מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יתכן הריון? מודאגת נורא.מודאגת23/12/2010
היי חברים..
קיבלתי מחזור אחרון ס24.11.10 והמגע המיני האחרון עם בן זוגי היה ב4.12.
אני משתמשת בטבעת נובה רינג למניעת הריון.
מאז ה-6.12 אני מרגישה רע, כאבי בטן חזקים כאבי ראש ולחץ דם נמוך ואף התעלפתי. (אני מספר שבועות בדיאטה ויתכן כי הנושא קשור? למרות שלא נראה)
הלכתי לרופאה מספר ימים אחרי זה והיא שלחה אותי למיון.
בתאריך 14.12 כעשרה ימים לאחר המגע המיני הגעתי למיון ושם ערכו לי בדיקת שתן, דם, ואולטרא סאונד וגינלי. התוצאות כמובן אמרו שהכל בסדר..
אני עדיין מרגישה רע, כאבי בטן וראש.. (אחותי טוענת שאלו היו הסממנים שלה כאשר נכנסה להריון).
האם יתכן כי הבדיקות לא עלו על ההריון? הן נעשו 10 ימים לאחר המגע המיני. אני בת 22.5.
את הטבעת הוצאתי במועד, ביום שני.. אני אמורה לקבל מחזור עד יום שישי או שבת..
מאוד מודאגת מהסממנים.. מה דעתכם?
תודה רבה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יתכן הריון? מודאגת נורא. - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב23/12/2010שלום
אם זה המגע המיני היחיד שביצעת - לא ניתן עדיין לאבחן הריון 10 ימים לאחריו.
אם היו מגעים מיניים קודם לכן ויש חשד להריון - תבצעי בדיקת הריון ותדעי.
בברכה
דר' הר-טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווהhila22/12/2010
שלום
האם ידוע על בעיה בהורדת שערות באמצעות שעווה בעת ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה עם שעווה
שלי23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv תוצאות בבקשה עזרה!ש....22/12/2010
CMV IgG- >22.0 IU/ml
CMV IgM- NEGATIVE
TOXOPLASMA IgG- 0.0 IU/ML
TOXOPLASMA IgM- NEGATIVE
TREPONEMA SCR./TPHA- NEGATIVE
אשמח לדעת אם התשובות האלה תקינות אני בהריון בשבוע 9 לאחר הפריה חוץ גופית ואם עבודה אם ילדים (גן פרטי) אינה מסכנת אותי עוד יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אשמח לקבל תשובה בהקדם המידי
ש....23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv תוצאות בבקשה עזרה! - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב23/12/2010שלום
התוצאות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשירן22/12/2010
שלום רב,
ההני בת 28 ועד לפני חודשיים לקחתי גלולות במשך 8 שנים,בגלל קפיצות בערכי ה-TSH החלטתי להפסיק את הגלולות.מאז שהפסקתי את הגלולות פעמיים מחזור סדיר ב-1.10,1.11 יש לומר כי אני ובעלי לא תכננו עדיין הריון ולכן מאז שהפסקתי לקחת גלולות השתמשנו באמצעי מניעה,מלבד פעם אחת בלבדדדד ב-25.11 (וזהו בעצם התאריך בו נכנסתי להריון)שאר הפעמים היו עם קונדום.
יש לומר שהתמזל מזלנו וכאשר לא הגיע המחזור ביצעתי בדיקה ביתית שהראתה חיובי וכן ב-16.12 (ביום חמישי האחרון) ביצעתי בדיקת דם שהראתה 919.
השאלה שלי היא:
1.לפי הנסיון שלך ולפי התאריכים המצויינים מעלה באיזה שבוע הריון הנני נמצאת?
2.היום הלכתי לגנקולוג שאמר שהוא רואה שק הריון ברחם אך איינו רואה לא שק חלמון ולא עובר.
האם בהתחשב בתאריכים שציינתי מעלה(כלומר כניסה להריון ב-25.11 כאשר המחזור היה ב-1.11 )וכן בהתחשב בערכי בטא 919 מלפני חמישה ימים (16.12 ) היה אמור היום הגנקולוג לראות שק חלמון או אובר (מלבד שק ההריון)ברחם?
3.האם זה שכיח לא לראות בתקופה זו של הריון עדיין שק חלמון?האם זה שהוא לא ראה יכול לרמז על בעיה כלשהיא בהריון?
4.מתי(באיזה שבוע) צריכים לראות שק הריון שק חלמון ו עובר ברחם שיהיה ניתן לומר שההריון התחיל בצורה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים על השאלה????
שירן23/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - אני בלחץ!!!!מיכל22/12/2010
שלום
אני בשבוע 33 (חודש שמיני)
קמתי הבוקר עם דלקת עיניים קשה ושמתי טיפות שמצאתי בבית - PRED FORTE
הטיפות היו אצלי למעלה מחצי שנה ורק כשהגעתי לרופא העיניים בבוקר הבנתי שהן מכילות קורטיזון אשר עובר למחזור הדם ומגיע לעובר
שמתי 2 טיפות בכל עין פעם אחת בלבד!!!!!
האם עשיתי נזק???
האם יש משהו לעשות עכשיו, משהו שכדאי לבדוק כדי לוודא שלא גרמתי לנזק לעובר?
בבקשה תענו לי דחוף - אני דואגת מאד מאד מאד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - אני בלחץ!!!! - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/12/2010שלום. הכתובת הרשמית ליעוץ בנושא תרופות והריון היא במשרד הבריאות בטל-02-6243669.אם כי במקרה שלך לא הייתי נלחץ עקב הכמות המינימלית שהשתמשת.אבל משרד הבריאות ,כאמור,הם הכתובת הרשמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי שיניים בהריון , מותר ?אני22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניקוי שיניים בהריון , מותר ? - תגובה
ד''ר עפר תדמור22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כתוב כלום אין תשובה
אני22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר לימפומה של הבעלאורח22/12/2010
שלום רב,
אישתי בת 29. שקיפות וסקירה מוקדמת תקין 1 ל 13000 למעט מוקד אקוגני.
בחלבון עוברי סיכוי 1 ל 200 כאשר עם השקלול יחד עם הסקר שליש ראשון ושקיפות 1 ל 650.
נאמר לנו לעשות מי שפיר ע"י המכון הגנטי.
שאלתי היא כזאת:
אני חליתי בעבר בהודג'קין ועברתי השתלת מח עצם בעקבות כך הקפתי זרע לפני תחילת הטיפולים. שאלותי הם
1.האם נכון שIVF יכול להטעות את התוצאה של החלבון העוברי
2. האם יכול להיות שמאחר שהייתי חולה בתקופה שהקפאתי את העוברים התוצאה מושפעת מכך - כלומר ידוע שסרטן מעלה רמת חלבונים מסויימת האם נכון יהיה להסיק מכך שהתוצאה הוטעתה ?
מה דעתך ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר לימפומה של הבעל - תגובה
ד''ר עפר תדמור22/12/2010בוקר טוב
לאור תוצאת חלבון עוברי מומלץ על בדיקת מי השפיר.
למיטב ידיעתי הטיפולים וההקפאה לא גרמו להטעיית החלבון העוברי.
הבעייה היחידה יתכן כי ההקפאה / טיפולים הגדילו הסיכון כפי שבא לביטוי בחלבון העוברי ?? אבל זו רק השארה ???
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דחוף!אני22/12/2010
אני נוטלת גלולות במשך 6 חודשים כבר, אני בחפיסה השישית בגלולה מספר 11, איני נוטלת אותן באותה השעה כל יום אלא בהפרשים של שעה שעתיים שלוש אך מקפידה כל יום לקחת. האחרונה שלקחתי הייתה אתמול ב10 בלילה, היום שכבתי עם חבר שלי ב6 בערב בערך לפני שלקחתי את הגלולה של היום והוא גמר בפנים. לקחתי בשעה 10 את הגלולה של היום.
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דחוף! - תגובה
אם לוקחת כמו שתיארת בדיוק , אין סכנה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מלידה- גז צחוק בחדר לידהקרן21/12/2010
שלום
אני בת 32 שבוע 32 ויש לי חרדה קשה מהלידה (הריון 1) בעבר ניסיתי גז צחוק בטיפול שינים ניתוח שעברתי וזה הוריד לי את החרדה ועזר לי מאוד לשתף פעולה ולהיות רגועה רציתי לשאול האם אפשרי ומקובל לקבל גז צחוק מתחילת הלידה ועד סופו?
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מלידה- גז צחוק בחדר לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/12/2010שלום.
בעבר שימוש בגז הצחוק היה מקובליותר בחדרי הלידה.האמת שאני לא בטוח שמשתמשים בו עדין בחדרי הלידה. היום משתמשים בזריקה האפידורלית שעוזרת מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה מלידה- גז צחוק בחדר לידה - תגובה
יש מספר שיטות להקטנת כאב
הטובה בהם אפידורל
או זריקות פטידין פנרגן
השימוש בגז לא בכל חדרי הלידה
מציע שתערכי סיור במספר חדרי לידה ותבררי בבית חולים בו את מתכוונת ללדת האם יש טישטוש בגז.
מציע לצרף זאת להרדמה אפידורלית.
הכי חשוב לברר בחדר לידה בו את יולדת מה יש / מה נהוג ??
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התייחסותך
קרן22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אצל רופאהמירי21/12/2010
שלום,
אני בהריון ראשון שלי כנראה בשבוע חמישי, הייתי היום אצל הרופאה, והיא לא עשה לי שום בדיקה ואמרה לחזור עוד שבועיים.
ואז רק אז היא תבדוק. אני לא יודעת בדיוק איך הדברים הללו עובדים, אבל זה נראה קצת מוזר.
האם זה טבעי שיבדקו רק משבוע השביעי והלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות אצל רופאה - תגובה
בשבוע 5 עדין לעיתים קשה לזהות משהו בבדיקת העלקול.אולי זו כוונת הרופאה.בשבוע 7 חייבים בהריון תקין לזהות ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון?לוני21/12/2010
שלום,
עשיתי היום בדיקת דם כדי לזהות אם אני בהריון וקיבלתי את התוצאה-
<7 mIU/mL
האם זה הריון?
בעיקרון ב-25.11.10 קיבלתי מחזור אחרי ששכחתי גלולה אחת והמשכתי לקחת את הגלולות כרגיל המחזור הפסיק ומזה שבוע אני בלי גלולות, אך לא קיבלתי מחזור.
האם הבדיקה מוקדמת מידי?
אודה לתשובתכם,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בהריון? - תגובה
הבדיקה חיובית כאשר היא מעל 25. אם פחות כדאי לחזור עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמיכל21/12/2010
שלום רב,
הנני בת 28 וכבר בשבוע החמישי להריון(לא מתוכנן לחלוטין).
יש לציין שלפני כשלושה חודשים ביציתי בדיקות דם מרובות בגלל חשד למחלה דמיליאטיבית (טרשת נפוצה).בבדיקות דם שביצעתי התגלה:
1. ה-TSH הוא 5.8(כאשר הנורמה היא מקסימום 4.2)
2. PTH מעט מוגבר מן הנורמה.(בבדיקה לפני חודש ערך זה תקין)
3. הכולסטרול היה 210 כאשר הנורמה היא 200.
4 . תוצאה למחלת הנשיקה הראתה כי היתה לי מחלת הנשיקה בעבר.
בנוסף לזה לפני כניסתי להריון עד 5 ימים לפני כניסתי להריון לקחתי מולטי וויטמין במשך כ-10 ימים.
השאלה שלי היא:
1. בהסתכלותי על קופסה של מולטי וויטמין היה רשום כי לא מומלץ לנשים בהריון או לנשים הרוצות להכנס להריון (כנראה בגלל וויטמין A) השאלה שלי היא האם עצם העובדה כי לקחתי מולטי וויטמין טבליה אחת ביום במשך 10 ימים וכן הפסקתי 3 ימים לפני כניסתי להריון יכולה להשפיע על בצורה כלשהיא על האובר(בגלל וויטמין A או כל וויטמין אחר?האם יכול להגרם איזשהו נזק לאובר?
2.האם בהתחשב בערכים הגבוהים של TSH (5.8) וכן בגלל ערך של PTH מעט מוגבר מעל הנורמה (כאשר יש לציין כי בבדיקה שביצעתי לפני חודש ערך של PTH היה תקין) יכול להגרם נזק לאובר?אם אני אתחיל לקחת עכשיו כדורים להורדת רמת TSH זה לא מאוחר-כלומר האם כבר נגרם נזק?
3.האם ערך של PTH גבוהה משפיע איכשהו על האובר?
4.האם יכול להגרם איזשהו נזק לאובר בגלל כולסטרול גבוהה(210)?
האם אני צריכה לקחת כדורים להורדת כולסטרול?
5.האם בגלל מחלת הנשיקה שהיתה לי בעבר יכול להגרם נזק לאובר?
6.באיזה שבוע בערך רואים שק חלמון והאם זה זהה אצל כולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
1.בנושא תרופות והריון יש להתיעץ עם המחלקה למניעת מומים במשרד הבריאות בטל- 02-6243669.
2. לגבי בדיקות הדם אפשר להתיעץ עם רופא מנימאי.
3.קולסטרול בד"כ קצת גבוה בהריון.
4. מחלות ויראליות בעבר אין להן השפעה על ההווה.
5.שק חלמון נצפה עם התפתחות ההריון.
6. שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאד חשובה לאחד הרופאים!שמרית21/12/2010
בס"ד
אני בשבוע 31 להריון וכל יום אני חווה אותה תופעה בזמן שאני ישנה בלילה.
כאשר אני רוצה לקום מהמיטה לאחר שכבר נשכבתי אני מרגישה שהרגליים שלי ננעלות ואני לא יכולה לפתוח אותן וזה כואב מאד.
רופאת הנשים אמרה לי שזה חומר שמופרש בזמן ההריון שגורם לכך ובתום ההריון זה יעבור.
שאליתי היא:האם הינכם מכירים בתופעה?והאם יש משהו שאני יכולה לעשות להקל או למנוע הכאב וההרגשה הזו?
מודה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאד חשובה לאחד הרופאים! - תגובה
התופעה יכולה לנבוע מבצקת בעצבי הרגלים.כדאי אולי גם להתיעץ עם רופא אורטופד בנושא זה,אולי כאמור לחץ כלשהו על העצבים מעמוד השדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק GBS.21/12/2010
שלום,
אני בשבוע 32 עם צירים מוקדמים משבוע 25, מטופלת בפרסולט 20 מ"ג 4 פעמים ביום.
הגניקולוג שלי אמר לי שעקב הימצאות GBS אצטרך לקבל אנטיביוטיקה בלידה.
באינטרנט קראתי שאת האנטיביוטיקה בלידה צריך לקבל 4 שעות לפני הלידה עצמה כדי שתהיה לה השפעה והתינוק לא יידבק חס וחלילה.
ואפילו אם מקבלים אנטיביוטיקה זה לא בטוח ב-100% שהתינוק יהיה מחוסן.
וקראתי בנוסף שבלידה לוקחים דגימת דם מחבל הטבור כדי לוודא שהתינוק חס וחלילה לא נדבק ואם כן אז גם הוא צריך לקבל אנטיביוטיקה כדי למנוע את תופעות ההידבקות שלא נדע מצרות.
השאלה שלי היא כזו: אם זה כל כך מסובך, מדוע לא עושים ניתוח קיסרי?
הרי ה-GBS מדבק בתעלת הלידה, אז מדוע לא לנתח קיסרי ולמנוע זאת מראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק GBS - תגובה
ד''ר גדעון נגר21/12/2010הסכוי להדבקות גם אם החיידק קיים נמוך ביותר ואין הצדקה לנתוח שכרוך גם הוא בסכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דם מדאיגהליבר21/12/2010
שלום רב, אני בשבוע 5 בהריון ראשון והרופאת נשים שלחה אותי לעשות בדיקות דם..
קיבלתי את התוצאות ופיענחתי אותן באינטרנט ונראה לי שיש תוצאה שהיא לא טובה..
התוצאות שנראות לי חריגות:
====וירולוגיה==============
CMV IgG 209.1 AU/ml
POSITIVE
CMV IgM POSITIVE
תאצות האר ףסונב
CMV IgM Additional assay
CMV IgM additional assay NEGATIVE
CMV IgM additional assay
CMV IgG Avidity 45% -מ לודג
Probably past infection
:סוחיי יכרע
IgG with low avidity:
35%-מ ןטק
IgG with high avidity:
45%-מ לודג
Hepatitis B Surface Ag NEGATIVE
Rubella IgG 24.0 IU/ml
:סוחיי יכרע
15 IU/ml-מ ןטק :HYPORESPONSE
15-30 IU/ml :LOW RESPONSE
30 IU/ml-מ לודג :IMMUNED
Toxoplasmosis IgG NEGATIVE
Toxoplasmosis IgM NEGATIVE
מה אומרות התוצאות? האם אני צריכה לדאוג?.. האם העובר שלי בסיכון כלשהו..? אני ממש לחוצה.. תודה מראש. ליבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת דם מדאיגה - תגובה
ד''ר גדעון נגר21/12/2010התוצאות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו איזה הקלה!תודה על התגובה המהירה
ליבר21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)