מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד פריחה ונפיחות סביב העינייםקארין18/08/2009
שלום,
אני כרגע בשבוע ה- 9 להריוני ולפני יותר משבוע החלה לי פריחה קלה בפנים שהתפשטה לכל הפנים. חיכיתי בסבלנות שבוע בציפייה שהתופעה תעבור לבד אך נראה כי הפריחה והגירודים הלא פוסקים במשך כל היום והלילה רק החמירו. בנוסף, מזה יומיים אני קמה עם נפיחות משמעותית באיזור העיניים והשפתייים. אשמח מאוד לשמוע טיפים שיעזרו לי להתמודד עם הגירודים הלא פוסקים ועם הנפיחויות סביב העיניים והאם זהו מצב נורמלי בהריון והאם זו תופעה שתמשך לתקופה ארוכה.
תודה ויום נעים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לקבל תשובה...
קארין20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב זה אינו קשור להריון מוקדם
ד''ר דורון רוזן20/08/2009גשי לרופא עיניים. ייתכן וזו תגובה אלרגית אך את חייבת להיבדק ולקבל טיפול ראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוז בעקבות דימום שבוע 18- דחוף בבמאיה18/08/2009
בוקר טוב,
אני נמצאת בשבוע 18, הריון שני.
מתחילת ההריון סבלתי מדימומים והפרשות דמיות, עד בערך שבוע 11-12, באולטרסאונד ראו התפתחות תקינה של העובר עם דופק, משבוע 12 ועד שבוע 16 הדימומים פסקו, עברתי את כל הבדיקות (סקירה מוקדמת, חלבון עוברי) הכל היה תקין.
משבוע 16+ התקררתי ויש לי שיעול מאוד חזק שגורם לכאבי בטן, רופאת משפחה לא מצאה סיבה לשיעול ואני לא מקבלת שום טיפול, מאז תחילת השיעול יש לי הפרשה חומה לא מרובה. בשבת האחרונה, התחלתי לדמם בשעות הלילה והגעתי למיון, שם הרופא ראה פתיחה והתקצרות של צוואר הרחם והשאיר אותי להשגחה עם עירוי נוזלים, יום למחרת עברתי בדיקה ידנית ובדיקה במכון אולטראסאונד, שם נקבע כי צוואר הרחם סגור וארוך ולא נמצא מקור לדימום, למרות שעדיין היה לי דמם. אתמול השתחררתי מבית החולים, עדיין עם הפרשה חומה כהה מאוד והבוקר עם טיפה דמם טרי. וכאבים כהים בגב ובבטן, דמויי כאבי מחזור קלים.
מה כדאי לעשות לעת עתה? ממה יכול לנבוע דמם? אשמח לכל עצה או המלצה.
בברכה,
מאיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בבקשה תענו אני מאוד לחוצה
מאיה18/08/2009ואין לי למי לפנות היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם משלימה לשקיפות עורפlililove17/08/2009
ערב טוב!
עשיתי שקיפות עורפית ב-5/8/09 ולמחרת בדיקת דם משלימה,אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על תוצאות הבדיקה. להלן התוצאות של בדיקת הדם:
papp-A 1.65 MoM
papp-A 5003 mIU/L
Free beta HCG 1.18 MoM
Free beta HCG 37.8 ng/ml
Down' s syndrome risk 1/19000
Trisomy 18 risk 1/20000
אני ממש לחוצה לגבי התוצאות כי התור הבא שלי אצל הרופא הוא רק בועד חודש......
בבקשה אשמח לתשובה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה שמישהו יענה לי.....
lililove17/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שמישהו יענה לי.....
lililove17/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות
פנינה17/08/2009ראיתי באתר של כללית תוצאות תקינות של בדיקה זו וערכיה נראה לי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולהמיטל17/08/2009
שלום רב,
אני בת 33 לאחר 2 לידות. ילדה בת 3 ותינוק בן שנה וארבעה חודשים. לאחר שילדתי את ביתי הבכורה נטלתי במשך שנה סרזט כי הנקתי אותה ואז הפסקתי כי רציתי להכנס להריון. לאחר לידת בני נטלתי שוב סרזט עד היום. לפני שבועיים הוא הפסיק לינוק ואני רוצה לחזור לגלולות רגילות. מחר מסתיימת החפיסה האחרונה של סרזט.
לפני ההריונות נטלתי הרמונט (במשך 5 שנים והכל היה בסדר) אין לי שום אלרגיות לתרופות מסוימות והלחץ דם שלי יציב כבר שנים ארוכות (80 על 60 אפילו גם בהריונות) האם עדיף לי לחזור להרמונט או שיש גלולה חלשה מסוימת שאתה ממליץ? (בעוד שנה בערך ארצה להכנס שוב להריון בע"ה)
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
מיטל18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמונט תרופה מצוינת
ד''ר יואב פלד19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריפול ושלשול?שרון17/08/2009
שלום,
אני בשבוע 20 - הריון ראשון.
לפני כשבוע רופאת הנשים שלי אמרה לי להתחיל לקחת פריפול - בנוסף לכדורים שאני כבר לוקחת (אלטרוקסין ופרנטל).
מזה חמישה ימים שאני סובלת משלשול חריף שאינו נגמר. עשיתי בדיקת צואה ויצא שהכל תקין - בספירת דם נמצא שאני סובלת מאנמיה.
האם יכול להיות שהפריפול גורם לשלשול לאורך זמן? האם זה לא אמור לעבור?
מה כדאי לעשות - להפסיק את הכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אודה לתשובה
שרון19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסיקי פריפול ופרה נטל
ד''ר יואב פלד19/08/2009בחליפי בברזל אחר כמו גנטל אירון למשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvויקי17/08/2009
שלום,
הריון קודם הופסק עקב cmv חיובי.
האם ניתן כבר היום להכנס להריון? להלן תוצאות הבדיקות
12/03/2009
CMV IgG - 213.1
CMV IgM - חיובי חלש
CMV IgM additional assay - Positive
CMV IgG Avidity - 40
מומלץ מעקב - equivocal
:ערכי ייחוס
IgG with low avidity:
35%-קטן מ-
IgG with high avidity:
45%-גדול מ-
תוצאת הבדיקה האחרונה
CMV IgG - 212.6
CMV IgM - גבולי
CMV IgM additional assay - חיובי חלש
CMV IgG Avidity - 45% -גדול מ
Probably past infection
הפסקת הריון ב-04/05/2009
האם עברה כבר תקופה מספיק ארוכה כדי להכנס להריון?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד``ר איילון לחמן17/08/2009לויקי שלום.
על פי תשובת הבדיקה המעבדתית הם מצינים הרי ,שמדובר כנראה בהדבקה בעבר.אני הייתי ממליץ להמתין עד שבדיקת ה-IGM תעבור מחיובי חלש -לשלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורותsasha17/08/2009
שלום ד"ר,
אני בשבוע חמישי, ואני יודעת שעייפות ובחילות זה נורמלי, אבל מה לגבי סחרחורות?
אין פעם שאני קמה מהמיטה/כורסא/כסא בעבודה, ואני לא מקבלת סחרחורת איומה...
זה מעצבן נורא, כי זה גורם לי להרגיש חולנית... זה מזכיר לי את צום יום כיפור- ככה אני מרגישה בסוף הצום (סחרחורות...) ואנרגיה נמוכה ביותר.
זה נורמלי? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות.
ד``ר איילון לחמן17/08/2009שלום.
ממליץ שתגשי לרופאך,שיעבור על כל הבדיקות שבצעת וישלים את אלה שלא בצעת,יאבחן הבעיה ויטפל בהתאם.הרי לשם כך המציאו אותנו.לבדוק,לאבחן ולטפל.(לא דרך האינטרנט-בינתיים.).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ובהמשך...
sasha17/08/2009תוצאות בדיקות הדם שלי מלפני ההריון (אך ממש עדכניות):
120.0- 10.0 ng/ml 18.2 FERRITIN
145- 40 mcg/dL 61 IRON
האם אני צריכה לקחת תוסף ברזל מעכשיו, בהתחשב בתחושות הסחרחורת והחולשה שלי? לחכות להתייעצות עם רופא הנשים (אני שבוע חמישי ויש לי תור רק לעוד חודש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת והנקה???ל.י.17/08/2009
שלום רב.
אני בחודש תשיעי ובזמנו כשעשו לי בדיקות הרופא אמר ל שמיד שאחרי הלידה אצטרך לעשות חיסון אדמת כי אין לי נוגדנים.
שאלתי היא, אני רוצה להניק האם יש איזו שהיא בעיה של חיסון אדמת והנקה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה
ד``ר איילון לחמן17/08/2009ללי. שלום.
כדאי לברר במרכז למניעת מומים משרד הבריאות-טל 02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נכון להיכנס להריון עכשיופזית3117/08/2009
שלום, אני בת 31, עוד מעט 32, נשואה כמה חודשים.
התכנון היה להפסיק עם הגלולות ולהתחיל לנסות להיכנס להריון, אבל עכשיו, עם כל הבלגאן הזה של שפעת החזירים ונשים בהריון בקובוצות סיכון, עם זה שכולם אומרים שתהיה התפרצות רצינית בנובמבר-דצמבר (בגלל החורף) - אני כבר לא בטוחה.
מה ההמלצה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר איילון לחמן17/08/2009לפזית31 שלום.
האמת שאלה טובה. אבל אין תשובה טובה. אין הרי אפשרות לצפות מה ילד יום. אם אחרי שפעת החזירים תבוא שפעת הפילים וכו.לשקול אולי אולי להמתין לאחרי החיסון,אבל שוב אין לדעת מה יהיה הלאה.החשוב לזכור שרוב הנשים בהריון החולות בשפעת החזירים,עוברות אותה כמו שפעת רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBS תוצאהצורית16/08/2009
היי
אני בשבוע 36, עשיתי את בדיקת ה-GBS והתוצאה היתה
שלילית, האם זה תקין?
זה אומר שאין לי את החיידקים ולא אצטרך לקבל אנטיביוטיקה בלידה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין אין צורך בכל טיפול
ד''ר יואב פלד16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להכנס להריון ותרופות נגד נשיריקי16/08/2009
שלום רב,
אני בת 28 והפסקתי לקחת גלולות לפני כארבעה חודשים ומאז יש לי נשירת שיער
תוצאות בדיקות דם והורמונים תקינות
פניתי לרופא עור והוא רשם לי שימוש בשמפו אגיספור וטיפות אלקום
אני מנסה להכנס להריון ותהיתי אם כדאי להשתמש בתכשירים אלה בשלב הניסיונות כי אני יודעת שאסור בזמן הריון
רוב תודות
ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר יואב פלד16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם בשבוע 25לובה16/08/2009
שלום רב,
קיבלתי את התוצאות האלה בבדיקות דם +העמסת סוכר 50 גרם ,
הרבה ערכים נמצאים שלא בטווח הנורמה , אשמח לביאור
תודה
GLUCOSE1HR 50G 161.00 MG/DL ( 65.00- 140.00) (.........)*
WBC 9.30 K/UL ( 4.00- 10.00) (.......*.)
NEUTROPHILS 7.20 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)*
NEUTROPHILS % 76.90 % ( 46.00- 68.00) (.........)*
LYMPHOCYTES 1.60 K/UL ( 1.10- 3.50) (.*.......)
LYMPHOCYTES % 16.70 % ( 15.00- 45.00) (*........)
MONOCYTES 0.50 K/UL ( 0.08- 0.90) (....*....)
MONOCYTES % 5.50 % ( 2.00- 9.00) (....*....)
EOSINOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......)
EOSINOPHILS % 0.60 % ( 0.00- 6.00) (*........)
BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
BASOPHILS % 0.30 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
RBC 2.97 M/UL ( 3.90- 5.40)*(.........)
HEMOGLOBIN 10.30 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
HEMATOCRIT 29.60 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
MCV 99.60 FL ( 80.00- 98.00) (.........)*
MCH 34.50 PG ( 27.00- 33.00) (.........)*
MCHC 34.70 G/DL ( 32.00- 35.50) (......*..)
PLATELETS 180.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (*........)
MPV 9.30 FL ( 6.50- 11.50) (....*....)
RDW 14.00 % ( 11.00- 16.00) (....*....)
CMV-IGG 2.10 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*POSITIVE
CMV-IGM NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות בדיקת העמסת סוכר מלאה
ד''ר יואב פלד16/08/2009100 גרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV - דחוףשרון16/08/2009
אני בהריון. כיום בשבוע 35
ביוני 09 - בשבוע 26 היה לי וירוס בגרון ללא חום ולכן נשלחתי שוב לבדיקת CMV.
בבדיקה בשבוע 30 היתה לי תוצאת IGM גבולית כאשר אני מחוסנת ויש בדמי IGG מבדיקות שלפני ההריון.
בוצעה שוב הבדיקה ויצאה שלילית.ASSAY
שלחתי שוב את 3 הבדיקות לבדיקה באותם תנאים והרצה במקביל בו"ז.
נעשו 3 בדיקות בקו"פח מכבי IGM מהתאריכים הבאים:
האחת- 11 ינואר 09
השניה- 12 אפריל 09
השלישית- 02 יולי 09
שלושת הבדיקות יצאו שליליות.
כמו כן מצורפים נתוני IGG בתקופות אלו:
CMV ELISA-IgG (AU/mL)
108 02.07.09
43 12.04.09
60 15.01.09
האם הכפלת ה IGG פי 2.5 בחודשיים ו 3 שבועות
מרמז על הדבקות משנית?
מה הסיכון לדעתך לעובר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בריאה !!!
ד''ר יואב פלד16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCMV המשך
שרון17/08/2009מדוע אם כן נוגדנים עולים פי 2.5 בגוף הבנתי שרק כתגובה לוירוס או להדבקות משנית או לשפעול.
כי אין סיבה שהם יעלו סתם..
לא מדובר בטעות מעבדה כיוון ששלוש הבדיקות נבדקו במקביל ובאותם תנאים בתל השומר
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןריבי16/08/2009
בוקר טוב
אחרי כמה ימים,(מיום קיום יחסי מין) ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12-14 יום
ד''ר יואב פלד16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלון פרינאוםטל16/08/2009
הי,
למישהו יש מושג היכן ניתן להשכיר בלון פרינאום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפשי אפינו בגוגל
ד''ר יואב פלד16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)