מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מוזרמיכל15/12/2010
דוקטור שלום
בשבועות האחרונים קרו כמה מקרים מוזרים שבסופם התגלה (לשמחתי) שאני בהריון:
להלן תקציר הארועים: לפני 7 שבועות דימום חזק שהופיע ביום 21 למחזור, הדימום היה מלווה בכאב גב חזק. הרופא נשים גרס שמדובר במחזור שהקדים. מאז- במשך 7 השבועות האחרונים המחזור לא הגיע. בוצעו בדיקות הריון יותר מפעם או פעמיים, והנה, בתחילת השבוע הזה בוצעה בדיקה והתקבלה רמת HCG של 364. בקשתי בדיקה חוזרת (אחרי כל מה שעברתי, כבר הייתי ספקנית) והנה יומיים אחרי כבר 756. בהחלט הריון. הערך של הפרוגסטרון שהתקבל הוא 89. רציתי לדעת בבקשה אם על סמך הנתונים שנתתי, יש דרך לדעת מה שבוע ההריון המשוער והאם מדובר בערך פרוגסטרון תקין? יש לציין- אני בת 30, בריאה וזה הריון ראשון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מוזר - תגובה
ד``ר אריה לידור16/12/2010שלום רב
תקינות ההריון נמדדת לפי ערכי צמיחת הביטא. עד כה הצמיחה תקינה. ממליץ שתמשיכי לעקוב כך שבסביבות 1500 כבר ניתן לראות שק הריון ובסביבות 6000 אפילו דופק.
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמיכל15/12/2010
שלום רב,
הנני בת 28 ועד לפני חודשיים לקחתי גלולות והפסקתי כי היה לי TSH 6.2 וחשבתי אולי הגלולות משפיעות לי על ערך גבוה זה.
מאז הפסקת הגלולות (חודשיים) מחזור סדיר ב-1 לחודש.
בחודש שעבר קיימתי יחסי מין עם בעלי ב-25.11 כלומר חמישה ימים לפני קבלת המחזור.
להפתעתי גיליתי שהמחזור מאחר ולאחר שבוע של איחור ביצעתי בדיקה ביתית והיה שלילי הלכתי לגנקולוג שבדק ואמר שגם לפי דעתו אייני בהריון ושהוא אינו רואה כלום,אך כאשר המחזור שוב לא הגיע והתחלתי להרגיש כאבי בטן(כמו במחזור) וכן בחילות ביצעתי שלשום שוב בדיקה ביתית והיא היתה חיובית יום אחרי זה שוב ביצעתי בדיקה והיא שוב חיובית(למרות שהפס החיובי טיפה חלש)
השאלה שלי היא:
א.בזמן קיום יחסי מין (כאשר נכנסתי להריון) בעלי סבל מווירוס והקאות האם הדבר יכול להשפיע על ההריון או האם ישנו איזשהו סיכון בכניסה להריון בעת הזו?
ב.איך יכול להיות שנכנסתי להריון 5 ימים לפני קבלת המחזור?האם זה יכול להעיד משהו על ההריון ?האם כאשר נכנסים בעת הזו הכניסה פחות מוצלחת כי הביצית כבר חלשה?האם ישנם אילו השלכות לכניסה להריון 5 ימים לפני קבלת המחזור?
ג.מה פשר הכאבים שיש לי בבטן(כבר למעלה משבועיים) -מאין כאבי מחזור אך ללא מחזור הכאבים בולכים ונחלשים אך לא עוברים אפילו לדקה במהלך היום,האם זה אופייני לכניסה להריון כאבי בטן כאלו?
ד.האם הגנקולוג היה אמור לראות משהו לאחר 3 שבועות ברחם?
ה.לא ביצעתי שום בדיקות גנטיות ושום בדיקות דם כי לא תכננו להכנס להריון ,האם זה ימנע ממני לעשותם תוך כדי הריון והאם זה בעיתי כאשר לא מבצעים שום בדיקות דם לפני?
סליחה על ריבוי השאלות אבל אני מאוד מבולבלת ולחוצה ....
בכבוד רב
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד''ר עפר תדמור15/12/2010ערב טוב
וירוס של הבעל לא משפיע
ביוץ מאוחר לא משפיע ולא מעיד על אייכות ההריון
כאבי בטן יכול להיות קשור להריון תקין, צריך לבצע בדיקת על קול למיקום ההריון
רופא לא צריך לראות באיחור קטן
אפשר לבצע כל בדיקות במהלך ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיכל15/12/2010לא הבנתי את התשובה לגבי האם הרופא צריך לראות משהו(שק הריון) כאשר הנני נמצאת בשבוע השלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת USHER שאלה שלא נענתהשואלת15/12/2010
שלום
אני ממוצא אשכנזי ובן זוגי ממוצא עיראקי.הריון תקין עד כה שבוע 14 וחצי. ביצענו את כל הבדיקות הגנטיות שיצאו בהמלצת התוכנה בקופת חולים וכולן יצאו תקינות. תסמונת USHER לא הייתה בין ההמלצות על פי המוצא. במקרה לפני מספר שבועות אחותי ערכה בדיקות גנטיות ונמצאה נשאית של הגן של תסמונת USHER.
אנו כאמור לא ביצענו בדיקה זאת מאחר ולא יצא בהמלצות התוכנה. האם יש מקום לדאגה? האם המצאות הנשאות אצל אחותי מחייבת שגם אני נשאית? האם יש לבצע את הבדיקה למרות שבן זוגי ממוצא עיראקי? והאם לא מאוחר מדי כעת בשבוע 14??(לוקח כשלושה שבועות לקבל תוצאה)
אשמח לעזרתכם,אני לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת USHER שאלה שלא נענתה - תגובה
ד``ר אריה לידור16/12/2010שלום לך
ראשית היתי מציע לך לפנות ליעוץ גנטי. אך גם בלי יעוץ זה לאור מקרה אחותך היתי מציע שתבצעי גם את בדיקה זו ( גם עבור ההריונות הבאים) ובמידה ותמצאי נשאית אזי גם בעלך יצטרך לעבור בדיקה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבים -וכניסה להיריוןלין15/12/2010
שלום,
אני מלמדת מוזיקה בבית ספר שיש בו אוכלוסייה מאוד קשה של ילדים, רבים באמצע השיעור, נותנים מכות ואי אפשר לא לצעוק ולא להתעצבן בשיעור עליהם. השאלה שלי- אני נשואה טרייה מלפני 5 חודשים ואני מאוד רוצה להיכנס להיריון. עד עכשיו לא הצלחתי. אני ממש מפחדת שלא אוכל להיכנס להיריון מהעצבים שלי- אמרו לי שאם אני מתעצבנת הרבה - הגוף שלי יתקשה לקלוט את הזרע של בעלי ויהיה לי קשה מאוד להיכנס להיריון. זה ממש מפחיד אותי. מה אפשר לעשות?
מחכה לתשובה בדחיפות רבה,
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבים -וכניסה להיריון - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב15/12/2010שלום
לא ידוע לי על קשר בין עצבים וכניסה להריון.
בכל מקרה -כדאי לנסות להרגע (אולי יוגה, מדיטציה וכד')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני???נ.15/12/2010
בטא 3845
האם זה שבוע חמישי או שישי? זה נורא מבלבל...
מצד אחד - שבוע חמישי זה 18-7340
ומצד שני שבוע שישי זה 1080-56500
אשמח לתשובה זריזה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע אני??? - תגובה
הטוב ביותר לקבוע את גיל ההריון זו בדיקת אולטראסאונד ולא ערכי בטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נגע בעור בסמוך לבדיקת מי שפירסומסום15/12/2010
שלום רב,
אני בשבוע 17 להריון,
בשבוע הבא יש לי בדיקת מי שפיר שקבעתי מזמן ויום לפניה יש לי "ניתוחון" להסרת נגע קטן בגב בהרדמה מקומית.
שאלתי היא האם ישנו איזשהו סיכון בסמיכות בין שני אירועים אלו?
למותר לציין כי מדובר בנגע שאני חייבת להסירו באופן מיידי מאחר והוא גדל במהלך ההריון ואיני רוצה לדחות אותו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נגע בעור בסמוך לבדיקת מי שפיר - תגובה
אין קשר בין שני הדברים.
בהצלחה בשניהם.
דר' יוסי הר-טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקמור15/12/2010
שלום,
לפני שבועיים הרופא נתן לי אגיסטן בקרם, שמתי במשך שלושה ימים אך עדיין יש הפרשות צהובות וכאבים בזמן יחסי מין.
מה עוד אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק - תגובה
כדאי לחזור לרופא. יתכן שהזהום חיידקי או אחר ולא פטרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרנופר15/12/2010
שלום רב,
הייתי אמורה לקבל ב- 8 לחודש את המחזור החודשי אך הוא איחר לי והגיע ב-11 לחודש
כל הארבעה ימים היו מלווים בכאבי גב תחתון אך ללא דימום ורמז שזה מגיע..
גם לא היו לי את התופעות של לפני המחזור כאבים בחזה, חשקים מסויימים.
היום ה- 15 לחודש אני כבר בסיום המחזור והיום מהשעות הצהרים המוקדמות אני עם בחילות נוראיות.. חוסר תיאבון.. הייתכן שהדימום שהיה לי הוא לא המחזור החודשי...?
תודה רבה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
יתכן. כדאי לפנות לרופא מטפל לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
נופר15/12/2010הייתכן שמדובר בהשרשה..? אם כתבתי את המנוח נכון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת המסת סוכר 50 גר'רוז15/12/2010
אני נמצאת בשבוע 25 לפני מספר ימים עברתי בדיקת ההמסת סוכר 50 גר' התוצאה שהתקבלה הינה 133.4mg/dl, ברצוני לדעת האם משמעות הדבר שיש לי סכרת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת המסת סוכר 50 גר' - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב15/12/2010שלום .
אין לך סכרת הריון ואין חשד לסכרת הריון לפי בדיקה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחות רפואי, אבל בהחלט שאלת היריון!סימה15/12/2010
היי לכולן ואני מניחה שמזל טוב, אתן בהיריון כמונו!
אנחנו מתכננים להרחיב את המשפחה בפעם השלישית (כן כן..) ועלינו לעבור לרכב קצת יותר רציני ממה שיש לנו (רכבנו הישן, עימך הסליחה).
חבר סיפר על הסיד של קיה שיש להם עכשיו אחריות מורחבת ותהיתי האם יש פה המלצות על המכונית הזאת?
האם היא בטוחה, אמינה? ומתאימה למשפחה, בעיקר..?
תודה רבה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחות רפואי, אבל בהחלט שאלת היריון! - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/12/2010שלום.
הגעת למדור הלא נכון לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתי כבר כמה פעמים ולא נענתי...מיכל15/12/2010
לגבי דופלר של השיליה
אני בשבוע 32
הבנתי שאפשר לבקש מהרופא לבצע בדיקה שתבדוק האם השיליה לא מזדקנת מוקדם מהצפוי, שכן אין זה מומלץ שהעובר ישהה ברחם כשזה קורה...
הבנתי גם שלפעמים השיליה מזדקנת לפני שמגיעים לשבוע 40 ובמצבים כאלה מומלץ להקדים את הלידה ולא לחכות עד אז..
אם כך - האם יש אכן בדיקה כזו? אם כן - מתי מומלץ לבצעה? והאם כל רופא נשים שבודק באולטרסאונד יכול לבצעה או שצריך מכשור מיוחד?
אודה לתשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדיין לא נעיתי...
נעמה16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי כבר כמה פעמים ולא נענתי... - תגובה
בכל בדיקת אולטרהסאונד שגרתית מוערכת גם מורפולוגיית השליה. מאידך אם העובר תקין וגודלו תואם לגיל ההריון וכמות מי השפיר תקינה יש להמשיך במעקב שגרתי ללא קשר למראה השליה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- USדנה15/12/2010
שלום!
אני כרגע בשבוע 13+6, ב- US אחרון אצל רופא נשים,אתמול, העובר לא זז כל כך ממש מעט, אך רופא אמר שדופק בסדר.האם יכולה להיות איזושהי בעיה או שזה בסדר שהוא לא זז באותו רגע? בדיקה הבאה (סקירה מוקדמת) רק ב- 30/12/10 אולי יש צורך לבדיקה נוספת לפני?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US - תגובה תדמור
אין מקום לדאגה
אין לנו מספיק ידע וספרות על תנועות עובר בשבוע 13
הבדיקה אצל הרופא היתה כנראה קצרה
חכי ללא דאגה לסקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלסיסי14/12/2010
האם הגיוני שבשבוע 32 העריכו משקל 2400 ובשבוע 36 2600- הגיוני שעלה רק 200 גרם בחודש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיסי15/12/2010בבקשה תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - ד"ר תדמור
השאלה היא לא אם זה הגיוני ??
אלא מה המשמעות
עובר של 2600 בשבוע 36 ( אם גדילה של 200 גרם בחודש)
מחייב מעקב קפדני
על קול חוזר עכשיו למשקל עובר
בדיקת זרימת דם העובר בדופלר
הערכת משקל חוזרת שבועיים
לאור תוצאות הבדיקות לשקול מוניטור NST כל שבוע
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד
סיסי15/12/2010רופא אחר העריך את המשקל בשבוע 36- לא הרופא שלי ושאלתי אותו אם זה תקין, הוא אמר שזה ממש בסדר, זה ממש הלחיץ אותי ושאלתי מספר פעמים- הוא אמר לי תפסיקי לדאוג הכל בסדר אני אומר לך שתרגעי. הבדיקה היתה בראשון האחרון, בראשון הקרוב אהיה אצל ד"ר גוטרמן הרופא שלי, האם יש צורך להתקשר אליו ליידע אותו או פשוט להמתין לתור ביום ראשון? אני כבר בשבוע 37 מחר ויש לי עבר של IUGR ורעלת. (בהריון הזה עד כה הכל תקין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להמתין ליום ראשון או ללכת
סיסי16/12/2010בינתים למוניטור? אני מרגישה תנועות עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמשך תשובה...
סיסי16/12/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - תגובה
עליה של 200 ג"ר בחודש היא קטנה מדי . רצוי שתבצעי בדיקה נוספת להערכת צמיחת העובר על פי כל הפרמטרים כולל זרימות דם בטבור עורקי הרחם ועורקי המח ולא רק הערכת משקל.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתקשר בבוקר לרופא שלי תודה
סיסי16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שורשיםאני14/12/2010
אני לא בטוחה שאכן נקלטתי אך מחזור אחרון 5\11 ועדיין לא קיבלתי אז אולי...? הלואי
בכל מקרה מה לגבי צביעת שיער במידה ואכן נקלטתי ואני ממש ממש בשבועות ראשונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לצבוע שיער בהריון!
שקד15/12/2010ואם תעשי על זה חיפוש בגוגל "צביעת שיער בהריון" יעלו לך תשובות שמותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קינמון בהריון.14/12/2010
שלום,
אני בהריון, שבוע 30 עם צירים מוקדמים וכדורי פרסולט משבוע 25.
שמעתי כדרך אגב שקינמון לא טוב להריון.
כשעשיתי גוגל על קינמון זה מה שהיה רשום:
"תכונתו הממריצה מעלה לחץ דם ומגרה את הרחם ולכן אינו מתאים לנשים הרות."
האם נכון?
אני שותה כל יום לפחות שתי כוסות תה "קסם הקינמון" ללא קפאין.
האם להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה בהקדם
.15/12/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
.16/12/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור16/12/2010שלום לך
ככל צמחי המרפא גם לגבי קינמון אין חשש מלהשתמש במידות ומינונים סבירים.
הכמויות שאת שותה אינן צריכות להדאיג אותך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)