מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...דניאלוש10/08/2009
יש לי שאלה אני מאוד מקווה שזהו הפורום המתאים לכך
זה הריון שני שלי רציתי לדעת איך אני מכינה את הבת שלי בת ב שנה ו9 חודשים לתינוק החדש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר איילון לחמן11/08/2009לדניאלוש שלום.
גיל בתך צעיר מדי מכדי שנוכל להגיב.לא זה לא הפורום המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותדנה10/08/2009
שלום רב,
אני בשבוע 16+2.
1. האם כאב בטן - בבטן העליונה - מצריך בדיקת רופא נשים, או רק במקרה של כאבים בבטן התחתונה חס וחלילה?
2. ביום חמישי (שבוע 15+4) הרגשתי לראשונה תנועות עובר ומאז לא הרגשתי שוב. האם תקין?
תודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד``ר איילון לחמן11/08/2009לדנה שלום.
כל דבר חריג בהריון מצריך בדיקת רופא.דבר שני את בטוחה בשבוע 15 שהרגשת העובר?אם הרגשת באמת וכעת לא כדאי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות בצבע זוהרטל10/08/2009
היה לי הפרשה צהובה זוהרת כמו של טוש.
מוזר.. אני לא לוקחת תוסף כל שהוא שעלול לצבוע את השתן.
למה זה ככה? אין ריח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהר
ד``ר איילון לחמן11/08/2009לטל שלום.
יש צורך לגשת ולהיבדק ולקחת תרבית מההפרשה. לא הבנתי הקשר לתוספי שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תוספי מזון שנוטים לצבע את השתן
טל11/08/2009לדוגמא B קומפלקס
בכל מקרה ההפרשה היתה חד פעמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן בהריוןקרן10/08/2009
שלום רב,
ביצעתי הבוקר בדיקת שתן ולהלן התוצאות:
- mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP
- mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP
- mg/dl NEG KETONES- U STRIP
1.030- 1.001 1.031 SPECIFIC GRAV-U STRI
7.4- 4.8 /µl 7.0 PH- U STRIP
30- 0 mg/dl 70 PROTEIN- U STRIP
- mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
- /µl NEG ERYTHROCYTES-U STRIP
- NEG NITRITE- U STRIP
- /µl NEG. LEUCOCYTES - U STRIP
אני מבינה שהבדיקות SPECIFIC GRAV-U STRI ו- PROTEIN- U STRIP הן מעל הנורמה. מה המשמעות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן.
ד``ר איילון לחמן11/08/2009לקרן שלום.
הבעיב היחידה היא החלבון בשתן. יש צורך לחזור על הבדיקה תוך שמירת הגינה מקסימלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל העוברים##10/08/2009
אני קצת חוששת.
לפני שבועיים היינו בשקיפות עורפית בשבוע 5+11 (יש לנו תאומים) ונבדק גם גודל העוברים - הקטן מביניהם התאים לשבוע 5+11 בדיוק והשני היה גדול במעט.
אתמול (לאחר שבועיים) היינו באולטרסאונד סתם כי רצינו לראות אותם בשבוע 5+13 (יש לנו סקירה עוד שבוע וחצי) והטכנאית אמרה שעובר אחד (שהוא הגדול מביניהם) מתאים לשבוע 13 וחצי (היא לא אמרה בדיוק כמה ימים ואני מקווה שהיא בכלל מדדה ביסודיות) והשני קטן ב-4 מילימטרים (אני לא זוכרת אם היא אמרה לאיזה שבוע הוא מתאים, אבל אני משערת שגם לשבוע 13 + אם הוא רק קטן בכמה מילימטרים.
בקיצור אני קצת חוששת שאולי זה בעייתי שהם מעט קטנים מהיום הספציפי בשבוע, בייחוד ששניהם לפני שבועיים התאימו לשבוע שלהם ויותר. האם יכול להיות מצב שבזמן מסוים הם יתאימו לשבוע בדיוק ואף יותר מזה ובבדיקה אחרת הם יהיו קטנים בכמה ימים יחסית לשבוע??
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אנא תשובתכם
##11/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון היתיתנעמה10/08/2009
שלום וברכה,
רציתי לקבל מידע אודות השימוש בערכה ביתית, ממתי ניתן לבצע ועד כמה התשובה חיובית?
בבברכה,נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית
שרית10/08/2009בדיקת ההריון הביתית טובה אם יש איחור בקבלת הוסת.האמינות של הבדיקה היא 99%...
שני קוים את בהריון קו אחד את לא
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפלה טבעיתנועה10/08/2009
בתאריך 3.7 בדיקה ביתית הראתה חיובי להריון , בתאריך 5.7 החל דימום מסיבי
בבדיקה לאחר 5 ימים אצל רופא הנשים הוא אמר שהרחם נקי לחלוטין
אתמול 9.8 ביצעתי בדיקת דם שתוצאת הבתא 1400 כלומר הריון
האם יש סיכוי כלשהו שאני לא בהריון וזה בעצם שאריות של ההפלה הטבעית?
הרופא שלי לא זמין עד שבוע הבא ואני די לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה ???
נועה12/08/2009מקפיצה
מקפיצה
מקפיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי בדיקת הכפלה נוספת.....ותדעי.
אני12/08/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סביר שמדובר בשארית
ד''ר דורון רוזן12/08/2009עלייך לפנות מיידית לביצוע אולטראסאונד למיקום ההריון ושלילת הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת תבחין מרובעמעיין10/08/2009
שלום,
קיבלתי את תוצאות בדיקת התבחין המרובע שערכתי ביום 4.8.09 ורציתי לדעת אם בכל זאת כדאי לערוך בדיקת מי שפיר.
לפי תאריך וסת אחרון (4.4.09) נכון למועד הבדיקה הייתי בשבוע 17+3.
לפי בדיקות אולטרסאונד הייתי בשבוע 18+2.
בסוף החודש הזה אהיה בת 28.
תוצאות הבדיקה הן:
afp 1.19 mom
52.3 iu/ml
HCG 0.85 mom
26.5 iu/ml
u e3 1.26 mom
1.58 ng/ml
inhibin- a 133pg/ml
0.76 mom
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופאים בפורום בחופשה במקרה?
מעיין11/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחין.
ד``ר איילון לחמן11/08/2009למעיין שלום.
לא ציינת מה תוצאת הסיכון המשוקלל שחושב עבורך.לפיו ניתן יותר להמליץ על כן או לא בדיקת מי השפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
מעיין11/08/2009תוצאות בדיקת הדם בשכלול עם הגיל הן 1:9999
גיל בלבד 1:1100.
לא ביצעתי את בדיקת הדם המשוקללת של השקיפות העורפית, אבל בבדיקה השקיפות (US) היתה תוצאה טובה: 1.5 מ"מ. סיכון לפי הבדיקה בלבד 1:6021
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתון נוסף- נקודה לבנה
מעיין11/08/2009שכחתי לציין כי בסקירה המוקדמת נמצאה נקודה לבנה בחדר השמאלי של העוברית. הסקירה המוקדמת נערכה ביום 29.6.09 בשבוע 15 (לפי US).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובתכם
סיגל12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתשבוע 1310/08/2009
שלום,
אני לוקחת חומצה פולית עוד מתחילת ההריון.
הייתי אצל הרופא לפני שבועיים והוא המליץ לי לקחת פרנטל. אבל כששאלתי אותו אם להפסיק עם החומצה הפולית הוא ענה שאני יכולה לקחת מידי פעם...
מאז לקחתי רק פרנטל ושאלתי היא אם להוסיף גם חומצה פולית? אם כן, כמה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שבוע 1311/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולית
ד``ר איילון לחמן11/08/2009שלום.
הפרהנטאל מכיל חומצה פולית בכמות מספקת להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהמירב09/08/2009
שלום
ילדתי לפני 4 שבועות.
הדימום פסק לפני כשבוע ומאתמול חזר דימום קל מאוד אבל דימום.
אציין כי יש לי תפרים ועדיין סובלת מכאבים קלים יותר מבהתחלה.
האם תקין?
מה פשר הדימום?
מתי התפרים נמסים?
מתי להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדימום יכול להמשך 6 שב
ד''ר יואב פלד09/08/2009התפרים מן הסתם נמסו כבר
זה הזמן להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ראשוןגל09/08/2009
שלום,
אני ובעלי מנסים כבר 6 חודשים להיכנס להריון ועד עכשיו לא נקלטתי, המחזור שלי סדיר ומופיע אחרי 28 יום, השבוע מאחר לי המחזור(כבר 4 ימים) ואף החלו לי גזים וקצת כאבי בטן, עשיתי בדיקת הריון בבוקר של היום הרביעי מיד אחרי השינה והתוצאה יצאה שלילית, יש לי דלקת פרקים ואני מטופלת בפלקוואניל, בבידקות השתן הרגילות שלי יוצא לי רמת מאוד גבוהה של חלבון בשתן , האם יתכן שאני בהריון ולא ניתן לגלות זאת בבדיקת הריון בשתן בגלל החלבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל חלבון לא אמר להפריע
ד''ר יואב פלד09/08/2009אבל בצעי בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ויום קבלת המחזור לאחר מכןדקלה09/08/2009
שלום,
בד"כ אני מקבלת מחזור כל 28 יום.
אני אחרי טיפול שלישי של הזרעה, אך הפעם לקחתי כדורי איקקלומין, לאחר שהפעמיים הראשונות היו מחזורים טבעיים.
בפעם הזו (השלישית) טיפול ההזרעה התבצע (בהתאם לתוצאות בדיקת הזקיקים) רק לאחר 17 יום מקבלת המחזור (לעומת הפעמיים הקודמות, אז התבצע טיפול ההזרעה אחרי 12 ו-13 ימים מיום קבלת המחזור).
שאלתי היא:
א. האם האיקקלומין יכול לגרום לאיחור בביוץ?
ב. מתי אני אמורה לקבל מחזור? אחרי 28 יום מיום קבלת המחזור האחרון (כמו שהיה עד כה) או שבגלל האיחור בביוץ, גם קבלת המחזור אמורה להתאחר?
אודה לתשובתך הדחופה.
דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א -- כן
ד''ר יואב פלד09/08/2009מחזור מופיע שבועיים מההזרעה אם את לא בהריון כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאtuly8209/08/2009
לרופא שלום,
אני בשבוע 34+2. בבדיקות הדם והשתן האחרונות יצאו מס' תוצאות חריגות:
בבדיקת הדם:
WBC-Leucocytes יצא 12.5 (כאשר הגבול הוא 11)
Neutrophils # יצא 8.23 (כאשר בגבול הוא 7.7)
בבדיקת השתן:
Leucocytes (U) יצא 25 (כאשר הגבול הוא 10)...
מה משמעות החריגות? האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לדאגה
ד''ר יואב פלד09/08/2009אילו תשובות תקינות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביתא גבוהים בתחילת ההריוןדנה09/08/2009
שלום!
אני קצת מודאגת...
המחזור האחרון היה ב7/7/
לפי בדיקות הביוץ הביוץ חל ביום המחזור ה15 ( אולי ה16, אבל לי נראה שב15).
14 יום אחרי הביוץ ( שבוע 4+0 ) ערכי הביתא היו 189.
לאחר 5 ימים( שבוע 4+5 ) ערכי הביתא הם 2582.
לפי מה שראיתי ברשת ערכי המקסימום לשבוע ה4 הם 400.....
האם יש מצב שמשהו כאן לא תקין? האם העליה בכל זאת תקינה?
שמעתי על הריון מולראי0 וזה0 די מפחיד אותי.
אגב, חודש לפני היה לי הריון כימי שהסתיים ממש מהר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באמת מודאגת, למה לא עונים?
דנה10/08/2009השאלה לא לגיטימית?
אין לי מה ללכת לרופא בשלב כה מוקדם של ההריון, אבל בהחלט הייתי רוצה לדעת האם ללכת , האם משהו לא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה10/08/2009אני ממש לחוצה )-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל אנסה להרגיע
רוני11/08/2009לא ברור לי ממה את לחוצה - הנתון שנתת לגבי הבטא בשבוע 4 אינו מתאים כי את בשבוע 5 (4 פלוס זה שבוע חמישי). בעקרון גם אם יש יותר מהכפלה - זה טוב - עלייה זה חיובי.
במקרה שלי - 14 יום אחרי ביוץ היה 371 ואחרי 4 ימים 2980. אמנם אצלי זה התברר כהריון תאומים... אבל זה לא מחייב שזה המצב אצלך.
אני לא מתמצאת בהריון מולארי - אבל לא נראה לי שזה המצב כי יש עלייה סבירה ותוצאות הגיוניות בסך הכל. אם אין דימום או כאבים - המתיני לא.ס. - למרות שההמתנה מורטת עצבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שזה נחשב 5?
דנה11/08/2009כי הם כותבים כמות ביתא לשבוע ה3 ובהנחה שזה 2+ משהו זה לא יכול להיות כי עדיין לא הייתה הפריה.
אני מקווה שאת צודקת :-)
תודה@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך ממה להיות מודאגת...
מעיין11/08/2009ערכי הבטא אינם קובעי דבר, כל מה שהם יכולים לומר זה אם יש הריון או אין הריון.
הם לא יכולים להעיד על הריון תקין או לא תקין, והתפתחות העובר (שבשלב הזה הוא קבוצת תאים שמתחלקת).
עליה בערכי הבטא זה מצוין, מאחר וזה מעיד שההורמון המופרש עולה ככל שגיל ההריון עולה. הטבלאות בדבר גיל ההריון אינן מדוייקות בכלל. לי היו ערכי בטא נמוכים מגיל ההריון הממשי שלי, שהינו מתקדם גם ביחס למועד הוסת האחרונה שלי (דבר שיכול הלעיד על ביוץ מוקדם). גם בדיקת הביוץ לא היתה ממש מתאימה למועד הביוץ בפועל, מאחר והביוץ שלי הקדים כאמור למה שערכת הביוץ הראתה. יכול להיות בכלל שהיא הראתה את השלב של אחרי הביוץ. ד"א בכל החודשים הקודמים ערכת הביוץ בכלל לא הראתה אצלי ביוץ!!! זה בעיני שטות מוחלטת.
תרגעי, תגיעי לרופא בשבוע 6 לפי תאריך הוסת האחרון שלך ותלכי לאולטרסאונד כדי לראות את הנקודה המקסימה הזאת ברחם, זאת התחלה חדשה.
שיהיה לך המון מזל טוב!!!
ד"א גם אני עברתי הפלה טבעית בשבועות המוקדמים של ההריון בפעם הראשונה. זה טבעי. בהתחלה נלחצתי, והיום אני צוחקת לחלוטין. ערכי הבטא באמת בשלב הזה מאוד לא ענייניים וכשתדעי בוודאות שאת בהריון בבדיקת US אז יהיו לך כבר דאגות אחרות וחשובות יותר...
עוד משהו, מה זה הריון מולארי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביתא.
ד``ר איילון לחמן11/08/2009לדנה שלום.
אם את מודאגת,גשי לרופאך ,בצעי בדיקת US ואז כל השאלות והתהיות תפתרנה בקלות.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל11/08/2009היי,
ממש מדליק , אני ואת בייצנו באותו היום.
אני עשיתי בדיקה שבוע שעבר, שבוע 4+0 והיה לי 489 בטא ולפי המ שהבנתי זה מכפיל את עצמו כל יומיים שלושה ....
אבל הכי טוב יהיה אם תתייעצי עם הרופא............
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעליה אכן מהירה
ד''ר דורון רוזן12/08/2009וןמלבד הריון תקין ומולארי יש אפשרות גם לריבוי עוברים. עלךייך לבצע אולטראסאונד בהקדם והמשך מעקב ביטא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריון...שרית09/08/2009
עשיתי בדיקת דם להריון ויצא לי תוצאות של ההורמון BETA=27 הבנתי שאם ההורמון גדול מ5 אני בהריון.לאחר 4 ימים בצעתי שוב בדיקה ויצא לי 455.השאלה אם זו קפיצה נורמלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן
ד''ר יואב פלד09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)