר אבל כניראה שלא.... האם כדאי לפנות לרופא...? האם כשהמחזור לא סדיר יכול להיות שאין ביוץ....?
אני מבולבלת ולא בטוחה מה לעשות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסים להיכנס להריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011לא להתבלבל בנתונים!
סיכוי להרות לאחר 6 חודשים סביב 50% בלבד.
לאחר שנה 90%.
אתם בסדר גמור תמשיכו לנסות.
לאחר 3 חודשי נסיון שווה לפנות לרופא נשים,
לצורך הערכת הפוריות שלך ושל הבעל.
הטיפול יהיה בהתאם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדירת שתןלי30/03/2011
שלום,
אני בסוף שבוע 17 ובצעתי בדיקות שגרתיות.
בבדיקת תרבית שתן התגלה: "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים".
בצעתי את הבדיקה לפני חודשיים והתרבית היתה שלילית.
מה זה אומר?
אני לא מרגישה משהו חריג..
האם יש סיכון לעובר?
האם יש צורך בנטילת תרופות?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדירת שתן - ד"ר תדמור ירושלים
תרבית שתן שלילית זה אומר שאין דלקת בשתן.
צמיחה מעורבת זה אומר שהתרבית נלקחה באופן לא סטרילי.
אם יש תלונות של דלקת מומלץ על תרבית חוזרת.
ללא תלונות אין צורך לעשות כלום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן גלולותמוריה30/03/2011
אני לוקחת גלולות כבר שנה וחצי.
התחילו לי אתמול כאבים בבטן התחתונה והיום התחילו לי הפרשות אדומות ומעט דם.
אני לוקחת גלולות ואמורה לקחת את הגלולה האחרונה ביום ראשון ולקבל מחזור ביום חמישי הבא. האם אני צריכה להפסיק לקחת את הגלולות בעקבות הופעת סימנים אלו או לגמור את החפיסה כרגיל.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן גלולות - תגובה
ד``ר אריה לידור31/03/2011שלום לך\
סיימי נטילת החפיסה כרגיל ולאחר שבוע הפסקה רגיל התחילי בחפיסה חדשה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביתאשולה30/03/2011
ביצעתי בדיקת ביתא היום שיצאה שלילית, תוצאות הדיקה היו:
BETA-HCG <10 IU/L
ESTRADIOL (E-2) 279 pmol/L
PROGESTERONE 8.5 nmol/L
המחזור שלי נע בין 27-30 יום, עשיתי את הבדיקה ביום ה- 27 למחזור,
האם עם נתונים אלה יכול להיות שאני כן בהריון וביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי? האם יש טעם לחזור על בדיקת ביתא ביום א' במידה ולא אקבל מחזור?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביתא - ד"ר תדמור ירושלים
הבדיקה בוצעה מוקדם מדי.
לבצע בדיקת בטה רק באיחור של שבוע.
לפי הפרוגסטרון הסיכוי להריון קצת נמוך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביתא
שולה30/03/2011תודה על התשובה המהירה,
עלי לציין שהקדמתי לבדוק את הביתא בהמלצת הרופא עקב הפלות חוזרות (3 הפלות)
שלא נמצאה להן כל סיבה, כל הבדיקות שנעשו תקינות. והרופא המליץ על זריקת CLEXANE מתחילת ההריון.
מהם רמות פרוגסטרון תקינות לפי שלבי המחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברית גדולהמישהי30/03/2011
שלום.
1) בהתאם לנתונים המצורפים-
מה הצפי?
השראת לידה? זירוז? לידה קיסרית?
2) האם מבחינה סטטיסטית סביר שאלד מוקדם יותר, בהתחשב בכך שהיא גדולה?
3) האם המלצה תזונתית/... לגבי ההתנהלות שלי.
4) אודה לכל מידע...
תודה רבה!
בדיקה בוצעה בגישה: אבדומינלית
(תאריך וסת אחרון: 31.07.2010 גיל הריון: (4)34 שב' (לפי וסת
12.05.2011:תאריך לידה משוער
1 :מס' שקי הריון
1:מס' עוברים בשק
מנח:אורכי, מצג:ראש
דופק..................... הודגם
תנועות גוף............... הודגמו
תנועות גפיים............. הודגמו
טונוס ...................:הודגם
הערכת_גיל_ומשקל_עובר
91 מ"מ :(BPD)קוטר דו קודקודי
HADLOCK (מתאים ל: (3)37 שב' (+22יום
324 מ"מ : (HC) היקף הראש
HADLOCK (0)36 שב' (+24יום)
325 מ"מ : (AC) היקף בטן
HADLOCK (4)36 שב' (+24יום)
72 מ"מ : (FL) אורך עצם הירך
ממוצע JEANTY (3)36 שב' (+ יום)
.22 :יחס ראש/בטן: 99. יחס ירך/בטן
'2)36 שב) -US גיל הריון ממוצע לפי
הערכת משקל עובר-(10%_)2966 גרם לפי
02 :מיקום שיליה: קדמית דרגה
כמות מי שפיר: תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים רלוונטיים נוספים:
מישהי30/03/2011העמסת סוכר תקינה אצלי
אין סוכר בשתן (בשום בדיקה)
לחץ דם תקין
אני ובעלי- שנינו קטנים מאד (בגובה, ובמשקל- אני לפי הנורמה, והוא מעט פחות)
אני נולדתי בשבוע 42 במשקל 3.2 והוא במשקל 2.8
העלייה במשקל שלי תקינה (והתחלתי ההריון במשקל תקין)
הייתי די אנמית (המוגלובין ובי 12) במהלך ההריון
בימים האחרונים הופיע אצלי שלשול מדי פעם.
כמו כן- בנטילת ברזל, הופיעו אצלי סמפטומים של הרעלת קיבה (הקאה, שלשול וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית גדולה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011הכן העוברית גדולה בשבועיים.
יש לודא גיל הריון.
יש לשקול סוכרת.
רופא הנשים שמכיר אותך יוכל להמליץ על אופן הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. למה הכוונה "לשקול סוכרת"?
מישהי31/03/2011כאמור- העמסת סוכר תקינה, ואין סוכר בשתן נכון לאתמול ולבדיקות הקודמות.
כיצד, אם כן "שוקלים סוכרת"?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. למה הכוונה "לשקול סוכרת"? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011כונתי לשלול סוכרת ע"י העמסת סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת:
מישהי02/04/2011האם, בהתחשב בגודלה, רצוי שתיוולד בשבוע הקרוב? בשבועיים הקרובים?
(אני שואלת על מנת לדעת האם להימנע מיחסי מין והליכות או להרבות בהם... מכיוון שהרופא שלי טען שהם ישקלו זירוז, חשבתי שאולי מוטב שארבה בפעילויות מעודדות צירים.)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת: - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ04/04/2011לא.
עדיף להגיע לחדר לידה בשיא הכוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת סוף שבוע 28הריונית30/03/2011
אני לקראת סוף שבוע 28 ... רציתי לשאול: הזמנתי מנקה לפסח והיא ניקתה לי את המטבח עם אקונומיקה, אני לא נגעתי באקונומיקה אך הייתי צריכה לעמוד לידה והרחתי ריח.. זה מסוכן???אני מודאגת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???
הריונית31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת סוף שבוע 28 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011אם אין קוצר נשימה או הרגשת חנק לא קרה דבר.
במידה וכן תפני למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חומצה פוליתאורית יפרח30/03/2011
אני נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג, הבנתי פה שזה מינון גבוה, שאלתי את הרופאה היום והיא אמרה שזה בסדר גמור.
מה לעשות? הבנתי שצריך לקחת 4
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי חומצה פולית - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ31/03/2011באין בעיות 400 מ"ג מספיקים.
מינון גבוה שמור בד"כ לנשים בסיכון גבוה.
לא יגרם כל נזק במינון 5 מ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשבוע 26מיכל30/03/2011
שלום רב,
אני בהריון השני שלי, שבוע 26. ההריון תקין ואני מרגישה תנועות עובר.
במהלך כל ההריון מלווים אותי כאבי גב וכאבים בשריר המפשעה/ירך שבדרכ חולפים אחרי מנוחה סבירה.
בשבוע האחרון הכאב בשריר אינו חולף ורק מתגבר, עד שממש קשה לי להזיז את הרגל.
אני אמא ועובדת במשרה מלאה ולא יכולה או רוצה להרפות.
האם זה נורמלי?
האם יש מה לעשות?
מה המלצתכם.
בתודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר try
me30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשבוע 26 - תגובה
רצוי שתבדקי על ידי רופא אורטופד בהקשר לכאבי הגב שלך ורופא כירורג בהקשר לכאבי המפשעה שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטןנטלי30/03/2011
שלום רב,
אני נמצאת בשלבים מאוד ראשוניים של ההיריון - תחילת שבוע 7 (או יש כאלה שסופרים: 6 + 1). כל כמה ימים אני מתעוררת לפנות בוקר עם כאבי בטן. מעין התכווצויות שאורכות כמה שניות והופך לתחושה של צורך ללכת לשירותים.. עם צמרמורות קלות.
זה קרה כבר כמה פעמים מאז תחילת ההיריון וחוזר על עצמו רק בשעות האלה. ברגע שאני קמה זה נעלם לגמרי אחרי כמה דקות ולא חוזר גם במשך היום.
אני לא יודעת אם קשור - אבל ההיריון הוא כתוצאה מטיפולי IVF ואני לוקחת קרינון כל בוקר.
כבר הייתי בבדיקת א.ס. ראשונית ונמצא שק היריון תקין ובתוך הרחם.
מה לדעתך הסיבה לכך? האם אמור להדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן - תגובה
ד``ר אריה לידור30/03/2011שלום לך
הייתי מציע לך להבדק ולראות מה הסיבה לתחושות כאבים אלו באמצעות בדיקה גינקולוגית ואולטרהסאונד מכוון לרחם ולשחלות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)