מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריההילה14/01/2010
שלום רב,
אני נמצאת כרגע בשבוע 33. לפני מספר שבועות התחילו לי הפרשות מרובות - לאחר בדיקה יצא שיש לי קנדידה. הרופא נתן לי אגיסטן- לקחתי 2 נרות עם הפסקה של יומיים ביניהם-כפי שהסביר לי הרופא ובאמת חל שיפור בכמות ההפרשות.
היום פתאום התחיל לי גרד באיזור הנרתיק, כמו כן נראה לי שיש אדמומיות באזור..
האם נראה שזה שוב הקנדידה? מה ניתן לעשות? אין תורים לרופא לימים הקרובים.. האם מסוכן לעובר? יש משהו שאוכל לקחת בינתיים על מנת להקל על הגרד?
תודה מקרב לב, הפורום מאוד עוזר לכולנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שרית14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להיפטר מקנדידה בהריון
ד''ר יואב פלד15/01/2010טפלי שוב באגיסטן מקומי לנרתקי ובמשחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריוןאחת14/01/2010
האם דימום קל מאוד בשבוע חמישי מצריך גישה דחופה לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום.
ד``ר איילון לחמן14/01/2010שלום.
כמובן שחשוב להיבדק.מידת הדחיפות עלפי כמות הדימום וכן אם מופיעים כאבים. בינתים חשובה המנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בהריוןלולה14/01/2010
אני בשבוע 19 בהריון עם תאומים. עליתי הרבה בהריון ואני מבקשת לדעת מהי התזונה המומלצת עבורי. ברצוני לציין שאינני אוכלת דגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה.
ד``ר איילון לחמן14/01/2010ללולה שלום.
הדבר שחשוב לבדוק הוא נושא הסכרת ההריונית. אם תשלל ניתן להתיעץ עם דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדסיגל14/01/2010
רציתי לדעת מאיזה שבוע ניתן לראות באולטראסאונד את העובר עצמו ולא את שק ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US
ד``ר איילון לחמן14/01/2010לסיגל שלום.
העןבר נצפה לקראת סוף השבוע השישי,תחילת השביע. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום רב אני מפחדתשרונה13/01/2010
אני מתחילה שבוע 31 והרופא בדק אותי ואמר שיש לי פתיחה 2 ס"מ ושהצוואר מקוצר 1.7 מאוד נלחצתי מזה מה זה אומר?
וגם שיש לי אי ספיקה - העוברים זה תאומים לא לוחצים על הצוואר הם צפים
אני מאוד מפחדת שיקרה משהו דרך אגב אני לוקחת נרות אנדרומנטין למה הנרות ומה הם אמורות לעשות לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 31.
ד``ר איילון לחמן14/01/2010לשרונה שלום.
אכן יש לנו קצת בעיה עם הפתיחה והקיצור של הצוואר.מטרת הטנדומטרין היא לצמצם הסיכוי ללידה מוקדמת.לא ציינת באם את במנוחה או במעקב בהריון בסיכון גבוה.זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום
שרונה15/01/2010אני אכן נמצאת בשמירת הריון מנוחה מוחלטת בבית.
ואני מטופלת אצל רופא פרטי.
מה הסיכוי שיעלה צוואר הרחם בחזרה ? האם יכול לקרות מצב כזה או שלא?
והרופא אמר שהוא לא מודאג מהפתיחה אלא מההתקצרות.
איפה אני יכולה לקרוא יותר על התקצרות להבין בדיוק מה זה.
וגם אמר שיש אי ספיקה שזה הרחם שלי שלא מסוגל לסחוב תאומים האם זה נכון?
ודבר האחרון עד בערך אפשר למשוך את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסתי ללחץ
שרונה16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי על השאלה
שרונה17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממתינה לתשובה תודה
שרונה18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום ממשיך, בבקשה תענו לי!!!!!!
אחת14/01/2010הדימום ממשיך לי והוא בהיר עם כמו הפרשה דלקתית כזו, אני צריכה רופא????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד``ר איילון לחמן14/01/2010שלום. אם ממשיך הדימום גשי עכשיו להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןנטע13/01/2010
שלום,
אני בת 35 מנסה להכנס להריון ראשון. מכיוון שרוצה הרבה ילדים הייתי רוצה לעשות בדיקות רלוונטיות גם כדי לדעת מתי הביוץ וגם לראות שהכל תקין אצלי כדי לא להתעכב אח"כ אם יש בעיה.
מכיוון שאני דתיה ושומרת טהרת משפחה רציתי לבדוק שלא "מפספסת" את הביוץ.
אילו סוגים של בדיקות עלי לעשות?
אודה על תשובתכם!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון.
ד``ר איילון לחמן14/01/2010לליאת שלום.
ניתן בדיקות הורמונליות כדי לברר נושא הביוץ.התיעצי עם רופאך בענין זה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
נטע25/01/2010תודה..
האם כוונתך לגניקולוג?
מלבד הביוץ אילו עוד דיקות כדאי לעשןת כדי לראות שהכל תקין?
תודה..
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לפני הריון
נטע31/01/2010אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת והתפתחות ראותנועה13/01/2010
שלום אני בשבוע 31 הריון תאומים ויש לי סכרת הריונית.
כמו שהבנתי עצם זה שיש סכרת זה מעקב את התפתחות הראות אצל העוברים וגם שזה תאומים שנולדים בד"כ יותר מוקדם.
שאלתי את הרופא לגבי זריקות להבשלת ראות והוא אמר שלא עושים כי הזריקות מעלות את הסוכר. אבל אני לא מבינה למה זה יותר חשוב מאשר שלעוברים יהיו בעיות אם ראות.
אז רציתי לדעת אם זו הגישה אצל כולם (ומה הסיבה לזה שלא נותנים זריקות) או שכדאי לברר אצל רופא אחר.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראות
ד``ר איילון לחמן14/01/2010לנועה שלום.
מאחר וכרגע את לא לפני לידה מוקדמת,אין ממש צורך בזריקות. אם תעלה השאלה של לידה מוקדמת,אני בטוח שתקבלי הזריקות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבלילי13/01/2010
1. אני בשבוע ה- 16 וכמה ימים ומשום מה בימים האחרונים סבלתי מיובש בנרתיק ברמה כזו שאי אפשר לקיים יחסים . מדוע זה קורה ? יש סיבה פיזית ? מה ניתן לעשות ? איך מחזירים את הרטיבות לנרתיק ? זה לא אמור להיות ההיפך עם כל ההורמונים ?
2. משחה כנגד סימני מתיחה - זה משהו שעובד או אגדה ? האם אפשר להמליץ על מישחה טובה שעושה את העבודה ?
אודה מאוד לתגובתה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום לילי
אכן יובש בנרתיק בזמן הריון אינו שכיח משום הורמוני ההריון (אסטרוגן). אם קיימת תחושת יובש זו יכולה להיות משנית לדלקת או זהום נרתיקי. אנא פני לבדיקת העיניין.
קיימים תכשירים שונים היכולים להמעיט ( אך לא להעלים) את סימני המתיחה התגובה להם אישית ומשתנה מאישה לאישה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאה לבדיקת הריוןיעל13/01/2010
שלום,
קיבלתי תוצאה של בדיקת הריון חיובית ובתוצאה נרשם 73.05 הייתי מעוניינת לדעת באם אפשר לדעת ע"פ התוצאה באיזה שבוע להריון אני נמצת לערך?
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאה לבדיקת הריון
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום ליעל
התוצאה חיובית. יש צורך להמשיך ולעקוב אחר קצב עליית הערכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תשובה
יעל13/01/2010זאת לא הייתה שאלתי, רציתי לדעת האם אפשר להעריך את השבוע שבו אני נמצאת להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם העליה תקינהגלי13/01/2010
שלום רב
וסת אחרונה 6.12 הכתמות ב8.12 התחיל דימום
ב3.1 בדיקת דם להריון ביתא 218
ב12.1 עוד בדיקה ביתא 2175
האם העליה תקינה לשבוע ויומיים בין הבדיקות ?
אני אמורה לעשות עוד אחת מחר, לאיזה תוצאה עליי לצפות ?
מה הסיכויים להריון מחוץ לרחם? יש לי אולטראסאונד רק ב17.1
אשמח לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית ביטא
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום שירה.
העליה מעט איטית מהמצופה . אמליץ על בדיקת אולטרהסאונד שבערכים אלו מאפשר כבר לזהות שק הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה צריך היה להיות הביתא
גלי13/01/2010שלום
תודה על תשובתך אבל הבנתי שאני אמורה לראות שביתא עלתה , והיא עלתה בכמעט פי 10
למה אני צריכה לצפות מחר?
האם יש סיכוי להריון תקין עם הערכים שציינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזרתם
גלי14/01/2010הי
כרגע עשיתי את בדיקת הדם הנוספת
מה אמורה להיות הביתא היום אם לפני יומיים היתה 2175
תודה
רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקבות חלבון בשתןיפית12/01/2010
בבדיקות דם שבוצעו אתמול - שבוע 30 להריון יצאו הבדיקות הבאות חריגות מהטווח הנורמלי:
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | - 12.6
Neutrophils % | % | - 75.6
Lymphocytes % | % | *- 44
Neutrophils # | # | - 9.54
בבדיקת שתן לחלבון עובריח נמצאו עקבות חלבון.
האם מצביע על משהו לא תקין? (אני לא סובלת מבצקות או כאבים במתן שתן).
כמו כן, אני סובלת מגרד בכל הגוף שהתחיל לפני כשבועיים (בעיקר בשעות הערב והלילה), האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקבות חלבון
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום יפית
עקבות חלבון בשתן אינם צריכים לעורר דאגה. יש כמובן להמשיך ולבדוק רמות החלבון שגרתית לאורך ההריון. לגבי הגרד פני לבדיקתו של רופא עור לאבחון גרד זה ולרופא המטפל שלך לשם ביצוע תפקודי כבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5אילה12/01/2010
מחזור אחרון ב-6/12 בטא היום 89 - האם תקין ?
כמו כן האם, כיצד, ועד מתי ניתן לבצע הפלה בכדורים.... האם רק בבי"ח או אצל כל גניקולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום איילה
החשוב הוא לעקוב אחר קצב עליית ערכי הביטא. הפסקת הריון באמצעות כדורים נעשית רק לאחר אישור ועדה להפסקת הריון ובבית חולים מורשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בשד לפני הלידהקרן12/01/2010
אני בשבוע 39+6 והשד השמאלי שלי מאד כואב ,כבד וקשה לא עזרו לי הקומפרסים ומקלחות חמות. ממה זה נובע?אני מכירה גודש בהנקה לא לפני הלידה. יש עוד משהו שיכול להקל על הכאב?
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום קרן
גוש בשד מחייב בדיקה. אנא פני לרופא שלך לבדיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםקרן12/01/2010
אני בשבוע 6+6 וביצעתי בדיקות דם בהוראת הרופא שלי.
מסקרן אותי לדעת מה אומרת תשובת CMV אשמח לקבל תשובה מכם.
CMV LGM NEGTIVE
CMV LGG 7.9 (זה חורג מהסוגריים 0.01-0.4).
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום קרן
משמעות התוצאות היא כי בעבר נחשפת ( כמו מרבית האוכלוסייה לCMVׂ ) וכי כרגע אינך חולה בCMV
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןרותי12/01/2010
בתאריך 5.1.10 עשיתי בדיקת דם להריון והתוצאה היתה 74. בבדיקה נוספת שנעשתה ביום 12.1.10 התוצאה היא 2215 . לפי הבנתי התוצאה היתה צריכה להיות בסביבות 1200. מה אומרת תוצאה גבוהה כזו? האם יכול להיות שאלו תאומים? אודה לכם על תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות ביטא
ד``ר אריה לידור13/01/2010עליית ערכי ביטא זו תקינה. ממליץ בשלב זה לבצע אולטרהסאונד היכול כבר להראותקיוםשק ( או שקי הריון)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)