מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עייפות במהלך טיפולעומר30/10/2012
הי בנות,
המון זמן לא הייתי פה והייתה גם הפסקה ארוכה.
חזרנו החודש לטיפול, שונה מפעמים קודמות, מנוגון במקום מנופור צטרוטייד במקום דה קפפטיל....וטפו טפו על פניו הרבה נראה שונה.
השאיבה הייתה בשישי, 13 ביציות מתוכם הופרו 8 (לשם שינוי גם הוקפאו 3)
על פניו אני אמורה להיות מבסוטית, אבל אני מעורערת נפשית...כואב לי כל הגוף...
הרופא הסביר לי שהנפיחות בבטן נובעת מהחיטוט (כלומר השאיבה) הייתי 6 ימים בבית כולל סופש ועוד לפני השאיבה כי כאב לי נורא והעייפות הכניעה אותי.
זה מלחיץ, אני לא בן אדם עצלן...אוהבת לישון כן אבל השינה הזו לא טבעית לי והעייפות הנוראית.
מה אתן אומרות? מישהי מכירה את התופעה?
אודה לכן על עזרתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עייפות במהלך טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012שלום,התחושות שלך לא נובעות משינוי בתרופות,אלה מאירועים שהתרחשו בטיפול הנדון,היות ומרבית התופעות הקיימות בטיפול רגיל הקצינו במקרה שלף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך. תוכל להסביר בבקשה
עומר30/10/2012על אילו דברים שקרו בטיפול? שאבו לי 13 כמו בטיפולים הראשונים. גם אז הייתה נפיחות נוראית שעברה אחרי יומיים. ומדוע העייפות הנוראית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך. תוכל להסביר בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום,העיפול נובעת בין היתר בגלל המתח הנפשי,הפעולה הכירורגית ,ההרדמה ,התגובה ההורמונלית,רמות פרוגסטרון גבוהות הגורמות לרפיון שרירים מסויים,ומעבר להכל החשש לכשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה פורום מבורך מלא רופאים תותחיםשירה30/10/2012
תודה לכם. כל העצות שלכם משמשות אותי בטיפולים ולגמרי מצילים אותי! תודההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה לכל הרופאים על העזרה !!!
קרן30/10/2012אין ספק שזה הפורום הכי טוב שיש והכי פעיל, אין לי מילים שיוכלו לתאר כמה אנחנו נעזרות בכם וכמה בטחון אתם נותנים לנו. תודה רבה לכם שאתם כאן בשבלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומשקיעים בכל תשובה, מנמקים, מסבירים
שירה30/10/2012אין לי מילים! בורכנו בפורום הזה עם הרופאים הכי טובים ותותחים בארץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקרן30/10/2012
שלום מטופלים בהזרעה בדרכ תוצאות בדיקה טובות יותר אך החודש ביצענו השבחת זרע בנתונים הללו:
CONCENTRION : 4 MIL
TOTAL: 12 MIL
MOTILI:28%
RAPIT:13ֵ
SLOW:9
IMMOT:72%
הרופא בכל זאתביצע הזרעה , האם יש סיכוי להריון ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012שלום קרן
למרות הנתונים הגבוליים,קיים סיכוי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ללא הורמונים ויחסי מיןקטי30/10/2012
שלום, אני מתחילה בהזרעה ללא הורמונים.
השאלה אם ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים בחודש בו עושים את ההזרעה?
שאלה נוספת בבקשה בכמה מ"מ ביום גדל זקיק?ובאיזה גודל הוא בשל?
המון תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ללא הורמונים ויחסי מין - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה ללא הורמונים ויחסי מין - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2012ניתן לקיים יחסים.
הזקיק מבייץ סביב 20 מ״מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקא ארוךרונית30/10/2012
ב-1.8 דקא פפטיל ארוך,לאחר כישלון IVF קיבלתיאת הוסת ב- 13.9 מאז לא קיבלתי שוב.
נכון להיום ערכי ההורמונים:
E2-1656
PRO 0.64
LH 17
מתי להערכתכם אקבל שוב את הוסת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקא ארוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012לפי הנתונים את צפויה לביץ ספונטני ,לכן קבלת המחזור צפויה לעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהממי30/10/2012
לאחר טיפול הפריה החזרה של 2 עוברים.לאחר ספירה של 12 יום התחיל דימום עם הפרשות חומות חזקות.האם יש סיכוי להריון? האם יש צורך לעשות בדיקת דם להריון מחר?והאם להמשיך היום בכדורים אסטרופם 1מ"ג 3 פעמים ביום ומוליך קרינון?עד שאעשה בדיקת דם מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012לעיתים קיים האיון למרות דימום או הכתמה דמית,לכן תמשיכי בטיפול,ובצעי בדיקת דם להריון מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום CT לשיניים ופגיעה בזרעד.א30/10/2012
רופאים נכבדים,
האם יש סיכון בצילום CT לשיניים בהקשר של פגיעה בזרע ואיכותו ?.
אנחנו עומדים לפני טיפול פוריות חשוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום CT לשיניים ופגיעה בזרע - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעות של ערכי E2 בתחילת הריון?סיון30/10/2012
מה המשמעות של ערכי E2 בתחילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה המשמעות של ערכי E2 בתחילת הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012שלום,מאחר והגופיף הצהוב ההריוני מפריש אסטרוגן ופרוגסטרון,רמה תקינה שלהם בתחילת הריון משקפת פעילות תקינה של גופיף זה החיונית להתפתחות ההריון בשלב מוקדם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ההחזרה..לא מתייאשת..30/10/2012
שלום לכם רופאים נכבדים יש לציין שאתם ממש כמו מלאכים פה שעוזרים לנו .. רציתי לשאול שאלה אני ביום ה11 להחזרת עובר אחד (בן 3 תאים ביום השני לשאיבה) ואני עובדת בעבודה של 12 שעות ביום ויש שעות כאלה של עמידה על הרגליים של שעתיים שלוש וריצות , היום גם עמדתי איזה שעה וחצי ואז גם התקופפתי וטיטאתי את הריצפה שליד המכונה שבה אני עובדת ומתחתיה..בקיצור היו לי כאבי גב תחתון למשך חצי שעה מהמאמץ העם זה פוגע בטיפול? ועוד שאלה בדיקת דם אני אמורה לבצע מחרותיים ביום ה13 להחזרה העם מחר עם אני יעשה בדיקה ביתית כבר אמורים לראות משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ההחזרה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2012כל המאמצים שתיארת לא מקטינים סיכויים להריון.
את יכולה לעשות את הבדיקה כבר מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ עצמוני עם צטרוטיידדנה30/10/2012
לאחרונה התחלתי טיפולי IVF והרופא נותן לי צטרוטייט למנוע ביוץ אך לצערי כנראה שאני לא מגיבה לזריקה ומבייצת. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. האם ישנה תרופה אחרת שכדאי לנסות כדי למנוע את הביוץ העצמוני? האם אורגלוטרן יכול לעבוד אצלי בשונה מהצטרוטייד? יכול להיות שאגוניסטים כן יצליחו לעצור את הביוץ העצמוני שלי? יש לציין שאני תמיד מטופלת בפרוטוקול קצר עקב רזרבה שחלתית נמוכה ולאחרונה אף התחלתי עם מחזור טבעי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ עצמוני עם צטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2012אי הצלחה תחת טיפול של צטרוטיד מראה שיש לך בעיה בביציות.
פרטוטקול קצר מונע זאת ומוציא ביציות אך הסיכויים שלך עם פרוטוקולים קצרים נמוך ביותר ויש לברר מצב השחלה על מנת למנוע טיפולים יקרים ולחסוך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהשיר30/10/2012
יש מצב שמגדלים בלסצוטיסטיצים (לא יודעת אם כתבתי נכון) יותר מחמישה ימים?? עברתי החזרה של שני בלסטו ורציתי לדעת האם ממשיכים לגדל אותם אחרי ההחזרה או שמקפיאים? ההחזרה הייתה בשבת והם היו במצב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
שירה30/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012שלום,אם בין העוברים יש עוד עוברים בשלים שהגיעו לשלב בלסטוציסטים,ומבחינת איכותם הם ראויים להקפאה -המעבדה תקפיא אותם לשימוש מאוחר יותר.
ראוי לציין שרק חלק מכלל נעוברים שמגדלים אותםיגיעו לשלב בלסטוציסטים(30-40%)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני תרומת ביצית- ויטמיניםרנית29/10/2012
שלום לרופאים,
אני כשלושה שבועות לפני תרומת ביצית, בלי נדר. אני נוטלת את כמוסת רוטס HR נגד נשירת שיער.
קראתי איפשהו שלא כדאי לקחת שום תוספי מזון וויטמינים לקראת הריון.
הרוטס הזה מכיל:
כל ויטמיני ה-B
ויטמין C
ביוטין
חומצה פנטוטנית
ברזל
נחושת
אבץ
מנגן
סיליקה
רכיבים נוספים; MSM
פאבה
כולין
אינוזיטול
ציסטאין
גלוטטיון
אודה לכם אם תוכלו לומר לי אם רצוי שלא להמשיך ולקחת את התוסף הזה, או שזה בסדר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני תרומת ביצית- ויטמינים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012הויטמין היחיד הנדרש לקראת כניסה להריון הוא חומצה פולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' תודה, השאלה היא אם מותר לי
רנית30/10/2012להמשיך לקחת את התוספי מזון שהזכרתי.
אני לוקחת את התוספים הללו נגד נשירת שיער וכיון שהתזונה שלי מועטת בויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא מומלץ!!
קרן31/10/2012גם אם תתיעצי עם הנטורפתית של סולגאר (דרך האתר) היא תגיד לך שלא ממולץ לקחת בהריון ובזמן טיפולי פוריות. אני כבר בדקתי את זה והפסקתי לקחת. יש תוספים אחרים שמותר בהריון ובזמן טיפולי פוריות (כמו ביופימל) אבל לא מה שאת לוקחת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש לא מומלץ!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012קרן שלום ,כאמור מיותר,הייתי ממליץ לקחת מולטיויטמין שנלקח גם בהריון כמו פרינטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אחרי איקקלומיןחיה29/10/2012
שלום רב,
לאחר שימוש באיקקלומין ביצעתי ביום ה10 למחזור בדיקות דם ומעקב זקיקים:
פרוגסטרון 1.4
e2 - 3464.
זקיקים :
ימין 16*14 14*12 10*12 10*10 10*10
שמאל 14*12 11*10 10*10 10*10 מ"מ
רירית 6
אין נוזל דוגלס.
מה התוצאות אומרות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות אחרי איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2012שלום,בינתתים התוצאות מצויינות ,צריך לקוות שלא יותר מדי זקיקים יבשילו (מעל 4) כדי לא לסכן אותך בגירוי יתר ובהריון מרובה עוברים ,בצעי ביקורת עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ גקי אשכנזי
חיה30/10/2012ע"פ התוצאות מתי הביוץ אמור להתרחחש ומתי מומלץ לקיים יחסי מין.?
שאלה נוספת לפרופ גקי אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2012כאמור יש לבצע אולטרסאונד חוזר מחר,ואם ימצאו זקיקים בגודל של 20-22 מ״מ ניתן יהייה לגרום לביוץ מכוון ע״י זרקיקת אוביטרל,היומיים העוקבים לזריקת האוביטרל הן הטווח האופטימלי לקיום ייחסים או הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים שלוםענת29/10/2012
אחרי שאיבה 4ימים אני מרגשיה כאבים בבט התחתונה כלפי מטה מ לחצים מה זה יכול להיות??
קשור להצלחת הטיפול או להיפךךך???ריתי לדעת לגבי איכות העוברים מה נחשב הכי טוב????עובר 6תאים 8 תאים מזה אומר הסבר ????
והאם באותו יום של הבדיקת דם להריו ריך לשתות אסטרופם והאנדומטריןןן???תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרופאים היקרים שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2012הכאבים בשלב זה נובעים מתגובת השחלה לטיפול,קשה להתנבא אם מדובר בהריון.
ביום ההחזרה של העוברים יום 3כנראה,עדיף שהעובר הוא בן 8 תאים המעיד על רצב חלוקה מהיר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםחסוי29/10/2012
יום לאחר החזרת עוברים נאלצתי להתאמץ בשירותים וכן מידי פעם יש לי מין התכוציות במעיים וכאבים בבטן האם זה משפיע על העוברים להשתרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח29/10/2012אם הכוונה לעצירות, כדאי לדאוג לפעולת מעיים סדירה ולא להתאמץ בשרותים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
חסוי29/10/2012אז עשיתי נזק ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)