מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות , דחוףליטל24/10/2012
שלום ,
אז ככה הייתי אמורה לקבל מחזור ב16 לחודש
והיום ה24 , אני לא במתח וסדר היום שלי לא השתנה המשקל שלי תקין , אני לא לוקחת תרופות , לא חולה ולא שום דבר ממה שהיא כתוב במאמר של ה11 הסיבות לאיחור במחזור. אני מנסה להיכנס להריון אבל עשיתי היום בבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא לי שלילי . רציתי לדעת אולי יש עוד סיבות ?
וגם שמעתי על מישהי שעשתה בדיקת הריון ביתית ויצא לה שלילי וכשהיא הגיעה לרופאה היא הייתה בחודש השלישי כבר . ואם צריך ללכת לעשות בדיקת דם אני צריכה ללכת לגניקולוגית או רופאת משפחה ? אני צריכה לקבוע תור או שאני יכול לבקש מהמזכירה של הרופאה להוציא לי הפנייה ? אחרי כמה זמן יש תוצאות ואיך אני בודקת אותן ? אני גם נורא מתביישת ללכת לרופאת המשפחה שלי כי אני מכירה אותה ואני בסה"כ בת 18 ולא רוצה שיסתכלו עלי מוזר ויטיפו לי . אני מצטערת מראש על כל השאלות האלה אבל אני לא יודעת למי לפנות . תודה רבה , לינה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות , דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2012תפני לרופא שלך ביום א הקרוב,ובצעי בדיקת דם להריון תקבלי תשובה בו ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחד הרופאים פה,שאלה..לא מתייאשת..24/10/2012
אני ביום ה6 לאחר החזרתו של עובר אחד בן 3 תאים לאחר 48 שעות.. ויש לי כאבי בטן ממש כמו כאבי מחזור יעני ברחם.. ושמתי לב שזה קורה לאחר שאני שמה נר של אנדומטרין (3 ביום) ..העם זה תקין? יש לציין שאין שום דימום חלילה ולא כלום..הכאב מקרין גם לגב תחתון בצדדים (כאבי רחם כמו מחזור בול) העם אני אמורה לקבל מחזור גם שאני עם אנדומטרין? ממה נובעים הכאבי מחזור האלו? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחד הרופאים פה,שאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2012שלום,כל הפרטים שאת מוסרת בגדר הסביר והמצוי,אם לא תהרי את תקבלי מחזור למרות הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה עוברים דחוף לי תודהשיר24/10/2012
שלום רב,
עברתי החזרה היום והיה נראה לי כאילו העוברים חיכו לי כ 3 דקות.
עוברים טריים.
האם זה בסדר שהם המתינו בחזר ההחזרה בידיה של האמבריולוגית?
אני בלחץץץץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני מתערבת..
לא מתייאשת..24/10/2012אבל מה זה חיכו לך בידיה? הם אמורים להיות בתוך צינורית שמעבירה אותם לרחם שלך אין מצב שהם היו ככה בחוץ לא מוגנים..לא ניראה לי הגיוני מאמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, העוברים היו בצינורית קטטר
שיר24/10/2012אבל עד שהרופא נכנס והרכיב את הספקולום, בינתיים האמבריולוגית
הגיעה עם הקטטר. זה לקח כ 3 דקות...... השאלה אם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
גלית24/10/2012זה בסדר גמור, אני עברתי שתי הפריות, שני הריונות ובשניהם העוברים המתינו מעט, יש החזרות שהן מעט יותר קשות ולוקח זמן לרופא ולא קורה לעוברים כלום. את יכולה להיות רגועה לגמרי. בהצלחה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן? אין מה לדאוג?
שיר24/10/2012תודה רבה לך!!!!!!!
יש לך אולי טיפים איך לסייע להצלחה של הקליטה?
אני כבר מותשת ועייפה מהטיפולים המייסרים האלה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלית24/10/2012היי עלמה,
האמת היא שאני ניסיתי כמה שיותר להיות עסוקה בשגרה, לא לעשות דברים יוצאי דופן מבחינת מאמץ פיזי אבל גם לא להגביל את עצמי, פשוט להתנהג רגיל, לישון טוב וכמות שעות מספקת, לאכול בריא, להאמין ברופא ולבטוח בו, בהריון הראשון הייתי מותשת אחרי 8 הזרעות כושלות, ובהפרייה הראשונה נקלטתי. עכשיו אני בהריון שני מהפרייה שנייה.
בהריון הראשון אחרי ההחזרה כאב לי לזוז, כל כאב בטן היה חשוד, כל סימפטום מייד גרם לי להכנס לאינטרנט ולשאול מה זה אומר, ועכשיו בהריון השני לא היו לי שום סימפטומים, אפילו לא כאבים מינימליים ולכן הייתי מאוד מופתעת כשהבטא הייתה חיוביות. זה מאוד אינדיווידואלי, הטיפ הכי חשוב הוא להאמין שזה יצליח, לפעמים זה עניין של זמן, הרבה זמן, הרבה תסכול, אבל לנסות לא לפרש כל סימפטום לכאן או לכאן, פשוט לזרום עם התהליך, לדעת שיש לנו רופאים מצויינים, לא להתבייש לשאול אותם אם משהו מציק לנו, להבין שמדובר בתקופה קשה, אמוציונלית מאוד וזה לגיטימי להרגיש כעס, עצב, תסכול או כל תחושה אחרת, פשוט תמשיכי בחיים הרגילים עד כמה שניתן, זה בדרך כלל נותן כוח לעבור את התקופה. המון הצלחה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהענת24/10/2012
דר שלום כמה שאלות היום החזירו לי 2עוברים כל אחד 8תאים מזה אומר???
הרופא אמר לי לבצע ב5-11בדיקת דם להריון זה לא מוקדם מדי לא עושים אחרי 14יום??
האם אפשר ללכת לים????
לעשות ספורט רק הליכה מהירה???
נת ןלי אנדומטרין ואסטרופם פעמיים ביום במשל 4יום זה לא יותר מדי יוצא שאני עושה בדיקת דם ורק אחרי יום מפסיקה לקחת הגיוני???
האם הסיכויים טובים אם נאמר שהעוברים טובים????תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2012שלום,סיכוייך טובים,הטיפול וההוראות שקיבלת תקינים לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך לא ענית על השאלות
ענת25/10/2012האם אחרי החזרה מותר לעשות ספורט הליכה מהירה????כמה ימים אחרי אפשר??מותר ללכת לים??האסטרופם זה כדורים לשתייה נכון??? והאנדומטרין לנרתיק???תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה אך לא ענית על השאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2012שלום ,אחרי החזרה מותר לעשות ספורט אולם לא אירובי,מותרלשחות ,אסטרופם הם כדורים ללקיחה דרך הפה,ואנדומטרין הן נירות לשימוש וגינלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשילימור24/10/2012
שלום דר' !
אם קיבלתי מחזור ב-17/9 וב-13/10, איך לחשב את ימי המחזור ? כל 26 או 27 יום ומתי תאריך משוער לביוץ ?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חודשי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2012שלום מחזורים של בין 26-27 יום ביוץ צפוי בימים12-14 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Bravelleטל24/10/2012
חייבת דחוף bravelle. למי שיש אקסטרות אשמח לקבל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Bravelle - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2012ברוול הינו תכשיר הורמונאלי מדור חדש בעל דרגת ניקיון גבוהה במיוחד המשמש לטיפולי פוריות והפריה חוץ גופית.
ברוול מכיל את הורמון ה-FSH ההומאני האחראי באופן טבעי להתפתחות ביציות והבשלת הזקיקים בשחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBravelle
טל24/10/2012פרופ׳ אשכנזי היקר,
האם יש באפשרותך או במחלקה שלך דוגמיות או אקסטרות ל bravelle?
אני מתגוררת בארה״ב ונמצאת בארץ בחופשת מולדת (אין לי ביטוח בריאות פה).
תודה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהאתי24/10/2012
שלום רב: יום לאחר החזרת 3 עוברים טריים עם איכות טובה מאד יצאתי מהבית לקניות יש לציין שאת הקניות לא הרמתי לבית אבל בכל זאת הסתובבתי הרבה. האם זה פוגע בטיפול? האם הייתי צריכה להיות במנוחה במיטה? פשוט יש לי בעיה שאני לא מסוגלת להיות כל היום במנוחה. אני ממש מודאגת מזה אודה לכם עם תענו על שאלתי...
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2012אתי שלום,הסירי דאגה מליבך ,את יכולה להתנהל באופן נורמלי ללא כל מגבלה,איןכל קשר בין פעילות והריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים האם אחרי החזרהשיר24/10/2012
מותר לצעוד הליכה בחוץ?
האם זה עוזר להזרים דם לרחם?
תודה לכולכם. כבוד גדול שרופאים כמוכם עונים לנו כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים היקרים האם אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/10/2012זה לא עוזר להזרים דם לרחם, לא הליכה בחוץ ולא בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעאסף24/10/2012
שלום רב.
לפני כמה ימים עשיתי בדיקות זרע.
כל תוכן מסמך התוצאות להלן.
אודה על תשובתכם האם כל הבדיקות תקינות.
תודה מראש!
אסף.
הזרע ניתן בבית ו"נסע" למעבדה. התהליך ארך כשעה.
גילי: 35
------------
אופן נתינה: אוננות
תקופת התנזרות: כ 35 שעות
צבע: צהבהב
התנזלות לאחר 30 דקות: +++
נפח: 1.5 מ"ל
ריכוז: בחזקת 6 210x 10
PH: 7.4
תנועתיות: 56%
סוג תנועה:
-- פרוגרסיבית: 44%
-- אסטנית: לא צוין
-- מקומית: לא צוין
-- סיבובית: לא צוין
ליקוציטים: לא נצפו
אגלוטינציות: שלילי
מורפולוגיה לפי Kruger strict criteria
תאים תקינים: 7%
פתולוגיות ראש: 75%
פתולוגיות זנב: 18%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר24/10/2012,תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןשיר24/10/2012
בוקר טוב,
תודה על פורום מצוין ומעולה!
יש לי שאלה - הקרינון אצלי לא מוחדר עד הסוף,
אבל זה בסדר נכון?
העיקר שהוא מתפזר בנרתיק.. זה בסדר?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2012יעל שלום,אכן את צודקת הפיזור בנרתיק מאפשר ספיגה אופטימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופסור אשכנזי המלאך
שיר24/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות למרפא ברפואה סיניתמיכל24/10/2012
היי,
הרירית שלי ממש דקה ואשמח לקבל המלצות על מרפא/ה ברפואה סינית מבנות שהצליחו לעבות את הרירית. אני אחרי שאיבה כאשר לא הייתה החזרה בגלל רירית דקה 3 מ"מ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלק!!!
קרן24/10/2012אולי זה ישמע לך מוזר, אבל באמת שעוזר פלאים. תאכלי סלק והרבה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת שאפספס את הביוץמיכל24/10/2012
שלום רב,
אתמול במעקב זקיקים (לאחר 11 ימי הזרקות) נצפו 12 זקיקים בגודל 16 מ"מ.
אני מזריקה 3 מנופור+1 צטרוטייד.
בדיקות דם:
ESTRADIOL (E-2) 4500
3.1 PROGESTERONE
LH 0.5 (מאז ההזרקות הוא מאוד נמוך ובמגמת ירידה,לא אופייני).
השאיבה נקבעה ליום שישי. (אתמול עוד הזרקתי 3 מנופור+צטרו, והיום בערב 2 דקפפטיל).
אני חוששת שאפספס את הביוץ?
האם זה אפשרי ומה ניתן לעשות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוששת שאפספס את הביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2012שלום מיכל
לפי הנתונים שאת מוסרת ,גרימת הביוץ היום הינה בתזמון טוב,והסכנה שתתבייצי לפני מועד שאיבת הביציות שלך נמוכה,יחד עם זאת לא ברור לי מדוע גרימת הביוץ נעשית עם דקפפטיל מאחר ורמות ההורמונים שלך בגבול הסביר והסכנה לגירוי יתר שחלתי נמוכה מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
מיכל24/10/2012לגבי שאלתך על גירוי עם דקופטטיל...
התשובה מצויה אצל הרופא שלי, אני כמובן איני יכולה לענות על כך...
אולי יש קשר שאובחנתי כפוליציסטית-למרות שלא קלאסית, יש ביוץ קבוע מאז ומתמיד.
איני יודעת.
האם יש סיבה לדאגה?
שוב תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים תודה.שיר23/10/2012
שלום רופאים יקרים,
שמעתי שיש מצבים בהם מייד לאחר החזרה העוברים חלילה עלולים להיפלט מהרחם.במיוחד לאחר שמוציאים את הספקולום הזה.
איך מונעים זאת??
האם יש אפשרות לבקש מהרופא לראות באולטרסאונד את העוברים
גם אחרי שהוא מוציא את הספקולום??
אני ממש דואגת.
תודה רופאים יקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים תודה. - תגובה
פרופ` דוד בידר24/10/2012העוברים לא נפלטים מהרחם אחרי הוצאת הספרונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשיר23/10/2012
שלום לכל הרופאים המקסימים שעונים לנו.
רציתי לדעת, יש לי החזרה ביום חמישי. האם מומלץ להגיע עם נעליים שטוחות
או נעל עם עקב? יש לזה בכלל חשיבות? או שזו סתם שטות ששמעתי?
אתם בטח מבינים, כשרוצים להיכנס להריון אז מאמינים לכל דבר ולכל עצה.
תודה וליל מנוחה לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2012שלום יעל ,אין כל חשיבות לסוג הנעליים שתנעלי ביום ההחזרה ואחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונלר.ד23/10/2012
שלום רב
רציתי לשאול האם זה נורמאלי שישאר חומר במזרק גונל למרות שהזרקתי את כל הכמות?
הזרקתי יומיים מעט גונל של 300, כל יום 150 ועדיין יש כמות של חומר בעט
האם זה נורמאלי או שלא הזרקתי כיאות?(כמובן שעשיתי הכל לפי הוראות היצרן)
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת גונל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2012במזרק יש עודף חומר,לא לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)