מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמוניםא22/10/2012
ערב טוב.
לפני כ-3 חודשים התחלתי לעבור הליך של קבלת הורמנים כהכנה לפני שאיבת ביציות.
במהלך אותם שמונה ימים הזרקתי לעצמי את התרופות - גונל (Gonal F), מנוגון (Menogon) ו- cetrotide
את הזריקה האחרונה, אוביטרל (Ovitrelle) , שהייתי אמורה להזריק לעצמי בלילה, טרם השאיבה, פספסתי.
כאשר הגעתי לבית החולים, יום למחרת (יום שישי), הוסבר לי שללא הזריקה הזאת לא ניתן להמשיך בטיפול כנדרש.
התבקשתי לקחת גלולות ולבוא לבדיקה בעת המחזור.
לצערי, ההורמונים בגופי עדיין לא "נרגעו", וכל חודש לאחר שבודקים אותי מבשרים לי כי עדיין אין באפשרותי להתחיל את הטיפול מחדש.
על כן, אני פונה כעת ומבקשת לדעת האם קיימת איזושהיא שיטה (מדעית או סבתא....) שאוכל "להרגיע" את ההורמונים שיש בגופי
ע"מ שאוכל סוף סוך להתחיל מחדש את הטיפול????
בתודה מראש
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2012שלום ,לקיחת הגלולות +פרק זמן נוסף יחזירו את המצב לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
א23/10/2012ההליך הזה (של לקיחת הגלולות , קבלת מחזור והגעה לבדיקות) נמשכת כבר יותר מחודשיים, ולפי הנשירה המסיבית שיש לי בשיער, אני יודעת שאני אצטרך להמשיך ולקחת גלולות חודש נוסף. האם קיימת איזושהיא דרך שאני יכולה להשפיע את הגוף שלי "להירגע"??? באמצעות אוכל, ספורט.... אין דרך ל"הרגיע" הורמונים במצב כזה????
תודה מראש על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבה??שיר22/10/2012
מה הסיבה שמתוך 23 ביציות שנשאבו - הופרו רק 12?
תודה על כל התשובות ועל שאתם מקדישים לנו זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיבה?? - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/10/2012ביציות לא מופרות או בגלל שלא היו בשלות או תקינות או בגלל הזרע. היות והופרו בכ"ז 12, אני מניח שיתר הביציות לא היו תקינות. אפשר לברר במעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני ינסה לענות לך..
לא מתייאשת..23/10/2012גם לי בטיפול שעבר נשאבו 16 בייציות ומתוכן רק 5 היו מוכנים להפרייה ומתוכן רק 2 הצליחו להיתחלק.. כמו שאני הבנתי לא בכול הזקיקים יש בכלל בייציות יש כאלה שריקים או שהביצית עדיין לא בשלה להפריה..והנה בטיפול האחון נשאבו לי 8 בייציות ורק עובר אחד הצליח להגיב..אז בהצלחה מתוקה ומקווה שעזרתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שעזרת! תודה! כי לא הבנתי
שיר23/10/2012מה זה ביציות לא תקינות?
הבנתי שיש כאלה שלא מבשילות אבל מדוע לא תקינות?
הרי אם היו הפריות אז זה אומר שהן טובות, לא?
תודה לך מתוקה!! ושיהיה לך בהצלחה בקרוב מאוד!
מה אנחנו צריכות? סך הכל עובר אחד קטן ומושלם או שניים - שייקלטו
ויגרמו לנו אושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות לא טובותחיים מרצקי22/10/2012
אני בת 39 ילד אחד נולד בטיפולי הפריה לפני 4 שנים
אני בטיפול הפריה לילד השני קיבלתי תשובה שהביציות ששאבו לי
סה 2 לא טובות!!! אני צריכה לפנות שוב לרןפא.
רצתי לדעת עם יש פתרון רפאי לבעיה ???השמח לדעת
וכן אני רוצה לדעת עם אני צריכה לחקות חודש בין טיפול לטיפול??? או ישר לאחר הוסת
שהקבל אתחיל בטיפול שני ???סליחה על שגיעות הכתיב עולה חדשה
וגרה באילת !! השמח לקבל הסבר למצבי תודה ויןם טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביציות לא טובות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2012נטלי שלום ,4 שנים לאחר לידת ילדך וכ-5 שנים לאחר טיפול ה-IVF הקודם שלך ,כנראה שחל שינוי מהותי בסטטוס ההורמונלי שלך וברזרבה השחלתית שלך המשתקפים הן במספר הביציות שלך ,והן באיכות הביציות שלך,בנסיבות האמורות על הרופא שלך להתאים לך פרוטוקול טיפולי מתאים ,ולחדש את הטיפול במירווח של מינימום 45 יום מהטיפול הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פרוטוקול טיפולי מתאים לרזרבה ש
תיתי25/10/2012איזה פרוטוקול מתאים לרזרבה שחלתית נמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה פרוטוקול טיפולי מתאים לרזרבה ש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2012שלום,פרוטוקול יעיל במקרים אלו הוא פרוטוקול אנטגונסט(עם צטרוטייד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הורמונליתקטי22/10/2012
בדיקת דם היום השני למחזור האם תקין?
DHEA SO4 2.58
E2 201.69
FSH 5.00
LH 3.00
PROGESTERONE 4.55
PROLACTIN 332.41
TESTOSTERONE <0.9
TSH 1.47
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה הורמונלית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום ,הפרופיל ההורמונלי תקין,האסטרוגן מעט גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההשלכות של אסטרוגן מעט גבוה?
קטי22/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ההרגשה אחרי הרדמהשיר22/10/2012
שלום רב,
אחרי כל שאיבה יש לי כאבים בסנטר.
האם זה מחומרי ההרדמה?
האם זו תחושה מוכרת גם ממטופלות אחרות?
אודה לעזרתכם!
עלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי ההרגשה אחרי הרדמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012עלמה ,יתכן וזה נובע מההרדמה יתכן מהכנסת נתיב אוויר(air way)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. לא הבנתי מה זה
שיר22/10/2012שמכניסים לי אוויר? מה, צינורית לגרון?
זה קורה בכל שאיבה, לכולן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. לא הבנתי מה זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012אכן כן מדובר בצינור קצר למעבר האויר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב ביוץמיק22/10/2012
שלום,
נתוני מעקב ביוץ שבוצע החודש:
יום 9: זקיק 14, רירית 7, פרוגסטרון נמוך מ- 0.8, אסטרדיול 440
יום 12: זקיק 20, רירית 9, פרוגסטרון 4, אסטרדיול 620. ב- 22:00 הוזרק אוביטרל
יום 13: בוצעה הזרעה.
בבדיקת אולטרסאונד שנערכה טרם ההזרעה ניצפה ממצא היפואקוגני בקוטר 15 מ"מ,
כמו כן, רירית הרחם 9.2, ללא נוזל.
מה המשמעות של הממצא ההיפואקוגני, האם ייתכן שפיספסתי את הביוץ.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012מיק שלום
הכל יתרחש בעיתוי אופטימלי ולא פיספסת את הביוץ הממצא ההיפואקוגני הינו כנראה הגופיף הצהוב שנוצר לאחר הביוץ,נשאר לאחל לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי ושאלה נוספת
מיק22/10/2012האם יש טעם לבצע הזרעה נוספת ביום ה- 14 (מחר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ' אשכנזי ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום,מאיר ובפועל ביום ה-13 כבר בייצת וההזרעה אמורה לכסות תקופה לפחות של 24 שעות ,הרי שהזרעה נוספת עלולה להיות מיותרת,למרות שבכל אשר אמור לגבי הזרעות כל המרבה הרי זה משובח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
מיק09/11/2012שלום פרופ' אשכנזי,
אכן הריון, התשובה חיובית...
תודה על האופטימיות שליוותה אותי מאז קבלת תשובתך.
מיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2012תודה לך על תגובתך ומזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת סימנים..לא מתייאשת..22/10/2012
אני 4 ימים לאחר החזרתו של עובר אחד שהתחלק ל 3 תאים ב48 שעות,העם אמורים להיות איזה שהם סימנים להשתרשות בכלל? אין לי לא דימום לא כלום ממש כלום..אין הפרשות (סליחה על התיאור אך יש רק של הנר אנדומטרין בכמויות),אני זוכרת שבהריון עם הבת שלי איזה כמה ימים לאחר ההחזרה אז על המוליך של הנר היה צבע ורדרד שזה כניראה הייתה ההשרשה אבל עכשו אין כלום ממש ממש כלום וזה כבר מדקא אותי שאולי ואין טעם לקוות בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת סימנים.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012כל ההתרחשויות שלך רגילות ,ודמם השתרשות הינו במקרים אלו אירוע לא שגרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך או קצרתיתי22/10/2012
בת 40 , רציתי לדעת מה עדיף פרוטוקול ארוך או קצר? לפי מה מחליטים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול ארוך או קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012באופן כללי פרוטוקול קצר עדיף בבנות 40 ומעלה עקב הירידה היחסית ברזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזילילוש22/10/2012
מה הסיכוי לדעתך לבלסטוציסט מופשר ברמה טובה מאוד לתת הריון?
(בוצע גם פיפל)
לצערי עקב קרע בצואר הרחם(עקב לידה)נמנע ממני להחזיר יותר מעובר אחד ואצטרך להסתפק בזה.(היה עוד בלסטוציסט אך בגלל הצוואר הוא הוקפא מחדש במצב טוב מאוד)
האם העובדה שקמתי לשרותים מיד לאחר ההחזרה(בעיות ברצפת האגן)יכולה לחבל בסיכויים להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
מיכל22/10/2012היום(כיממה לאחר החזרה)אני מרגישה תחושות מוכרות של הריון( עליה בחום הגוף,גודש בחזה)האם זה הגיוני?(בפעמים שהייתי בהריון צדקתי בהרגשה)
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012התחושה היא סוביקטיבית עקב ההורמונים,אבל נאחל לך בהצלחה והלואי והתחושות יתממשו
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום הסיכוייפ של בלסטוציסט קפוא להשתרש הם טובים מאוד (כ-15%),קרע בצואר הרחם לא אמור להשפיע על ההשתרשות ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשירית22/10/2012
פרופסור אשכנזי שלום רב,
הנני בת 30 , 3 ימים לאחר טיפול הזרעה.
בפעם הקודמת הטיפול הצליח ונכנסתי להריון, אולם לא היה דופק לעובר ועשיתי גרידה.
אני מתאמנת בחד"כ כ-4 ימים בשבוע אימונים אינטנסיביים, משקולות+ אירובי.
אני רוצה לדעת האם יש קשר להפלה? והאם היום כ-3 ימים לאחר ההזרעה אני יכולה לחזור פעילות שיגרתית?
מה מותר לי לעשות? מה היית ממליץ להימנע?
תודה ובהצלחה לכולנו!
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/10/2012העובדה שההפלה היתה בגלל העדר דופק לעובר מצביעה על כך שאין קשר בין הפעילות הגופנית וההפלה. כמו כן אין העיה עתה-לאחר ההפלה-לעשות פעילות גופנית. בהריון הבא הייתי מציע להימנע. מפעילות גופנית מאומצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירית22/10/2012תודה רבה על התגובה המהירה.
והאם היית ממליץ במצבי כרגע, 3 ימים לאחר הזרעה לחזור לפעילות גופנית רגילה?
או להוריד את רמת המאמץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום ליליאן
הייתי במקומך נמנע מפעילות אירובית ,שאר פעילויות הספורט לעניות דעתי אינן מסכנות את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פרוברהאמיליה22/10/2012
שלום אני בת 29 אני 8 חודשים אחרי לידה נכנסתי להריון אם פרוברה + אקקלומין עכשוהתחלתי לקחת פוברה בשביל לקבל מחזור חייבת לציין שהמחזור לא סדיר אני לוקחת גם חומצה פולית כדי להיכנס בהמשך להריון נוף השאלה אם ישסדר ללקיחת פרוברה אם חומצה פולית ?אני לוקחת בבוקר חומצה פולית ואז 2 כדורים של פרוברה. וכמה זמן לוקחים פרוברה? ד לקבלת מחזור?יש לציין שאני לוקחת כבר את הכדורים שישה ימים ועדיין אין מחזור
כדורי פרוברה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום,לקיחת הפרוברה לקבלת מחזור בין7-10 ימים ,המחזור מופיע בטווח של 5-7 ימים לאחר הפסקת הפרוברה,אין כל בעיה עם אופן לקיחת התרופות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה אפשר לישון על הצד?שיר22/10/2012
של השחלות הדקורות?
הן לא ידממו חלילה או יסתובבו סביב עצמן?
תודה לכם על פורום מצוין שמסייע רבות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מניסיון..
לא מתייאשת..22/10/2012אני למשל לא יכולה עד היום (5 ימים לאחר השאיבה) לישון על הצד כי כואב לי בשחלות עדיין וגם בהליכה יש עדיין כאבים מעצבנים כאלה בשחלות..עם לא כואב לך אז נראה לי מותר..אני בכול אופן רגילה לישון על הבטן שבמצבי כרגע גם כן כואב טיפה אבל אני משתדלת בנתיים לישון על הגב..קיצר לא ניראה לי שיש בעיה עם זה..
היי מניסיון.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום,את יכולה לישון כפי שמתחשק לך ובעיקר שנוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםליאתי21/10/2012
שלום לכם,
כפי שכתבתי אני יומיים לפני החזרה וכמובן שנוטלת שלושה אסטרופם מדי יום.
לאחרונה מאתמול בערך אני חשה מעין עקצוצים/גירוד באזור איבר המין.
יש לי חשש שמתחילה לי פטריה האם זה יפריע לתהליך,האם להמשיך למרוח אגיסטן חרף העובדה שהיום התחלתי גם להחדיר נרות?
לילה טוב, ותודה
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום ליאתי ,הפטריה לא תפריעה להחזרה,אין כל בעיה במריחת משחה אנטי פטרייתית במירווחי הביניים שבין נירות הפרוגסטרון על מנת לא לשבש את תהליך הספיגה של המשחה או הנירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויום טוב!
ליאתי22/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' משיחרנית21/10/2012
שלום לך פרופ', בע"ה בלי נדר, עומדת לטוס לקייב לשם החזרת עוברים מתרומת ביצית.
הזרע גם הוא מתרומת זרע.
שאלתי היא לגבי הזרע של הגבר אותו אני בוחרת בבנק הזרע.
1.האם יש איזה שהוא מוצא מועדף שכדאי לבקש על מנת להמנע ככל האפשר מבעיות גנטיות וכיו"ב?
נאמר לי על ידי המזכירה, למשל, כי יש עדיפות למוצא מזרחי כי הנשים הן אוקריאנות ואפילו במיוחד כדאי זרע של גבר ממוצא תימני.
מה דעתך?
2. עברתי כבר תרומת ביצית אחת בקייב עם זרע מבנק הזרע, שממנו הריתי לכאורה, אך הסתיים בהריון כימי.(התחיל בבטא 27 ומיד ירד) האם באופן עקרוני זה אומר שכדאי להעדיף שוב את אותו זרע, כי בכל זאת היתה היקלטות? או שאין בכלל קשר?
אשמח לתשובתך.
דוידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על תשובתך ד"ר, אך....
רנית22/10/2012אך איני מעונינת לקנות זרע מבנק פרטי כיון שהעלויות גם כך גבוהות במיוחד. אשמח לקבלת תשובה בנוגע לשאלות ששאלתי בלי כל קשר לבנק זרע כזה או אחר.
שאלתי הופנתה לפרופ' משיח כיון שאני יודעת כי הוא עוסק בין השאר בתרומת ביצית.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנק זרע
גלית22/10/2012שלום פרופסור אשכנזי. קראתי את תגובתך לדוידה, אני בת 38 מטופלת בהזרעות, בינתיים שלוש, זרע מבנק פרטי אחר, לא סופרם, מסיבות של חוסר שביעות רצון מהשירות אני מעוניינת לעבור לבנק הזרע סופרם, אך אם אני מבינה נכון כל התורמים עברו בדיקות גנטיות מלאות? דבר שמייקר מאוד את העלויות? מכיוון שהבדיקות הגנטיות שלי תקינות, עשיתי את כולן, כולל מה שלא נמצא בסל, איני רואה סיבה לכך שאבחר גם בתורם שעבר את כל הבדיקות? סופרם היה הבחירה הראשונית שלי, אך העדר מנות זרע "רגילות" קצת מקשה מבחינה כלכלית. האם יש מסלול אחר, לנשים שעברו בדיקות גנטיות, שהביציות שלהן תקינות ועדיין מעוניינות בשירות בנק הזרע סופרם? אשמח למענה, תודה רבה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף!!לפני החזרת מוקפאים.ליאתי21/10/2012
שלום,
לקחתי שני נרות בפעם הראשונה,אני אמורה לקחת ארבעה נרות למשך יומיים.
שני הנרות שלקחתי נראה כאילו שיצאו בשתן,צר לי על ההסבר אך אני מניחה שזה חובה..במהלך הטלת השתן ראיתי גושים לבנים כצבע הנר ונראה לי שהוא בעצם לא הגיע ליעדו...
אני אמורה להחזיר את המוקפאים ביום שלישי בהתאם ללקיחת הנרות..
האם לקחת נר נוסף?
מה לעשות?
אודה לתשובה מהירה עקב הדחיפות של כך.
תודה
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףף!!לפני החזרת מוקפאים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2012ליאתי שלום
אין כל בעיה ביציאת הנר ,החומר הפעיל נספג,אין צורך בלקיחת נר נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)