מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן תינוקות בזמן קיום יחסי מיןארז21/08/2009
שלום,
הייתי מעוניין לדעת האם לשימוש בשמן תינוקות בזמן קיום יחסי מין יש השפעה שלילית על ניסיון להרות?? שכן בהוראות שימוש של חומרי סיכה (דורקס)כתוב שהחומר מעכב את תנועת תאי הזרע והוא לא מומלץ לשימוש למי שמנסה להרות
אשמח לתגובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם שמן תינוקות לא
ד''ר יואב פלד21/08/2009מסייע בהפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לתשובתך בנוגע לשמן
ארז21/08/2009כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק, לא שאלתי אם שמן תינוקות מסייע בהפרייה אלא השאלה הייתה האם שמן תינוקות פוגע ביכולת של אשתי להרות (לדוגמא השמן מעכב את תנועת תאי זרע כמו חומרי סיכוך שונים של דורקס שעושים זאת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי
טל21/08/2009מכיוון וזה מוצר המיוצר מנפט לא הייתי ממהרת למרוח אותו באיזור כה אנטימי או בכלל.
הכי טוב לנסות לגרות את אישתך כך שתייצר נוזלים בעצמה וכך תיהיה רגוע שלא היתה פגיעה בזרעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ ו ד ק ת !!!
ד''ר יואב פלד21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-אחרי לידהמעין21/08/2009
אני שבוע+5 אחרי לידה..
לפני שלושה ימים החלו לי כאבי ראש-עיניים חזקים במיוחד .. שעוד אף פעם לא הרגשתי..
לקחתי כדור נורפן רק כשהמצב היה ממש ממש בלתי נסבל.. כאבור יומיים בערב החלתי להרגיש רגישות בשד.. כל נגיעה כואבת לי אבל הוא לא גדוש ולא אדום (היה לי פעם דלקת בשד ואני זוכרת איך היה נראה גם נגרם כתוצאה מנשיכה שהזדהמה)
אני מקפידה לשאוב את החלב העודף בלילה בקבוק של בין 200-260CC כך שאני לא חושבת שזה קשור לגודש..
בערב התחיל להיות לי שוב כאבי ראש עזים ובתוספת קפאתי מקור ואפילו מקלחת חמה לא עזרה נכנסתי לישון עם נורפן שוב.. עכשיו אני על הנורפן ובכל זאת יש סחרחורות קצת כאבי ראש ורגישות בשד..
ייתכן שזה דלקת.?...
חשוב לציין שההנקה ממש מסתדרת לי מעולה ולא היה לי התייבשות או סדקים.. מיום הלידה מרחתי משחת "לנסינו" כדי שלא יגיע לידי סדקים.. מנסיון מר..
אשמח לתשובה בהקדם...
אם בכלל יש קשר בין הדברים תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בדיוק המקרה לפנות לרופא
ד''ר יואב פלד21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם מחזורבועז21/08/2009
אני אשה בת 45
מזה מספר חודשים אני מקבלת מחזור סדיר , למרות זאת בטני
תפחה כמו בטן הריונית. האם יתכן מצב להריון עם מחזור סדיר
אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
ד''ר יואב פלד21/08/2009אבל לא ניראה לי
בצעי בדיקת סונר ופני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמול פורטה להקלה בגירודים בהריוןאני20/08/2009
רציתי לדעת אם קיים סיכון בשימוש שמן אמבט אמול פורטה להקלה בגירודים בלתי פוסקים בהריון
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה י
ד''ר יואב פלד21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בבטן שבוע 21+6נטע20/08/2009
שלום,
א ני בהריון בשבוע 21 + 6. הריון ראשון.
כבר כמה ימים שיש לי כאב חד בבטן (בחלקה השמאלי, מעל הטבור ולצידו). הכאב מתגבר כאשר אני עושה תנועות חדות (למשל בעת קימה מהמיטה), אולם ייש לי "רגישות" (כמו זרמים) במהלך כל היום (כולל שכיבה וישיבה)
היום בערב הגעתי אף למצב שכאב לי בזמן שהתכופפתי ולא יכולתי לגרוב גרב. אך זה לא המצב הקבוע/רגיל.
אציין ששוחחתי בטלפון עם רופא הנשים שאני אצלו במעקב הריון, והוא אמר לי שכל עוד לא מדובר בצירים (כאב כל כמה דקות ובטן קשיחה) אז אין מה לבדוק ואין מה לדאוג.
מן הסתם, נוכח השבוע שאני נמצאת בו, הבטן שלי נמתחת ויש מעין קשיחות ומאחר ומעולם לא הרגשתי צירים, אז הוראותיו לא כל כך עזרו לי.
אז ממה יכול להיגרם הכאב? האם צריכה לדאוג? חייבת לפנות לרופא (למי יש לי לפנות אם הרופא שלי אמר שלא צריך)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דילגו על השאלה שלי?
נטע21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחת בייבי פסטה בהריוןאתי20/08/2009
שלום רב,
האם אפשר למרוח בייבי פסטה לגרד בהריון?
האם לא מסוכן?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר. לא בטוח שיעזור
ד''ר יואב פלד20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמיטל20/08/2009
מחזור אחרון 17.07 בבדיקת בטא שבוצעה בשבוע 4 + 6 ימים התקבלה תוצאה של 2381
האם התוצאה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אבל כניראה שאת בשבוע צעיר יותר
ד''ר יואב פלד20/08/2009בצעי סונר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי לינקמירי20/08/2009
שלום רב אני בשבוע 18 (2) הריון ראשון, שליה אחורית, היות ועדייו לא מרגישה את העוברית שלי לקחתי לשבוע ניסיון את הבייבי לינק. רציתי לשאול הם יש חלילה סיכון בשימוש בו?שימוש סביר של 2-3 פעמים ביום?האם הוא מכשיר אמין??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכון
ד''ר יואב פלד20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשששיר20/08/2009
שלום ד"ר,
אני בשבוע 13 + 3, הריון ראשון וגילי הוא 25. עברתי לפני יומיים בדיקת שקיפות עורפית והרופא אמר שגודל העובר מתאים ל 12 +3. אך לא כאן הבעיה הוא ציין שישנו חשד של 90% שלעובר יש מום שמערב את הפנים והמוח ויכול להיות HOLOPROSENCEPHALY. בגלל שהעובר קטן הוא העדיף לערוך סקירה מוקדמת בסוף השבוע הבא אשר תחליט את גורלו.
שאלותי הן:
האם יש סיכוי שהסקירה תגלה משהו אחר?
מידה והרופא יהיה עוד יותר בטוח מה התהליך שאצטרך לעבור (איזה בדיקות ייעשו האם זה כואב, אם יש הפלה מתי ובאיזה שיטה תתרחש?)?
אם אצטרך לעבור בוארו איך זה הולך? עד כמה זה דומה לכאבי לידה? וכמה זמן בערך יקח? האם נותנים הרדמה?
אני מקווה שלא העמסתי בשאלות אך התשובות מאד יעזרו לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 יש אפשרות שטעה
ד''ר יואב פלד20/08/20092 אם לא טעה הרי את עוברת הפסקת הריון פשוטה בהרדמה כללית
ואחרי מספר שעות את בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מתוקה, אני מקווה שיצא בסדר
לונה20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת אגן כליהשרון20/08/2009
שלום
אני בשבוע 36 עשיתי סקירה מכוונת ל CMV
יצאה תקינה למעט אגן כיליה אחד : 8 מ"מ
השני: 3 מ"מ
כליות הודגמו במרקם תקין
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלום
ד''ר יואב פלד20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבת כליה
שרון21/08/2009שלום
למה הכוונה לכלום
הרי כליה לא אמורה להיות מורחבת
מה ההשלכות של זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשמעות של כלום
ד''ר יואב פלד21/08/2009זה 1 אין מה לעשות במהלך ההריון
2 יבדקו הילד לאחר הלידה וברוב רובם המוחלט של המקרים זה יעלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם טבורייעלה20/08/2009
שלום לד"ר פלד,
אני חיפשתי היכן אוכל לתרום בחיפה דם טבורי , אך לא מצאתי. אולי יש בידך את המידע היכן אוכל לתרום את הדם הטבורי? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לתרום
ד''ר יואב פלד20/08/2009רק בתל השומר כלומר את חייבת ללדת שם וגם אז מטעמי תקציב הם לא מתרימים את כולן
חבל אבל זה מה שיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מתוקה, אני מקווה שיצא בסדר
לונה20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בחופשה ללא מייל עד וכולל 2/9/09ד''ר דורון רוזן20/08/2009
להתראעות אחר כך ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהנה בחופשה !
לונה20/08/2009נתגעגע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב צד הבטן בתחילת הריוןליאה20/08/2009
שלום לרופאים.... התבשרתי מלפני שבוע בבדיקה ביתיתי שאני בהריון
לפני יום וחצי התחיל לי כאב בצד הבטן
הכאב הזכיר לי מאוד את כאב הציטסה שהיתתה לי בעבר
הכאב היה ממש ל 24 שעות ונעלם... הוא גם כאב בעיקר בישיבה
כראע יש לי תחושות בבטן תחתונה ובמכרז
אני ידועת שאני צריכה ללכת לרופא כדי לדעת בדיוק מה פשר העניין ואם הכל תקין עד כה
אבלל... אולי בכל זאת
יש בפיכם איזה הסברון קטן לתופעה הנ"ל
תודה :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעיון ללכת לרופא הוא טוב
ד''ר דורון רוזן20/08/2009חשוב לראות האם יש ציסטה ואת מיקום ההריון ברחם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לרופא...
לולה21/08/2009והוא לא היה מוכן לבדוק אותי משום שאני בהריון כה צעיר!!!
רק אחרי ששאלי שאם יש לי שם ציסטה בגודל 10 ס"מ הוא הסכים לבדוק אותי.... ואז כבר ממש לא רציתי שהוא יבדוק אותי
איזו חוסר רגישות מצידו!
הוא טען שזו ציסטה הריונית.... מה זה אומר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותדנה20/08/2009
שלום רב,
אני בשבוע 17+4.
1.מזה מס' ימים התופעות שהיו לי בהריון (בחילות, כבדות, מיחושים בבטן התחתונה), נעלמו. מדי פעם מופיעים לי כאבי ראש (בחלק האחורי של הראש)? האם אני צריכה להבדק שהכל בסדר עם ההריון?
האם כאבי הראש קשורים להריון?
2. ההמוגלובין שלי הוא 10.6. האם אני צריכה לגשת בדחיפות לרופא לקבלת ברזל או שאוכל לחכות לתור הבא שלי עוד שבועיים? (לפני שלושה שבועות ההמוגלובין היה 11.5).
3. ניקוי אבנית בשיניים מותר?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר דורון רוזן20/08/20091. אבדן התופעות צפוי
2. רצוינ להתחיל ברזל, את יכולה בינתיים לרכוש משהו ללא מרשם
3. אין מניעה מניקוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות ברזל בהריוןמיכאלה19/08/2009
שלום רב, אני בשבוע 26 להריוני.
לאחר ירידה דיחדה ברמות המוגלובין קיבלתי כדורים של פריפול 100מ"ג ובנוסף את המולטי ויטמין פרנטל.
בבדיקהשבוצעה היום ירדו לי הערכים מ12.6 ל12.0.
האם יש צורך לקחת עוד כמות של ברזל או שהערכים סבירים ותקינים?
אני פוגשת עודשבוע וחצי את הרופא אזי אשמח לעצתכם.
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בכל טיפול נוסף
ד''ר יואב פלד19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)