מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורמוקס בהיריוןשלי19/03/2011
שלום
רציתי לדעת האם מותר לבלוע כדורים נגד תולעים בהיריון? (כדורי ורמוקס)?
האם יש בזה סיכון לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורמוקס בהיריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/03/2011שלום.
הכתובת לשאלות בנושאי תרופות בהריון ,היא במשרדהבריאות,טל-02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותרליאת19/03/2011
שלום אני בשבוע 15+3 ימים עם תאומות ביום רביעי התחילה לי התקררות קלה של כאבי גרון ללא דלקת ושעול קל ההית אצל הרופא שאמר שמותר לי לקחת כדורים למציצה כדי להקל על הכאב . לקחתי כדור שנקרא לימוסין רציתי לדעת למרות שהרופא אמרה שמותר האם זה לא יכול לגרום נזק לעובריים כי אני חוששת קצת כי בעלון רשום לא לקחת לנשים בהריון? וכמה פעמים טוב ומותר לקחת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר - תגובה
הכתובת לשאלות בנושאי תרופות בהריון היא במשרדהבריאות בטל- 02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקלקסןבדוי 118/03/2011
הנני בהריון שבוע 32 נוטלת זריקות קלקסן 40 ומיקופירין 75 מתחילת ההריון. הנני מזריקה באזור המותן - בטן, האם אני אמורה לעבור לאזור הירך משבוע מסויים? לאחרונה יש מעט דימום באזור ההזרקה למס רגעים מדוע? האם זה קשור לסיבה שאני מזריקה לבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקלקסן - תגובה
כן ניתן לגוון אזור ההזרקה התת עורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סקר ראשוןאורלי18/03/2011
שלוםם רב,
הנני בת 28 בשבוע 18 להריוני הראשון,
בשבוע 15.3ביצעתי סקירת מערכות ראשונה שהכל היה תקין פרט ל שתי ממצאים הבאים:
1.ציסטות צואריות
2.הודגם מוקד אקוגני בחדר שמאל בלב
היום קבלתי את תוצאותיה של INTEGRATED TEST שהראו כי לפי הגיל הסיכון הוא 1:1200
ולפי השקלול הכולל 1:3200
א)הרופא שלי המליץ לי לעשות בדיקת מי שפיר בעקבות שני הסימנים הרכים ברצוני לדעת מהו הסיכוי לילד בריא לאור כל הממצאים הנ"ל?האם רוב הילדים הנולדים עם הממצאים הנ"ל יוצאים בריאים?
ב)אחד לכמה ילדים עם הממצאים הנ"ל יוצא חולה בד"כ?
ג)בכמה שניהממצאים הרכים מעלים את הסיכון לאובר חולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סקר ראשון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור20/03/2011בוקר טוב
הסיכון שלך לעובר תקין מצוין.
צריך וכדאי לעשות בדיקת מי השפיר.
אבל נוכחות שני סימנים איננה מחייבת עובר פגוע.
הסיכון שלך לבעייה בערך 1:1500, כלומר 1499 עוברים תקיניים לכל עובר פגוע.
כלומר הנקודה ההיפראקוגנית מועלה הסיכון פי 2
הציסטה הצווארית מעלה אם בכלל באופן לא ספציפי את הסיכון
מומלץ לבצע יעוץ גנטי ובעיקבותיו בדיקת מי השפיר, אבל אין מקום גדול לדאגה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מוקדמיםנולי18/03/2011
שלום רב, בת 32 בהריון רביעי, בשבוע 21.
משבוע 16 בערך יש לי לפעמים התכווצויות כואבות והתקשויות של הבטן. בשבוע 16 ניתן לי אינדומד ומנוחה, אך לא נעשה מוניטור כי הבנתי שלא עושים מוניטור בשבועות כאלה.
מזה מס' ימים שוב יש לי התקשויות והתכווצויות כואבות, ואני לא הולכת למוקד רק בגלל שאני לא יודעת אם יעשו לי מוניטור או לא.
השאלה היא- האם ניתן לעשות מוניטור בשבוע 21? זה מטריד אותי ואני פוחדת שזה יכול להיות צירים (זה מרגיש לי בדיוק כמו צירים). אם אבקש מוניטור יעשו לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מירי20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירים מוקדמים - תגובה
ד``ר אריה לידור21/03/2011שלום לך
כדאי שתפני להבדק גם בדיקה גינקולוגית גם מוניטור לצירים וגם אולטרהסאונד לאורך צוואר הרחם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות של מתחיליםגלי18/03/2011
אני נשואים קרוב לשנה והחלטנו להתחיל בתהליך כניסה להריון. הפסקתיגלולות אחרי 4 שנים רצופות (בערך) וחשבנו להתחיל בחודש הבא אבל כבר החודש אנחנו מקיימים יחסים ללא אמצעי מניעה.
אני ל יודעת אם המחזור שלי סדיר כי עדיין לא קבלתי מחזור אחרי הפסקת הגלולות כדי להעריך זאת...
קיבלתי מחזור בשבוע שעבר (10/3/11), אתמול קיימנו יחסים והיום בבוקר ראיתי הפרשות אדומות, זה נראה כמו דם אבל במינון נמוך מאוד..
מה זה יכול להיות?? והאם אני יכולה לדעת כבר את מועד הביוץ מבלי שקבלתי מחזור אחד אחרי הפסקת הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קבלתי תשובה..
נילי22/03/2011אני קצת לחוצה.. למרות שהדימום או ההפרשות הלא ברורות פסקו.. האם יכול להיות שמשהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות של מתחילים - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/03/2011שלום.
הדימום יכול להיות מסיבות רבות לכן שוה לגשת ולהיבדק.לגבי מועד הביוץ אין זה משנה עדין אם את מקימת יחסים סדירים עם בעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח CMVחגית18/03/2011
אני בהיריון בפעם הרביעית
בכל ההריונות תוצאות בדיקת CMV הראו
IgG חיובי ו - IgM שלילי
בהיריון הנוכחי ב - 2 הבדיקות שבצעתי
התוצאה היתה
IgG - שלילי IgM -שלילי
אמרו לי שאם אני מחוסנת ל - CMV אז לא יכול להיות שפתאום התוצאה שלילית.
אבל 2 בדיקות הראו תוצאה זהה .
מה אני צריכה להניח מתוצאות אלו וכיצד לפעול
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח CMV - תגובה
תשובת ה-IGG מראה על כן או לא הדבקות בעבר קרי חיסון.מאחר והיא שלילית,את כבר לא מחוסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח CMV
חגית21/03/2011אבל אמרו לי שלא יכול להיות שב - 3 הריונות הייתי מחוסנת ואני פתאום לא מחוסנת
נבדקתי פעמיים באותה מעבדה אולי כדאי שאבדק במעבדה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח CMV - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/03/2011שלום.
אף פעם לא מבטיחים שהחיסון הוא לתמיד. שווה אולי למען השקט ,לחזור עלהבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברי - תקין או לא?דקלה18/03/2011
שלום ברצוני לדעת האם התוצאות תקינות, אני בת 33:
AFP 1.37
47.70 NG/ML
HCG 1.54
28.40 NG/ML
UE3 0.79
3.54 NMOL/L
סיכון משוקלל לפי גיל ובדיקות: 1:766
סיכון משוקלל לפי גיל בלב: 1:532
תודה, דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי - תקין או לא? - תגובה
מאחר והסיכון לפי הגיל והבדיקות,קטן מהסיכון לפי הגיל בלבד הרי שהתשובה לא רעה כלל. התיעצי גם עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטננות בהריוןאולגה17/03/2011
שלום
אני בשבועה 6 להריון ויש לי נזלת וכאב גרון ללא חום ,האם זה מסוכן לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטננות בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/03/2011שלום. בדרך כלל אין כל סיכון לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל וחומצה פוליתנורית קאפ17/03/2011
שלום,
אני בת 40. לפני כחודשיים, לאחר בדיקות דם שערכתי, המליץ לי הרופא לקחת כדורי ברזל
בשל חוסר (ferritine 10- מקוה שזה הנתון הרלוונטי). הכדור הוא של 80mg.
בימים האחרונים יש לי יסוד סביר לחשוב שאני בהריון. האם עליי ליטול חומצה פולית במקביל (0.4mg), או שכדאי כבר לבקש כדור שמשלב בין השניים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
בת של17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לשמוע דופק עוברי בבית?ג.17/03/2011
רופאים אמרו לי שזה לא אומר כלום , אבל אני רוצה!
קטע ריגשי לחלוטין...
יש המלצות?
אגב , אני בשבוע 32...
ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר לשמוע דופק עוברי בבית? - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/03/2011שלום.
ניתן לרכוש מכשיר לשמיעת הדופק בבית. זה אבל לא מומלץ משום שחושף התינוק לגלי אולטרה סאונד מיותרים.אם יש בעיה הולכים להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון מפתיע - אפליקציית אייפון !!!
ג.17/03/2011יש מסתבר אפליקציית אייפון לשמיעת דופק עוברי ע"י המיקרופון בלבד (מצאנו היום).
ניתן לנתק את השידורים של המכשיר והשתמש בו במיקרופון משוכלל לכל דבר.
בעלי הוריד את האפליקציה לפני שעה ואנחנו מאז משחקים עם זה - זה די מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לשתף אותי איפה מצאת?
ש......20/04/2011אני מחפשת ולא מוצאת את האפליקצייה הזו וואם בכלל אני יצליח לשמוע בשבוע 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרגע בבית על ידי שמיעת דופק עוברי
ראומה20/04/2011גמאני ניסית-מרגיע ביותר
זה נקרא my baby's beat
אבל מתאים רק לטרימסטר שלישי ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות להקלה על צינון בהריוןשני17/03/2011
שלום,
אני בשבוע 16+5 (הריון שני) ובימים האחרונים אני סובלת מצינון כבד (אף סתום, שיעול ואובדן קול). ניסיתי פתרונות טיבעיים כמו מריחת שמנים טבעיים למיניהם, שתיית תה טיליה, אדים חמים וכו', אך דבר לא עזר בנתיים. עקב האף הסתום אני מתקשה לישון בלילה ולתפקד במהלך היום. אשמח לדעת אילו תרופות להקלה על צינון מותרות במהלך ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות להקלה על צינון בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/03/2011שלום. להתיעץ עם רופא המשפחה-זה המומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
שני18/03/2011לא הצלחתי להשיג את רופאת המשפחה ולכן פניתי לפורום. כעת אנו בסופ"ש ואח"כ פורים ובנתיים כדי להקל על סמפטומי הצינון אני מעוניינת לדעת אם ניתן להשתמש במהלך ההריון (שבוע 16+) בדקסמול קולד או סינוס והאם ניתן להשתמש בסוכריות מציצה לגרון כדוגמאת סטרפסילס.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאוד!!!!! לחוצה מאוד!!!!ללא17/03/2011
שלום,
היריון שבוע 15+5 לפני יומיים הייתי בסקירה ראשונה הרופא אמר שהכול תקין חוץ מזה שהודגם מוקד אקוגניבחדר שמאל בלב מה זה אומר???? אני לחוצה מאוד!! האם יש סיבה לדאגה? האם צריך לעשות בדיקות מיוחדות???????
אודה לתשובה מהירה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מאוד!!!!! לחוצה מאוד!!!! - תגובה
מוקד אקוגני הוא בד"כ התעבותשל שריר הלב. ברוב המקרים ללא כל השלכות בעתיד.מומלץ לבצע בדיקת אקולב עוברית בשבוע ה-22 והלאה כדילשלול בעיה תפקודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי לא תקין
הילה17/03/2011תודה לך
אשמח לעדכן בבשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי לא תקיןהילה17/03/2011
היי
אני בת 29.
הריון ראשון, הפלה טבעית לאחר אי המצאות דופק, הפלה באיזור שבוע 10.
לאחר שלושה חודשים שוב נקלטתי נצפה דופק אך גם המטומה המלווה בדימומים.
באיזור שבוע 14 הדימומים הופסקו, בדיקת שקיפות עורפית הייתה תקינה, סקירת מערכות מוקדמת הייתה תקינה.
כיום בשבוע 20.
בדיקת חלבון עוברי יצאה כך:
AFP - 1.59
NG\ML - 79.6
HCG - 3.57
IU\ML - 93.3
UE3 - 0.61
NG\ML - 1.08
סיכון לת"ד לפי גיל בלבד - 1:964
סיכון לת"ד לפי גיל ובדיקות ומועד לידה 1:103.
עשיתי שקיפות עורפית יצאה 1 מ"מ עובי, ו- 1:6032 לת"ד, כמו כן נצפתה עצם אף.
בנוסף עשיתי גם סקירת מערכות מוקדמת ונאמר לי שהכל תקין. את שתי הבדיקות ביצעתי באופן פרטי אצל פרופ' אייל ענתבי.
התקשרו אליי ואני ביום חמישי הקרוב ה- 17/3/11 הולכת לייעוץ גנטי בקפלן.
אני מדוכאת, מרגישה חסרת אונים.
בבקשה תעודד אותי, למה הסיכוי כל כך גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי לא תקין - תגובה
התוצאה היא תוצאת המחשב.אני מבין שהיית היום ביעוץ גנטי,היתי שמח לדעת התוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי לא תקין
הילה17/03/2011הייתי בייעוץ גנטי עם בעלי והחלטנו לעשות דיקור ביום שני אצל פרופ' צבי אפלמן וזאת בעקבות התוצאה המשוקללת של תבחין המשולש+גיל של 1:103.
HGC יצא גבוה ורציתי שתאמר לי מה יכולות להיות ההשלכות של נתון זה, בנוסף האם יש להקדים את סקירת המערכות המאוחרת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי לא תקין - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/03/2011שלום. ההחלטה לביצוע מי השפיר היא נכונה וטובה. אין צורך להקדים בדיקת הסקירה. נחכה לבשורות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובריעינב17/03/2011
שלום רב!
שמי עינב בת 32. בבדיקת אולטרסאונד שערכתי בשבוע 7+3 נצפו 2 שקי הריון ללא דופק עוברי. ראשית, הותפעתי מאוד מהממצא שכן לא ידוע לי על תאומים במשפחתי.
שאלתי היא לגבי הסיכוי שיופיע דופק בשני שקי ההריון בשבוע הבא. במידה ולא מופיע דופק מה התהליך להפסקת ההריון, והאם ניתן לנסות להיכנס להריון מיד לאחר ההפלה?
בברכה
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עינב17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק עוברי - ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/03/2011ערב טוב
יש סיכוי מסוים שעוד שבוע יופיע דופק.
אפשר לדעת יותר טוב מה הסיכוי אם תציני מה היה גודל השק בעל קול והאם הבדיקה היתה וגינאלית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף לרופא
עינב18/03/2011שק הריוני בגודל 6.4 מ"מ ובצמוד לו שק נוסף 5.7 מ"מ
האם יש סיכוי סביר לדופק?
תודה על תשובתך
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)