מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ויסטבוליטיסחני02/09/2015
האם ויסטבוליטיס אמור להוות בעיה הכניסה להריון לא מצד החדירה? האם האפשר לדעת על פי אולטראסאונד כמה זמן עבר מהביוץ או רק לדעת שעבר ביוץ?
מה הסיכויים להיכנס להריון ב24 שעות שאחר הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חני03/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויסטבוליטיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015באגע שמתגברים על החדירה,וסטיבוליטיס אינה מפריעה להרות,באולטרסאונד קשה לאמוד את משך הזמן שעבר מהביוץ,בהחלט קיימים סיכויים טובים להרות בטווח של 24 שעות מהביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור עוד שאילה קטנה...
חני03/09/2015כמה זמן אחרי סיום ההנקה הוסת מתעכבת? האם אפשר לדעת ע"פ רמת הפרולקטין?
והאם אפשר ליזום וסת ע"מ להיכנס שוב להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףף
חני03/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור עוד שאילה קטנה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015בין 4-6 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה על הכל
חני03/09/2015עד כמה זה תקין לא לקבל והאם אפשר ליזום וסת???והאם אפשר לדעת ע"פ הפרולקטין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה???
חני04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015לפי הפרולקטין לא ניתן לנבא את מועד קבלת המחזור,תמיד ניתן לכוון למחזור מלאכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מלאכותי עם סיכוי להריון???
חני04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצצצצהההה
חני04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצצצצהההה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !! הזרקת גיסטון ופרגנילליאת02/09/2015
שלום . קיבלתי היום זריקות פרגניל וגיסטון על ידי אחות . אציין כי קיבלתי בעבר את הזריקות הללו פעמים רבות.האחות הזריקה לי במיקום מאוד גבוה כ 15 סנטימטר מעל הרבע העליון של הישבן . האם החומר יבפג או שעלי להזריק שנית היום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף !! הזרקת גיסטון ופרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015אין צורך בהזרקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה גסטון ופרגניל המשך
אני03/09/2015האם ההזרקה במיקום גבוה יחסית ( 15 סמ מעל הרבע העליון של הישבן, בו מזריקים לי בדרך כלל) מבטיח שאכן החומר נספג במלואו?
זה עובר יקר.. אחרי שנה וחצי של טיפולים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה גסטון ופרגניל המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עמום בהריוןקרן02/09/2015
אני בשבוע 18 אחרי IVF. לפני יומיים גדלה לי הבטן והרחם עלה יותר לכיוון הפופיק. מאתמול בערב יש לי כאב עמום בצד שמאל של הפופיק שמציק לי. הכאב לא קיים כל הזמן אבל אני מרגישה אותו כשאני מתמתחת או לוקחת נשימה ארוכה או מתעטשת. הוא נעלם לכמה שעות באמצע ועכשיו הוא חזר.
זה מעיד על איזושהי בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב עמום בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015יש לבדוק אם לא מדובר בשבר טבורי השכיח בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער לפני החזרהאיילה02/09/2015
שלום רב,
ביום חמישי הקרוב תהא לי החזרה של עוברים קפואים.
אני נוטלת מזה שבוע 3 פרוגינובה ביום ו- 2 אנדומטרין.
האם אני יכולה לצבוע את השיער לפני החזרת המוקפאים ?
האם זה יכול לפגוע בהחזרה, בהשתרשות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צבע לשיער לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015בד״כ אין כל בעיה עם צבע שלא מכיל אמוניה,בכל מקרה יש לברר אם החומר מותר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם טופס הבדיקההילה02/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם טופס הבדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015רמת הורמונים תקינה לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי בדיקת זרעיעל02/09/2015
שלום רב. אנו מנסים להיכנס להריון מזה 4 חודשים ללא הצלחה (למרות שמעולם לא הצלחתי לאתר את הביוץ שלי). אני בת 28, בעלי בן 30. לאחרונה בעלי עשה בדיקת זרע. התוצאות הן:
ph=8.4
total motility 60%
progressive 55%
non progressive 5%
immotile 40%
vitality 60%
sperm concentration 60 million
total sperm number 150 million
morphology noraml forms 1% (לפי שיטת who,2010)
האם ניתן להיכנס להריון טבעי מזרע כזה? האם זה דורש בירור נוסף? אם כן למי לפנות?
בתודה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור לגבי בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015הבדיקה לוקה במדד התקינות של מבנה תאי הזרע ומצריכה בירור וטיפול לצורך שיפור סיכוייך להרות בטווח הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםהילה02/09/2015
צהריים טובים,
אני נמצאת בשבוע 11 בדיוק רמת פרוגסטרון 60 ואסטרדיול 1343.8 זה תקין?
אני לוקחת 4 נרות אטראגסטון ביום 2 אסטרופם בוקר וערב וזריקת גסטון 50 פעם ב3 ימים.
האם כדאי להתחיל להפחית את התרופות תמיכה או להמשיך אותו הדבר עד לסוף שבוע 12?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015בהחלט יש מקום להתחיל בהורדת ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף?נירה02/09/2015
האם עדיף להקפיא עוברים ביום שלוש, להפשיר ולגדל אותם לבלסטו או שעדיף אחרי השאיבה לגדל לבלסטו ורק אז להקפיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015עדיף להחזיר עוברים טריים ,
אפשר להחזיר בין יום 3 ל 5.
אם צריך להקפיא אזי לפי דעתי ביום 3.
יש הנוהגים להקפיא ביום 5.
את צריכה לשאול את המעבדה מה יותר מצליח אצלם.
לא בכל מקום זה אותו הדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב02/09/2015
מחזור אחרון ב2.8
הביוץ היה בערך ב17
מתי אני צריכה לקבל מחזור?
בתקווה שלא…
והאם הוסת מגיעה בדיוק 14 יום מהביוץ או שזה
משתנה?
מתי כדאי לבדוק הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015לקראת ה-31 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי פגגנילאני02/09/2015
הי
כמה ימים אחרי זריקת הפרגניל האחרונה ניתן לבצע בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי פגגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015לפחות שבעה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיסרי ו ivfאני123402/09/2015
כמה זמן אחרי קיסרי ניתן להתחיל בטיפולי הפריה לילד נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי ו ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015בדרך כלל שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להסבר מה זה פרוטוקול ארוךשוקו02/09/2015
שלום,
אתמול הרופא אמר לי שלפי הדיקת הדם הפרוגסטרון שלי גבוה.
מה זה אומר ?
כמה זמן בערך אחרי הוסת עושים שאיבה בפרוטוקול ארוך ? יודעת שבקצר בערך 14 יום...
תודה. מפחדת שיפול לי בחג עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שוקו02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015פרוטוקול ארוך בנוי משני שלבים,שלב של דיכוי הומונלי הנמשך כשבועיים עד שמושג מצב של דיכוי אופטימלי שלאחריו מתחיל הטיפול להשראת הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שוקו02/09/2015אם בזמן ה"המתנה" הביציות לא יכולות לגדול מידיי ואז לפספס אותן ?
בפרוטוקול ארוך כמה זמן בערך מהוסת נעשת השאיבה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/09/2015אין סיבה לפספס את הביציות. בפרוטוקול ארוך השאיבה מתבצעת כ-3 שבועות לאחר התחלת הדיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בפרוטוקולאיילה02/09/2015
שלום רב,
ביום חמישי הקרוב תהא לי החזרה של עוברים קפואים.
אני נוטלת מזה שבוע 3 פרוגינובה ביום ו- 2 אנדומטרין.
האם אנייכולה לצבוע את השיער לפני החזרת המוקפאים ? האם זה יכול לפגוע בהחזרה, בהשתרשות וכו'.
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - צביעת שיער לפני החזרה
איילה02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםאילה01/09/2015
שלום רב,
רופא הנשים שלי נתן לי מרשם לאסטרופם בכדי לדחות את הביוץ כדי שיצא לאחר הטבילה. לא לקחתי את הכדורים עדיין. כעת אני ביום ה- 7 למחזור. הדימום כבר פסק. השאלה שלי היא האם אוכל כעת ליטול את הכדור ויש סיכוי שאכן הביוץ ידחה מעט? האם זה יכול להזיק לקחת עכשיו? אני לא רוצה לפספס את החודש הזה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015אפשר,לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
אילה03/09/2015תודה על התשובה. אם ברגע שהתחלתי ליטול את התרופה (בסיום הדימום) כבר היה זקיק גדול ובשל, האם זה יעכב אותו בביוץ או שהוא "יבוטל" ויהיה ביוץ מזקיק אחר? אם אותו זקיק רק נדחה האם זה עלול להשפיע על איכות הביצית מבחינת נזק עתידי לעובר חלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2015לא ישפיע , רק יכול לדחות ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה חודשים אחרי ivfנעמה01/09/2015
לפני שלושה חודשים עברתי שאיבה. המחזור חזר להיות סדיר. לפני שבועיים וחצי קבלתי מחזור בפעם האחרונה. היום הופיע לי כתם אדום ואחרי כמה שעות עוד אחד. זה לא עושה רושם של מחזור. מה זה יכול להיות? זה יכול להיות דימום מהרחם? מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה חודשים אחרי ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015להיבדק אצל הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)