מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילומי שינייםורד01/09/2015
היי אני 5 ימים אחרי החזרה ומחרתיים תור לרופא שיניים. האם מותר לערוך צילומי שיניים בזמן זה או להמנע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי שיניים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי רירית עם ליטריזולאור01/09/2015
מה טתם חושבים על עיבוי רירית עם ליטריזול החל מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי רירית עם ליטריזול - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015אם את מתכוונת ללוטרוזול שניתן בסרטן השד?
זה לא מתאים לעיבוי רירית, ולא מתאים לטיפולי בפיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מה שהתכוונתי
אור02/09/2015הפרופ' שמטפל בי אמר שזה הוכיח את עצמו במטופלות שלו אז מאיפה זה הגיע כי אף פעם לא שמעתי על זה .
האם אתם שמעתם ? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מה שהתכוונתי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015זה לא טיפול מקובל ואין לתת אותו להגדלת רירית בטיפולים.
זה שזה כלשהוא טוב למטופלות שלו זה לא אומר שכך צריך לעשות.
בשביל צריך מחקר מסודר.
לא ממליץ להשתמש התרופה, לפי דעתי יהיו הרבה פחות הצלחות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני ממש פוחדת
אור02/09/2015התרופה יכולה לעשות נזק? מה אתה היית ממליץ על מנת לעבות את הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור03/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני ממש פוחדת - תגובה
פרופ` דוד בידר03/09/2015למה את צריכה לעבות רירית?
עברת גרידה או משהוא אחר ברחם?
מה גודל הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אור03/09/2015עברתי גרידה לפני שנה, מאז הייתי בטיפולים הרירית היתה בסדר באפריל האחרון הרירית היתה 8 במאי עברתי עוד שאיבה ומאז הרירית לא עולה מעל 5-6 מ"מ ניסיתי אסטרופם פריגנובה אוורל ... כלום לא עוזר יש לי מוקפאים שאני רוצה להחזיר אבל שום דבר לא זז עם הרירית עשיתי היסטרוסקופיה והכל תקין ביום 7 של המחזור בבדיקת ההיסטרוסקופיה הרירית היתה 5.
לא יודעת מה לעשות כבר.
אני רגישה לאספירין ולכן הרופא אמר שהמוצא האחרון זה הלטרוזול מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2015התוצאה של רירית נמוכה היא עקב הפגיעה שנוצרה בעקבות הגרידה.
במקרה כזה יש לנסות לבצע בעזרת היסטרוסקופיה ״ערוגות״ ברירית הרחם.
איזה קופת חולים את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במאוחדת
אור05/09/2015בהיסטרוסקופיה אבחנתית לפני חודש הרופא ביצע ערוגה אחת.
האם גרידה שנעשתה לפני כשנה משפיעה עכשיו על הרירית? שהרי מאז הרירית היתה בסדר ואפילו היה לי הריון כימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במאוחדת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/09/2015רירית הרחם עלולה להפגע לאחר פעולה כירורגית אך מדברייך נשמע כי נראתה תקינה לאחר הגרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להריוןויקי01/09/2015
שלום,
רציתי לדעת מה הסיכוי להיכנס להריון אם היחסים בפעם אחרונה היו בערך באותו זמן עם זריקת אוביטרל? סיכוי קטן? בינוני? מצויין? (לא שואלת יחסית ליום הביוץ עצמו כי ברור לי שזה הרבה יותר עדיף)
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015סיכויים טובים אך תלויים בגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות לאחר ביוץ
ויקי04/09/2015שלום!
הבנתי שלעשות הזרעה מלאכותית/טבעית יום לאחר ביוץ זה לא חסר משמעות ויש סיכוי להריון.
למה כשמדובר ביומיים לאחר ביוץ או יותר, כבר אין סיכויי להריון?
האם זה מכוון שהסביבה כבר לא "ידידותית" לזרעונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות לאחר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2015בדרך כלל המחשבה היא שהביצית נמצאת כ 24 שעות לאחר שחרגה מהשחלה והזרע נמצא 2-3 ימים באיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה01/09/2015
שלום
אני נמצאת בשבוע 9 להריון עדיין עם אנדומטרין ואסטרופם הרופא אמר עד סוף שבוע 10.
מתחילת ההריון פעם בשבוע יש לי קצת הפרשה בהירה בצבע מוקו ואז עובר...
טפו טפו ההריון תקין יש דופק העובר מתפתח אין כאבים... רק בחילות זועתיות..
מישהו יכול להסביר מדוע יש בחורות שיש להם את ההפרשה הזו.. שאני מדגישה זה קורה אחת לשבוע.. והיא בהירה... הרופאים תמיד אומרים שזה קורה
עכשיו רק אציין שההריון התחיל כתאומים ממש בהתחלה ונשאר רק עובר אחד האם זה יכול להיות שאריות??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015הפרשה רגילה מצואר הרחם,אין לזה קשר לספיגת שק היריון אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גרידהדנה01/09/2015
היי,
בד"כ המחזור שלי הוא 25 יום, ורוב ההזרעות שלי נעשו ביום ה- 12.
ההזרעה האחרונה הצליחה, אך לצערי הפסיק הדופק בשבוע 7 ועשיתי גרידה.
לאחר הגרידה כמעט ולא היה לי דימום, והבנתי שגם במהלך הניתוח הכל היה תקין.
חודש לאחר מכן, היה לי דימום במשך 3 ימים, חשבתי שזה המחזור כי זה התאים לי מבחינת הזמנים, אם כי היה מועט.
כשבוע וחצי לאחר מכן עשיתי א.ס נאמר לי שיש לי רירית דקה, ושלא היה לי ביוץ ואף שיש לי ציסטה בשחלה וקרישי דם קטנים. אזכיר שהרופא שלי התייחס לזמנים שאני אמרתי ששבוע וחצי קודם היה לי מחזור.
אתמול, כמה ימים לאחר הא.ס התחיל לי דימום , לא חזק, כנראה בגלל שהרירית הייתה קטנה..
האם ייתכן שמה שהיה לי לפני שבועיים, כלומר חודש אחרי הגרידה לא היה מחזור, ואולי היה לי הפרשות "שסחפו" איתם דם מהנרתיק?
ורק עכשיו זה מחזור?
ואם לא, מה ייתכן והסיבה לדימום הנוסף? אציין שאין לי שום כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015המחזור מגיע בד״כ כחמישה שבועות לאחר הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
דנה02/09/2015אם היה לי דימום של 3 ימים כחודש אחרי הגרידה.
ושבועיים לאחר מכן, כלומר חודש וחצי אחרי הגרידה.
שוב דימום שנמשך כבר 3 ימים.
אז האם מה שיש לי עכשיו זה בעצם המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/09/2015חשוב לוודא שאין שאריות של ההריון ברחם שגרמו לדימום הלא סדיר. כדאי לבצע גם בדיקות דם להורמונים וגם אולטראסאונד וכך ניתן יהיה להעריך אם מדובר במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעיעל01/09/2015
שלום רב. אנו מנסים להיכנס להריון מזה חצי שנה ללא הצלחה. אנו בני 30. לאחרונה בעלי עשה בדיקת זרע. התוצאות הן:
ph=8.4
total motility 60%
progressive 55%
non progressive 5%
immotile 40%
vitality 60%
sperm concentration 60 million
total sperm number 150 million
morphology noraml forms 1% (לפי שיטת who,2010)
האם הבדיקה תקינה?
בתודה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2015לדעתי הבדיקה תקינה ולא ברור לי מה זה 1% מורפולוגיה...
זה לא הגיוני.
זרע כזה צריך לתת הריון ותזהר דלא תתחיל לקבל מיותרים על הצורות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
יעל01/09/2015תודה רבה על תגובתך פרופסור בינדר.
לא בטוחה שהבנתי למה התכוונת:"תזהר שלא תקבל צורות" ..
אפרט בדיוק מה יצא במורפולוגיה
normal forms 1%
pyriform 6
,tapered heads 6,tail abnormality
amorphous 84, cytoplasmic drop
round head 3, double
neck abnormality RBC
תודה גדולה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור מה לא הגיוני???
חני02/09/2015המורפולגיה היא 1% וזה לא הכי תקין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור מה לא הגיוני??? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015לא הגיוני שיש נתוני זרע טובים ורק המורפולוגיה ככה.
לאחרונה הרבה תשובות מגיעות עם מורפולוגיה כזו ואז, כביכול, נמצאה בעיה.
אני ממליץ שתעשה בדיקה, באסותא למשל, ותראה תוצאות אחרות לגמרי, לגבי מורפולוגיה.
בכל אופן הזרע צריך לתת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בביצוע בדיקהחני01/09/2015
רציתי לשאול מה ההמלצה שלכם במקרה של קושי בביצוע בבדיקת זרע מחמת לחץ האיבר קשה [לא ממש] אבל אין פליטה, בעלי לקח ויאגרה ולא עזר ניסינו כבר 3 פעמים??? אין אפשרות לעשות ביד כיון שאנחנו דתיים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חני01/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בביצוע בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2015אפשר להוציא זרע בעזרת גירוי חשמלי ,להקפיא ולהשתמש מתי שצריך.
לחלופין, אם יכול לתת זרע בזמנו החופשי ,שייתן ויקפיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל כתמיכה - מתי אפשר לבדוק בטא?מועדת01/09/2015
שלום רופאים יקרים,
קיבלתי פרגניל ביום ההחזרה (מוקפאים בני שלושה ימים) וכן פרגניל נוסף ארבעה ימים לאחר מכן.
אחרי כמה זמן מהפרגניל האחרון ניתן לבדוק בטא מבלי לחשוש מתוצאה חיובית המושפעת מהפרגניל? כדאי להמתין מעבר ל-14 ימים מהביוץ ( שהינם 7 ימים מהפרגניל האחרון?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרגניל כתמיכה - מתי אפשר לבדוק בטא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2015להמתין לפחות 7 ימים מזריקת הפריגניל האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה לשאלה
דינה01/09/2015כמה יחידות פרגניל תורמים לבטא? ומה הקצב שהוא מתפנה מהגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דינה02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015ההתפנות שלו מתרחשת בטוול של 5-6 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקותאור31/08/2015
שואלת עבור חברה בת 44, מטופלת פוריות מזה כשנתיים היתה בשתי הריונות טבעיים שהסתיימו בהפלה.ווסת אחרונה ב18.7 מאז לא הופיעה ווסת . היום היא עשתה בדיקות בהוראת הגיניקולוג כדי לבדוק מה קורה
האם תוכלו לפענח את הבדיקות ולהסביר האם תופיע ווסת ומה המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצ"ב תוצאות בדיקה
אור31/08/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה נוספת
אור31/08/2015
אור01/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2015היא בגיל המעבר והטיפול הוא רק באמצעות תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
אור01/09/2015אז המחזור לא יופיע יותר?
יש חשיבות לfsh הגבוה שלא בוצע ביום 3 לווסת? או שזה לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2015לא משנה.
יכול להיות דימום אך זה לא תוצאה של ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר מבחוץפיל31/08/2015
היי שבוע 22 מהפריה שיליה אחורית ובעלת מבנה גוף רזה.. התחלתי להרגיש בועות החל מהשבוע ה17 פעם ב.. ולאט לאט נהיה יום יומי. בארבעה ימים אחרונים אני רואה את התנועות מבחוץ ממש בטן קופצת ליד הטבור או קצת מעליו... זה הגיוני שהעובר כבר בטבור? זה בסדר שרואים קפיצות? בנוסף הטבור יצא לי כולו החוצה.. למה זה? ולגבי מעקב תנועות הבנתי שצריך להרגיש 3 פעמים ביום וכל פעם 3 ץ- 4 תנועות ברצף... זה משנה השעות?, כי שמתי לב שהייתי באירוע העוברית הייתה ערה וקופצנית ולמחרת ישנה חצי יום ואז חזרה להתפרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועות עובר מבחוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2015כל התופעות בגדר התקין,בשלב זה של היריון אין כל ערך מוסף במעקב אחרי תנועות העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץויקי31/08/2015
שלום!
אם מקיימים יחסים כ 3 ימים לפני הביוץ, במידה וחלק מהזרעונים נשארו בחיים:
1. היכן הזרעונים ממתינים לביצית? בחצוצרה או ברחם?
2. בתוך 24 שעות של הביוץ עצמו האם ההפריה קוראת בתחילת ביוץ? באמצא? בסוף? לאחר ביוץ?
(מדובר בזריקות menopur וזריקת ovitrelle)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2015זרעים מגיעים לקצה המרוחק של החצוצרה וממתינים לביצית הבשלה,ההפריה מתרחשת בטווח של עד 36 שעות לאחר הביוץ שעות לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחריי אכזבה קשההדר31/08/2015
בהזרעה רציתי לשאול מס שאלות
א. הרופא נשים שלי אמר לי שגודל הזקיק המוביל הינו 18 ועוד זקיק שהינו 16 והשאר קטנים שאלתי היא אם זה בסדר וכמה ביציות מכיל כל זקיק?
ב. הרירית הייתה בגודל 6 תלת שכבתית האם זה בסדר? ואם לא מה זה אומר?
תודה לעונים =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחריי אכזבה קשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2015מתקבל הרושם שתיזמון הביוץ שלך וההזרעות נעשו בטווח תקין,שעומד בציפיות של מטרת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך דוקטור
הדר01/09/2015אחריי כמה הזרעות כושלות אתה ממליץ להתחיל בטיפולים אחרים? כלומר להתחיל לעשות הפרייה חוץ גופנית?
אני פשוט לא רוצה סתם לבזבז זמן
הצפייה לילד היא נורא גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך דוקטור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015לפחות לאחר 3 מחזורי טיפול עם זריקות של גונדוטרופינים עם הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברנטלי31/08/2015
שלום רב,
לפעמים יש הרגשה של תנועות כמו בעיטות קלות ולפעמים אין..
זה יכול לבוא כמה בדקה ויכול להיות אחד ל..
רציתי לדעת, כמה תנועות צריך להרגיש של העובר, ומתי זו כמות נורמלית
ומתי צריך לדאוג? (הן מבחינת משך הזמן שלא מרגישים והן מבחינת משך הזמן שמרגישים יותר מידי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועות עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2015יש לעקוב אחרי תנועות עובר ולחוש לפחותת 4 תנעות במהלך פרק זמן של כ-20דקות.
אם במהלך 12 שעות לא חשים בתנועות למרות גירוי ״אכילת מתוק״ יש צורך בביקורת רפואית לאלתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
נטלי01/09/2015תודה..
אז סביר שיהיו לפחות 4 תנועות ב20 דקות ואם יש יותר?..
1. מתי זה נחשב יותר מידי תנועות שזה יכול להיות מסוכן, אולי העובר במצוקה
(הסתבך עם חבל הטבור) ?
2. זמני התנועות לא בהכרח צריכים להיות בזמנים קבועים, נכון?
כלומר העובר צריך להיות ער/ישן בזמנים קבועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2015אם יש הגזמה בתנועות העובר שלאחריה ישנה הפחתה מהותית הדבר יצריך ביקורת רפואית,התנועות אינן מופיעות בזמנים קבועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליית פתחמור31/08/2015
שבוע 27 לאחר ivf.
יש שיליית פתח מלאה.
הנחו אותי לא לקיים יחסים עם חדירה מלאה.
האם ניתן להגיע לאורגזמה בדרך אחרת (אוננות / אוראלי / אנאלי)??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיליית פתח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2015ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
DINA31/08/2015ואם גם יש חשד לנעיצות קלה של השיליה?
(האם חווית אורגזמה מגבירה סיכון לדימומים וכאלה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
DINA01/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיליית פתח - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2015ניתן לעסוק בפעילות מינית ללא חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר 50 גרםאני123431/08/2015
שלום. הריון לאחר טיפולים כך שגיל ההריון מדוייק.
הבנתי שבין שבוע 24 ל 28 עושים העמסת סוכר 50 גרם. האם זה בסדר לעשות בשבוע 24+0 או שגבולי ורצוי להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר 50 גרם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/08/2015אין בעיה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)