מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריית ביצית עם זרעאלי06/09/2015
שלום,
לאחר שאיבת 2 ביציות (טיפול טבעי) ומיון זרע- 5 שעות עברו מאז השאיבה והזרע עדיין לא הגיע מהמעבת מיון. האם זה בסדר?
תוך כמה זמן חייב להתבצע המפגש בין הזרע לביצית לפני שהיא מתחילה לאבד מאיכותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריית ביצית עם זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015אין עם זה כל בעיה,מירווח הזמן הינו בטווח הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלי07/09/2015תודה רבה על התגובה. הפרעונים הגיעו לאחר מספר שעות ואני מקווה שהביציות לא נהרסו בשעות באלו.
הוחזרו זרעונים בדרגה 2 ונקווה להפריות ובע"ה הריון.
שוב תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחת חמה אחרי החזרהאני06/09/2015
הי
רציתי לדית אם ניתן לעשות מקלחת חמה של כעשר דקות רבע שעה לאחר החזרה, כאשר אני משתדלת להמנע ככל הניתן מהתזת מים ישירות על אזור הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקלחת חמה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015אין עם זה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב06/09/2015
שלום
Beta ביום שישי הייתה 586
היום 1670
האם תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015תקין למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרב07/09/2015לפי התשובה לא ממש הבנתי האם זה בסדר או
סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות בגיל 38גלית06/09/2015
שלום רב,
אני בת 38 וחודש. אמא לשלושה ילדים בני 2, 4 ו-6. ההריונות היו ספונטניים, לשני ההריונות האחרונים נכנסתי תוך כדי הנקה, . אך הייתה לי ווסת סדירה וביוץ שזיהיתי לפי ערכה הנמכרת בפארמים. להריון האחרון נכנסתי בגיל 35.
כעת אני רוצה לנסות להכנס להריון מס' 4.
האם הסיכויים שלי להריון ספונטני נפגעו משמעותית, עד כדי כך שייתכן ואיני מבייצת כלל? המחזור שלי סדיר, אך איני חשה יותר בכאבי מחזור שליוו אותי כל החיים. אני גם מניקה תינוקת בת שנתיים.
שאלה: מה הייתם ממליצים לי לעשות, כדי להבין איפה אני עומדת מבחינת הסיכויים להרות, כלומר האם פשוט לנסות ולראות, ואם כן, כמה זמן? או שעדיף לגשת לרופא נשים כדי שיפנה אותי לבדיקות?
בהנחה ואני אישה בריאה, עד כמה קלושים הסיכויים שלי, ביחס לעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות בגיל 38 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015בשלב ראשון הייתי ממליץ לך להפסיק הנרה,ובשלב שני אם המחזורים סגירים לנסות לפחות שלושה חודשים באופן ספונטני לפני פניה למומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר Ivf ראשון שנכשלשגית06/09/2015
שלום,
אני חייבת לציין שאני כבר אובדת עצות:(
בת 25 אצלי הכל בסדר, לבעלי מורפולוגיה 0. עשינו 3 הזרעות ללא הצלחה ועכשיו הפרייה ראשונה.
היו לי 9 הפריות- אחד החזירו ביום השלישי כשהוא הוגדר עובר יפה מאוד והקפיאו עוד ארבעה.
ארבעה נוספים ניסו לגדל לבלוציסט ואף אחד מהם לא שרד!!
היום קיבלתי תשובה שלילית לבטא.
אני חושבת שהעובדה שכל הארבע לא התפתחו מעידה שגם המוקפאיפ הם לא עוברים טובים אך הרופא שלי טוען כי זה לא אומר דבר.
נמאס לי לבזבז את הזמן בטיפולים מייסרים.
האם החשש שלי מוצדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר Ivf ראשון שנכשל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015עלייך לסמוך על המלצתו של הרופא המטפל הנראית סבירה ביותר בנסיבות המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי06/09/2015
מניסיונכם הרב - כמה יכולות פיברודינומות לגדול בהריון? ( יש לי כעת פיברודינומה של כמעט 5 ס"מ, ויש לי עוד 2 של 2 ס"מ כל אחת והרבה מאוד ציסטות). אני מתלבטת אם להוציא אותם לפני הטיפולים או אחרי הריון אם ייקלט. יש לציין שבביופסיה לפי הבנתי מצאו שיש - לפיברודינומה הגדולה- רצפטורים לאסטרוגן ופרוגסטרון.
האם אחרי הריון והאם בגיל המעבר הם יכולות לקטון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015נסיבות המקרה מחייבות אותך לפעול לפי המלצת הרופא המטפל שיכול להעריך את מכלול הנתונים ולהציע את הפתרון המירבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעליאת06/09/2015
היי ד"ר
רציתי לדעת אם שימוש פעמיים לערך בחודש בטבעת רטט על איבר המין הגברי יכולה לפגוע בייצור הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בנרתיק בשבוע 22 וחציפיל05/09/2015
הי בשבוע 20 וחצי צוואר הרחם היה 43, כבר מתחילת ההריון יש לי דקירות בהריון שצצים מידי פעם. בסקירה השנייה לפני כמה ימים בשבוע 22 הצוואר היה נראה ארוך וסגור לא אמר לי מה האורך המדוייק, ביומיים האחרונים יש דקירות. מידי פעם בנרתיק.. האם זאת תוםעה מוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות בנרתיק בשבוע 22 וחצי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2015מתקבל הרושם שמדובר בתופעה לא חריגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןאיילת05/09/2015
שלום רב,
רציתי לדעת מהו המינון המקובל של אוטרוגסטן 200 לאחר החזרת מוקפאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת פרוגסטרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/09/2015ניתן לתת 200 או 300 שלוש פעמים ביום. תלוי בין השאר אם מדובר במחזור טיפול טבעי או לאחר הכנת רירית הרחם עם אסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילת05/09/2015מדובר במחזור טיפול עם פרוגינובה פעמיים ביום. אם נאמר שצריך לקחת 2 כדורי אוטרוגסטן 3 פעמים ביום, זה לא יותר מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים וכדורים נגד מלריה ב IVFטל05/09/2015
שלום רב,
אנחנו בתהליך של IVF. בשלב זה יש לנו מס' עוברים מוקפאים הממתינים להחזרה. ההחזרה הבאה צפויה להיות בסוף אוקטובר (לאחר שתי החזרות כושלות). חשבנו לנסוע לחופשה בטנזניה ורצינו לדעת אם בשלב זה בטיפולים יש בעיה עם קבלת חיסונים (תגבור צהבת A וטיפוס הבטן. יתכן ואזדקק לחידוש טטנוס), וכן כדורים נגד מלריה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסונים וכדורים נגד מלריה ב IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2015אם הטיפול הייעודי הוא באוקטובר,,יש חזכור שת התרופה למלאיה לוקחים עוד חודש לאחר הטיול באזור הנגוע במלריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירה - אוביטרל-אריזה לא פתוחהפרופ` דוד בידר05/09/2015
אשמח למסור אוביטרל-אריזה לא פתוחה, מנופור-אריזה לא פתוחה, 4 יח׳ של פרגובריס, קרינון, אנדומטרין וצטרוטייד. הכל בתוקף. גרה בלוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה התרופות כבר נמסרו?
יעל26/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יוליה, האם התרופות כבר נמסרו?
שירי02/10/2015אשמח. אני עובדת בלוד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לפוריות למסירה
לי19/10/2015היי בנות,
יש לי לתת:
פרגובריס (כ-20 אריזות) , דקא (5 יח), גונל F 900 (אריזה), אורביטרל 1, מנופור 600 (2 חבילות), אוטוגסטרון 200 (חבילה וחצי).
כל התרופות בתוקף עד 2016-2017
בנוסף יש לי כמות יפה של מחטים :)
אם מישהי מעוניינת שתשאיר פרטים ואחזור אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגובריס
ברי22/10/2015היי, קראתי שיש לך למסירה פרגובריס. אשמח לקבל מהיכן את? איך אוכל ליצור קשר אני אומנם צריכה כמות גדולה יותר 40 יח, אבל בהחלט יוכל לעזור לי. המון תודה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגובריס
לי22/10/2015היי,
אני מתל אביב.
מה המייל שלך? נדבר שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ברי22/10/2015היי תודה שחזרת אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה
דינה22/10/2015היי אשמח לדקא מונפור ואוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מייל
לי22/10/2015דברי איתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשארו....
לי22/10/2015גונאל F
אוטוגסטרון
תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אשמח לדקא ולמונופור
תמר26/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותרו לי
לי26/10/2015..
נשאר לי רק גונאל F ואוטוגסטרון
אם את צריכה תגידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופור
ללא מימון19/03/2016היי, אני רואה שלא הגיבו, אולי עדיין נשאר לך המנופור? תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי
לי19/03/2016מסרתי את כל מה שהיה לי :(
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בהולהחיפאית05/09/2015
היי, בת 37. אחרי 6 הזרעות.
היום 5.9.15 קיבלתי ווסת.
להזרעה הזו עלי לקחת גונל 100+ אורגלוטרן ואוביטרל.
אולם בגלל ראש השנה אני לא יודעת אם בכלל כדאי להתחיל בגלל שלא עובדים שני שלישי ואני בדרך כלל מבייצת אחרי 8 יום מהווסת.\
האם האורגלוטרן יעכב לי עד יום ד' הבא? ( אחרי החג)?????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
חיפאית05/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקפצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2015קשה לבצע ספקולציה לגבי מועד הביוץ שלך,בכל מקרה האורגלוטרן עשוי לעכב את הופעת הביוץ ביומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות לאחר ביוץויקי04/09/2015
שלום!
הבנתי שלעשות הזרעה מלאכותית/טבעית יום לאחר ביוץ זה לא חסר משמעות ויש סיכוי להריון.
למה כשמדובר ביומיים לאחר ביוץ או יותר, כבר אין סיכויי להריון?
האם זה מכוון שהסביבה כבר לא "ידידותית" לזרעונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעות לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2015טווח הפוריות שחורגת מהשחלה הינו 24-36 שעות,אם מתרחש ביוץ ביותר מזקיק אחד חלון ההזדמנות גדל,ולכן בהזרעה אפשר להזריע גם יומיים לאחר הביוץ,לעומת זאת בייחסים,תנאי רירית צואר הרחם אינם ידידותיים לזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי מיון נשים כמה שאלות.ליה04/09/2015
11 יום אחרי החזרת עוברים טריים,
עשו לי בדיקות דם ובדיקת אולטרסאונד שללו גירוי יתר
הרופאה שבדקה אותי אמרה שהיא רואה נקודה שחורה ברירית ואולי זה מה שיתפתח לשק הריון.
עשו לי גם בדיקה בשתן להריון ויצא שלילי.
האם זה שלילי ודאי?
ומה בדיוק היא ראתה ברירית מה זה נקודה שחורה שאולי תתפתח לשק הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מיון נשים כמה שאלות. - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2015מה שהרופאה מצאה לא קשור להריון ואין שום דבר שניתן לראות ברחם 11 יום לאחר החזרה, מה עוד שהבדיקה יצאה שלילית .
היות ובמינוח הרפואי אין דבר כזה נקודה שחורה ככה שלא ברור מה ראתה אך גם אין לזה שום חשיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליה05/09/2015תודה על תשובתך ועוד הסבר,
עם בדיקת השתן שניתנה במיון יצאה שלילית האם יש סיכוי לבדיקת הדם שאבצע מחר ( יום א 13 יום להחזרה) לצאת חיובית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2015סיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שלא מובן לי ואני מיואשתשוקו04/09/2015
ני בת 40,
קיבלתי וסת ב24 לאוגוסט
עשיתי פרוטוקול של זריקת אלנובה ויצאתי לבדיקות כעבור מס ימים הרופא טען שהפרוגסטרון שלי גבוה מידיי (הבנתי שזה הביוץ)
ביציות כבר מובילות 12 ו11 ועוד קטנות
נתנו לי סינארל ושוב בדיקות דוב פרוגסטרון גבוה.
בבקשה:
הרופא טען שבייציתי כבר ואין טעם לשאיבה, טען שאני אמורה לקבל ווסת.
האם הגיוני שתוך שבוע אקבל שוב ווסת ?
האם בעצם קורה משהו לא טוב ? כאילו מפספסת את הביציות ואת מחסור הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שלא מובן לי ואני מיואשת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/09/2015לעיתים מתרחש ביוץ תוך כדי מחזור הטיפול. במקרים כאלה, אכן יש צורך להמתין למחזור הבא ולשקול החלפת הטיפול ההורמונלי (לדוגמא דקפפטיל במקום סינרל).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בעצם זה אומר
שוקו04/09/2015בעצם זה נקרא לדלג על חודש טיפול ? ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)