מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכפלות בטא לאחר IVFאופק31/01/2011
שלום רב,
ב-03.01 - שאיבה
ב-06.01 - החזרת 3 עוברים
ב-18.01 - בטא 64
ב-20.01 - בטא 151
ב-24.01- בטא 542
ב-26.01 - בטא 1241
ב-30.01 - בטא 2723
האם קצת ההכפלות תקין?
האם בין ה-26.01 ל-30.01 הפרש של 4 ימים העליה תקינה?
לפי חישוב שלי זה הוכפל פי 1.5...
מתי אוכל לעשות US לראות שק הריון ודופק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלות בטא לאחר IVF - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011מציע בדיקת א.ס.בהקדם לווידוא מיקום הריון ותקינותו.
דופק ניתן לראות כחודש לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול
אופק31/01/2011האם מתשובתך אני יכולה להסיק כי הכפלות הבטא אינן תקינות?
האם לאחר שהבטא עוברת את ה-1000 אין משמעות להכפלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011המשמעות פחותה, שכן בדיקות א.ס. אמינות יותר בשלב זה לקביעת מיקום ותקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול שלום
אופק31/01/2011אז שמעתי לעצתך ורצתי לעשות US.
נמצא:
"הודגם שק הריון תוך רחמי בגודל 73*68*98 מ"מ עם שק חלמון 3 מ"מ, לא הודגם דופק"
שבוע 5+4 ימים.
האם תקין בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול שלום - תגובה
פרופ' שחר קול01/02/2011כן, ביקורת עוד שבוע להדגמת דופק עוברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ+הזרעהלי31/01/2011
שלום רב, מטופלת בגונל, לפני הזרעה, היום במעקב זקיק של 17 ממ. האם הוא גדול דיו כדי לבייץ (בעזרת אוביטרל?) מה צריך להיות גודל של זקיק בשל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לבד?
מאיה31/01/2011שלום אפשר לבד לבצא הזרעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לבד? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ+הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011בין 16- ל22 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובראני31/01/2011
בוקר טוב,
החזרת עובר מוקפא ב 13.1 , בטא ב 25.1 ערך כמותי = 146.
היום אולטראסאונד נצפה שק היריון 0.42/0.46
האם תקין לשבוע 5 +2 ימים ?
תודה למלאכים בלבן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהענבר31/01/2011
שלום,
ביום ו' האחרון 28.11 עברתי הזרעה.
יש לי 2 שאלות:
1. באותו יום בערב היה דימום חד פעמי לא חזק במיוחד.האם תקין?
2. מאותו יום יש לי כאבים (כמו כאבי מחזור) בבטן התחתונה שלא חולפים. האם התופעה מוכרת ותקינה?
אודה על תשובתכם.
לולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/20111. כן
2. מוכרת. תקינה? רק לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא - דחוףנעמי31/01/2011
שלום, החזירו לי שלושה עוברים ב- 12.01, בבדיקת בטא ב- 24.01 התוצאה הייתה 89, ב26.01 בדיקה שנייה 136, היום התוצאה הייתה 81
האם להמשיך את התרופות התומכות עוד יומיים או שמדובר באי התפתחות תקין של הריון. האם יכול להיות שלכל עובר יש בטא שונה ? מחכה לתשובה דחופה, תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת בטא - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011ההריון לא תקין וזה נקרא הריון כימי שנקלט איפושהוא ולא מתפתח.
אין לכל עובר בטא אחרת.
אין צורך בתמיכה,אם זה היה הריון תקין היה מתפתח גם בלי תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לבדיקה ביתיתגאולה31/01/2011
החזרת עוברים בתאריך 21/1/11 עם זריקת אובריטול.באיזה תאריך בדיוק אפשר לעשות בדיקה ביתית?ומתי אפשר בדיקת דם?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך לבדיקה ביתית - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011בדיקת דם - 14 יום לאחר השאיבה.
בדיקה ביתית - לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהלבנת31/01/2011
אני בת 29 ועשיתי כבר 6 הזרעות (ב4 מחזורים) ללא הצלחה
עניין ההזרעה מאוד לא נעים לי ואני לא רפויה ומאוד מתוחה.
האם דווקא בגלל המתח והלחץ שבו אני נתונה בהזרעה הוא גורם סביר לכך שאני לא נקלטת?
והאם אפשרי למרוח שעה לפני אל חוש בכדי למנוע כאב או שיש במשחה זו קוטל זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011אני חושב שהמתח לא משפיע אך אפשר לקחת ואבן 5-10 מ"ג וגם למרוח אל חוש זה לא יפגע בכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש מבלבול זרע או ביציות ?שיר30/01/2011
שלום, אני בת 29 וברוך השם הריתי בנסיון השני, כיום אחרי האופוריה אני בשבוע העשירי ואני נתקפת חרדות לגבי אפשרות שאולי היה בלבול בין הביציות או הזרע, גם בשאיבה וגם בהחזרה היו לא מעט מטופלים ומטופלות, ורק שתי בחורות במעבדה שאמורות להשתלט על הכל, איך אני יכולה להיות שקטה שאין לי ברחם עובר של מישהו אחר או גרוע יותר שהעובר שלי גודל כרגע אצל אמא אחרת? הטיפול בוצע בבית חולים אלישע בחיפה
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חשש מבלבול זרע או ביציות ? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011קודם כל אלישע הוא מקום מסודר והטיפולים שם מבוצעים באופן אחראי ומקצועי והסיכויים שזה קרה שואפים לאפס.
בכל אופן אני מציע שתהני מההריון ומה שחשוב שנקלטת ואל תעסיקי עצמך בנושא בכלל ואני בטוח שהילד יהיה דומה מאוד לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקותאאא30/01/2011
שלום,
היום עברתי us שבו נצפו שני זקיקים בגודל 14 ו 12 מ"מ. רירית 8.5. תוצאות בדיקות דם פרוגסטרון 1.2 וסטרודיול 308. מה זה אומר לגבי הביוץ ? יש לציין שזה היום 12 למחזור.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011הביוץ בעוד מספר ימים. יש לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהתינוקמתוק30/01/2011
12 יום אחרי החזרת עוברים מוקפאים.התוצאות הן:
בטא 22
פרוגסטרון 33.89
e2- 476
ביחידה שלי אמרו לי מזל טוב ולעשות בדיקה נוספת בעוד יומיים. למה לא הסבירו לי. מה זה אומר מהם סיכויי. אנא ענו לי רופאים יקרים
תודה תינוקמתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011מתחיל הריון.
נקווה שימשיך תקין.
יש צורך בהמשך מעקב כפי שהורו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבוש בטיפול - שאלות להמשך...לימונית30/01/2011
לרופאים שלום,
בטיפול הנוכחי חל שיבוש בזמן הגעת המחזור.
היום זה היום ה-17 לדקא, פרוטוקול ארוך, מיום שישי נראה היה שעומד להופיע מחזור, אך ורק היום בשעות אחה"צ הופיע דימום אמיתי.
ברצוני לדעת האם במהלך הימים רביעי או חמישי בשבוע זה יהיה רלוונטי לבדוק דיכוי, כך שאוכל להתחיל בסוף השבוע את זריקות המנוגון?
כמו כן, ברצוני לדעת ממה יכול לנבוע השיבוש הזה, שקורה אצלי לראשונה.
אציין שביום רביעי שעבר רירית הרחם היתה בעובי 7.3 ס"מ, כאשר בטיפול או שניים האחרונים דווקא היתה פתאום בעיה לעבות את הרירית.
כיצד זה ייתכן?
מה יכולים להיות הגורמים לאיחור הגדול כל כך בביוץ?
מה יכולים להיות הגורמים לשינויים המתנדנדים כל כך ברירית הרחם?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבוש בטיפול - שאלות להמשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011השיבושים נובעים מטיפולים קודמים שאותם לא ציינת ואני לא יודע מה הזרקת.
הרירית לא נבדקת אלא לפני הוסת ועד לביוץ.
אין שום משמעות לרירית במידה ולא נבדקה בזמן הנכון.
כדי לדעת אם הכל בסדר לפני זריקות הגירויי מספיק בוסת לבצע אולטרה-סאונד ולראות שהשחלות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית31/01/2011הטיפולים הקודמים גם היו פרוטוקול ארוך, עם דקא יומית של 0.1 מ"ג ומנוגון.
תמיד כשבאתי לפני התכנית לבדוק דיכוי, בדקו גם את השחלות וגם אם הרירית דקה, לכן לא הבנתי את מה שכתבת.
כלומר, בכל מקרה באתי לפי הזמן המתוכנן, רק שהוסת לא הגיעה לפי הזמן המתוכנן...
כעת, מה שמעניין אותי זה האם השבוע (וכרגע אני בין היום הראשון לשני למחזור) אני יכולה לבדוק דיכוי, ואולי גם במשך סוף השבוע להתחיל את הגירוי?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעדי30/01/2011
שלום
אני לאחר טיפול IVF פרוטוקול קצר, ב14.01 שאיבה ו17.01 החזרה של 2 עוברים 7תאים ו8 תאים. מתאריך 25.01-27.01 כבר היו דימומים ממש ממש חלשים בקושי בלטו על הלבנים, ב28.01 כבר החל דימום רגיל של וסת וכמובן בדיקת היריון שלילית ב30.01. שאלתי היא איך זה יכול להיות שכבר אחר אחרי 8 ימים יש דימום שהעוברים לא השתרשו וכבר מתחיל הוסת? הכל לא קרה מהר מדי?
באיזה טיפול אתה ממליץ? אני כבר אחרי 2 טיפולים של פרטוקול ארוך ו2 קצרים (כולל הטיפול הנוכחי). בטיפול הקודם הקצר הייתה הפלה טבעית ממש בהתחלה שבוע רביעי וקצת וגם בטיפול הזה היה לי דימום דמוי וסת 12 ימים לאחר ההחזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות - שאלה לרופאיםאחת30/01/2011
שלום,
אני אחרי הזרעות שלא הצליחו. רופא נשים שלי אומר שאין לו מושג למה ההזרעות לא הצליחו ואמר כי יש צורך לערוך בדיקת רחם לראות אם הכל תקין.
אני רוצה לציין כי אני סובלת מוגיניזמוס והנסיונות היחידים להכנס להריון היו דרך ההזרעות.
האם העובדה ששלוש הזרעות נכשלו מעידה שאולי יש בעיה שמחייבת בדיקה של רחם וחצוצרות? הרופא ציין משהו לגבי חצוצרות סתומות.
אני ממש מבוהלת ולא יודעת מה לעשות.
הבנתי שלסובלות כמוני עושים בדיקה בהרדמה מלאה. אבל אני גם פוחדת מהרדמה מלאה מאחר ויש בה סיכונים.
האם יש אפשרות לבצע הרדמה מקומית בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 3 הזרעות שלא הצליחו
אחת30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות - שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011אם יש לך וסת סדיר והזרע תקין והסיבה זה רק וגיניסמוס הייתי מזריק במזרק זרע טרי לנרתיק ולא הייתי עושה שום דבר נוסף.
ההצלחה או אי הצלחה להרות זה עניין של סיכויים, ולזוג צעיר בקיום יחסים הסיכויי להרות כל חודש הוא כ 40%.
יש זוגות שמצליחים להרות בניסיון החמישי או השישי וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאאחת30/01/2011
האם יכול להיות תוצאת בטא 0 -0 IU/L
ברור שאין הריון, פשוט לא אמור להיות בדם לפחות קצת מההורמון? במיוחד אחרי טיפול באיקאקלומין וזריקת אוביטרול לפני 15 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011יכולה להיות תוצאה כזו .אין קשר לזריקות ולכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דםשרון30/01/2011
סיימתי להזריק כמות של 900 ו 450 gonal f במשך שבוע וחצי בערך כמות יומית של 150.
ביצעתי בדיקת דם ב 27/1 estradiol 4112.0 progesteron 3.2
ביצעתי בדיקה נוספת יומיים לאחר מכן 30/1 התוצאה היתה estradiol 12053.0 progesteron 12.6 הרופא הנחה לי ע"פ אולטאסאונד זקיקים להפסיק מיידית את הזריקות היום 30.1
הענין שלרופא קיימת תקלה במחשב והוא לא ראה את תוצאות הבדיקות אותם הוא שלח אותי לעשות.
ע"פ הנתונים בגרף הנתונים נראים לי די מדאיגים .
האם קיימת איזושהיא סכנה בתוצאות וכיצד עלי לפעול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011הסיכון הוא לגירוי יתר שחלתי, לכן יש ליידע הרופא לגבי התוצאות שהתקבלו, ולפעול לפי הוראותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011עקב רמות גבוהות של הורמונים יש להפסיק כל טיפול בחשש לגירוי יתר שחלתי
אם זה לא לטיפולי הפריה הייתי גם נזהר מהריון ויחסי מין ומתחיל טיפול חדש לאחר שהכל ירגע בוסת לא הקרובה אלא הבאה.
ושוב אם את לא בתהליכי הפריה בפעם הבאה להתחיל ב 75 ובדיקות ראשונות אחרי 6 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)