מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמוניםאני31/08/2015
היי,
גילו לי חצוצרה שמאלית חסומה,
הרופאה שלי רוצה להתחיל ישר במתן הורמונים ללא הזרעה (עדין אין תוצאה של הזרע)
האם לבקש ישר להתחיל בהורמונים עם הזרעות כדי לא לבזבז את הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/08/2015אם איכות הזרע תקינה, אין צורך להוסיף הזרעות בשלב כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחזרת מוקפאיםחלי31/08/2015
בטקר טוב
ב13 לאוגוסט אוביטרל ב 20 לאוגוסט החזרת עוברים שהוקפאו ביום החמישי באותו היום הזרקתי שוב אוביטרל
עשיתי הבוקר בדיקה ביתית יצא שלילי
עד כמה זה אמין ???
אין לי שום סימן או הרגשה של הריון כמו בהריון הקודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2015מתקבל הרושם שאינך בהיריון ממחזור טיפולי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה השתרשות בלסטוציסט ושריטה..מיכל30/08/2015
הי
תוך כמה זמן משתרש בלסטצוסיט מרגע החזרתו?
לאחר החזרת בלסטוציסט נאלצתי לצערי לקחת לטיפול רפואי חתול חולה. אציין כי החתול מחוסן. הוא שרט אותי בידי. לדברי הוטרינר אופי המחלה שלי כנראה ןיראלי.
האם פגע חלילה וחס - בהשתרשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחוצה השתרשות בלסטוציסט ושריטה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015ההשתרשות לאחר החזרת בלסטוציסט מתרחשת תוך שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין כירורגיה אורולוגית....דני30/08/2015
שלום
רציתי לדעת מהבדל בין מה ההבדל בין רופא כירורגיה אורולוגית(נמצא בפריון גבר )
לבין רופא אנדרולוג
בתודה מראש
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין כירורגיה אורולוגית.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015אורולוג עוסק במחלות אברי השתן והרביה,ואילו אנדרולוג עוסק בהפרעות הגורמות לפגיעה בפוריות הגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות דםRivky30/08/2015
שלום. אני בת 26 עם מחזור לא סדיר. עשיתי היום בדיקות דם ורציתי לדעת לפי התשובות אם אפשר לדעת איפה אני מחזיקה מבחינת מחזור. ( האם אני אמורה לקבל וסת?)
התשובות הן:
E2-444
Progesterone-50.12
Fsh-3.7
Lh 5.36
Hcg-0.5
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015את אחרי ביוץ אולם אינך בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מצב עדיין להריון החודש?
Rivky30/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש מצב עדיין להריון החודש? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2015ספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
Rivky31/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתיתמיכל30/08/2015
הי,
בת 35 , מעוניינת להרות .
על מה מעיד הנתון FSH 7.9 בבדיקת פרופיל הורמונלי ביום 3 למחזור, לעניין הרזרבה השחלתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רזרבה שחלתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015רזרבה השחלתית שלך בטווח התקין לגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מתאים להזרעה?מעקב זקיקים30/08/2015
שלום
אני מיועדת לטיפול הזרעה השבוע ,הרופא שלי לא עונה לי ורציתי לדעת מה דעתך על התוצאות והאם מתאים להזרעה?
אסטרידול 1315
פרוגסטרון 4.5
Lh 4.4
Fsh 12.7
מעקב זקיקים:
רירית בעובי 13
שחלה ימין: 1בגודל 13, 2 זקיקים בגודל 19, זקיק 1 בגודל 20 וזקיק נוסף בגודל 22
שחלה שמאל: זקיק 1 בגודל 12 וזקיק נוסף בגודל 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מתאים להזרעה? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2015קיימים זקיקים מרובים. עלייך להתייעץ עם הרופא שלך לגבי ביטול של מחזור הטיפול הנוכחי בשל החשש מהריון מרובה עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחנה30/08/2015
עברתי החזרת מוקפאים ביום חמישי לפני שבוע,
כל השבוע לא הרגשתי כלום...
ביומיים האחרונים כאבי וסת ואפילו יצא חצקון, אין לי שום סימנים,
זה אומר משהו? הטיפול כשל?
ועוד שאלה, האם בתהליך איי וי אף בגלל המחסור בהורמונים "טבעיים" והתמיכות השונות שניתנות כתחליף התחושות יכולות להיות שונות מהריון שהיה בהזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2015לא תמיד יש סימנים בשלב זה להשרשה או אי השרשה. התגובות אחרי טיפול הורמונלי בהחלט יכולות להיות שונות בהשוואה למחזור טבעי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתח נפשי בהריון מתקדםkineret30/08/2015
שלום, נמצאת בשבוע 35. הריון ראשון.
היום לצערי הרב בהלוויה.
לוקחת טיפות טראומיל להרגעה שותה מספיק וכו'.
האם מתח נפשי מהסוג המתואר עלול להשפיע על העובר?
או שהוא אמור להיות מוגן מדברים כאלה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח נפשי בהריון מתקדם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2015מתח נפשי לזמן קצר אינו משפיע על העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
kineret30/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעקב זקיקים30/08/2015
שלום
היום הודיע לי הרופא כי עלינו לבטל את ההזרעות מחר עקב גירוי יתר של השחלות וסכנה להריון מרובה עוברים.רציתי לדעת האם עדיין ניתן להיכנס להריון באופן ספונטני בימים אלו או שקיום יחסי מין וכניסה להריון באופן טבעי גם כן מהווה סיכון להריון מרובה עוברים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015ריבוי הזקיקים מהווה סכנה בכל מקרה להיריון מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעקב זקיקים30/08/2015תודה על תשובתך המהירה
ועוד שאלה קטנה.....האם קיים סיכון בקיום יחסי מין בימים אלו מלבד הריון מרובה עוברים?
תודה לך פרופסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2015גם קיום יחסים מעלה את הסיכון להריון מרובה עוברים. מלבד זאת, באם יש ריבוי משמעותי של זקיקים עלול להגרם שיזור של השחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשותשירה30/08/2015
שלום, לאחר החזרת עוברים, כמה זמן לוקח הליך ההשתרשות עצמו ? אני מבינה שהוא מתרחש מספר ימים לאחר ההחזרה, תלוי גיל העובר אבל האם אז זה מתרחש תוך דקות, שעות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015ההשתרשות מתרחשת כ-5-6 ימים לאחר שאיבת הביציות והפרייתן,ההליך הוא רב שלבי ומתרחש על פני שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדינה30/08/2015
ביום חמישי בטא 264, הזרקתי באותו יום פרגניל
לאיזה בטא אני אמורה לצפות היום במידה והכל עולה בצורה אופטימלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עישון ו ivfגל30/08/2015
אני ביום 8 למחזור עם גונאל אורגלוטרן מונופור. הטיפול הזה לא הצלחתי להפסיק לעשן. עכשיו אני מעכלת את ההרס שזה עושה. באמת שניסיתי ולא הלך. כדאי להפסיק את הטיפול? להמשיך את הטיפול עם הפסקת העישון או שהנזק לביציות הפעם כבר נעשה? אשמח לתשובה כנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עישון ו ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015להמשיך את הטיפול היות ונזקי העישון הינם מצטברים ,ואינם מוגבלים לתקופת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ אשכנזי המדהיםםםםמיקי30/08/2015
אמנם ילדתי כבר....... אבל בתקופה של הטיפולים הקשים וההיריון המפרך בסיכון - היית לי לעזר רב!!!!!!
אז תודה מכל הלב והלוואי שאלוהים יעניק לך כמו שאתה מעניק לנו כאן יום ולילה בתרומה.
וגם לפרופ בידר ולד"ר מכטינגר - גם אתם יקרים ומקסימים. תודה לכולכככככםםםם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת ומחזקת
...30/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת ומחזקת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015תודה על הברכות החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור אשכנזיליה29/08/2015
שלום רב פרופסור,
2 שאלות, אם אני מטופלת באסותא עי רופא פרטי, והתיק הרפואי שלי כבר שם ואני מעוניינת לעבור אלייך באופן פרטי ולהמשיך באסותא, האם תהיה לך גישה לתיק הרפואי שלי שנמצא שם? הרי אין לי דרך לקחת אותו.
והאם הפגישות מתקיימות שם או בקליניקה הפרטית שלך?
דבר נוסף האם יש הבדל באיכות העוברים אם בוחרים להשתמש במונופור או בגונל?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015לשאלתך,אין כל מניעה מבחינתי לבדוק את תיקך הרפואי באסותא,זוהי זכותך הבסיסית להתייעץ בעוד רופא.טיפול ההפריה נעשה באסותא ,אם כי יהיה צורך בפגישת הכרות במרפאתי ,בעיקר כדי לדון בכל נסיבות המקרה שלך,והמשך טיפולך.
באשר לתרופות להשראת ביוץ ההתאמה אמורהלהיות אינדיווידואלית לאחר בחינת התיק וההחלטה לגבי המשך הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)