מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' בידרקרן11/04/2012
פרופ' בידר שלום
שבוע 8 +דופק לפני שבוע דימום חזק שברוך השם פסק נכון לעכשיו אך יש כאבים קלים וחוסר נוחיות בבטן תחתונה ממש באיזור הבטן תחתונה לא נראה לי שזה קשור למעיים .
האם זה יכול להיות התרחבות של הרחם או שוב דימום שעלול להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2012לכל התלונות שאת מציינת קשה להגיד בדיוק ממה זה אך זה ברור שזה בגלל מהלך כל ההריון . זה לא מהתרחבות הרחם .
צריך להיות סבלניים ולחכות בתקוה שהכל יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה, על ביוץ...מאי10/04/2012
האם יכול להיות מצב בו במהלך דימום הוסת האישה מבייצת, ז"א שהביוץ שלה כל חודש הוא בזמן הוסת? ואם כן האם זה מורידד את הסיכויים להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מוזרה, על ביוץ... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2012אין מצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא עולה אך לא מוכפלתשולי10/04/2012
שלום רב
אני אחרי החזרת 4 עוברים (PGD), ביטא ביום ה11 יצאה 106, יומיים אחר כך לא הייתה עלייה משמעותית (116) והיום- יומיים אחר כך ביטא יצאה 216 הרופא אמר לי לבוא שוב ביום חמישי לבדיקה נוספת
האם יש עוד סיכוי להתפתחות הריון תקינה?
תודה מראש
שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא עולה אך לא מוכפלת - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2012לא תקין.
חייבים לודא שהבטא תרד לשלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במחזור ונסיון להכנס להריוןחסה10/04/2012
שלום,
אנחנו מנסים זה כמעט שנה להכנס להריון ללא הצלחה.
עד לפני כשלושה חודשים היה מגיע מחזור כל 35 יום בערך (פחות או יותר, אבל הגיע כל חודש).
לפני חודשיים הופיע הפרש בין הווסתות של 60 יום, הגיע מחזור, ועכשיו זהו היום ה-47 מקבלת המחזור האחרון ואין סימן שהוא מתקרב...
רופאת הנשים שלחה אותי לבדיקות דם ליום ה-21 למחזור וליום ה-3-5.
הגעתי ביום ה-21 והייתי אמורה לעשות בדיקת פרוגסטרון בלבד, אבל האחות, על אף הוראותיי עשתה את כל הבדיקות הרשומות לה. בין התוצאות הופיעו (שוב, מדובר ביום ה-21 למחזור כך שהמיקום בסקאלה לא משקף) :
LH 20.4
PROGESTERONE 1.3
17OH PROG 5.6
FSH 7.6
TSH 1.84
PROLACTIN 706
את הבדיקות של היום ה-3-5 לא יכולתי לעשות מאחר והמחזור הבא לא הגיע.
שאלתי היא: לפי קופת החולים "הופסקה עבודתה" של רופאת הנשים שלי. האם עלי בשלב זה לפנות כבר למומחה פוריות או עדיין לחפש רופאת נשים אחרת שתמשיך לבדוק את מצבי ובהתאם לטפל בהסדרת הווסת/ביוץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במחזור ונסיון להכנס להריון - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2012מדובר כנראה על בעיית ביוץ.
רופא נשים מטפל יכול לעזור, גם בהיבט של הסדרת המחזור, וגם בהיבט של השגת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת למסורחסויה10/04/2012
נשארו ברשותי תרופות פריון ואשמח מאוד למסור אותן למי שזקוקה:
2 מזרקי אוביטרל 250 שנמצאים בקירור ובתוקף עד 2013
חבילה סגורה של מנוגון בתוקף עד 2013
10 כדורי פרוברה
חבילת אסטרופם 2 מ"ג
וכמה מזרקים + מחטים
אני גרה באזור דרום ת"א וכל המעוניינת יכולה להשאיר טלפון ואני יחזור אליה.....
בהצלחה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המנוגון עדיין רלוונטי
im135723/05/2012אני משלמת מחיר מלא עבור התרופות.
אשמח לקבל או לקנות במחיר סביר את המנוגון.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת לקבל את הפרוברה
lio13/06/2012הי אני אשמח אם תצרי קשר . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגוןשרון10/04/2012
שלום רב
התחלתי טיפול חדש עם 3 אמפולות של מונוגון +גונל - הזריקות הוזרקו לבטן ויום לאחר הזרקת הזריקות המקום מאוד מאוד כואב......(אני בטיפול שלישי ובקודמים לא היה מונוגון וגם לא כאב. מה עושים? הכאבים ממש מפריעים לתפקוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונוגון - תגובה
ד''ר אריק כהנא10/04/2012תתיעצי עם הרופא המטפל
יכול להיות מתחת רגישות מקומית למנגנון
במידה ואין שיפור תבררי לגבי מעבר לתרופה דומה הנקראת מנופור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - דחוף
שרון10/04/2012האם זריקה בישבן אפקטיבית?
אחות במחלקת IVF המליצה להזריק זריקה זו בישבן.....האם יכול לעזור או שאם זו אלרגיה גם שם יימשכו הכאבים כמה ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ורנת פרוגסטרוןשרוני10/04/2012
שלום וברכה,
איחור של שבוע בקבלת מחזור, ביצעתי בדיקת hcg ורמת פרוגסטרון:
השאלה שלי היא: האם רמת הפרוגסטרון לא נמוכה מידי? האם דרושה תוספת פרוגסטרון וגינאלית או לבליעה?
תודה רבה!
HCG QUANT.(S) 3286.50 MIU/ML
PROGESTERONE 63.61 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-4.5
LUTEAL PHASE 10.6-81.3
POSTMENOPAUSAL 0.0-2.32* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ורנת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' שחר קול10/04/2012אם הריון טבעי: רמת הפרוגסטרון תקינה. אין צורך בתוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותשלי10/04/2012
שלום רב,
שמי שלי ואני בת 26.5. בצעירותי הייתי במעקב אנדוקרינולוגי מספר שנים בשניידר בעקבות אמינוריאה משנית שהתרחשה כנראה בשל שחלות פוליציסטיות. העניין אז נפתר באמצעות טיפול בגלולות מליאן (נמשך מעל 10 שנים ברציפות). כיום אני מעוניינת להרות ולכן הפסקתי ב- 13.12 את נטילת הגלולות. לאחר ההפסקה הופיעה וסת אחת שלאחריה עברו 90 ימים ללא וסתות נוספות. בעקבות כך פניתי לרופא הנשים שלי שהמליץ על צריכה של חפיסת פרוגילוטון ואז ביצוע פרופיל הורמונלי בימים 3-5 לוסת, שבהתאם לתוצאותיו יותאם טיפול.
יש לציין שרופא הנשים שלי אינו מומחה לפריון.
שאלתי היא האם לאור "היסטוריה רפואית" ידועה של שחלות פוליציסטיות יש טעם להתחיל בטיפולי הפריון תחת מעקב של רופא הנשים, או שמומלץ להתחיל בירור ישירות אצל מומחה פריון?
בנוסף, הבנתי כי פרוטוקולי טיפול רבים כוללים מתן איקקלומין. מקריאה באינטרנט הבנתי כי שימוש ממושך בתרופה עשוי להעלות סיכוי לסרטן שד. האם אין בכך בעיה בנשים עם היסטוריה משפחתית של סרטן שד ( דודתי חלתה בסרטן שד וכן אמי לפני גיל ארבעים)?
סליחה על אורך השאלה ותודה מראש על ההתייחסות,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' שחר קול10/04/2012רופא נשים מטפל, שאינו מומחה לפריון, יכול בהחלט להעניק לך טיפול שיביא להריון.
לאחר השלמת הברור, ובהנחה שלא יהיו "הפתעות", לרוב בוחרים באיקקלומין כתרופת הקו הראשון בטיפול, עם סיכוי מצויין להשגת הריון.
אם עד 6 מחזורי טיפול עם איקקלומין לא יניבו הריון, יש לעבור לטיפול המבוסס על זריקות במרפאת פריון של הקופה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן10/04/2012
פרופ' בידר שלום
שבוע 7+4 עקב דימומים (המטומה) מחדירה דרך הנרתיק קרינון מידי פעם נפלטות חתיכות גדולות של הקרינון ספוג בדם ישן
האם זה שאריות של החומר? האם זה אומר שהחומר נספג בתוך הנרתיק ופולט שאריות?
אני מרגישה הרבה פלקים מהנרתיק האם יש לזה משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2012תשימי את הקרינון בבוקר ומה שנפלט, נפלט וזה בסדר.
כדאי להוסיף זריקת גסטון יום כן יום לא 4 זריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן10/04/2012פרופ' בידר שלום
הרופא שביצע את ההזרעה אומר שלא צריך זריקות והכפיל את הקרינון לפעמיים ביום + הוספה של 2 כדורי פרוגינובה לאחר שראה את האיזור שדימם באולטרסאונד מה אתה חושב? האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2012אני לא נותן פרוגינובה וגם לא מבין את ההגיון.
אני נוהג להזריק גסטון בדימום, לדעתי זנ יותר נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול גבוהאורית10/04/2012
אני בת 34.5 ועשיתי בדיקת דם לפרופיל ההורמונים. יצא ש lh 6.10 ו fsh 7/20 נאמר לי ששניהם תקינים. לעומת זאת ה e-2 464 הרופאה שלחה אותי לבדיקת amh בתל השומר, כדי לבדוק יותר לעומק ולהחליט אם צריך כבר לפנות לשימור ביציות. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול גבוה - תגובה
פרופ' שחר קול10/04/2012הרופאה צודקת. לבדיקה שביצעת אין כל משמעות מבחינת הרזרבה השחלתית שלך, שכן רמת האסטרדיול גבוהה מידי.
בדיקת AMH אמינה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל האם יש מקום לדאגה?
אורית10/04/2012בשל התוצאה הגבוהה.
באתי לרופאה כדי לבדוק באמת מה קורה איתי מבחינת מצב הפוריות.
אין לי אפשרות בעתיד הקרוב להכנס להריון (מסיבות אישיות)
האם באמת צריך לחשוב על שאיבת ביציות?
חשבתי שיש עוד זמן.... אני בת 34 וחצי
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל האם יש מקום לדאגה? - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2012בדיקת AMH תתן מושג טוב מה מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאורית08/04/2012
שלום וחג שמח, אני נוטלת עכשיו גלולות לפני IVF ראשון. חיברתי שתי חבילות בעצת הרופא כי הם לא עובדים במרפאה בחול המועד. עכשיו אני בחבילה השניה של הגלולות והתחיל דימום מאסיבי, ללא ספק וסת. מה לעשות? אני משערת שעלי לסיים את החבילה אך האם זה יהרוס את הסיכוי לתחילת הטיפול שנקבע ל29.4? כיצד ניתן לפרש את הדימום באמצע נטילת גלולות?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר אריק כהנא08/04/2012הדימום תוך כדי לקיחת גלולות מוכר
אם יש לך תוכנית מהרופא, אך תפסיקי או תשני מבלי לדבר איתו,זה לא פוגע בסיכויי הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא לא הוכפלהשולי08/04/2012
שלום רב
עברתי החזרת 4 עוברים לפני 11 יום בדיקת ביטא ראשונה הייתה 106 וכמובן ששמחתי מאוד
היום עשיתי ביטא נוספת שהייתה 116
אני יודעת שרק בדיקה בעוד יומיים תספק לי תשובה וודאית אבל בכל זאת רציתי לשאול האם ראית בעבר מקרים שביטא לא מכפילה את עצמה בהתחלה ויש בכל זאת סיכוי להריון תקין או שכבר אפשר להספיד טיפול נוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא לא הוכפלה - תגובה
ד''ר אריק כהנא08/04/2012בדרך כלל הבדיקה מכפילה את עצמה כל יומיים
במקרים נדירים יש בשלב ראשון השרשה של שני עוברים, אשר אחד מהם נספג, וגורם לעלייה לא תקינה של הבטא אשר בהמשך מתאוששת
אבל זה נדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה והשפעתה על מין היילודאורטל08/04/2012
יש לי שאלה נורא חשובה:
אם בעלי עובד במקום שבו יש קרינה ברמה גבוהה בשל שימוש בחומרים כימיים כאלה ואחרים,בין היתר,האם עובדה זו יכולה להשפיע על מין היילוד(זכר או נקבה)?אני שואלת זאת מאחר וידוע לי כי קרינה יכולה להשפיע על פוריות הגבר,על איכות הזרע ועל מין היילוד-האם מדובר בטענה יציבה או מיתוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה והשפעתה על מין היילוד - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2012לא קשור למין הילוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור?פזית08/04/2012
שלום,
יש לי מספר שאלות אבל אציג את כל הפרטיםצ כי אולי משהו מהם רלוונטי.
ב23.2 עברתי הזרעה שני, עם 5 ימים של איקקלומין 2 כדורים ליום, ויום לפני ההזרעה זריקת אוביטרל. מיד לאחר ההזרעה (רבע שעה לערך) התחיל לי דימום שנמשך בערך 3 ימים. ביום ה -9 אחרי ההזרעה (1.4) התחיל לי דימום ועל פניו היה נראה לי שזה מחזור למרות שהוא לא היה מאסיבי ומבחינת כמות היה הרבה פחות ממה שאני רגילה לקבל המחזור. ביום 3.4 הרופא בדק אותי באולטרסאונד וגינלי ואמר שזה נראה לו מוזר שזה מחזור א. כי לא נראה לו שפיספסנו את הביוץ וב. רירית הרחם היתה עבה. למרות שהוא לא חשב שאני בהריון הוא ביקש שאבצע בדיקת הריון ביתית כדי לוודא סופית. ביום 4.4 עשיתי בדיקת הריון בבוקר שיצאה שלילית. היום, ה 8.4. אני עדיין מדממת. אני לא יודעת אם זה מחזור או משהו אחר. אני חייבת לומר שבד"כ המחזור שלי נמשך 5 ימים, בנוסף, הדימום הפעם שונה מבדרך כלל, הוא יותר סמיך, יוצאים לי מעים גושי דם, יותר קרוש.
אשמח לחוות דעתך...
למה קיבלתי מוקדם מדרך כלל? למה החזור שונה? למה נמשך הרבה זמן? האם זה יכול להיות בהשפעת הכדורים? האם יש משהו לעשות כדי למנוע את התופעות ההלו בפעם הבאה. אני מוכרחה לציין שבגלל כל הדברים המזרים הללו, החלטנו לוותר החודש על ההזרעה ולחכות לחודש הבא.
אודה לך מאד מאד.
פזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2012בלקיחת כדורים אלה צריך לבצע אולטרה-סאונד זקיקים ובדיקות דם.
חשוב להבין מתי ניתן האוביטרל.
לדעתי הדימום שלאחר ההזרעה נובע מעצם ההזרעה.
בהיעדר נתוני בדיקות דם קשה לדעת האם הטיפול הלך כמו שצריך.
מה שאני ממליץ זה לעשות בדיקות דם לE2 ,פרוגסטרון ובדיקת דם להריון ואז נגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידרדנית08/04/2012
האם יש תועלת למנוחה לאחר החזרת עוברים?
אני שואלת כי אני עובדת בגן עם פעוטות (כבדים )שאני צריכה להרים אותם כול הזמן
האם צריך לקחת מנוחה עד לבדיקת הריון כדי לתת סיכויי להשרשה ברחם?ואם כן אז לאחר הבדיקה אני אחזור לעבודה ואם בעזרת השם נקלט הריון האם זה מסכן את העובר?
ושאלה נוספת אני בת 27 אין לי בעיות פוריות ברוך השם וגם לבעלי אין. הסיבה שאנחנו עושים את התהליך היא בגלל שיש לי x שביר עשיתי כבר פעמיים טיפול ולא הצליח עכשיו אני לקראת ההחזרה השלישית מה הסיכויים שלי בהחשב למצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2012צריך להימנע ממאמצים שאת מתארת רק ב 4 ימים לאחר החזרה.
סיכויי ההריון ב X שביר לא גבוהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)