מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה במחזור ביוץ ארוךמיכל31/10/2012
שלום ,
האם יש השפעה על הצלחת טיפול החזרת מוקפאים כשמדובר בביוץ טבעי שמתארך ללמעלה מ- 17 יום ... כ- 21 יום ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה במחזור ביוץ ארוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2012שלום,אם תיזמון הביוף הינו אופטימלי,אין חשיבות ליום הביוץ על מנת לחשב ולהחזיר במועד את העוברים המוקפאים(כל זאת אם באמת התרחש ביוץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונאל ביום 2 בטעותמישהי31/10/2012
אין לי מושג איך קרה לי שהתבלבלתי ככה, אבל התחלתי להזריק גונאל מיום 2 למחזור במקום מיום 3. האם גרמתי נזק רציני לטיפול?
נדמה לי שיש מקרים שבהם ההוראה היא להזריק מיום 2, לא? מה זה עושה לזקיקים, בניגוד להזרקה מיום 3?
אודה לכם על תשובה מהירה. אני מנסה להירגע מהטעות ולא תופסת את הרופא שלי כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת גונאל ביום 2 בטעות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2012לא עשית שום נזק ואפשר להתחיל גם ביום 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פוריות בלתי מוסברתהדס31/10/2012
שלום,
מנסים להיכנס להריון מזה שנה וקצת. בבדיקות אצלי ואצלו הכל תקין.
בטיפול מזה 3 חודשים במהלכם ביצענו שתי הזרעות לאחר שנטלתי איקקלומין- מתוך מחשבה להגדיל את מספר הביציות ולהעלות סיכוי שאחת מהן תיקלט. ההזרעה הראשונה נגמרה בהריון כימי...
מה לדעתכם צריך להיות השלב הבא? האם לנסות חודש נוסף עם איקק'? העם לעבור לזריקות? ואם כן- אילו?
האם זה נכון שאחרי 3 סבבים לא מוצלחים של הזרעות עוברים ל IVF?
מיואשת...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי פוריות בלתי מוסברת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2012הדס שלום ,אם התרחש הריון בסבב הראשון סיכוייך להרות טובים,בצעי עוד טיפול עם איקכלומין,ורק אם לא תצליכי תצעי לסבב של שלושה מחזורי טיפול עם גונדוטרופינים(זריקות)לפני האופציה הטיפולית ב-IVF כפי שמתחייב ומומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! שאלה נוספת...
הדס01/11/2012בחודש השני עם האיקקלומין הרירית שלי מ-א-ו-ד הידקקה. ביום של הזרקת האוביטרל היא הייתה רק 4 מ"מ, בעוד שבמחזורים קודמים יום-יומיים לפני הביוץ העובי שלה היה ממש מכובד וגדול בהרבה (באיזור ה 8 מ"מ). הבנתי שזו תופעת לוואי ידועה של התרופה...
השאלה היא האם בכל זאת מומלץ חודש שלישי של איקק' למרות ההשפעה הברורה מאוד שלו על הרירית במצבי?
אני נורא חוששת מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה! שאלה נוספת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום הדס
לטעמי הייתי פונה לטיפול בגונדוטרופינים (זריקות)כדי לגרום להשראת ביוץ ,ולהגיע לאיכות רירית אופטימלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
הדס02/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהשירה31/10/2012
האם זה כואב?
האם זה דומה במעט להחזרת עוברים - מבחינת הפרצדורה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם
שירה01/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2012היסטרוסקופיה היא פעולה פשוטה בה מחדירים מכשיר אופטי דרל הצואר לחלל הרחם ומסתכלים על החלל. זו פעולה שנימשכת 4-5 דקות. היום מבוצעת אפילו ללא הכנסת ספקולום (מרחיב) ואינה כואבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי כיף בלי ספקולום! תודה פרופסור
שירה01/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע לאחר החזרהאורטל31/10/2012
שלום ,
אני נמצאת פחות משבוע לאחר החזרת 2 עוברים , מקבלת תמיכה 2 אנדומטרין ביום . בדר"כ אני מדממת מאוד מוקדם גם עם תמיכה . מחזור טיפול שביעי (2 הריונות כימים והריון שהסתיים בשבוע 9 ).
היום עשיתי בדיקת דם לבדוק האם התמיכה מספיקה ולהלן הערכים :
פרוגסטרון 127
E2 2874
שאלתי האם ערכים אלו יכולים להעיד על הריון שמתפתח ?
והאם אין צורך לתגבר את התמיכה ו/או להוסיף אסטרופם כדי למנוע דימום ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012שלום,ערכי האסטרוגן והפרוגסטרון מצויינים,ואין צורך להוסיף כלום מעבר לתמיכה שאת מקבלת בשלב זה,למרות הערכים האופטימלים קשה להתנבא באשר לתוצאות,ס״הכ זה נראה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבת חצוצרה ועוד שאלות..ענבל31/10/2012
שלום רב,
בת 32, אם ל-1 ברוך השם.
מגיל 27 עברתי 8 הריונות, כאשר 3 כימיות, 1 הריון ולידה , 3 מחוץ לרחם (יודעים רק על אחד מהם שהיה מחצוצרה שמאלית בוודאות) שטופלו על ידי MTX והריון מוטל בספק אם מחוץ לרחם או כימית.. בכל מקרה בוצעה לי גם גרידה.
כיף - אמרנו ?..
כל ההריונות הושגו באמצעות איקקלומין (5 ימים X כדור מהיום החמישי למחזור) כמובן מחזור לא סדיר בעליל.
אחרי צילום רחם לא תקין ביצעתי בתחילת השבוע לפרוסקופיה אבחנתית ואופרטיבית,
אשר הציגה חצוצרה שמאלית בעייתית (הרופא אמר שהיה מפותל מאוד, הדבקויות ועוד) ולכן החליט לצרוב את הכניסה אליה מהצד של השחל
כמה שאלות בנושא:
1. מה ההבדל בין צריבת השחלה להסרתה? מה נכון יותר עבורי בריאותית לטווח
הארו
2. השחלה השמאלית תמשיך ככל הנראה לייצר ביציות תקינות - האם קיימת פרוצדורה שמאפשרת לי לשמר אותן ? מה קורה לביציות הללו כעת שאין להן כניסה לחצוצרה?
3. האם יכול להיות שימשיכו להיות לי הריונות מחוץ לרחם בצד שמאל (נגיד הפרייה מצד ימין, ואח"כ "שאיבה" של העובר על ידי החצוצרה השמאלית) שמעתי שזה קורה..
4. הבנתי שניתן לדאוג לכך שאבייץ כל חודש מצד ימין - על ידי המשך לקיחת איקקלומין , מעקב זקיקים ואז ננסה להכנס להריון על ידי קיום יחסי מין במועד הביוץ.
מה דעתך בנושא? הבנתי שלא כדאי לקחת לאורך כל כך הרבה זמן איקקלומין, מה גם שהוא משפיע על עובי רירית הרחם וסיכויי ההשתרשות של העובר. האם יש סיכון בריאותי בהמשך לקיחת איקקלומין? האם כדאי לנסות להכנס להריון בדרך אחרת (הזרעה / IVF / וכדומה)?
תודה רבה מראש על התשובות
וסליחה על האורך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובות הרופאים . תודה!
ענבל31/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבת חצוצרה ועוד שאלות.. - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012קודם כל הרית בעזרת גרימת ביוץ על ידי איקכלומין.
הפרוצדורה של לפרוסקופיה וסגירת החצוצרה בצד שנמצאת ליד החצוצרה לא מוכרת לי. אני מבין את מה שחשב הרופא שעל ידי כך ימנע כניסת הביצית לחצוצרה שמאל וכך ימנע הריון אך מצד שני אם נעשה הפריה חוץ גופית אז כן יכול להיות הריון מחוץ לרחם בחצוצרה שמאל. זה דבר אחד.
דבר שני הוא שאין איך לגרום לביוץ רק בצד ימין ועניין התאוריות האחרות שאת מעלה אז הן לא קיימות.
מה שאני חושב שהיות והרית בעזרת איקכלומין אז יש להמשיך בכך ואם לא ילך אז לעבור לטיפולם אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהגלי31/10/2012
ד"ר שלום
עקב פקטור 5 היו 3 הריונות תוך שנה שהסתיימו בשבוע 5, בדיקת בטא שנייה כבר הייתה בירידה. זרע תקין ובדיקות הורמונליות תקינות.
החלטתי ללכת על הזרעה למרות שזרע ובדיקות הורמונליות תקינות ועקב זה שלא נקלטתי 4 חודשים לאחר הפלה 3 ועקב זה שצריכה להזריק קלקסן לפני ביוץ.
נקלטתי בהזרעה ראשונה ובקרוב צריכה ללדת.
שאלתי היא האם עצם זה שהיו לי 3 הריונות למרות שלא היו תקינים עקב קרישיות ואי הזרקת קלקסן האם בפעם הבאה יש לי סיכוי שוב לנסות להרות טבעי כי היום אני יודעת את הסיבה להפלות או לעשות הזרעה עקב גילי 36 או שגם בגיל 37 ניתן עוד להרות ספונטני לא הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012ניתן להרות ספונטני ללא הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהאתי31/10/2012
שלום רב: שאלתי היא אני 9 ימים לאחר החזרת 3 עוברים. אני אמורה לעשות בדיקת הריון רק בעוד 6 ימים היום עשיתי בדיקת דם כי לא עמדתי במתח ויצא תוצאה 10 האם זה אומר משהו לגביי סיכוי להריון? אני יודעת שעשיתי את זה מוקדם מידי אבל בכל זאת מה זה אומר? אודה לכם עם תשיבו לי במהרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012חזרי על הבדיקה מחר ואם תהייה עליה בביטה,הרי שמדובר בהתחלת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות בבטןאנה31/10/2012
שלום רב
אני בתחילת שבוע 9, הרגשתי היום התכווצויות או דקירות חזקות בבטן תחתונה מצד ימין שנמשכו כ 5 דקות ואז הפסיקו. אחרי כמה דקות הופיעו שוב - פעם פעמיים ואז נפסק.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצות בבטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012אנה שלום,על פניו לא נראה לי שמדובר בבעיה עם ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי.. שאלהתותי31/10/2012
אני מתכננת הריון, רציתי לדעת אם כדאי לי השנה להתחסן נגד שפעת.
אם זה יכול להועיל לי או להזיק.
היי.. שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012אין כל בעיה עם התחסנות לשפעת ,והכוונה להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןחסויה31/10/2012
לכל הרופאים שלום,
היום שבוע 8+1, בשבוע 6+3 נצפה שק הריון תקין ודופק..
שאלתי מקודם בפורום על פרוגסטרון נמוך ונאמר לי שהתמיכה שאני מקבלת מספיקה (3 אנדומטרין ביום) , אתמול ביצעתי בדיקת דם (השגרתית של ההריון) וביקשתי שיעשו לי גם לפרוגסטרון, יצא 12.5 !! ב 16/10 היה 13.3 ....
1) למה זה ירד? והאם זה מסוכן?
2) מתי הגוף מתחיל להפריש את ההורמון לבד בלי צורך בתמיכה? ולמה זה לא עולה למרות שאני מקבלת פרוגסטרון ? כלומר זה לא אמור להיספג לדם?
סליחה על אורך השאלה
אודה אם תתיחסו לשאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012שלום סיגלית ,אם ההריון תקין ואת עברת את השבוע השמיני ,לא הייתי מוטרד מרמות הפרוגסטרון,היות והוא ברמתו הפיסיולוגית לשלב זה של ההריון,מרבית הרופאים מפסיקים את הטיפול התומך כבר בשלב זה של ההריון,בכל מקרה תמשיכי לפעול לפי המלצת הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ג'ולי ויינשטי31/10/2012התקופות בין מחזור התקצרו מאוד במקום 29 יום ,ניהיה 20.עדיין יכול להיות שזה עקב נרות פרוגסטרון? ולא ההפלה לא היתה עקב חוסר פרוגסטרון אלא עקב כך שנמצאתי חיובית לפקטור 5 הטרוזיגוטי.בכל מיקרה,אני בחול.ולא יודעת מה לעשות לגבי שינוי הזה בסדר המחזור?! אשמח לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהשירה31/10/2012
רופאים נפלאים,
עשיתי החזרה של טריים ולאחר יומיים של בלסטוציסט.
מתי אני אמורה לבדוק בטא? 12 יום מהטריים או 12 יום מהלסטוציסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012בצעי את הביטה 12 יום לאחר ההחזרה של הטריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות זרע בהזרעהשני31/10/2012
שלום לרופאים...
עשיתי היום הזרעה מספר 3 (יש לנו בעיה לא מוסברת ואנחנו בני 28)
בהשבחת הזרע יצאו לנו תוצאות פחות טובות מפעמים קודמות.
שאלתי היא האם הזרע הנ"ל תקין ויכול להכניס אותי להריון, תודה.
volume: 1.8ml
concentration: 30X10^6
motility % : 20%
motility (grade) : 2+
אחרי השבחה:
volume: 0.7ml
concentration: 30X10^6
motility % : 20%
motility (grade) :+2 +3
Cells: -
הרופא שעשה את ההזרעה אמר לי שהצליח להכנס רק volume: 0.4ml
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות זרע בהזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012איכות התנועה היא לא טובה ואם זה חוזר על עצמו צריך לברר למה.
לא הבנתי מה זה להזריק רק 0.4.
בכל אופן תמיד יש סיכויים להריון וכדאי לנסות גם יחסים לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לירידה בנתונים?
שני31/10/2012פעם קודמת היו הנתונים האלה:
לפני:
volume: 1.2ml
concentration: 100X10^6
motility % : 70%
motility (grade) : 2+3+
אחרי השבחה:
volume: 0.7ml
concentration: 100X10^6
motility % : 80%
motility (grade) : +3
Cells: -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לירידה בנתונים? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012לא הצגת את הבדיקה הקודמת.
הבדיקה הזו תקינה לחלוטין והיות והזרע משתנה אני מניח, כפי שציינתי שיש לחזור על הבדיקה, כי הזרע בסך הכל תקין.
זרע יכול לצארת בבדיקה אחת טובה ואחת לא טובה ומה שחשוב שיש בדיקה שמראה שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' - המשך
שני31/10/2012תודה שהרגעת אותי קצת אני לא רוצה לפספס את הטיפול הזה
הכל אופן רשמתי לך שם את הבדיקה הקודמת למעלה
מתי אתה ממליץ לקיים יחסים אם היום בבוקר הייתה הזרעה עם 3 זקיקים
17,17 ,18
עובי רירית 12
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' - המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012אם לא קיבלת אוביטרל ולא בדקת בדיקות דם הייתי ממליץ לחזור על הזרעה או קיום יחסים יום כן ויום לא כשהכוונה שהיום כבר היה אז ביום ו ושוראשון, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופסור כן קיבלתי אוביטרל
שני31/10/2012ביום שני בשמונה בערב אוביטרל אחרי טיפול בפיוריגון.
ההמלצות נשארות אותו הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופסור כן קיבלתי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2012הביוץ אחרי אוביטרל הוא סביב ה 36-40 שעות, ככה שתעשי חשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילדנפיל - דחוףאיילת31/10/2012
בוקר טוב,
אני בסבב IVF שמיני לאחר כשלונות קודמים בגין רירית דקה שלא חוצה את ה-4.5מ"מ.
הפעם הומלץ לי על נרות סילדנפיל (ויאגרה) 4 פעמים ביום. אכן הגעתי ליום השאיבה עם רירית של 7.3 מ"מ.
נאמר לי להמשיך עם הנרות גם לאחר ההחזרה.
מקריאת מאמרים שונים, הבנתי שבד"כ מפסיקים ביום השאיבה.
האם לא יכול להגרם נזק מזה שאני ממשיכה עם הנרות?
הבנתי שאחד התפקידים של התרופה, הינה הפריה של שרירי הרחם. האם זה לא יכול לגרום לפתיחת צוואר הרחם ולכך שהעוברים שהוחזרו פשוט "יפלו" החוצה?
אשמח לתשובתכם,
מאד מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילדנפיל - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012ויאגרה לא יגרום לכלום אחרי החזרה וזה מיותר לקחת אחר החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילת31/10/2012האם לקיחת ויאגרה אחרי ההחזרה עלול לגרום נזק?
באם הויאגרה, כפי שנטען, משפר את זרימת הדם לרחם, לא יכול לתרום להשרשת העוברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012לא מזיק ולא עוזר להשרשה. מיותר לקחת אחרי החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012לפי דעתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןמיכל31/10/2012
שלום רב,
יש לי ילד בן שנה ותשעה חודשים ולקח לי כשמונה חודשים להרות בפעם שעברה. אני ובעלי מנסים מזה כתשעה חודשים להיכנס להריון ללא הצלחה. התחלתי לבצע בדיקות שתן לאיתור ביוץ, ומצויין שביוץ מתקיים רק כאשר מופיעים שני קוים בעוצמה זהה. אצלי הקוים אינם בעוצמה זהה, רוב הזמן באמת מופיע רק קו אחד ובסביבות המועד המשוער של הביוץ יש יום בו מופיעים שני קוים - אבל הם לא לגמרי באותה עוצמה... הקו המצביע על עלייה בהורמון תמיד חלש יותר.
מה המשמעות?
האם ייתכן שאני לא מבייצת למרות שכבר הייתי בהריון לא כל כך מזמן?
כניסה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2012שלום,אם המחזורים שלך סדירים והופעת הקווים בעוצמה כזו או אחרת מופיעים בטווח של 12-14 יום לפני הופעת הווסת נראה שהמצב תקין.יחד עם זאת לאור העובדה שהרית בעבר ועתה חלפו 9 חודשים שאת מנסה הדבר מצדיק פניה לרופא כדי להתיחל בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)