מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתשיר03/11/2012
אם לא כואב לי החזה ולא נפוח - שבוע + אחרי החזרה - זה אומר שלא התרחשה השתרשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
שירה04/11/2012לא התרחשה השתרשות?
או
שזה לא אומר כלום... לא הבנתי למה הלא מתייחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2012לא אומר כלום ,אין לסמוך על תסמין זה לניבוי כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור אשכנזי המלאך
שירה04/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2012את שאלת אם זה אומר משהוא לגבי השרשה אז כתבתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההורמונים שיבשו את דעתי, תודה רבה
שירה04/11/2012פרופ' בידר. גם אתה מלאך!!
כולכם פשוט צוות של רופאים נפלאים ומדהימים, המלאכים של כולנו!!
ההורמונים משפיעים עליי... אז ההבנה איטית... והבילבול חוגג אצלי.
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנ03/11/2012
ערב טוב, אני אמורה להחזיר מוקפאים.
האם ישנו סיכוי סביר בהחזרת מוקפאים, או שעדיף להתחיל הכל מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2012שלום,הסיכוי בהחזרת עוברים מוקפאים מותנה במספרם ,איכותם ,רקע אי פריון ,הריונות קודמים,איכות רירית הרחם הוא בין10-20% למחזור טיפולי ,אופצייה שלא כדאי לותר עלייה ,במיוחד שהיא אינה כרוכה בפרוצדורה כירורגית(שאיבה)והרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםרחל03/11/2012
בס"ד
חברה עשתה החזרת עוברים לפני שבועים. בבדיקה שעשתה לפני שלושה ימים יצא שה E2 - 4297 ופרוגרסטרון- 51.7 בבדיקה שעשתה אתמול יצא שה- E2- 5341 והפרוגרסטרון- 53.0 היא שואלת האם זה תקין?
בנוסף עשתה אתמול בדיקת הריון ביתית ויצא לה שלילי - מה זה אומר?
תודה רבה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2012שלום רחל,הייתי ממליץ לחברה שלך לבצע בדיקת דם להריון,באשר לערכים ההורמונליים הם בהחלט תקינים לשלב הלוטיאלי בו מצוייה החברה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה מספר הבטא חיובית???ענת03/11/2012
והאם בבדיקה ביתית ביום ה11להחזרה עם לקיחת אנדומטרין ואסטרופם אפשר להאמין לבדיקה גם עם שלילית או חיובית????תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה מספר הבטא חיובית??? - תגובה
פרופ' שחר קול03/11/2012לא ממש.
רצוי לבצע בדיקת דם להריון שבועיים לאחר השאיבה כדי לוודא המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבת האם זה מחזור????דחוףףףענת03/11/2012
10ימים אחרי החזרה של שתי עוברים היום התחיל לי קצת דימום האם זה מחזור????איך אפשר לדעת ??הרופא אמר לי לעשות בדית דם ביום ה12 לא עושים ביום ה14 בדכ???האם הטיפול נכשל?????תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוכזבת האם זה מחזור????דחוףףף - תגובה
פרופ' שחר קול03/11/2012יש לבצע בדיקת הריון שבועיים לאחר השאיבה.
רק כך ניתן לוודא המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לתרום 9 חבילות של מונפורענת03/11/2012
שלום בנות יקרות.אני מעוניינת לתרום 9 קופסאות חדשות וכמובן סגורות של מונפור+נרות אנדומטריון בקופסה סגורה וחדשה.לכול המעוניינות מוזמנות לפנות אליי במייל הפרטי שלי בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
לא מתייאשת..03/11/2012היי חמודה מאיפה את בארץ? אני אשמח לקבל אנדומטרין ומונופור כי בעוד חודשיים אני מתחילה סבב חדש (6 במספר תוך שנה) אני מבאר שבע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עצבים ולחץ מפריעים להשתרשות?שיר03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם עצבים ולחץ מפריעים להשתרשות? - תגובה
פרופ' שחר קול03/11/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהחסוי03/11/2012
שלום לכל הרופאים
רציתי לשאול לפני 3 שנים עברתי הפריה ראשונה 2 עוברים טריים וכן היה הריון וגם כשהיתה השתרשרות היה לי מעט דם.
ביום שלישי האחרון 30.10 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים יפים לפי החישוב שלי כן כבר היתה אמורה להיות השתרשרות אך אני לא הרגשתי כלום ולא היה דם.
השאלה האם אני היתי אמורה כן לראות לפחות מעט דם?
ועוד שאלה קטנה האם יש סיכוי טוב אצלי להרות שוב מהר יחסית למרות שזה מוקפאים?
המון תודות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תענו לי בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2012שלום ,בד"כ בעת השתרשות אין דמם,לכן לא ניתן לנבא הריון על סמך אפשרות של דמם השתרשות.
הסיכוי שלך להרות הוא טוב מאחר והרית בעבר,העוברים שהוחזרו הינם עם איכות טובה,ואם העוברים הינם עוברים שנתקבלו במחזור שהרית ,הרי שהפוטנציאל שלהם להשתרש טוב אף הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים נוספים ובדיקת הריוןליאתי03/11/2012
שלום פרופסור,
תודה על המענה.
אתם אומרים שלא תתכן טעות בבדיקה הביתית? גם אם ההחזרה נעשתה לפני עשרה ימים,כי עכשיו הסתכלתי וראיתי שעל הבדיקה כתוב שלמי שמבצעת טיפולי פוריות שתערוך את הבדיקה אחרי 12 יום לפחות..
מתי הכי מהר יהיה ניתן יהיה לנסות להתעבר שוב.
והאם צריך להמתין בין ההחזרות.
עלי לציין שאין לי מחזור טבעי אלא עם פרוגילוטון.
וכן נותרו לי שלושה עוברים וזהו.האם חייבים להכניס את כלם לרחם או שניתן להפשיר ולהקפיא אותם בשנית.האם עדיף שיחכו בחוץ כמה ימים ואז יכנסו לרחם?הם בני יומיים ואיכותם טובה אך את הכי טובים כבר החזרתי לרחם.
מאוד נודה לך לתשובות על כל השאלות שכן זוהי ההזדמנות האחרונה שלנו להיות הורים..
מאוכזבים אך מקווים לטוב בפעם הבאה
ליאתי ורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים נוספים ובדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2012שלום,אין בעייה שתתחילי טיפול נוסף להשבת עוברים מוקפאים כבר במחזור הקרוב,לאחר שיוודעו תוצאות הטיפול הנוכחי באמצעות בדיקת דם ביום ה-12 לאחר החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםחסוי03/11/2012
שלום לכל הרופאים
רציתי לשאול לפני 3 שנים עברתי הפריה ראשונה 2 עוברים טריים וכן היה הריון וגם כשהיתה השתרשרות היה לי מעט דם.
ביום שלישי האחרון 30.10 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים יפים לפי החישוב שלי כן כבר היתה אמורה להיות השתרשרות אך אני לא הרגשתי כלום ולא היה דם.
השאלה האם אני היתי אמורה כן לראות לפחות מעט דם?
ועוד שאלה קטנה האם יש סיכוי טוב אצלי להרות שוב מהר יחסית למרות שזה מוקפאים?
המון תודות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול03/11/2012דימום מהשתרשות הוא נדיר. לרוב האישה לא מרגישה דבר.
בהחזרת עוברים מוקפאים טמון סיכוי טוב להריון, בעיקר אם הם באיכות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר אקמול שבוע אחרי החזרה?שיר03/11/2012
כואב לי הראש ואני סובלת מסחרחורות. מותר לקחת אקמול? שבוע אחרי החזרה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר אקמול שבוע אחרי החזרה? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ומחזור -לתשובתך הדחופה אודהדנה03/11/2012
שלום רב
התחלתי להזריק דקפפטיל לפני 5 ימים, היום קיבלתי מחזור! לפי הפרוטוקול אני אמורה לבצע בדיקות - דם ואולראסאונד - אולם הואיל וקיבלתי היום, יום שישי, לא אוכל לבצע בדיקות עד יום ראשון. השאלה, להזיק מחר דקפפטיל או לא להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ומחזור -לתשובתך הדחופה אודה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012להמשיך להזריק ולבצע ביום א מה שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה והאכפתיות
דנה03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהזריק מאמי..
לא מתייאשת..03/11/2012גם אני קיבלתי מחזור כשהייתי עם הדקא איזה שבוע..ולאולטרסאונד הלכתי כשאני בשיא המחזור רק שתיתי הרבה מים לפני הבדיקה ולא עשיתי פיפי ועשו לי אולט' מהבטן ולא וגינלי..תעשי גם ככה..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פיפל..לא מתייאשת..02/11/2012
אז כמו שחשבתי הטיפול האחרון נכשל גם בבדיקת הדם היה שלילי..וזה אומר שבדצמבר אני אמורה להתחיל מחזור חדש של טיפול..אני קבעתי טור לד''ר גיא בר בסורוקה כירק הוא מבצע פיפל, רציתי לדעת מה זה פיפל בכלל? פשוט הרבה רופאים כאן ממליצים על פיפל אז אמרתי ננסה כי אין לנו הרבה תקוות להיקלט מעוברים כאלה כי תמיד מחזירים לי עוברים חלשים שמחולקים ל 2-3 תאים וכמובן אין שום תוצאה איתם..ועוד שאלה פיפל הזה עולה כסף? עם כן הקופה משתתפת בהוצאות או שזה כמו פרטי כזה? בקיצור אשמח לשמוע הכול על פיפל עם אפשר...תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פיפל.. - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012פיפל הוא קטאר מפלסטיק דומה לקש שממנו שותים מכוס רק שבמקום שתשאםי עם הפה כדי לשתות יש בפיפל פלסטיק שכאשר את מושכת אותו הוא עושה את פעולת היניקה ומטרתו לדגום תאים מהרחם.
כשמכניסים אותו לרחם עושים פעולה הדומה לשאיבה למשל כמו שואב אבק המנקה חדר ועל ידי צורת יצירת וקום בצורה זו נשאבים תאי הרחם לקשית.
מטרת הפיפל שאת מעונינת לבצעו מתבצע לפני המחזור הטיפולי כאשר המחשבה מאחורי זה שבמחזור הטיפולי החדש, לאחר שקיבלת וסת שוב ,זה יעורר כל מיני חומרים ברחם שיעזרו בקליטה.
הקשית זולה ופעולת הפיפל פשוטה.
רק כמו שאת אומרת מה שחשוב זה העוברים.
אני לא חסיד של השיטה ולא מאמין שזה מה שעוזר להרות אך יש רופאים שהם חסידי השימוש בפיפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עם הבנתי נכון...
לא מתייאשת..03/11/2012הפעולה עצמה אמורה להיות כואבת לא? עם זה דומה לפעולת השאיבה והריי השאיבה מתבצעת בהרדמה מלאה בגלל הכאבים אז מה גם פיפל? ואיך מבטאים נכון את המילה pipl או faifel? אז אתה אומר שאין הרבה הצלחה עם הפיפל הזה? אז למה הרופאים ממליצים בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלית03/11/2012היי,
השאיבה מתבצעת בהרדמה לא בגלל הכאבים אלא בעיקרון כדי למנוע תזוזה, זו פעולה עדינה מאוד וצריכה להתבצע בדיוק רב. היא בסך הכל כרוכה באי נעימות וכך גם הפיפל (מבטאים כמו פילפל : -)
אצלי אחרי 4 החזרות כושלות בוצע פיפל ונקלטתי, יכול להיות סתם צירוף מקרים או לא.
יש רופאים שמאמינים, יש רופאים שלא אבל בסופו של דבר ההחלטה היא שלנו, של המטופלות. אין לך מה להפסיד חוץ מבדיקה שסתם קצת מציקה וזהו, מקסימום אם אין הצלחה אז את יודעת שניסית גם את זה.
אגב, הקשית אמנם זולה אבל הבדיקה באופן פרטי יכולה לעלות אפילו 2000 ש"ח, כך שתבדקי עם הקופה כי אצלי לא השתתפו בזה. יש רופאים שעושים את זה ב-500 ש"ח, אני חושבת שזה תלוי ברופא, באזור המגורים ובעוד כל מיני דברים. בקיצור, אין לך מה להפסיד, זה לא כואב, זה לא מזיק, מקסימום זה לא יועיל.
אבל תקחי בחשבון שעובר בן 2 תאים אין לו סיכויים רבים והפיפל לא ישנה את זה.
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז עם הבנתי נכון... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2012שלום ,הפעולה כרוכה בהחדרת צינורית קטנה לרחם ,הפעולה בהחלט לא נעימה ,אולם לטעמי אינה מצריכה הרדמה כללית.
לשמחתי רוויתי נחת מהפעולה בקרב מטופלות שלי ,ואכן שיעור ההשתרשות השתפר ,במיוחד בקבוצת הננשים עם כשלון חוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור האם זה נכון?
לא מתייאשת..03/11/2012יש פה מישהי גלית שכתבתה שגם עם אני יעשה פיפל זה לא יעזור כול כך לעובר בן 2-3 תאים להישתרש זה נכון? אז אין טעם בכלל? כי בכול טיפול אין לנו מוקפאים ותמיד נשאבים לי מ 8 עד 16 בייציות ומופרים 1-2 רק ומוחזרים כשהם בני 48 שעות ובני 2-3 תאים..העם בהחלט זה לא ישפר סיכויים?אני כבר לא יודעת מה לעשות עוד כי כול חודשיים הכול חוזר מהתחלה שוב זריקות שוב עצבים ועייפות ושוב זריקת כסף לפח על כול הזריקות (כי לבסוף שלילי)..אני ביררתי לגבי ה פעולה שכתבת באוניברסיטת בר אילן אבל זה עולה המון כסף ואנחנו מטופלים בסורוקה אין לנו רכב ואין גם כסף לזה אני מטופלת בציבורי כי גם לפרטי אין לי כסף..אפילו את הזריקות אני משלמת בתשלומים כי אני לא יכולה להרשות לעצמי לזרוק 1000+ שח בבת אחת כי יש לי עוד ילדה בבית ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור האם זה נכון? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012פעולת הפיפל פשוטה ולא כואבת ולא צריך הרדמה.
אני במטופלות שלי לא התרשמתי שזה עוזר.
הבדיקה בבר אילן מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים נפלאים, תודה לכם שאתם כאןשיר02/11/2012
בשבילנו.
אתם המלאכים שלנו . המשיכו בעבודת הקודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופאים נפלאים, תודה לכם שאתם כאן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2012תודה על המילים החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הטיפול שלי -איקקלומיןחיה02/11/2012
שלום רב,
כרגע בססב ראשון של איקקלומין
היום יום 14 למחזור מעקב זקיקים הראה:
4 מובילים! לפני ביוץ 19 ממ"מ ורירית 6 מ"מ,
הרופא מקווה שלא כולם יבייצו כדי שלא יהיה הריון מרובה עוברים.
הסיבה שבגינה אני התחלתי עם טיפול מסוג זה היא שביום ה21-23 הייתי מדממת דימום שאינו ווסתי, וכנראה היתה בעיה בתמיכה של הפרוגסטרון , ובביוץ.
השאלה שלי היא כזאת
מה עושים עם רירית כה דקה?,
?יש לי נרות אוטורוגסטן מתי צריך לקחת אתם?אם צריך...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?פיספסתם אותי
חיה03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הטיפול שלי -איקקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול03/11/2012הרירית בסדר.
הטיפול עם אוטרוגסטן אינו חיוני.
אם רוצים - להתחיל רק לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול
חיה03/11/2012הרירית אינה דקה מידי?
ואני סובלת מהכתמות ודימומים לפני הווסתת בגלל חוסר בפרוגסטרון, אז אולי כן כדאי נרות? מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חיה05/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)