מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד שאלה בבקשה:שוש07/09/2015
האסטרדיול ירד מ432 ל-293
וה-LH עלה ל49.6 מ-14
האם תקין(בהמשך לשאלה הקודמת לפני החזרת מוקפאים
פרוגסטרון עלה ל-2
תודה רבה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה בבקשה: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2015תקין את לקראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרהליה07/09/2015
12 יום לאחר החזרה בטא55.8 האם נחשב תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת
ליה08/09/2015יצא אחריי יומיים 95 האם יכול להיות המשך תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
ליה08/09/2015היום עשיתי בדיקה חוזרת יצא 95, לפני יומיים 55 האם יכול להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר08/09/2015לא תקין.
צריכה להמשיך לבדוק בטא ביום חמישי לראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המשך
ליה08/09/2015ביחידה באסותא אמרו לי שהקפיצה היא ב1.7 וזה נראה תקין ויש לבוא ביום א,
האם אתם ממליצים ללכת ביום א או ביום חמישי???
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר09/09/2015באסותא ,כנראה ,לא מבינים בקפיצות.
תעשי ביום ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 11!!!שוש07/09/2015
שלום רב, אני לפני החזרת מוקפאים מתרומה, על בסיס ביוץ טבעי.
היום רירית 11 וזקיק 16.
למה לצפות? האם לוקחים איזו זריקה לפני? אוביטרל?
הבנתי שההחזרה כגיל העוברים הקפואים,(3).לאחר הביוץ.
האם זה יתנגש לי עם החג?
הרי זקיק גודל כל יום ב-2מ"מ?
אני ממש בלחץ.
בבקשה אשמח לדעת איך הולך התהליך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא
ליה07/09/2015יום 12 להחזרה בדיקת בטא 55.8, האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה! טעות
ליה07/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית 11!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2015הערכתי היא שיש סיכוי שיתנתן אוביטרל בעוד יומיים וחמישה ימים לאחר מכן תבוצע ההחזרה כעבור 5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה פרופסור
שוש08/09/2015נירגעתי קצת...האם במצב כזה נותנים 2 אוביטרל, כמו בדרך כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות פוריות בתה"ששירה07/09/2015
היי,
אני בת 35 וסובלת מאנדומטריוזיס (בדרגה קלה, עד כמה שידוע לי).
קבעתי תור להתייעצות בנושא הליך הקפאת ביציות.
נאמר לי לבצע את שלל הבדיקות המפורטות באתר תה"ש.
האם כולן רלוונטיות?
אני מטופלת בגלולות ברצף ולכן אין לי וסת כלל.
האם לא יותר רלוונטי לבצע בדיקת AMH?
ברשותי בדיקות אולטראסאונד שבוצעו לפני כשנה ביחידה לטיפול באנדו' בתה"ש ע"י ד"ר אייזנברג.
אם תוכלו למקד אותי מה יותר ומה פחות רלוונטי במצבי, אודה לכם.
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות פוריות בתה"ש - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/09/2015כל הבדיקות פרט לפרופיל הורמונלי רלוונטיות. פרופיל הורמונלי חשוב מאוד אך יש לבצע אותו שבוע לאחר הפסקת הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה לך.
שירה07/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני07/09/2015
שלום
9 ימים לאחר החזרה של קפואים בני 3 ימים, החלה הפרשה דמית.
תמיכה של 2 אנדומטרין ללא אוביטרל.
עשיתי בדיקה דם ביום 10 לאחר ההחזרה, אסטרוגן 236, פרוגסטרון 34 ובטא 5.29.
על פי כל הערכים נראה שלילי, אבל תמיד כששלילי זה יוצא אצלי מתחת לסף המדידה, לעומת הפעם.
1)האם יש טעם לחזור על הבדיקה או שלהפסיק אנדומטרין?
2) האם הדימום נחשב התחלת מחזור לצורך טיפול חדש או שרק לאחר הפסקת האנדומטרין?
כלומר, במצב כזה מה נחשב היום הראשון למחזור לצורך התחלת טיפול?
3) במידה והבטא אכן מדידה אבל ברמת השלילי, האם אפשר להתחיל טיפול או שצריך לחכות שממש לא תהיה מדידה ולפספס חודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/09/2015בהחלט יש צורך לחזור על בדיקת הבטא בעוד יומיים. אם הבטא שלילית, ניתן להתחיל טיפול כשהפרוגסטרון יורד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאליאלה07/09/2015
שלום רב,
עשיתי פרופיל הורמונאלי ביום ה 3 למחזור.
האסטרדיאול 650 pmol
פרוג' 2.2 mnol
fsh 6.4 iu
lh 2.0 iu
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונאלי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/09/2015ערכי האסטרוגן גבוהים ולכן הבדיקה אינה תקינה ומומלץ לחזור עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהחן07/09/2015
היי אני בת 28. נשואה שנה וחצי ועדיין לא נקלטנו. בבדיקת הזרע יצא מורפולוגיה ובלי יור מידי הסברים נשלחנו לעשות IUI.
שאלה: למה אני צריכה לקבל זריקת ביוץ אם אני מבייצת תודה לאל באופן טבעי מעולם לא נטלתי גלולות או משהו בסגנון.
1. למה כל דבר כרוך בהזרקות החדרות וכדומה?. הכל אצלי כמו שעון....?.
2. האם נדרש בשלב הראשוני בדיקת דם לפני בדיקת זקיקים?
3. איפה אפשר לקרוא בצורה מסודרת ומקיפה לפרטים על התהליך הזה?... הלכתי לאיבוד עם הרופאים..
אגב אם זה לא היה ברור אני מפחדת מזה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/09/2015זה שאת מטופלת בלי הסברים זה בעיה.
באופן כללי יש סיבות שונות לאי הצלחה להרות.
כרגע לא ברורה לי הסיבה ולכן אני מציע שתגיעי לרופא שיכול להסביר לך את כל מגוון הבעיות כי קשה כאן לכתוב בפרוטרוט.
בכל אופן כשיש סוג של עקרות בלתי ברורה יש גישות שונות לטיפולים ויתכן שהרופא החליט שאולי הזרעות יעזרו אך היה צריך להסביר מה כוונת המשורר במקרה של הטיפול שהחליט ולמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
חן08/09/2015תודה רבה על המענה אשמח לדעת מדוע צריך בדיקת דם לפני בדיקת זקיקים
ומדוע צריך זריקת ביוץ אם הביוץ תקין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/09/2015מעקב של הטיפול נעשה על ידי בדיקת דם ואולטרה-סאונד כדי להגיע לזקיקים גדולים ולראות אם תהליכי הביוץ הולכים בסדר.זה נעשה ביחד.
מתן האוביטרל גורם לביוץ בדיוק אחרי 36 שעות וזה ניתן כדי לתזמן בדיוק את ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםחן07/09/2015
בוקר אור אני צריכה לעבור צילום רחם.
מתה מפחדדדדדד ממחטים.אני מאובחנת כ SYNCOPE VASO VAGAL .
רציתי לדעת בבקשה האם במהלך הבדיקה מחט מוחדרת לגוף/ לרחם בעת הבדיקה?
האם פיזית מתבצעת נעיצת המחט? או שזה רק צינור שמשפריץ את היוד לחלל הרחם?
אני חייבת לדעת את זה מראש. יש המון סימני שאלה בכל הנוגע לטיפולי פוריות ואני רגישה לנושא :(
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/09/2015אל דאגה, צילום רחם מבוצע ללא מחטים כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
חן08/09/2015אז מה המשמעות שקראתי שמכניסים קטטר שבצידו יש מחט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/09/2015אל דאגה, לא מכניסים שום מחט לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםחסויה07/09/2015
אני אחרי החזרת מוקפאים קבלתי פרגיל אחרון 2500 ב2.9
והיום בטא 56 האם יכול להיות שזה שאריות של הפרגניל או שאפשר להתחיל לחייך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חסויה07/09/2015ב24.8 הוחזרו 2 מוקפאים יום 3 8 תאים
הייתי מקבל פרגיל כל 3 ימים 2500 פעם אחרונה שקיבלתי פרגניל היה ב2.9
בנוסף מקבלת 3 אנדרומנטין ו3 פרוגינובה מידיי יום..
רציתי לדעת אם לדעתכם בטא 56 יכולה להיות שאריות מאוד חשובה לי התשובה שלכם
אמרו לי לבוא ברביעי לראות הכפלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015סביר להניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfענבח07/09/2015
היי,
אני נשואה בת 34
לאחר נסיונות להרות התגלה כי לבעלי יש בעיה בזרע
התחלנו טיפולי ivf בשאיבה הראשונה לפני חודשיים קיבלתי מינון של 225 גונל אף והתקבלו 7 ביציות מתוכם 3 בלצוסיסטים
לצערי הם לא השתרשו בגוף..
שתי שאלות:
1. מה יכולה להיות הסיבה שבלצוסיסט לא משתרש?
(האם יש צורך לבצע צילום רחם על אף שהרופא אומר שבבדיקות האולטרסאונד הכל נראה תקין..)
2. כעת עומדים לפני שאיבה נוספת והרופא לא שינה את דרך הטיפול למעט זאת שהעלה את מינון הגונל אף ל 300 ומסתמן כי ישנה רק ביצית אחת ועוד חמישה זקיקים נורא קטנים.. מה הסיבה לכך? הייתכן שהגוף לא מקבל שוב את הגונל אף..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/20151.לדאבוני גם בהחזרת בלסטוציסטים אין הצלחה של 100% ,בכל מקרה על סמך הרקע שלך הרופא אמור לשקול השלמת בדיקות ובכלל זה צילום רחם או היסטרוסקופיה כחלק מהמאמצים להרות
2.הערכתי היא כי תיזמון ההליך ובחירת הפרוטוקול לקו בחסר,אם כי יתכן שבהמך יחול שיור בגיוס זקיקים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוז שבריםליאת07/09/2015
בטיפול IVF הוחזרו לי 3 ביציות MII ביום השלישי
תאים 4, 5, 2 אחוז השברים -0
מה המשמעות של אחוז השברים ?
מהי איכות הביציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוז שברים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/09/2015עובר יום 3 צריך להיות בין 5 ל 8 תאים עגולים ויפים מבחינת המראה של העיגול.
כאשר יש שברים אזי הכוונה שאחד התאים או יותר הם לא עגולים והקצוות לא סדירים.
יש ניקוד שניתן במעבדה לאחוז השברים.
55 זה "קצת" ועדיין בגדר הנורמה וככל שהאחוז לבודק במיקרוסקופ נראה שהתאים פחות יפים הוא קובע דרגה של אחוז השברים.
ככל שהאחוז עולה ככה העובר פחות טוב.
איכות הביציות תלוי בגיל האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי07/09/2015ביום 3- 9 תאים זה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהנעמה07/09/2015
הי,
עברתי שאיבה במאי. המחזור שלי חזר להיות סדיר, ו חודשיים האחרונים הוא הגיע לפני הזמן. לפני השאיבה הזו ראו ציסטה וחיכו שתעבור ואכן עברה במחזור שלאחר מכן. האם ייתכן שיש לי ציסטות עכשיו? כרגע אני במחזור שכאמור הקדים, מתי כדאי לעשות אולטרה סאונד? ראיתי שלאורך השנים מדי פעם היו לי ציסטות. הפרופיל ההורמנלי שלי תקין, והיתה לי הפריה טובה בפעם האחרונה. לאחרונה כואב לי לקיים יחסי מין. האם יכול להיות שהתפתחה אצלי בעיה כרונית(שכחתי איך קוראים למצב של ציסטות, שחלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/09/2015את האולטרה-סאונד יש לעשות בוסת.
חרוב ציסטות אלו הן באות ונעלמות. לא צריכות להיות בוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ומצב רוחאיילת06/09/2015
שלום רב, האם כעס ו/ עצבים יכולים להשפיע על השתרשות ? יום לאחר ההחזרה היו לי ויכוחים גדולים וכעס רב בעבודה . האם זה יכול להשפיע על השתרשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים ומצב רוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירוג בלסטוציסטיםעינב06/09/2015
שלום לרופאים,
רציתי לבקש האם מישהו מכם יכול לפרט את דרך הדירוג של בלסטוציסטים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה!
עינב07/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אספיריןKineret06/09/2015
שלום,
האם ניתן להפסיק נטילת אספירין בבת אחת (70 מ"ג)?
נגמרה לי החבילה היום..
אני בתחילת שבוע 36. (צפויה לעבור קיסרי בסוף החודש).
אמורה להפסיק השבוע בכל מקרה.
נוטלת אספירין לעזרה לרירית שהייתה בעייתית בטיפולים, ובהמשך-כתמיכה להריון ליתר ביטחון. (אין בעיית קרישיות ידועה, אבל היו הפלות בעבר).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת אספירין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015אין עם זה כל בעיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)