מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולים ללא הרמוניםורד02/11/2012
שלום לכם,
רוצה לברר אם יש מצב שטיפולי הפרייה יהיו ללא הרמונים, כלומר לשאוב את הביצית הבודדת שמייצר הגוף והפרייתה מחוץ לגוף ואם התהליך הצליח להחזיר לרחם???
אני בת 28 מצב בריאותי טוב, לבעל יש זרע נמוך. האם שווה לנסות או שאחוזי ההצלחה קטנים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולים ללא הרמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום ורד
למרות שתינוקת המבחנההראשונה נולדה מטיפול במחזור טבעי שבוכאמור בוצעה הפרייה של הביצית הבודדת,עדיין קיים יתרון עצום מבחינת סיכויי הצלחה למחזור IVF שבו נשאבים מספר ביציות ,ומתקבלים מספר עוברים,ולצורך ההחזרה נבחר העובר או העוברים הטובים ביותר,ועודף העוברים במידה והם ראויים מוקפא,כך ששיעור ההצלחה המצטבר מתקרב בגילך ל-40-50%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןחסוי02/11/2012
שבת שלום לכל הרופאים
רציתי לשאול אני אחרי החזרת מוקפאים שבוצע ביום שלישי 30.10
מאז יש לי כאבי בטן פעם יותר למעטה ופעם למעלה לפעמים חזק יותר ולפעמים פחות
מה זה יכול להיות .?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום ,הכאבים נובעים בגלל תחושת המליאות בגלל רפיון שרירי הבטן בעקבות לקיחת תכשירי הפרוגסטרון הגורמים לרפיון שרירי הבטן והמעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לדעת. גם אני סובלת מנפיחות
שיר02/11/2012עצומה מהתמיכה.
אני רזה עם בטן ענקית מהורמונים. הלואי שבקרוב יגדלו שם תאומים הלואי. בעזרת השם. לכל הבנות שכמהות להיות כבר אמהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא,הלוואי ויש טעותליאתי02/11/2012
שלום לכלם,
אני 11 יום אחרי חזרת מופשרים (משלישי הקודם) עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית..היה פס אחד למרות שבתוכו היו חלקים יותר בהירים קצת..
אני רוצה לקוות שזה טעות.
האם יתכן.??
מצד שני אני קוראת ושומעת הרבה על זה שבהריון יש לפני ההריון השתרשות שמלווה בהפרשה ורודה וכאבים בבטן התחתונה לצערי הרב למעט פה ושם כאבים אין לי לא הפרשה ולא כאבים קבועים בבטן התחתונה.
האם פירושו שאיני בהריון האם אכזבתי מוצדקת?
בעלי ואני לחוצים ומאוכזבים.
אודה לתשובתכם?
שבת שלום,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון או לא,הלוואי ויש טעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012לדאבוני ליאתי כנראה שבמחזור זה לא הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים נוספים
ליאתי02/11/2012שלום פרופסור,
תודה על המענה.עצוב לדעת אבל אין מה לעשות.
אגב אני נוטלת אסטרופם ונרות פרוגסטרון.האם להפסיק?
האמת, אנחנו מאוכזבים מאוד שכן נאמר לנו שאיכות העוברים מעולה וגם הרחם..
איני מבינה למה זה לא נקלט?
מתי הכי מהר יהיה ניתן יהיה לנסות שוב.
והאם צריך להמתין בין ההחזרות.
עלי לציין שאין לי מחזור טבעי אלא עם פרוגילוטון.
וכן נותרו לי שלושה עוברים וזהו.האם חייבים להכניס את כלם לרחם או שניתן להפשיר ולהקפיא אותם בשנית.
מאוד נודה לך לתשובות על כל השאלות שכן זוהי ההזדמנות האחרונה שלנו להיות הורים..
מאוכזבים אך מקווים לטוב בפעם הבאה
ליאתי ורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השרשה מחייבת הפרשה וכאבי בטן תח
ליאתי02/11/2012שאלה נוספת,
האם השרשה/השתרשות שמבתצעת מחייבת הפרשה ורודה וגם כאבי בטן תחתוניים?
האם בדיקת ההריון הביתי אמינה גם למי שעוברת טיפולי פוריות ומקבלת כל כך הרבה הורמונים מדי יום(כפי שכתבתי אסטרופם ופרוגסרון-נרות).?
כנראה יש לי שביב תקווה שאולי אני כן בהריון..אולי עוד כמה ימים אגלה שכן?
מחכה לתשובתכם,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השרשה מחייבת הפרשה וכאבי בטן תח - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012השרשה לא עושה כאבי בטן ולא הפרשות.
הבדיקה הביתית מהימנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה אודה לתשובתך לשאלה מר
ליאתי03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה על החזרת ע נוספים..תודה
ליאתי03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים נוספים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012לאחר הפסקת התרופות יגיע וסת ואפשר להתחיל מיד בהכנה נוספת.
אין להקפיא עוברים שהופשרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
גלית03/11/2012היי ליאתי, האם ביצעת את בדיקת ההריון 11 ימים לאחר ההחזרה? במידה וכן, סיכוי הדיוק של הוא בערך 50%
בדיקה ביתית מזהה בטא מעל 200 , וידוע שהריונות מהפרייה מתחילים פעמים רבות עם בטא נמוכה מזה, בעיקר ביום ה-11
אצלי בדיקת ההריון הביתית זיהתה הריון ביום ה-15 מההחזרה, וסמכתי עליה לכן הפסקתי את התמיכה אך למזלי לא נגרם נזק . היום אני בשבוע 7 ולאחרונה שמענו דופק.
אל תעשי שום דבר לפני שתקבלי תשובה בטא בבדיקת דם. בדיקות ההריון הביתיות אינן אמינות ביום ה-11
בהצלחה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נטע
ליאתי03/11/2012כשמך כך נטעת בי תקוונת.
עשיתי את הבדיקה ביום העשירי לאחר ההחזרה.
ובעלי ואני נכנסנו ללחץ ואכזבה.
הלוואי ואת צודקת,מחר אני אמורה לבצע בדיקת דם.(12 יום אחרי),היום היתה לי הפרשה חומה-צהובה,סליחה על התיאור.הלוואי וזה דבר טוב.תודה רבה שענית והרגעת אותי מאחלת לך ולכל הבנות כאן הריון קל ובריא ובשורות טובות!
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה גלית או דנה
ליאתי03/11/2012בטעות משום מה כתבתי נטע קודם
אך ההודעה מיועדת אלייך.
אני מודה לך בשמי ובשם בעלי על שנתת לנו תקווה,מחר נבצע את הבדיקה.
ומקווים לטוב.
הרבה הצלחה והריון קל לך ולבנות ישראל כלן,אמן ,בעזרת השם.
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלות נוספות בקשר להחזרה
ליאתי03/11/2012אצלי השחלה לא תפקדה (יש לי רק אחת) ולכן קבלתי פרוגילוטון אז בטח מחזור לא יגיע,או שכן?
וכן,היום אני ביום ה11 לאחר ההחזרה,טעיתי ברישום.והיום היתה לי הפרשונת חומה-צהובה בכמות קטנה.אולי עשיתי בכל זאת את הבדיקה מוקדם מדי (בדיקה ביתית שערכתי אתמול ויצאה שלילית).
אני מאוד עייפה כל הזמן ,ישנה הרבה,ויש לי כבדות בנשימה וכאבי גב תחתון ומדי פעם כאבי ראש.
מחר אערוך בדיקת דם-מחר זה 12 יום אחרי ההחזרה.
היתכן שבדיקת ההריון הביתית טעתה,או שמא נעשתה מוקדם מדי?הלוואי...
בנוסף,אשמח שתתיחס גם לשאלה זו- האם אוכל להשאיר את העוברים בחוץ לכמה ימים ואז כשיתפתחו להכניסם לקרחם או שזה סיכון מיותר לאור העובדה שאין לי עוד עוברים ואין לי איך להרות מלבד אלו שהוקפאו.
מצטערת מאוד שאני "חופרת" ושואלת הרבה,אשמח לתשובתיכם המקצועיות!!
תודה מראש
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלי02/11/2012
ד"ר שלום רב
אמורה לעבור ניתוח קיסרי השבוע וחשבתי לשמור דם טבורי הבנתי שכדי לשמור דם טבורי צריך לנתק כמה שיותר מהר את חבל הטבור .
במקרה שלי מדובר עם הריון עם דימומים - סינוסים מאיזור השלייה מדממים 8 מ"מ מצוואר הרחם ושלייה נמוכה .
האם עקב הדימומים ומצב השלייה עדיף לוותר על שמירת דם טבורי או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012קרן ,אין כל קשר בין שימור דם טבורי והרקע לדימומים שלך ,את יכולה לשמר דם טבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים.חסוי02/11/2012
5 ימים אחרי החזרת עוברים הופיעו נקודות חומות קטנות בהפרשה של האנדומטרין ....
על מה זה מעיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרת עוברים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום ,כנראה שהדבר נובע מגירוי מקומי של צואר רחם ,ואין לו שום משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשירה02/11/2012
ביום רביעי עברתי הזרעה שלישית במספר. וכבר באותו יום בבוקר, לפני ההזרעה, ראיתי כתם דם קטן ורדרד. בכל מקרה, ביצעתי את ההזרעה ומאז יש לי הפרשות דמיות שרק הולכות ומתחזקות. היום כבר ראיתי בניגוב ממש דם. התקשרתי לבי"ח בלינסון שם אני מטופלת והסברתי לאחות את המצב. היא לא כ"כ ידעה מה להגיד לי. שאלתי אם אפשר להגיע לבדיקת רופא והיא אמרה שלדעתה אין מה לבוא אלא רק לחכות ולראות מה קורה עוד שבועיים. באפן אישי לא נראה לי שזה נובע מפציעה בהזרעה כי זה רק מתחזק מאז.
יכול להיות שזה מחזור???? פעם ראשונה שזה קורה לי. אני לא מבינה איך זה יכול להיות. מחזור לא אמור להגיע שבועיים אחרי הביוץ? ופה הביוץ היה במעקב של דם ואולטרסאונד. אני גם לא יודעת אם יש טעם לקחת קרינון?? אני אמורה להתחיל לקחת היום עפ"H הוראות הרופא אבל שכחתי לשאול את האחות ולא עונים לי כרגע.
אשמח לכל עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום שירה ,לעיתים ההזרעה היא טראומתית לצואר הרחם וגורמת להפרשה דמית מתמשכת,נראה שזהו המקרה שלך,אני ממלץ לך לקחת את הקרינון כטיפול תומך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםחסוי02/11/2012
שלום לרופאים
ביום שלישי האחרון הוחזרו 2 מוקפאים יפים.
השאלה מתי אמורה להיות השתרשרות כמו כן אני רוצה לציין שמיום שלישי יש לי כאבי בטן למעטה ובצדדים קצת מה זה יכול להיות ?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012השתרשות העוברים היא שלושה ימים לאחר ההחזרה ,אם מדובר בעוברים שהוקפאו ביום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת U.Sשי01/11/2012
שלום,
האם כאשר עושים בדיקת U.S אפשר לראות אם אני צריכה לקבל ווסת?
כלומר אם אני צפויה לקבל ווסת מחרתיים האם הרופא יראה את זה בבדיקה?
ומה בדיוק הוא אמור לראות שמסמן לו על כך ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת U.S - תגובה
ד''ר ישראל וגמן02/11/2012בבדיקת us לא ניתן לראות מתי צפוי הוסת להגיע.אפשר לראות רק עובי רירית רחם אך זה לא נותן מידע מדויק על מועד קבלת וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה על המענה המהיר
שי02/11/2012אני קצת מבולבלת,
אתמול הייתי אצל גניקולוג משום שאני סובלת מדימום מעל שבוע שהחל לאחר הביוץ
(בביוץ קיימנו יחסים ויומיים לאחר מכן התחלתי לדמם).
לדבריו אינו רואה כי הדימום בא מהרחם, הרחם נראה יפה מאוד.
לא ראה שזה דימום של ווסת ואינו יודע מהיכן הדימום.
אני צפויה לקבל בתחילת שבוע הבא.
אם אכן זה ווסת האם היה אמור לראות זאת בבדיקת ה-U.S?
המליץ לי לעשות בדיקת הריון.
מה לעשות ?
אני מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראשית תודה רבה על המענה המהיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום שי
אם היה מדובר בוסת הרי שרירית הרחם הייתה צריכה להיות דקה ,אם בהתרשמותו מהאולטרסאונד הוא צפה ברירית מעובה ,ולא נצפה דימום מהרחם הרי שהרופא שלך נהג נכון והמליץ לך לבצע בדיקת דם להריון על מנת לשלול הריון ,הפלה מוקדמת,הריון מחוץ לרחם ,או סתם דימום נרתיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדוקרינולוגא01/11/2012
שלום,
בעלי ואני מחפשים אנדוקרינולוג לצורך טיפול ברמות פרולקטין וטסטוסטרון לא תקינות
אצל גברים (בהקשר של פריון הגבר).
מישהו מכיר ויכול להמליץ?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור בבקשה?
א03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדוקרינולוג - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2012אין צורך באנדוקרינולוג ,בעייה זו היא בתחום הטיפול של כל מומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות לגבר לשיפור המורפולוגיהנויה01/11/2012
שאלתי פה לא מזמן על בעיית מורפולוגיה של הזרע והאפשרות לשפר את המורפולוגיה ע"י זריקות גונל וכוריגון לגבר במשך 3 חודשים ונעניתי שאכן הזריקות יכולות לשפר את גרעין הזרע (ובאמת כך נכנסתי להריון בסופו של דבר).
מדוע אם כן לא מוצע טיפול בזריקות לגבר כאשר יש בעיית מורפולוגיה באופן שגרתי?
האם האיקסי עוקף את בעיית המורפולוגיה לחלוטין? אם לא אז באמת לא ברור לי מדוע זריקות לגבר זה בקושי משהו שומעים עליו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות לגבר לשיפור המורפולוגיה - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2012לפי נסיוני והידוע בספרות העולמית לזריקות גונדוטרופינים אין ערך בהשפעה על המורפולוגיה. העובדה שהושג הריון לאחר זריקות היא אקרעית ויתכן מאד להשיג הריון עם אחוז מורפולוגיה מאד נמוך גם ללא טיפול. עם זאת ICSI משפר מאד את הסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הספרות הרפואית והמחקרים
מירי02/11/2012בדקו את השפעת הזריקות לגבר על גרעין הזרע (לא המורפולוגיה)?
למירב הבנתי יתכן שלאחר קבלת הזריקות תוצאת המורפולוגיה תשאר כפי שהיתה
אך מבנה הגרעין ישתפר וזה מה שישפר את סיכויי ההריון.
אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הספרות הרפואית והמחקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/11/2012לא צודקת.
אני ממליץ לך לעזוב את עניין המורפולוגיה, זה לא מה שמונע אצלך הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !אחרי כריתת מחיצה וסתשרונה01/11/2012
שניה הדימום בכמויות מטורפות עד כדי כך שיש לי סחרחורות מאז ומתמיד היה לי וסת קשה אך אני חודשיים אחרי ניתוח{ אציין שהיתה מחיצה ענקית של 80% } השאלה האם זה טבעי בגלל שהורידו את המחיצה? או שיש יותר חלל ????????? עברתי היסטרוקופיה והכל תקין האם אני צריכה לעשות עוד בדיקה האם הוסת זה תקין? בע"ה אני מיועדת לדצמבר להחזרה טריים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שרונה01/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום !אחרי כריתת מחיצה וסת - תגובה
ד''ר ישראל וגמן02/11/2012יתכן והדמם החזק הוא מקרי אם את לאחר ניתוח הורדת מחיצה אזי יש שטח רירית רחם פחות מאשר לפני הכריתה מאמין שעם חלוף הזמן הדמם יתאזן . על מנת למנוע את יכול לקחת כדורים שמגבירים עת הקרישתיות ברחם. התייעצי עם הרוא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץגילי01/11/2012
שלום רב,
חודש לאחר הפלה טבעית, הבטא התאפסה וההורמונים: אסטרדיול 363 ופרוג'סטרון 14.7.
האם היה ביוץ מאז ההפלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, תודה...
גילי01/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, אשמח לתשובה
גילי02/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?שקד01/11/2012
שלום רב,
אני מנסה להיכנס להריון, וסת אחרונה בתאריך 9.10.12 וזאת לאחר שעברתי לפרוסקפיה עקב גופיף צהוב שדימם...
בתאריך 30.10 (יום 21) עשיתי בדיקות דם כי לאחר בדיקות ביוץ ביתיות לא קיבלתי תשובה חיובית. להלן התשובות:
פרולקטין 193
LH 42.8
FSH 8.7
E2 422
פרוגסטרון 2.5
האם ניתן לדעת עפ"י את מועד הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2012שלום,את לפני ביוץ ,בצעי בדיקת אולטרסאונד לבדיקת זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שקד01/11/2012כמה זמן לפני?
אתמול קיימנו יחסים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור, כמה זמן לפני בבקשה?
שקד01/11/2012כמה זמן לפני ביוץ? האם ניתן לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012קיימו יחסים גם היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה והכתמותשי01/11/2012
שלום לרופאים היקרים
בת 28 ללא ילדים חוסר הפריון הוא על רקע לא מוסבר.
אתמול בבוקר עברתי הזרעה שלישית היא יחסית לקחה יותר זמן מפעמים קודמות כי הפתח של צוואר ברחם היה מאוד צר לטענת הרופאים (מעולם לא ילדתי) ולכן היה קשה להכניס את את הצינורית אך בסוף הצליחו.
אתמול בערב היה לי קצת דם שנוצר בעקבות כל ההתעסקות הארוכה שם...
היום שמתי לב שיש לי הפרשות מוכתמות כאלה.
האם זה אומר משהו על הצלחת ההזרעה?
חשוב לציין שאני סובלת מההכתמות במשך שנה וחצי אבל הן מגיעות יותר מאוחר. בהזרעה הראשונה הן הגיעו חמישה ימים אחרי ההזרעה. בהוראת הרופא לקחתי קרינון וההכתמות נעלמו ובהזרעה השנייה לקחתי קרינון יומיים אחרי ההזרעה. זה אמנם לא עזר כי קיבלתי מחזור אבל לא היו לי הכתמות עד המחזור.
על מה זה יכול להצביע? עשיתי צילום רחם והוא תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
שי01/11/2012לא נראה לי שההכתמות קשורות לדם שראיתי אתמול בערב. אתמול המעט דם שראית היה בתוך הפרשה כזאתלבנה ושקופה ובתוכה קצת דם, גם בהזרעה הקודמת זה היה לי אבל ההפרשות\ההכתמות שראיתי היום הן כולן בצבע חום כזה, כמו ההכתמות שיש לי לפני שאני לוקחת קרינון.
אבל שוב הפעם זה הגיע ממש מוקדם אפילו עוד לפני ההזרעה.
סליחה על התיאור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה והכתמות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2012שלום,הכתמה דמית לאחר הזרעה אפשרי ,ואינו פוגע בסיכויי הטיפול,מתן פרוגסטרון במיקרים של הכתמה טרום ויסתית ,בהעדר סיבה אירת יכול להיגרם עקב חסך בפרוגסטרון ,לכן טיפול בתכשיר פרוגסטטיבי יעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שי01/11/2012יכול להיות שיש לי חסר בפרוגרסטרון עוד לפני שביצעתי את ההזרעה? האם כדאי לי לעשות בדיקת דם על מנת לבדוק אם חוסר פרוגרסטרון זו הבעיה? על אף שאני יוכל לעשות רק ביום ראשון אחרי שכבר אקח קרינון.
אנחנו עדיין צריכים 'לעבוד' בבית, יכול להיות ששימוש בקרינון יפגע במאמצי הזרע להכנס לרחם?
אני אתחיל לקחת קרינון ממחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה והכתמות - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2012ההכתמות הן תוצאה של פציעת תעלת הצואר על ידי הצינורית ואין זה מקטין את סכויי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אך זה לא נראה לי..
שי01/11/2012מההזרעה כי זה דיי מתגבר..
מקווה שאקלט החודש. במידה ולא מומלץ לעשות היסטרסקופיה אבחנתית?
אולי בבדיקה הזו יוכלו לראות מה גורם להכתמות המציקת האלה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה אך זה לא נראה לי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום שי
היסטרוסקופיה אבחנתית תמיד מומלצת על מנת לגלות כל הפרעה שיכולה להיות ממקור רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון לאחר לידהT.r01/11/2012
שלום , ניקלטתי להריון מ- ivf , הגעתי לתחילת חודש 9 - ולצערי התינוק מת בלידה , בעקבות סיבוך להריון של וריד טבורי מורחב , רציתי לברר לגבי כניסה שוב להריון מטיפול של ivf יש לי כרגע 4 עוברים מוקפאים בצד , ורציתי לדעת לגבי החזרה כמה זמן לאחר לידה אפשר מיידית לנסות שוב טיפול של החזרת מוקפאים ?? ואם ניצטרך לעשות שוב כלשהם בדיקות של הורמונים ליפני ?? הבעיה לכניסת הריון היא בעיה גברית ולא אצלי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כניסה להריון לאחר לידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2012ניתן להרות כבר לאחר מחזור הוסת הראשון,רק עלייך לחזור על הבדיקות לצורך החזרת מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)