מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח חלבון עוברילימור27/12/2010
שלום
כיוון שיש לי תור לרופא נשים רק עוד שבועיים אני אשמח אם תבדקו בבקשה אם הבדיקה שלי תקינה
חלבון עוברי AFP MOM 1.02
גונדוטרופין שילייתי HCG MOM 1.12
אסטריול UE3 MOM 1.01
תודה מראש
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה....
לימור27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף תענו לי בבקשה!
לימור29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח חלבון עוברי - ד"ר עפר תדמור
ד''ר עפר תדמור29/12/2010בוקר טוב
הערכים האלו תקיניים
אבל חסרים נתונים : מה גילך ??
מה יצא הסיכון לDOWN לפי הנתונים ???
אנא שילחי שוב את כל מה שכתוב בדף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים ואנטיביוטיקה שבוע 38מיכל27/12/2010
היי,
אני בשבוע 38. אתמול עברתי טיפול שניים (התחלה של טיפול שורש) כי סבלתי מכאבי שיניים נוראיים. רופא השיניים אמר שיש גם דלקת ונתן מוקסיפן 500 שלוש פעמים ביום למשך חמישה ימים. כעת לאחר הטיפול הכאב מציק אך נסבל. השאלה שלי- האם מומלץ לקחת את האנטיביוטיקה למרות שלא מאוד כואב? כלומר, האם אם לא אטול את האנטיביוטיקה יש סכנה לעובר בעצם העובדה שלי יש דלקת? האם זה יכול להשפיע? לפי המרכז הטרטולוגי אין בעייה עם נטילת מוקסיפן בהריון.
מודה לכם על התשובה והיחס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים
בת אל29/12/2010למיטב ידיעתי לעובר סכנה גדולה יותר מהמצאות דלקת שאינה מטופלת מאשר השפעת האנטיביוטיקה.דלקת יכולה להביא לסיבוכים אך לאנטיביוטיקה אין שום השפעה על העובר.
גם אני עברתי עקירה כירורגית ודלקת גרון קשה ולקחתי אנטיביוטיקה והכל בסדר.
נראה לי שזה לשיקולך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שיניים ואנטיביוטיקה שבוע 38 - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב30/12/2010שלום
אין בעיה עם מוקסיפן בהריון ועדיף לטפל מאשר להזניח.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן הריוןhila26/12/2010
שלום
האם יתכן שכבר בשבוע 5 תתחיל לצאת הבטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא..
שלי27/12/2010יכול להיות גזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לנוזל לניקוי כליםכרמית26/12/2010
שלום רב, אני בשבוע 25, הריון ראשון, בת 33. מתחילת ההריון אני רוחצת פירות וירקות עם אותו נוזל לניקוי כלים עם 24 אחוז חומר פעיל של קלין, מחשש מטפילים וחיידקים מסוכנים להריון כגון טוקסופלזמה וליסטריה ותולעים וכיו"ב.
שאלתי היא כזאת, אני רוחצת עם הפירות והירקות עם כמות של נוזל ויחד עם זאת, גם את הידיים עם אותו נוזל וכמובן את הכלים, אני עושה זאת מספר פעמים ביום.
שאלתי היא כזאת, האם הנוזל הזה מזיק לעובר? האם הוא עלול לגרום לנזק כלשהו? עשיתי סקירה ראשונה ושנייה והיה בסדר, אך אולי זה דברים שלא ניתן לראות. ייתכן ונשאר נוזל לניקוי כלים על הירקות והפירות, על הידיים שלי או על כלי האוכל ומזה אני אוכלת אח"כ.
האם ישנם נזקים ברורים או ידועים בעקבות כך?
אנא ענו לי אני בחרדה נוראית
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה להיות פנטית!
נטע26/12/2010...גם אני בהריון ראשון-שבוע 31...
בכל שבועות ההריון נהניתי מירקות ופירות ולא החלפתי את נוזל ניקוי הכלים שלי (פרי) וכמובן שלא רחצתי את הירקות יתר על המידה, אלא כפי שנהגתי לעשות לפני ההריון. לא צריך להסחף ולאבד עשתונות. מחלות וחיידקים יכולים להגיע מכל מקום...גם כשאת הולכת לקופת חולים... קחי הכל בפורפורציה הנכונה והכי חשוב על תשכחי להנות-ותרגעי. דרך אגב...אני עדיין קונה את הירקות והפירות מאותו ירקן שכונתי גם לאחר שצפיתי בתכנית של רפי גינת אך מחמירה רק עם עשבי התיבול-אותם אני קונה רק אורגני....
בשורה התחתונה-הכל במידה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה.
כרמית26/12/2010תודה על התגובה.
לא הבנתי אז את רוחצת עם נוזל ניקוי פרי את הירקות והפירות?
אז מה שכתבתי אם זה נשאר על הירקות והפירות או על הידיים ואני אוכלת, זה מסוכן עושה נזק לעובר? כי מתחילת ההריון אני משתמשת בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא!
נטע27/12/2010לא רוצחת את הפירות והירקות! ולא נראה לי שהדבר מהווה סיכון לעובר. יש דברים אחרים שצריך לשים עליהם דגש..ולא לפחד מלרחוץ פירות וירקות...גם עם מדובר בסבון פרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח שתפשרו לימיכל26/12/2010
חלבון עוברי PFA 1.19
גונאדוטרופין שילייתי 1.74
אסטריול בלתי קשור 0.96
סיכון לתסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:1336
סיכון לתסמונת דאון לפי גיל ושלושת הבדיקות 1:2502
סיכון לטריזומיה 18 1:20000>
1:4873 סיכון ל NTD
האם הבדיקות תקינות ?תעזרו לי אני לא מבינה כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים????????
מיכל28/12/2010למה לא עונים????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה בחודש 8-בבקשה תענו ליקרן26/12/2010
שלום,
שבוע טוב, אני בשבוע 33 ויש לי תור להחלקה בשיער שמעתי מחברות שזה יכול לזרז צירים ושלא אוכל להניק בגלל החומר הכימי אך לא שמעתי זאת מרופא מוסמך
האם זה נכון?
אסור לי לבצע החלקה?
לעזרתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה בחודש 8-בבקשה תענו לי - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב26/12/2010שלום
אין לי נתונים לגבי החלקה בהריון, ואני לא בטוח שיש למישהו נתונים על כך. אני ממליץ לא לבצע בגלל חוסר ידע על ההשפעה של החומר הכימי שבו מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת: ד''ר יוסי הר טוב
קרן 3226/12/2010תודה על התייחסותך,
אז באיזה שלב כן אוכל לבצע? גם אחרי הלידה לא כל עוד אני מניקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר חודשים מאז הלידהמורן26/12/2010
שלום .
ילדתי לפני חודשים וחצי.
לאחר 6 שבועות מהלידה הדימום הפסיק לחלוטין למשך שבעה ימים.
הוא חזר ל3 שבועות בערך - בהתחלה היה לי דימום חזק ואחר התחלש ונעצר שוב ל7 ימים.כרגע הדימומים הם כמו מחזור רגיל.
זה ממש מתיש אותי אני מניקה ולוקחת גלולות מיקרולוט כל ערב.
מה לעשות? אני אמורה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר חודשים מאז הלידה - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב26/12/2010שלום
לפנות לרופא מטפל לבדיקה על מנת לבדוק את הסיבה לדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני והנקהאילה26/12/2010
שלום!.
לפני שנה וארבעה חודשים ילדתי את בני. אני עדיין מניקה אותו בין פעמיים לשלוש ביום.
עדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה ותוך כדי ההנקה.
אני ובעלי רוצים בקרוב מאד להתחיל לעבוד על השני... יש לציין שאת הראשון הבאנו בעזרת הזרעה ללא הורמונים, אלא רק השבחת זרע והטיפול השני הצליח.
האם אני אצטרך להפסיק להניק כדי לקבל מחזור ואז לנסות להיכנס להריון או שזה לא מחייב?אני עדיין לא רוצה להפסיק את ההנקות הבודדות האלו בבוקר לילה ולפעמים אחה"צ.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???
אילה29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שני והנקה - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב30/12/2010שלום
אם אין לך מחזורים בזמן הנקה הסיכוי להריון נמוך, ואם את מעונינת בהריון מומלץ להפסיק את ההנקה על מנת לקבל וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיפעת26/12/2010
שלום
ביום שישי עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית,מתי ניתן לראות הריון באולטראסאונד?
אורך מחזור ממוצע 27 יום,מחזור אחרון ב20/11,קיום יחסים סביב 30/11
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן26/12/2010שלום.
בהחלט בשבוע הבא יש לראות הריון בבדיקת העלקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפירשרון26/12/2010
שבוע 37 כרגע, בשבוע 34.5 ריבוי מי שפיר 32 AFI
BPD מתאים ל 33.6
H CIR מתאים ל 33.2
AB CIR מתאים ל 32.3
יחס H/A 1.07
F L מתאים ל 32.1
גיל US 33.0
משקל 2020
האם הריבוי נחשב גדול?
והאם צריך לדאוג מזה שהעובר קטן מהשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
הנכון עכשיו הוא לחזור על בדיקת העל קול ולראות המצב. לריבוי מי שפיר יש הסברים שונים כולל למשל סכרת,דלקות ויראליות וכו. התיעצי עם רופאך בענין.אל תחכי שוב שלושה שבועות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמה שאלותמיכל25/12/2010
שלום רב,
ההני בת 28 ועד לפני חודשיים לקחתי גלולות במשך 8 שנים,בגלל קפיצות בערכי ה-TSH החלטתי להפסיק את הגלולות.מאז שהפסקתי את הגלולות פעמיים מחזור סדיר ב-1.10,1.11 יש לומר כי אני ובעלי לא תכננו עדיין הריון ולכן מאז שהפסקתי לקחת גלולות השתמשנו באמצעי מניעה,מלבד פעם אחת בלבדדדד ב-25.11 (וזהו בעצם התאריך בו נכנסתי להריון)שאר הפעמים היו עם קונדום.
יש לומר שהתמזל מזלנו וכאשר לא הגיע המחזור ביצעתי בדיקה ביתית שהראתה חיובי וכן ב-16.12 (ביום חמישי האחרון) ביצעתי בדיקת דם שהראתה 919.
השאלה שלי היא:
1.לפי הנסיון שלך ולפי התאריכים המצויינים מעלה באיזה שבוע הריון הנני נמצאת?
2.היום הלכתי לגנקולוג שאמר שהוא רואה שק הריון ברחם אך איינו רואה לא שק חלמון ולא עובר.
האם בהתחשב בתאריכים שציינתי מעלה(כלומר כניסה להריון ב-25.11 כאשר המחזור היה ב-1.11 )וכן בהתחשב בערכי בטא 919 מלפני חמישה ימים (16.12 ) היה אמור היום הגנקולוג לראות שק חלמון או אובר (מלבד שק ההריון)ברחם?
3.האם זה שכיח לא לראות בתקופה זו של הריון עדיין שק חלמון?האם זה שהוא לא ראה יכול לרמז על בעיה כלשהיא בהריון?
4.מתי(באיזה שבוע) צריכים לראות שק הריון שק חלמון ו עובר ברחם שיהיה ניתן לומר שההריון התחיל בצורה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמה שאלות - תגובה
שק ההריון מתחיל להראות כאשר ערכי הבדיקה הם בסביבות ה-1000.לכן יש להמתין בסבלנות ולחכות עוד שבועיים ואז לחזור על הבדיקה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרי הדברה וכניסה להריוןAAA25/12/2010
שלום,
אני עוסקת בתחום המחקר החקלאי ובמסגרת עבודתי עושה ניסויים בחומרי הדברה נגד חרקים. רציתי לדעת איזה בדיקות כדאי לעשות לפני כניסה להריון. פניתי למרכז ההרעלות ברמב"ם ולעוד מרכז יעוץ בבלינסון וכולם מעבירים אותי מאחד לשני. למי פונים או מה עושים???
מקווה לתשובה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי הדברה וכניסה להריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור25/12/2010ערב טוב
ניתן לפנות למשרד הבריאות מרכז לטרטולוגיה בירושלים 02 טל 6243663
6243669
או תל השומר 052666674
אם את לא אוכלת ולא נוגעת בעור עם החומרים לא לדאוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בשבוע 6אני25/12/2010
ביום ד' הייתי אצל הגניקולוג שראה דופק ומייד אחרי הבדיקה התחילו הפרשות חומות בהירות לא בכמות גדולה אך יש מידי פעם עד היום (שבת) מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בשבוע 6 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/12/2010בוקר טוב
קודם כל לא דואגים
אם הרופא ראה דופק אין מקום לדאגה
אם הפרשות חומות הופיעו אחרי הבדיקה יתכן ומדובר עם הפרשה מצוואר הרחם/ דימום מצוואר הרחם.
בכל מקרה אם הודגם דופק אין דאגה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והריון לאחר לידהבר25/12/2010
ילדתי את בני בכורי לפני 9 חודשים, הנקתי הנקה מלאה עד לפני חודש וחצי ומאז אני נותנת אוכל מוצק והנקה ללא תמ"ל (הילד לא רוצה)
קיבלתי מחזור לאחר 6 חודשים מהלידה, ומאז כל חודש בצורה די סדירה...זא 3 פעמים.
כעת אני מחכה למחזור כבר חודשיים והוא לא בא.
האם זה מראה על הריון? עשיתי בדיקה לפני שבוע והראה לי שאין הריון. אך מדוע המחזור מתעכב.
כיום ילדי אוכל מוצק רב היום ויונק לילה בוקר ופעמיים ביום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור והריון לאחר לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן26/12/2010שלום. כדאי לגשת והיבדק ולבצע בדיקות הדם לבירור העיכוב במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עירוי ברזלשלי25/12/2010
האם יש סכנה בעירוי ברזל (כשצריך) לעובר ו/או להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירוי ברזל - תגובה
ד''ר עפר תדמור25/12/2010ערב טוב
עירוי ברזל לא מסוכן להריון
עירוי ברזל ראשון יש לתת במסגרת אישפוז יום כי נדיר לפעמים יש שוק תגובת רגישות ייתר לאמא ולכן צריך בית חולים בזמן העירוי הראשון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)