מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול איי וי אפמור03/09/2015
לרופאים שלום,
אני נמצאת במעקב של זקיקים ובדיקות דם בשל טיפול IVF שני. כיום - היום השביעי למחזור, התקבלו התוצאות הבאות: (יש לציין שאני מזריקה מנוגון מהיום השני למחזור)
הורמונים-
אסטרדיול- 2538.0
פרוגסטרון- 1.8
וזקיקים:
ימין: 20,18,17,14,13,12,12,11,11
שמאל: ,19,18,18,18,18,17,15,14,13,13,12,10,10
הרופא הורה לי להמשיך להזריק 2 מנוגון, 1 צטרוטייד היום ומחר ,
בשבת דפפיקטל ובראשון שאיבה.
מה דעתכם?
האם הפרוגסטרון לא נמוך מידי? האם הזקיקים לא רבים מידי?
אגב אני בת 23, בעיה בתנועתיות בזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול איי וי אפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015שיקולי הרופא שמורים עמו,יחד עם זאת לאחר הזרקת דקפפטיל השאיבה אמורה להיות בטווח של 36 שעות,לכן מוזר שאת מקבלת דגקפפטיל בשבת ושאיבה בראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מור04/09/2015ד״ר אתה צודק בהחלט, התבלבלתי כשרשמתי את ההנחיות, הרופא אכן הורה לי להזריק את הדקפפטיל ביום שישי ב23:30 בלילה.
חוץ מזה, התמונה נראית בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015בשלב זה נראההכול בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ivfשירי03/09/2015
אני בשבוע 18
קמתי לא טוב ומתחתי את בטן בטעות.
גרמתי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015בשום פנים ואופן לא גרמת לשום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גירוי יתר????ליה03/09/2015
שלום רב
אחריה שאיבה של 20 זקיקים, יומיים לפני השאיבה והאוביטרל האסטרודיול 11000 ,
בוצעה החזרה לפני שבוע וחצי מאז בטן נפוחה מאוד!
דקירות בבטן וביומיים אחרונים כפות רגליים נפוחות כמו בלון מלאות נוזלים,
האם יש חשש לגירוי?
מה אתם ממליצים לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גירוי יתר???? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/09/2015בהחלט יש חשש מגירוי יתר. ממליצה לשתות הרבה ולפנות להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ליה03/09/2015האם נפיחות או הצטברות נוזלים בכפות הרגליים זאת תופעה מוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ליה04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015התופעה בהחלט אפשרית כחלק מתסמונת גירוי היתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא 12 ימים לאחר אוביטרלרעות03/09/2015
שלום רב,
לפני 12 ימים הזרקתי אוביטרל. בעקבות השאיבה הוחזרו לי שני עוברים. היום ביצעתי בדיקת בטא ויצא 15.2. האם הערך מעיד על הריון או תוצאה כוזבת בגלל האוביטרל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא 12 ימים לאחר אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2015זה לא מהאוביטרל.
זה אומנם חיובי אך נמוך מאוד.
יש לחזור ביום א על הבדיקה.
לרוב זה הריון כימי , שמתחיל ומיד לא מתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט ופרגנילאני03/09/2015
שלום רב,
לאחר החזרת בלסטוציסט, מתי צריכה להתבצע זריקת הפרגניל באופן המיטבי?
ומתי הזריקה השניה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציסט ופרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015באשר למדיניות של הזרקת פריגניל כתמיכה עלייך להיוועץ ברופא המטפל,היות ומדיניות זו אינה אחידה בקרב הרופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים מתרומהשוש03/09/2015
שלום רב,
בהחזרה המיועדת הזו לקחתי אסטרופם 5 ימים, על מנת לסדר ביוץ, סדיר, אבל מוקדם, ביום השמיני. וההחזרה אמורה להיות על בסיס ביוץ טבעי.
מה שקרה שאני כבר ביום ה-20 מהמחזור והערכים עלו מעט מאוד והרירית גם, עדיין5.6
האם ישנו עוד סיכויי שתהייה החזרה החודש?
שאחרי 20 יום יצוץ זקיק וערכי ההורמונים יעלו?
ואם "הלך " הטיפול החודש, האם גם המחזור יתעכב?(סביר להניח...?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים מתרומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015המחזור הנוכחי לא משיג את מטרתו,אפשר לתת תכשיר פרוגסטרון על מנת לגרום למחזור חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תכשיר?
שוש03/09/2015כגון פרימולט נור?
או לחכות למחזור שבטח יקח לו הרבה זמן להגיע (שאין לי...) בת 44
תודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים מתרומה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/09/2015לא מבין מה זה לקחת 5 ימים אסטרופם.
אין טיפול כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
שוש03/09/2015על מנת לסדר ביוץ, מפני שאני מבייצת ביום ה7-8
לקחתי פעמיים ביום אסטרופם מהיום הראשון לחמזור למשך 5 ימים...ובעצם זה רק שיבש הכל.
האם עלי לקחת כדורים בשביל שהמחזור יגיע או לחכות?
שוב תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור כלומיד זה כמו כדור איקקלומיןרעות03/09/2015
שלום רב הרופא נתן לי כדור בשם כלומיד האם זה אותו כדור כמו איקקלומין. ? תודה מראש על התשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדור כלומיד זה כמו כדור איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור כלומיד וכדור איקקלומין
רעות03/09/2015שלום פרופסור עוד שאלה קטנה אני שותה את הכדור כלומיד פעמים ביום לא ימים אחרי כמה זמן מסיום הכדורים צריך להיות הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות והחזרת מוקפאיםאיילת03/09/2015
שלום רב,
תוצאות של היום ה11 למחזור: lh 10.8, prog 1.9, e2 460.
לוקחת פרוגינובה 2 כדורים ביום מהיום השלישי למחזור.
האם הערכים תקינים?
מתי אמור להיות הביוץ?
מתי הכי טוב להחזיר מוקפאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות והחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015מה שחשוב במצב זה הוא מאפייני רירית הרחם(עובי ומבנה תלת שכבתי),בכל מקרה את לפני ביוץ(פרוגסטרון נמוך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
איילת03/09/2015תודה רבה על תשובה מהירה.
עד עכשיו לא הייתה בעיה עם הרירית, אז אם היא טובה, מתי צפויה להיות ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015מרגל נטילה גם של תכשיר הפרוגסטרון,ההחזרה לפי יום הקפאת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ופיוריגוןלירון03/09/2015
ד"ר שלום
לפני 3 שנים בגיל 36 נכנסתי להריון בהזרעה ראשונה והטיפול היה רק פיוריגון 50 .
חודש הבא מתחילה שוב הזרעות כאשר כנראה עקב קיסרי רק בחצוצרה אחת יש מעבר והרופא נתן לי את אותו פרוטוקול
האם בגילי ניתן הרות עם פרוטוקול כזה ? ועוד שיש רק מעבר בחצוצרה אחת (לפני ההריון הקודם היה מעבר ב-2 החצוצרות).
אציין שהיו בעבר 4 הריונות שהושגו ללא טיפולים אך לא המשיכו עקב קרישיות וההריון ה-5 כן עם קלקסן.
אין בעיות פוריות וזרע הסיבה להזרעה עקב קלקסן לפני ביוץ כי ההריונות לא מחזיקיםו והגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ופיוריגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015המלצתי היא לפעול לפי המלצת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פוריות משניתחנה03/09/2015
האם אי השגת הריון אחרי 2 שאיבות
ו4 החזרות (פעמיים מוקפאים)
נחשבת כאי פריון משני?
הושג הריון אחד בהזרעה בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי פוריות משנית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015בגלל ההיריון בעבר ,וקושי להשיג היריון נוסף את מסווגת כאי פריון משני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוייה03/09/2015
רציתי לדעת האם בהריון צריך לעשות בדיקת של כרישיות דם?!
ואיזה בדיקה עושים בשביל כרישיות דם חלילה?!
עוד שאלונת..האם סוכר יכול להוביל לרעלת הריון?!ואיזה בדיקה עושים לדעצ שהכל בסדר ואין רעלת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015חלק מבדיקות השגרה כוללות גם תפקודי קרישה,סכרת היריון כרוכה בשיעור גבוה יותר של רעלת היריון,השאירי את מלאכת המערב בידי הרופא המטפל שלך,חזקה על הרופא שידע לאתר התפתחות של רעלת מבעוד מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הסרת שיערשוקו03/09/2015
אני קוסמטיקאית ועודה הסרות שיער בלייזר.
האם בהריון / חלק מהריון / שליש ראשון או בכל ההריון
אסור לי לעשות ללקוחות טיפול במכונה (לא לי הטיפול)
האם זה מסוכן ויש קרינה גם כמטפלת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שוקו04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי הסרת שיער - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2015לא ממליץ לבצע כל טיפול כזה בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה בחולת אנדומטריוזיסשירה03/09/2015
שלום,
אני חולת אנדומטריוזיס בת 35 ואני שוקלת לעבור תהליך הזרעה (מתורם).
בד"כ נהוג לשלב גם גירוי שחלתי כדי להגדיל את הסיכויים להריון.
שאלתי היא האם דבר זה הוא הכרחי. אני חוששת מכך שטיפולים להשגת הביוץ ייגרמו לשגשוג האנדומטריוזיס ויגרמו לכאב רב.
בנוסף, אני מתארת לעצמי שהגברת האנדומטריוזיס תפריע ליצירת הריון.
אשמח להתייחסותכם.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה
אלה03/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בחולת אנדומטריוזיס - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2015מצב של אנדומטריוזיס גורם , לרוב, הידבקויות באגן.
יש לברר קודם שיש מעבר חצוצרתי ואין הידבקויות באגן הקטן.
אם אין אז יש להתחיל הזרעות על מחזור טבעי מספר פעמים, סביב ה4.
אם אין הרחם אז עדיף הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מעולה ונכונה
פיל06/09/2015בתור מאובחנת אנדומטריוזיס ולצערי באיחור עברתי כמה הזרעוץ והפריות שנכשלו עד ששמו לב בעת השאיבה לנוזל עכור.. נשלחתח למומחה לאנדו שזיהה נוזל עכור מאוד והמליץ לנתח במיידית מחשש שיגרם נזק. ביצעתי את הניתוח וכרתו לי חצוצרה ובנוסף נמצא נגע בודד של אנדומטריוזיס וטפולוץ בין השחלות לחצוצרות. נקלטתי להריון אחרי הניתוח. חשוב לאבחן ולטפל במידת הצורך ואז באמת לנסוץ טיבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן לכולכם
שירה06/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בחולת אנדומטריוזיס - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2015מצב של אנדומטריוזיס גורם , לרוב, הידבקויות באגן.
יש לברר קודם שיש מעבר חצוצרתי ואין הידבקויות באגן הקטן.
אם אין אז יש להתחיל הזרעות על מחזור טבעי מספר פעמים, סביב ה4.
אם אין הרחם אז עדיף הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ אשכנזיחנה03/09/2015
רקע
יש לי בת שנולדה אחרי הזרעה אחת , ׁ(גיל 36)
לצערי בגלל מיעוט זרע התורם, החלטתי לעשות IVF (גיל 39)
עשיתי שתי שאיבות 4 החזרות מהם 2 החזרות מוקפאים התהליך לא צלח.
בגלל הקושי שעברתי (הזמן, הורמונים, השמנה) אני חוזרת להזרעה מתורם אחר,
השאלה שלי:
יכול להיות מצב שבו הפריה חוץ גופית לא מתאימה והזרעה יותר מתאימה ?
או שהכל עניין של מזל?
יכול להיות שבשלוש שנים התפתחה בעיה שמנעה קליטת עוברים? פעמיים נעשתה החזרת מוקפאים עברתי גם פיפל
מה דעתך לחזור להזרעות? לעשות בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2015שני נתונים חשובים שהתרחשו קובעים במידה רבה את הפרוגנוזה להרות בטכניקות הרביה-הזרעות,הפריה חוץ גופית-השיניו בגיל,ועליה במשקל,כך שנדרש לעיתים יותר מאמץ להשיג את ההיריון.
אינני יסיד של זיג זג טיפולי,ולכן הייתי ממשיך בטיפול הפריה חוץ גופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת FSHfsh02/09/2015
שלום רב רופאים יקרים
בת 43 + 2 ילדות
מה פשר התוצאות של הבדיקה? האם יש אפשרות להרות מנתונים אלה?
FSH URGENT12.6 IU/L
Estradiol (E2) Urgent
127.0 pmol/l
Progesterone Urgent
2.8 nmol/l
LH Urgent
8.4 IU/L
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
fsh03/09/2015אודה להתייחסותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר03/09/2015יש עדיין סיכויים אך רמת ה FSH מראה כי הרזרבה השחלתית שלך נמוכה.
לא כל הנשים מצליחות להרות עם ערכים כאלה אך עדיין יש סיכוי קטן ואם את רוצה הריון צריך לנסות בזמן זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf או טבעי
fsh04/09/2015תודה רבה על ההתייחסות
האם כדאי ללכת ישר לטיפול IVF
או שמא כדאי לנסות טבעי עם עזרה קלה של הורמונים
או מעקב אחר הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf או טבעי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2015לא כתבת כמה זמן את מנסה.
אם לא מצליחה זמן מה אז הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון טבעי או IVF
fsh04/09/2015תודה רבה על התייחסותך רופא יקר.
לא ממש ניסיתי. אולם הרצון לילד/ה נוספים הולך וגובר.
שאלתי האם נסיונות טבעיים בימים 12,14,16,18 למחזור
מספיקים או שמא כדאי לנסות ישר לIVF
תודות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון טבעי או IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2015לנסות טבעי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)