מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווסת בהנקהטליה15/11/2010
האם ניתן לדחות את קבלת הווסת באמצעות הגברת החלב, השבחת איכותו או כדורים שמשפיעים על איכותו וכמותו כמו שפע מילק או מגה מילק ואחרים?
או שזהו נתון שלא ניתן להשפיע עליו והוא שונה מאישה לאישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת בהנקה - תגובה
ד``ר אריה לידור15/11/2010שלום לך
ההנקה מונעת בד"כ את הדמם הוסתי ברוב המקרים. אבל אין הדבר כרוך באיכות או כמות החלב.
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהגלית15/11/2010
מחזור אחרון 2/10 . עשיתי בדיקה בתאריך 7/10 בטא 172 לאחר מכן בתאריך 10/11 בטא 423 ובתאריך 14/11 בטא 764. האם יש סיכוי להריון תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
קצב עליית ערכי הביטא איטי. אך כל עוד הוא עולה רצוי להמשיך ולעקוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מרובות בהריוןשיר15/11/2010
מתחילת ההריון אני עם דימומים-שפסקו,
מאז חליתי בדלקת ריאות
ועכשיו שפעת.
האם יש למחלות אלו השפעה על ההריון?
שבוע 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מרובות בהריון - תגובה
למזלך נתקפת במחלות קלות שבאם חלפו הן להן השפעה על תקינות ההריון . CMV נבדק?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירסיגל15/11/2010
שלום
אני צריכה לעבוד מי שפיר שבוע הבא בס"ד יום חמישי
ביום שני לאחר מכן שזה יוצא 4 ימי מנוחה אני חוזרת
לעבודה.שאלתי היא אני עוסקת במשק בית במידה
ואני חוזרת לעבודה האם קיים סיכון לעובר כי זה עבודה
פיזית,אבל אני לא מרימה דברים כבדים או מזיזה דברים
כבדים.האם לחזור לשגרה או להוציא ימי מחלה?
בתודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
רצוי שתתיעצי ברופא מבצע הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvשיר15/11/2010
שלום יש לי שאלה,
בבדיקת CMV שלילית גם ל IGG וגם IGM
באם נחשפתי למחלה,
ואני עכשיו עם שפעת-גרון נזלת חולשה ורוצה להיבדק,
מתי הכי נכון? כבר עכשיו?
לחכות?
מתי ה IGM מתחיל לעלות ו AVIDITY?
אגב אני בשבוע 14...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv - תגובה
ד``ר אריה לידור15/11/2010שלום רב
יכולה כבר עכשיו לבדוק נוגדני CMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרוז - כן או לא?מ14/11/2010
שלום,
זהו הריון שלישי .הריון שני היה בשבוע 41+5 זרוז -סטריפינג לאחר שהדופק התחיל להיות נמוך ואז גילו שהיא שהראש שלה היה קצת מעוך בפנים.3 שעות אחרי הסטריפינג ילדתי....
כעת אני בשבוע 41+2 ויש מעט צירים לא סדירים ,נראה לי שמבחינת אוקסיטוצין אין בעיה כי החזה שלי כבר מפריש וכואב. ואני מקיימת יחסי מין ....
אני מתלבטת האם לבקש סטריפינג או להמתין. יש לי תחושה שמשהו תקוע שם למטה אחרת כבר היתה לידה....
מה עצתכם?
אני לא כל כך רוצה פיטוצין וכו אבל מפחדת להגיע לקיסרי....
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז - כן או לא? - תגובה
מציע לך לפנות ולהבדק לאורך צוואר ופתיחתו אם יש ועל פי זה להחליט על מועד ואופן היילוד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת HCG גבוההדנה14/11/2010
אני חצי שנה לאחר הפלה טבעית בשבוע 5 של הריון ראשון.
מחזור אחרון 10-10-2010, היום אני בהריון - תחילת שבוע 5, רמת ההורמון 21,700 גבוהה מהצפוי,
האם עלי לדאוג?
האם זה מרמז על חשד לתיסמונת דאון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת HCG גבוהה - תגובה
אין קשר בין תוצאה זו לתסמונת דאון עתידית. מציע שתבצעי אולטרהסאונד . אולי תאומים אולי טעות בגיל ההריון?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיות וערכת ביוץhhh14/11/2010
שלום רב!
רציתי לדעת האם בדיקות גנטיות הן רק לעדות אשכנז או גם לעדות המזרח?
שאלה נוספת לגבי ערכת ביוץ כמה פסים צריכים להיות לחודש אחד ( כי ראיתי שיש בערכה 20 פסים וזה עולה הרבה כסף ולא יכול להיות שזה לחודש אחד)? מתי צריכים להתחיל להשתמש בה? אחרי המחזור ישר? ואיך זה בדיוק עובד?
ומתי לפי מה שזה מראה כדאי להתחיל לקיים יחסי מין ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי15/11/2010אם תקראי את ההוראות על הערכת ביוץ תראי שזה מספיק ל-4 חודשים. יש שם הוראות מדוייקות! רק צרי לקרוא.
לגבי בדיקות גנטיות: לכל העדות יש בדיקות גנטיות, יש מחלות שיש רק לעדות האשכנז ויש כאלו של עדות המזרח וכו'.
תפני לייעוץ גנטי באחד מבתי החולים והם ימליצו על בדיקות עפ"י מוצאך ומוצא בעלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה התכוונת שה20
hhh15/11/2010פסים מספיקים ל4 חודשים ( כלומר 5 פסים לכל חודש)? האם יש ערכה רק של 5 פסים שהיא רק לחודש אחד? כמה פסים צריך לחודש? 5 פסים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות גנטיות וערכת ביוץ - תגובה
בדיקות גנטיות מיועדות גם ליוצאי אשכנז וגם ליוצאי ספרד. התיעצי עם היועץ הגנטי אילו בדיקות מציע לך לבצע בהתייחס למוצא ולעדה שלך ושל בעלך. לגבי ערכות הביוץ יש סוגים רבים עם סטנדרטים שונים לחיוביות . קראי את העלון המצורף לערכה. ככלל רצוי להתחיל ולבדוק החל מיום 10 עד להשגת תוצאה חיובית ולקיים יחסים ב 24 השעות שלאחר תוצאה חיובית זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם בשבוע 6מורן14/11/2010
מצרפת תוצאות בדיקות דם שעברתי בשבוע 6 - מה זה אומר?
SHBG 300.0
1.5 FREE ANDROGEN INDEX
TSH 1.68
T4- FREE
12.9
TESTOSTERONE- TOTAL
4.50
ANDROSTENEDIONE
24.49
DHEA SULPHATE
3.31
CORTISOL-BLOOD
589* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם בשבוע 6 - תגובה
ד``ר אריה לידור15/11/2010שלום לך.
תפקוד בלוטת המגן תקין . כל היתר תקין ולא רלוונטי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 להריון בטא 63664TAL14/11/2010
מה אומרת תוצאת בטא 63664 בשבוע 5? האם זה לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 להריון בטא 63664 - תגובה
גבוה מאד
מציע שתבצעי אולטרהסאונד הן כדי לקבוע את גיל ההריון המדויק ואת תקינותו והן כדי לשלול הריון רב עוברי
בהצלחה
ד."ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולותמיכל14/11/2010
שלום,
מעניין אותי לדעת האם העובר משמיע קולות בעודו ברחם
האם הוא מסוגל לבכות או להשמיע קולות אחרים
והאם באמצעות מכשור מסויים ניתן לשמוע את אותם קולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולות - תגובה
העובר עטוף במי שפיר המבודדים היטב. מערכת השמעת הקול פונקציונלית רק כאשר אוויר עובר דרך מיתרי הקול כך שלא סביר שהוא משמיע קולות.
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבליות מציצה אולטרא אבץ של GNCדנה14/11/2010
שלום רב,
אני היום בשבוע 4(+ 5 ) . לפני כשבועיים הייתי מקוררת ונטלתי במשך מס' ימים כדורי מציצה אולטרא אבץ. היום קראתי כי אסור לקחת בהריון (לא ידעתי שאני בהריון). האם ייתכן ונגרם נזק כלשהו?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבליות מציצה אולטרא אבץ של GNC - תגובה
לא מהכמויות שצרכת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקק רירי, פתיחה ואין צירים..רחלי14/11/2010
שלום,
אני בשבוע 41, אתמול בלילה ירד הפקק הרירי. לאחר בדיקה במיון יש מחיקה של 80% ופתיחה 2.5, היו צירים יחסית כל 8 דקות בלילה אבל מאז הם נחלשו מאוד, גם בעוצמה וגם בתדירות (בערך אחד לשעה-שעתיים), הרופאה שחררה אותי הביתה אבל אני לא רגועה, הדימום עדיין ממשיך טיפה האם זה נורמלי? תוך כמה זמן יכולה להתפתח לידה? האם פתיחה של 2.5 זה לא מצב להיות בו כבר בבית חולים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקק רירי, פתיחה ואין צירים.. - תגובה
גם הפרשת הפקק הריר וגם הפתיחה הצנועה מרמזים על כך שאת בתחילת דרך הנכונה אלא שצריך כוח מניע לכל התהליך וזהו הצירים. במידה ואלה ייתחדשו ייתחזקו ויתגברו בתכיפותם פני לחדר לידה. במדה ולא המשיכי במעקב טרום לידתי
בהצלחה
ד"ר אריה לדיור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן בדיקת הריון ביתיתחוה14/11/2010
ששה ימים אחרי יחסי מין בלתי מוגנים, עם גמירה מרובה בתוכו. האם ניתן לערוך בדיקת הריון ביתית או שאין טעם כעת וצריך לחכות עם זה? המחזור הבא אמור לבוא בסוף השבוע. בבקשה, אני מעונינת בתשובה מלאה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ניתן לזהות 12 יום אחרי הביוץ
שירלי14/11/2010הריון ניתן לזהות בבדיקה 12 יום אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן בדיקת הריון ביתית - תגובה
בדיקת ביטא להריון הופכת לחיובית כבר מיום 10 שלאחר ביוץ. לכן אפשר לבדוק אפשרות להריון עוד בטרם קבלת את הוסת המיוחל או המיותר תלוי בהשקפה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חוה16/11/2010תודה רבה על תשובתך הברורה. אגב - מבחינתנו המחזור "מיותר" כהגדרתך, אנו מצפים ומשתוקקים להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9דנה14/11/2010
שלום!
האם יכולה להיות מתיחות בבטן תחתונה בשבוע 9+ 2?והאם זה בסדר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 9 - תגובה
תחושות כאלה אופיניות בתחילת ההריון ואף בהמשך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)