מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער מהבטןהריונית11/11/2010
אני בשבוע 8, האם אפשר להוריד שערות מהבטן בשעווה/ גילוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
שירלי11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmvדנה11/11/2010
שלום, אני מנסה להכנס להריון יש לציין שיש לי כבר שני ילדים בכל מקרה יש סיכוי שאני כבר בהריון.
הגיעו תוצאות של בדיקה cmv יש לציין שבעבר כבר היתה חשיפה ורופאת המשפחה ביקשה שאראה את תוצאות הבדיקה לרופא נשים וקצת הלחיצה אני אשמח לשמוע דעתכם, מצויינות גם בדיקות מהעבר:
18/06/2008
cmv igg 11.70 positive
cmv igm borderline
18/11/2008
cmv igg 9.10 positive
cmv igm negative
28/06/2010
cmv igg positive>2.5
cmv igm negative
27/10/2010
cmv igg positive>2.5
cmv igm borderline
אני מתנצלת על האורך פשוט היה נראה לי חשוב להראות בדיקות משנים קודמות שנחשפתי, אני קצת לחוצה ואשמח לתשובתכם המהירה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv - תגובה
ד``ר אריה לידור11/11/2010שלום רב
התוצאות מראות על חשיפה . האם קרובה או רחוקה? יש לבצע IGG AVIDITY ןIGM ADDITIONAL ASSAY כדי לענות על שאלה חשובה זו
בהצלחה
ד"ר אריה ל ידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ספירת דםעדי11/11/2010
אני בשבוע 17+3
היום עשיתי ספירת דם וחלבון עוברי
ממצאי ספירת הדם:
WBC 11.90 K/UL
NEUTROPHILS 8.40 K/UL
NEUTROPHILS % 70.20%
RBC 3.76 M/UL
MCH 33.20 PG
כל אלה מסומנים באדום, זה אומר שמשהו לא תקין נכון???
איזה לחץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ספירת דם - תגובה
ד``ר אריה לידור11/11/2010שלום לך
התוצאות תקינות עבור אשה בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהליאת11/11/2010
אני סוף סוף בהריון
וסת אחרונה בתאריך 28.9.10
בדיקת בטא בשבוע 6 ע"פ חישוב גיל ההריון מהוסת האחרונה הייתה: 876
זה נמוך!!
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
הערך מעט נמוך לצפוי לשבוע שציינת. חשוב יותר הוא לבצע מעקב ביטא כמותי ולצפות לעליית הערכים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא צלולרותי11/11/2010
שלום, אני בשבוע 6 להריון בביצוע אולטראסאונד נמצא שק הריון(גודל 10 מ"מ) ועובר ודופק. אך גם מצד שמאל לשק הודגם ממצא צלול בקוטר 5.3 מ"מ . על מה יכול להעיד ממצא זה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא צלול - תגובה
שרידי זקיק או או ציסטה שחלתית. ב 2 המקרים ממצא אמור להעלם עם התקדמות ההריון. יש להמשיך ולעקוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימניםעדי11/11/2010
שלום,
אני בשבוע 17+3 היום בבוקר הבחנתי במין וריד/נים כהה על החזה למטה
לא בולט ולא כואב האם יש להתייחס לדבר באופן רציני או שזה נוצר כתוצאה מהחלב שנוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים - תגובה
עקב צמיחת השד והשינויים בעור את רואה את הנימים האלו שאין להם כל משמעות רפואית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףסיון10/11/2010
שלום רב,
אני בשבוע 16 להריון ואני כל הזמן מרגישה שיש לי רטיבות בתחתונים , אין לזה ריח של פיפי או הפרשות, האם זה יכול להיות דליפת מי שפיר חס וחלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
יכול להיות וכן להיות הפרשה צלולה. ולכן את חייבת להבדק הן בבדיקה גינקולוגית והן באולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאור10/11/2010
היסטרוסקופיה -histeroscopy
זו הפעולה שעלי לעבור בניתוח
ובהפניה כתוב בתלונות :
בעל קול אגן בשל חשד לשארית שיליה רחם גודל 50 מn" רירית 3מ"n החלק העליון איזור לא סדיר עם מוקדים אקוגניים ללא דם לתוכו חשוד לריזידואה המלצה להידרוסקופיה .
מה זה אומר???
ואיכן הכי כדי לי לעבור את הניתוח??
זה ניתוח קשה???
כמה זמן החלמה..?
אני חוששת מאוד...אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
ממצא זה באולטרהסאונד מחייב אימות באמצעות היסטרוסקופיה אבחנתית ( לא בהרדמה) ואם אכן יאומת הממצא לביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטורוסקופיה
גל13/11/2010לאור אני ממליצה לך בכל פה ללכת לפרופ' שעזר לי אחרי בעיות קשות ברחם אצלו גם עברתי היס' ניתוחית - פרופ' מרדכי גולדנברג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטשיר10/11/2010
שלום רב,
אני 4 חודשים לאחר לידה, מניקה הנקה מלאה.
קיבלתי כבר פעמיים מחזור הפעם הראשונה 7 שבועות אחרי הלידה וחודש אחרי שוב. הרופא נתן לי מרשם לגלולות סרזט וההנחיה הייתה להתחיל ביום הראשון של המחזור הבאף אך...כבר חודש וחצי והוא לא מגיע (אין סיכוי שאני בהריון), אני הבנתי שהנקה משבשת מחזור האם נכון?
אם כך, מתי לקחת סרזט?? וממתי אני מוגנת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
בד"כ אין וסת תוך כדי הנקה או שהוסת לא סדיר ולא אופייני. לכן אין מה לחכות לוסת כדי להתחיל. במידה וטרם התחלת לקיים יחסים יכולה להתחיל כבר. במידה וקיימת בצעי ביטא ובאם שלילי להתחיל בו ביום. ההגנה מוקנית כעבור כ10 ימים מתחילת נטילת הגלולות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים וציריםדנה10/11/2010
שלום
הריון תאומים שבוע 30+4, בימים האחרונים אני משלשלת ויש לי כאבים בבטן התחתונה שככול הנראה נובעים מגזים. (הייתי בבדיקה אצל הרופא)
הבנתי ששלשולים יכולים לגרום לצירים, האם דחוף שאקח תרופה להפסיקם, או שמספיק לקחת קרבוסילן שיפחית את פעילות הגזים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים וצירים - תגובה
שלשולים ובעקבותיהם התייבשות יחסי ת יכולים לגרום לצירים. לכן פני לרופא משפחה לברור סיבת השלשולים ולקבל טיפול בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהליבי10/11/2010
אני אחרי גרידה (הגרידה לפני כחצי שנה) בעקבות כך אין לי מחזורים סדירים.
הגרידה היתה עקב שק הריון ריק וזה היה הריון ראשון שנכנסתי אליו מהר מאוד.
אני מנסה להיכנס להריון כבר 3 חודשים...
המחזור האחרון 9/10/10. היום עשיתי בדיקת הריון ויצאה תוצה שלילית.
האם יש עוד סיכוי שאני בהריון ובדקתי מוקדם מידי?
ואם כן מתי לבדוק...?
חשוב לציין שעשיתי בדיקת אולטרסאונד+ בדיקת הורמונים ויצא תקין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
את מנסה יחסית מעט זמן להרות
המשיכי בנסיונותיך. במידה ולא תקבלי בעוד מספר ימים בצעי בדיקת דם לביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןאורן10/11/2010
שלום
אישתי בהריון בשבוע 9 יש לה קרישת דם FACTOR V LADEN והיא מטופלת בקלקסן 40 מ"ג
בצהרים היו לה כאבי בטן שהתחזקו מאוד עד לעכשיו בכל איזור הבטן וכאבים ממוקדים באזור הטבור מעליו ומתחתיו
האם יש סיבה לדאגה?
אשמח לתשובה מהירה
תודה
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
בכל מקרה של כאבי בטן ולאורך כל ההריון כאבי בטן מחייבים ברור . לא נראה לי שהסיבה היא זריקות הקלקסן. ממליץ לפנות לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבל טבור כרוך סביב צואר העובר בבדיקלילי10/11/2010
אני בשבוע 13 ,בבדיקת שקיפות עורפית חבל הטבור נראה כרוך סביב צואר העובר, האם זה ישאר כך לכל אורך ההריון או שזה יכול להשתחרר והאם זה יכול לפגוע במעבר חמצן או דם במהלך ההריון לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל טבור כרוך סביב צואר העובר בבדיק - תגובה
בשבוע זה אין כל חשיבות לממצא אקראי זה בד"כ מיקום חבל הטבור משתנה לאורך ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון בצורת אליפסהאלמוג10/11/2010
שלום,
אני בשבוע שישי להריון, ביום ביצעתי בדיקת אולטרא סאונד ראשונה ובה נראה
שק הריון +דופק.
האם שק הריון בצורת אליפסה (8 דפנות) אמור להצביע על בעיה להמשך הריון תקין?
תודה מראש,
אלמוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון בצורת אליפסה - תגובה
כל עוד ישנו עובר חיוני עם דופק תקין לצורה הגאומטרית של שק ההריון אין כל משמעות בשלב זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתאנונימית10/11/2010
אני בשבוע 19 +3 ימים
כבר משבוע 16 יש לי כאבי בטן כמו מחזור וכאבי גב תחתון לפעמים חזקים ודקירות בבטן התחתונה בצד ימין
וקוצר נשימה של דקה שמאוד קשה לי לנשום כמו דקירות בחזה
ממה כל זה נובע
כבר 2 היתי אצל הרופא ואמר הכל ניראה בסדר
עשיתי תרבית שיצאה שלילת
ממה כל זה נובע והעם נורמליי?? הריון שלישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
אם נבדקת ולא נמצא כל ממצא המסביר תלונותייך יש לייחסם לעצם צמיחת הרחם ומתיחת הרצועות המחזיקות אותו עם התקדם ההריון. לעתים יש תופעה של קושי קל בנשימה עם התקדמות ההריון. המשיכי במעקב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)