מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרקרן13/04/2012
פרופ' בידר שלום
הריון שבוע 8 +5 עם קלקסן עקב קרישיות פקטור 5 -APCR נמוך 1.78 הייתי אצל 2 פרופסורים להתייעצות לגבי מינון אחד אמר 40 מ"ג מספיק כל ההריון והיה נחרץ בדעתו ואחד אמר 60 מ"ג שמישקלי הוא 53 קילו
הפחד שלי ש-40 מ"ג לא יספיק רק לתחילת הריון כי זה גם לפי משקל 1 מ"ג לפי 1 קילו אך הבנתי שזה גם קשור למניעתי וטיפולי במקרה שלי אני מניעתית
מה דעתך ? איך רופא יכול לדעת בוודעות מינון שמספיק לכל ההריון?
האם אתה חושב ש-40 מספיק או בהמשך לעלות ל-60 ?
אני מפחדת שמשהו חלילה ישתבש במקרה שלי ההריון תלוי נטו בקלקסן היו לי 3 הריונות שהסתיימו בקושי בשבוע 5 בגלל אי הזרקת הקלקסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2012אני חושב גם ש 40 מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן14/04/2012פרופ' שלום רב
האם את חושב ש-40 קלקסן מספיק לכל ההריון כי מה קורה כאשר אני עוברת את ה-60 קילו ? האם בכלל מחשיבים בעלייה במשקל ובמתן קלקסן את משקל העובר מי שפיר והשלייה?
אציין כי היו לי 3 הפלות מאוד מוקדמות בקושי שבוע 5 בגלל אי הזרקה
כיום שבוע כמעט 9 עם 40 מ"ג האם זה שהיו הפלות כה מוקדמות לא אומר שהמינון צריך להיות גבוה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2012בהפלות חוזרות המינון לא צריך להיות כמו במטופלות שזקוקות לטיפול נגד קרישתי על רקע אחר.
מינון זה צריך להספיק לאורך כל ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ערכי בטאתמי12/04/2012
שלום,
בבדיקת דם בתאריך 8.4. (16 יום מהשאיבה) התקבלו התוצאות:
בטא = 720 אסטרדיול = 3547
יומים לאחר מכן, ב- 10.4:
בטא = 2310 אסטרדיול = 7666
בבדיקה מהיום (לאחר יומיים):
בטא = 5361 אסטרדיול = 7939
שאלות:
1. בין הבדיקה הראשונה לשניה הבטא עלתה פי 3, ובין השניה לשלישית העליה מתונה יותר (2.3). האם תקין?
2. האם יש משמעות לתוצאות בדיקת E2? היתה עליה גדולה מהבדיקה הראשונה לשניה, ועליה קטנה מהבדיקה השניה לשלישית.
3. מתי ניתן לראות דופק?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ערכי בטא - תגובה
פרופ' שחר קול13/04/20121. כן
2. אין משמעות.
3. 4 שבועות מהשאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול!
תמי13/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה- דחוףשרון12/04/2012
שלום,
אני בת 40, אין הריונות בעבר. אמורה לעבור הזרעה אחרי גונאל אף.
לפי תוצאות בדיקת דם ואולטראסונד מהיום (יום 9 למחזור) - 12.4.12 - יש ארבע זקיקים בגדלים: 10,12, 17, 19. בדיקת דם: אסטרודיל: 2517, פרוגסטרון 3.2.
לצערי החג שיבש הכל ולא הספקתי לברר מתי להזריק אוביטרל ומתי לעבור הזרעה. מאוד פוחדת לפספס אחרי הזרקת הורמון גונאל.
1. מתי הזמן הכי טוב להזריק את האוביטרל.
2. מתי כדאי לעבור את ההזרעה. (אם צריך אעשה את זה באופן פרטי העיקר שלא יהיה פסופס אחרי שלקחתי כל כך הרבה הורמונים).
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון הזרעה- דחוף - תגובה
ד''ר אריק כהנא12/04/2012כדי לא לעשות טעטת את צריכה להיות בקשר עם הרופא המטפל שמכיר את הטיפול והתגובה שלך
בכל מקרה בחג עצמו אין מעבדות שעושות השבחיה לצורך הזרעה
בכל מקרה כדאי לקיים יחסי מין כדי לא להחמיץ ביוץ טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והשפעתושושי12/04/2012
שלום, אני 10 ימים אחרי החזרה, 9 ימים אחרי אוביטרל. עשיתי בדיקה ביתית היום והיא יצאה שלילית. 2 שאלות בבקשה: א. האם האוביטרל לא היה אמור ליצור תוצאה חיובית בבדיקה? ב. לאור הבדיקה השלילית, מה יותר סביר-שיש או שאין הריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל והשפעתו - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2012אוביטרל לא היה אמור לתת תוצאה חיובית 9 ימים אחרי הזרקתו.
יותר סיכויים שאין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל והשפעתו - תגובה
ד''ר אריק כהנא12/04/2012את עדיין בשלב מוקדם לגבי אישור הריון
לא תמיד האוביטרל יראה בדיקה חיובית אחרי 9 ימים
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם, נקווה לטוב. חג שמח
שושי12/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרקרן12/04/2012
פרופ' בידר שלום
האם קלקסן בהריון זה תקין וניתן להזריק בצדדים כל יום צד אחר ולא באיזור הקרוב לטבור כי באיזור הקרוב לטבור ההזרקה עושה לי שטפי דם שלט עוברים שבועות וכאב מקומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2012ניתן להזריק ואין בעיה לעניין ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כימי או חוץ רחמי?יעלי12/04/2012
בת 35,
טיפול IVF ראשון - אנחנו בלתי מוסברים (+ ילדה בת 5 הריון ספונטני ותקין)
תאריך מחזור: 5.3
תאריך שאיבה: 18.3
תאריך החזרה: 21.3
דימומים כבר 12 יום.
ערכי הבטא התחילו כך: בדיקה ראשונית 13 יום אחרי ההחזרה - ערך 35 , לאחר יומיים 122, לאחר יום 62 ואחרי 5 ימים (אתמול ) 78- כלומר הבטא עולה ויורדת.
אתמול הופנתי ע"י היחידה למיון נשים, שם בוצע לי אולטרסאונד TVS ,
הממצאים:
רחם: בכפיפה קדמית.
גודל הרחם (ס"מ) - 4.4 , רוחב (ס"מ) - 4.5 , עובי (ס"מ) - 5
עובי הרירית (מ"מ) - 10
שחלות: ימנית - אורך 3.7, רוחב 2.9, עובי (ס"מ) - עם זקיקים קטנים.
שחלה שמאלית: אורך 3.8 , רוחב 2.9 , עובי (ס"מ) - עם זקיק בקוטר 17 מ"מ
חלל הדוגלאס: אין נוזל חופשי בחלל הדוגלאס.
סיכום: נצפה שרירן בהתנזלות בדופן קידמי בגודל 1.3*1.4 ס"מ.
*יש לציין שהשרירן קיים כבר ממזמן - ולפי מה שהרופא אמור אינו אמור להפריע לכניסה להריון
הרופא כתב במכתב שחרור: בטן רכה, ללא רגישות, רחם בגודל רגיל, דימום ווסתי,
ללא רגישות בהחזרת צוואר.
US - ללא ממצא גניקולוגי פרט לשרירן קטן.
ממליץ על המשך מנוחה עי רופא מטפל, מנוחה ושתיה מרובה, בדיקת בטא ביום א' הקרוב, המשך מעקב בהתאם לתגובת הבטא.
סליחה על אורך השאלה אבל אני מאוד מוטרדת,
1.למה הבטא לא יורדת , אמנם עלתה רק במעט אבל היא לא אמורה להתאפס?
2. האם נראה לך על פי נסיונך שמדובר בהריון כימי או חוץ רחמי? (חוץ מדימום רגיל אין לי כאבים או תסמינים אחרים).
3. איך ייתכן שהזקיק הוא 17 מ"מ ורירית 10 - האם אני לקראת ביוץ?
אני כבר כ"כ מבולבלת מהממצאים, רק ביום א' אני אעשה בטא.
ורציתי לשאול אם נראה לך שהממצאים הללו עלולים להביא אותי לגרידה חלילה או להריון חוץ רחמי או שיש סיכוי שהבטא תתאפס והכל יסתדר לבד?
תודה ושוב סליחה עם אורך השאלה.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימי או חוץ רחמי? - תגובה
ד''ר אריק כהנא12/04/2012כל זמן שיש ביטא חיובי אין סיכוי לביוץ
כאשר הביטא בירידה, גם אם מדובר בהריון חוץ רחמי בדרך כלל מספיק מעקב בלבד
בשלב זה צריך להמשיך עם מעקב בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים חוזריםרותי11/04/2012
שלום,
האם מומלץ לעשות הפסקה בין טיפול לטיפול (ivf)? אם כן, כל כמה טיפולים? האם אין צורך לנקות את הגוף מהוורמונים כל טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים חוזרים - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/04/2012כאשר הסתיים מחזור טיפול והשחלה חזרה לתפקודה הבסיסי ניתן להתחיל שוב טיפול
לפעמים יש אפשרות לתת גלולות למניעת הריון כדי לדכא פעילות הורמונלית בעקבות טיפול ולקצר את ההמתנה לשבועיים במקום חודש
אין כללים לגבי ההפסקה הרצויה בין הטיפולים
תלוי במצב השחלות לפי בדיקת אולטרהסאונד ובדיקת דם (לא חובה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקות בטא - דחוף!!!דניאל11/04/2012
שלום,
ב-28/3/12 בוצע החזרה של 2 עוברים טריים ויפים.
בדיקות דם:
9/4/12
Estradiol:528
Progest.:36.14
Beta:26
11/4/12
Estradiol:5367
Progest.:55.52
Beta:49
1.תקין? מה הסיכוים להריון תקין?
2. בדיקה הבא נאמר לנו לבוא לעשות רק ביום ראשון הקרוב עקב החגים. האם זה מהלך תקין?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בדיקות בטא - דחוף!!! - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/04/2012הביטא כמעט הכפיל את עצמו, וזה בסדר
צריך לראות את הבדיקה הבאה כדי להתרשם מההתקדמות
שיהיה בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהשוש11/04/2012
שלום לכם, אני 8 ימים לאחר החזרת 2 עוברים יפים.קיבלתי אוביטרל בלבד לתמיכה. מאז השאיבה (לפני 10 ימים,7 זקיקים דו"צ) דקירות במיוחד בשחלה השמאלית ובמיוחד בישיבה. מזכיר לי כאב שסבלתי ממנו לאחר לפרוסקופיה להוצאת אנדומטריומה מאותה השחלה. שאלתי: מה ייתכנו הסיבות לכך ומה מומלץ לעשות בינתיים. (אין עוד תלונות מלבד זו). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר החזרה - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/04/2012כדאי לבדוק את מצב השחלה לוודא שאין תסביב (סיבוב של השחלה על הגבעול שלה)
כאבים בשחלה לאחר שאיבת ביציות מוכרים ויכולים להימשך אפילו עד בדיקת ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקיים יחסי מין ולאונן?פרופ` דוד בידר11/04/2012
שלום,
שבוע 9 - לפני מספר ימים היה לי דימום והרופא אמר שזו הפרדות שיליה אך עדיין היה דופק והעובר נראה תקין. מאז, יש לי הכתמות כל יום... (ההריון הושג ע"י IVF)
הרופא אמר לנוח אך הוא לא ציין במפורש מה מותר לגבי יחסי מין.
1. האם מותר לקיים יחסי מין?
2. האם מותר לאונן?
3. מה הסיכויים לגבי המשך ההריון?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/04/2012דמום או הכתמות בשלב כזה, על זמן שיש דופק מוכרים ולא בהכרח מעידים על הריון לא תקין
מומלץ להימנע לםחות בימים הקרובים שבהם עדיין יש דימום מיחסי מין
לגבי אוננות אין בעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר ההחזרהז'ניה11/04/2012
שלום רב
ב26.3.12 עברתי החזרת העוברים, אתמול עשיתי בדיקת דם וערכים היו כאלה:
ESTRADIOL(E2) 218.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
HCG QUANT.(S) 27.50 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
PROGESTERONE 7.80 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
היום בבוקר קיבלתי וסת כמו בכל חודש אחר , האם עלי לחזור על בדיקת הריון?
כי HCG יצא חיובי, או שזה לא קובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון לאחר ההחזרה - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2012יש לעקוב אחר הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא- דחוף!!!!!!!!!!דניאל11/04/2012
שלום,
בדיקות דם:
9/4/12
11/4/12
Progest:55.52
תקין? מה הסיכויים להריון תקין?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא- דחוף!!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2012הסיכויים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהעידית11/04/2012
אחרי ההחזרה היתה לי בטא 21 אחרי יומיים עלה ל50.בינתיים הרופא אמר לי להמשיך תמיכה אוטרוגסטן ולבוא בעוד 5 ימים. רציתי לשאול אם הבטא נמוכה ולא עולה כמו שצריך-למה להמשיך עם הכדורים ?למה לא לתת לזה להיפסק כדי שנוכל להמשיך הלאה? יש סיכוי בכלל להריון עם מספרים כאלה?? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2012העליה טובה, לכן יש סיכוי להריון תקין.
יש לבצע הוראות הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא- דחוף!!!דניאל11/04/2012
שלום,
בדיקות דם:
9/4/12
11/4/12
Progest:55.52
תקין? מה הסיכוי יםלהריון תקין?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא- דחוף!!! - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2012לא הייתה הכפלה של הבטא ביומיים.
יש לעקוב.
לא ניתן לתת תחזית לגבי תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא - דחוף!!!דניאל11/04/2012
שלום,
בדיקות דם:
9/4/12
11/4/12
תקין? מה הסיכוי יםלהריון תקין?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - דחוף!!! - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2012סיכוי סביר.
יש להמשיך מעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - דחוף!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2012סיכויים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)