מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכון צילום שיניים בלי כיסוי לבטןאיתי21/12/2010
שלום, בת זוגי עברה אתמול טיפול שיניים במהלכו צילמו לה את השיניים - ולא כיסו את הבטן שלה בזמן הצילום
אנחנו מתכוונים להכנס להריון בחצי שנה הקרובה
האם יש סיכון לילד בגלל הקרינה ? סיכון להריון עצמו - בת זוגי די בפניקה עכשיו בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון צילום שיניים בלי כיסוי לבטן - תגובה
ד''ר גדעון נגר21/12/2010אין כל סכון כל עוד לא היתה בהריון במועד הצלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שתי שאלותמיכל21/12/2010
אני בשבוע 32
והשאלות הן:
1. האם יש קשר בין השעות שבהן העובר פעיל אצלי בבטן לבין השעות שהוא יהיה פעיל לאחר גיחתו לעולם?
אני שואלת כי העובר אצלי פעיל בעיקר בשעות הלילה ואני מתחילה לחשוב שאם כך יהיה לאחר שהוא יצא אני לא הולכת לישון הרבה בלילות....
שאלה נוספת:
2. ישנה עצם באיבר המין (ממש איפה ששערות הערווה), אני לא יודעת איך קוראים לעצם, אבל לאחרונה היא התחילה להיות מאד מורגשת וכאובה אצלי ואני לא יודעת מדוע. האם יש לכך הסבר? כל פעם שאני קמה או מתהפכת במיטה זה כואב...למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שתי שאלות - תגובה
ד''ר עפר תדמור22/12/2010בוקר טוב
העובר פעיל או את מרגישה אותו כאשר את במנוחה
יתכן כי כאשר את הולכת / נעה העובר נירדם.
כאב בעצם הפוביס זה תופעה ידועה של הריון
כאב חזק בעצם זו ניקרא סמפיזיוליזיס
לצערי אין לזה טיפול
בכל מקרה כדאי בכאב חמור לפנות לאורטופד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחרור הפקק הריריהריונית20/12/2010
שלום,
אני בשבוע 36, ביום שבת עשה רושם שהשתחרר לי הפקק הרירי,
אך גם אתמול והיום היו לי הפרשות דומות,
האם יתכן מצב שהפקק הרירי משתחרר בהדרגה במשך כמה ימים?
אני מרגישה תנועות עובר והייתי במעקב בשישי בערב ובראשון בבוקר
ויש לי צירים לא סדירים שאני כלל לא מרגישה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחרור הפקק הרירי - תגובה
ד''ר עפר תדמור20/12/2010לילה טוב
הפרשות ריריות נורמליות בסוף ההריון
אין מקום לדאגה
מומלץ לבצע על קול לכמות מי השפיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשויות בבטן בשבוע 11שרה20/12/2010
אני בשבוע 11, הריון תאומים [לא הריון ראשון], יש לי התקשויות בבטן [בא והולך], דומה למה שיש בשליש האחרון.
הייתי אצל הרופאה שבוע שעבר, היה דופק והכל נראה תקין לחלוטין.
הריון זה הוא אחרי הפלה של תאומים, 1 בשבוע 10 גודל 8, ואחד בשבוע 22 לידה עובר מת.
האם זה יכול להראות על אי תקינות, או שזה רגיל בהריון תאומים או מה שלא יהיה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשויות בבטן בשבוע 11 - תגובה
היתקשויות בבטן נורמלי בשבוע זה
ברור שאת מודאגת ולמה
הפיתרון לבצע על קול לאורך צוואר הרחם אם ארוך לא לדאוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרה21/12/2010תודה רבה רבה
יש לי עוד יומיים בדיקת אולטראסאונד, אני יבקש גם את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטא תקינה בשבוע 8?אפרת20/12/2010
שלום רב,
בבדיקת דם שביצעתי הבוקר, באיחור של 4 שבועות, קיבלתי תוצאה של 31,556 lu/l.
התוצאה הזו תקינה לשבוע 7-8?? היא לא קצת גבוהה?
תודה על תשובתכם המהירה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא תקינה בשבוע 8? - תגובה
בשבוע 8 עוקבים אחרי ההריון בעזרת בדיקות על קול.
ברמת בטה יש שונות גבוהה בשבוע זה. בין עשרת אלפיים למאה אלף.
כדאי פשוט לבצע בדיקת על קול ולא בדיקות בטה בדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור אחרי גרידהחגית19/12/2010
שלום, שמי חגית, יש לי 2 ילדים ואני חודשיים אחרי גרידה יזומה. שבועיים אחרי הגרידה ניגשתי לביקורת אצל רופאת הנשים ובאולטרסאונד היא חשדה שנותר משהו... ציינה שזה נראה כמו שק הריון, ניגשתי לעשות בדיקת דם והבתא יצאה 42 ולאחר שבוע 13, הרופאה אמרה לחכות למחזור. כבר חודשיים אחרי ועדיין לא קיבלתי מחזור, הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם (בדיקת הריון) והבדיקה יצאה שלילית ואז נתנה לי כדורי פרוברה 5 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים, סיימתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי וגם לא מרגישה כאילו עומדת לקבל. במקביל מטופלת בזריקות בטאפרון בגלל טרשת נפוצה. מה לעשות? האם יש סיכוי שלאחר הגרידה נותר משהו ובגלל זה המחזור לא מגיע? או שיכול להיות שזה קשור לזריקות בטאפרון שאני מקבלת? המחזור אף פעם לא היה סדיר אצלי ובטח לא מאז הזריקות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש זקוקה לתשובה!!!!!!!!
חגית21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מחזור אחרי גרידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/12/2010שלום.
הפשוט לחזור על בדיקת הבטא שבודאי תצא שלילית ואז כולם יהיו יותר רגועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליה נמוכהשירן19/12/2010
שלום רב,
לפני 5 שבועות בשבוע 23,במהלך מעקב הריון נאמר לי כי יש לי שליה נמוכה מרחק 16 ממ' מצוואר הרחם. השבוע, שבוע 28 במהלך בדיקה נאמר לי כי נראה כי השליה נושקת לצוואר. לדברי אותו רופא יתכן והפער בין המדידות נובע משלפוחית מלאה או מקפל בשליה שמטעה.
לא ברור לי כעת מהי הסבירות שאצטרך ניתוח קיסרי. לאחר המדידה הקודמת הבנתי שהמרחק הנדרש הינו 20 ממ' וסביר להניח שהשליה רק תלך ותעלה. לאחר הבדיקה השבוע אני ממש לא מבינה האם יתכן מצב שהשליה ירדה? האם הבדיקה הקודמת היתה שגויה או שהרופא צודק? האם צריך למדוד שהשלפוחית ריקה או מלאה?
אודה לעזרתכם.
בתודה מראש
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נמוכה - ד"ר תדמור
ככל שההריון מתקדם השילייה עולה כלפי מעלה.
ברגע שהשלייה לא ממש מכסה את הצוואר אפשר ללדת לידה רגילה.
לפי התיאור שלך בדיקות השילייה בוצעו דרך הבטן ??
מציע שתבקשי לבדוק את השילייה בגישה נרתיקית/ וגינאלית.
אם בגישה נרתיקית השילייה לא מכסה את הצווואר , רוב הסיכוי שתוכלי ללדת לידה רגילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי!!!מור19/12/2010
שלום!
כשהייתי בשבוע 3 הייתי בחמי געש, הייתי בבריכות חמות ובג'קוזי (יום אחד)
קראתי בפורומים שהיו מקרים שזה גרם להפלה בשבועות מתקדמים.
האם זה נכון??????????
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
מור19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי!!! - תגובה
ד''ר עפר תדמור22/12/2010מור בוקר טוב
לא לדאוג רוב הסיכויים שזה לא גורם לנזק.
חסרים פרטיים, איזה שבוע את עכשיו ??
האם התכוונת להפלות שבוע מוקדם ?? כתבת שבועות מתקדמים ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר עפר תדמור התבלבלתי בכיתובkerend19/12/2010
כתוב לי בבדיקה לפי גיל 1:1336 לא
1:336 כנראה שכחתי להוסיף את האחד אז לא אצטרך לעבור מי שפיר?
תודה שענית לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר עפר תדמור התבלבלתי בכיתוב - תגובה
ד''ר עפר תדמור22/12/2010בוקר טוב מיכל
אם לפי הגיל את 1:1336 זה משנה את התמונה.
לצערי לא מוצא את שאר הערכים.
אם תוכלי לשאול שוב עם כל הערכים מסודרים אשמח לענות לך מחדש.
הנושא פיקוח נפש, רוצה להיות בטוח בכל המספרים.
בבקשה כיתבי גיל , כל המספרים , לא צריך ערכים מוחלטים.
מחכה לשאלה מחדש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר עפר תדמור בבקשה
מיכל23/12/2010דרך אגב אני בת 25 ובעלי בן 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עפר תדמור בהמשך להתכתבות...
מיכל22/12/2010חלבון עוברי PFA 1.19
גונאדוטרופין שילייתי 1.74
אסטריול בלתי קשור 0.96
סיכון לתסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:1336
סיכון לתסמונת דאון לפי גיל ושלושת הבדיקות 1:2502
סיכון לטריזומיה 18 1:20000>
1:4873 סיכון ל NTD
האם הבדיקות תקינות ?תעזרו לי אני לא מבינה כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עפר תדמור בהמשך להתכתבות
kerend24/12/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ללא שק חלמוןהדר19/12/2010
שלום, אני נמצאת בשבוע 5 + 5 ימים, לפני יומיים סבלתי מדימום קל והגעתי לגניקולוג במראפת חירום של קופת החולים, שעשה לי אולטרסאונד ואמר שהוא רואה שק הריון אבל לא שק חלמון. הבוקר, יומיים אחרי האולטרסאונד, עשיתי בדיקת בטא שיצאה 19,843. יש לי תור לגניקולוג שלי רק בעוד שבוע. האם יש מה לדאוג מן הפער בין תוצאת הבטא לבין האולטרסאונד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ללא שק חלמון - ד"ר תדמור
בשבוע שאת נמצאת מותר עדיין לראות רק שק הריון ללא שק חלמון
תוצאת הבטה מצויינת
מומלץ לבצע על קול עוד שבוע
עוד שבוע חייבים לראות עובר עם דופק
האם הבדיקה על קול בוצעה וגינלית ???
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ובוצעה שוב גם ביום ראשון
הדר22/12/2010עם אותם ממצאים. מחכה באמת לשבוע הבא. תודה רבה על התגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריוןיעל19/12/2010
שלום
עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה
HCG-B Qualitative (B) - 505
האם אני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מישהו יכול לענות לי תודה
hila20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסויה20/12/2010את בהריון. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני בהריון - תגובה
בטה של 500 הוא הריון
מדובר על הריון צעיר מאוד
בעל קול ניתן לראות ההריון בערך של 1500
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהארבל19/12/2010
היום נודע של שאני בהריון (שבוע 4) וביום חמישי האחרון לפני שידעתי שאני בהריון
שתיתי אלכוהול כמו מטורפת- 5 שוטים של וודקה, וודקה רדבול
זה היה חד פעמי ואני בדרך כלל לא שותה ביום יום..
חשוב לי לציין כי זהו הריון ראשון.
האם ישנה איזשהי סכנה לעובר? במיוחד בשלבים מוקדמים אלו
מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה להירגע
לי19/12/2010זה מוקדם מאוד ואין לך מה לפחד.
תשמרי על עצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להירגע - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב19/12/2010שלום
בשבוע כזה צעיר בדר"כ הפגיעה הינה "הכל או לא כלום". אם ההריון ממשיך כנראה שלא הייתה השפעה.
אני ממליץ לא לשתות כל כך הרבה גם לא בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוך עובר שבוע 34שלי19/12/2010
שבוע שעבר שבוע 33 עשיתי אולטרה סאונד והעובר היה עם הראש למטה.
(משקל 2,200).
אתמול היתה לי הרגשה שהוא התהפך כי הבעיטות במקום להרגיש בחלק העליון כפי שהרגשתי אני מרגישה עכשיו כלפי מטה, אני מרגשה גם לחץ בחלק העליון של הבטן.
(הריון רביעי).
האם יכול להיות שהעובר התהפך למצג עכוז בשבוע 34?
האם הם הוא יכול עוד להתהפך חזרה?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך עובר שבוע 34 - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב19/12/2010שלום
יתכן שהעובר התהפך והוא יכול להתהפך עוד פעמים רבות. המצג משמעותי משבוע 37 לערך (או בתחילת לידה אם מתחילה לפני 37 שבועות)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לתשובתך המהירה ועוד שאלה בבקשה
שלי19/12/2010האם יכולים ללדת לידה רגילה כשהעובד במצג עכוז?
בהנחה שההריון תקין לחלוטין, עובר במשקל תקין, לידה רביעית עם שיתוף פעולה של היולדת.
או שמצג עכוז מחייב ניתוח קייסרי בכל מצב?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברידנה19/12/2010
שלום לכולם!
שאלה שלי היא כזו...היום אני בשבוע 14+3 מתי אני יכולה לעשות את הבדיקה ו.א. היה ב- 09/09/10
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/12/2010שלום.
המומלץ עבורך הוא בימים הראשונים של חודש ינואר הבא עלינו לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי
דנה19/12/2010זאת אומרת שבוע 16+ ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדקתי חום כי הייתה לי חולפשה והרגשתמיכל19/12/2010
בדקתי חום כי הייתה לי חולשה והרגשתי שהחום גבוהה מהרגיל. מהיום בבוקר יש גם קצת שיעול.
מהי רמת החום שממנה צריך ממש לדאוג בשבוע 7? ובכלל?
איזה תרופות ניתן לקחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקתי חום כי הייתה לי חולפשה והרגשת - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/12/2010שלום. חום ושיעול מצריכים בדיקת רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)