מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאמירי31/01/2011
שלום לכם רופאים יקרים .ביום שבת עברתי בדיקת בטא והתוצאה היתה 340 ואתמול היא עמדה על 260 .האם יש סיכוי שהבטא תעלה .למרות שאין לי שום דימום .או שרק כאשר הבטא תגיע 0 הווסת תגיע ? האם מדובר בהפלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011כנראה ההיריון לא תקין.
דימום יכול להופיע בכל רגע.
יש להמשיך ולעקוב ולוודא שהבטא מגיעה לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיה31/01/2011
אני מנסה להורות יותר משנה ללא הצלחה.
יש לי בעיית ואגיניזמוס שלא נפתרת גם לאחר טיפול אצל סקסולוג.
לא יודעת מה לעשות ואיך להיכנס להיריון.
אמרו לי לנסותת הזרעה אבל איך יעשו הזרעה ויכניסו ספקולום אם יש לי ואגניזמוס
מחר יש לי בדיקה ואגינאלית . לאחר פעמיים שהרופא לא הצליח לבדוק אותי .
מה לעשות איך להתכונן ? איך לעבוד על זה שמחר סוף סוף אעבור את הבדירה ?
הסקסולוד בזמנו אמר שאני לא בתולה אבל מה אם הוא טעה ואני עדיין בתולה איך אעבור את הבדיקה בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא תשובה באופן דחוף
מיה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011פני לרופא עם קרוב משפחה שיוכל להיות עימך בבדיקה ולהרגיע אותך. לעיתים אחות מרפאה יכולה לעשות זאת. קלות הבדיקה ומהלכה כמובן תלויה באינטראקציה עם הרופא.
אפשר לבצע הזרעה עם קשית בלבד והזרקת הזרע לנרתיק דרכה ללא צורך בהחדרת מכשיר כל שהוא לנרתיק.
נשים בתולות בהחלט יכולות לעבור בדיקה כי אין חסימה פיסית בפתח הנרתיק, הרי רובן משתמשות אף בטמפון ועדיין נחשבות לבתולות.
שיהיה בהצלחה. עם קצת אורך רוח (שלך ושל הרופא) והבנה שהמטרה = הריון מקודשת, תוכלי להבדק ללא בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על תשובתך האדיבה
מיה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FHS גבוה שאלה לד"ר שחר קולמודאגת31/01/2011
שלום ד"ר
רציתי לברר אם אני אמא לשני ילדים (תאומים)
יכולה לגשת לבי"ח אלישע להתחיל טיפולי הפריה
הקופה לא מממנת אם יש לי כבר שני ילדים?
יש לי ביטוח בריאות פרטי זה אפשרי בטיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FHS גבוה שאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011אם יש לך ביטוח משלים הקופה שלך תממן את רוב העלות.
מציע לברר.
במקביל - יש לברר האם הביטוח הפרטי שלך כולל טיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפץי31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מקפץ - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011מבקש להימנע מהקפצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימחכה2631/01/2011
שלום אני לאחר טיפול הפריה שכשל
קיבלתי תשובה שלילית ביום חמישי
ברצוני לדעת האם אפשר לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי בווסת הקרובה
אמורה להגיע תוך יומיים בערך..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011כן, אלא אם כן קיבלת אגוניסט ארוך טווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"R מה זה אומר אגוניסט?
מחכה2631/01/2011זו זריקה תרופה לא נראה לי שקיבלתי את זה
התרופות שקיבלתי הם- דקא גונאל F דקסמטזון מנופור לאחר ההחזרה אנדומטרין ומיקרופירין וכמובן אוביטרל
תודה על ההתייחסות זה מאוד חשוב לי לדעת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"R מה זה אומר אגוניסט? - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011אגוניסט = דקפפטיל, בוסרלין, סינרל, דיפרילין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלות בטא לאחר IVFאופק31/01/2011
שלום רב,
ב-03.01 - שאיבה
ב-06.01 - החזרת 3 עוברים
ב-18.01 - בטא 64
ב-20.01 - בטא 151
ב-24.01- בטא 542
ב-26.01 - בטא 1241
ב-30.01 - בטא 2723
האם קצת ההכפלות תקין?
האם בין ה-26.01 ל-30.01 הפרש של 4 ימים העליה תקינה?
לפי חישוב שלי זה הוכפל פי 1.5...
מתי אוכל לעשות US לראות שק הריון ודופק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלות בטא לאחר IVF - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011מציע בדיקת א.ס.בהקדם לווידוא מיקום הריון ותקינותו.
דופק ניתן לראות כחודש לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול
אופק31/01/2011האם מתשובתך אני יכולה להסיק כי הכפלות הבטא אינן תקינות?
האם לאחר שהבטא עוברת את ה-1000 אין משמעות להכפלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011המשמעות פחותה, שכן בדיקות א.ס. אמינות יותר בשלב זה לקביעת מיקום ותקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול שלום
אופק31/01/2011אז שמעתי לעצתך ורצתי לעשות US.
נמצא:
"הודגם שק הריון תוך רחמי בגודל 73*68*98 מ"מ עם שק חלמון 3 מ"מ, לא הודגם דופק"
שבוע 5+4 ימים.
האם תקין בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול שלום - תגובה
פרופ' שחר קול01/02/2011כן, ביקורת עוד שבוע להדגמת דופק עוברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ+הזרעהלי31/01/2011
שלום רב, מטופלת בגונל, לפני הזרעה, היום במעקב זקיק של 17 ממ. האם הוא גדול דיו כדי לבייץ (בעזרת אוביטרל?) מה צריך להיות גודל של זקיק בשל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לבד?
מאיה31/01/2011שלום אפשר לבד לבצא הזרעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לבד? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ+הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011בין 16- ל22 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובראני31/01/2011
בוקר טוב,
החזרת עובר מוקפא ב 13.1 , בטא ב 25.1 ערך כמותי = 146.
היום אולטראסאונד נצפה שק היריון 0.42/0.46
האם תקין לשבוע 5 +2 ימים ?
תודה למלאכים בלבן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהענבר31/01/2011
שלום,
ביום ו' האחרון 28.11 עברתי הזרעה.
יש לי 2 שאלות:
1. באותו יום בערב היה דימום חד פעמי לא חזק במיוחד.האם תקין?
2. מאותו יום יש לי כאבים (כמו כאבי מחזור) בבטן התחתונה שלא חולפים. האם התופעה מוכרת ותקינה?
אודה על תשובתכם.
לולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/20111. כן
2. מוכרת. תקינה? רק לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא - דחוףנעמי31/01/2011
שלום, החזירו לי שלושה עוברים ב- 12.01, בבדיקת בטא ב- 24.01 התוצאה הייתה 89, ב26.01 בדיקה שנייה 136, היום התוצאה הייתה 81
האם להמשיך את התרופות התומכות עוד יומיים או שמדובר באי התפתחות תקין של הריון. האם יכול להיות שלכל עובר יש בטא שונה ? מחכה לתשובה דחופה, תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת בטא - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011ההריון לא תקין וזה נקרא הריון כימי שנקלט איפושהוא ולא מתפתח.
אין לכל עובר בטא אחרת.
אין צורך בתמיכה,אם זה היה הריון תקין היה מתפתח גם בלי תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לבדיקה ביתיתגאולה31/01/2011
החזרת עוברים בתאריך 21/1/11 עם זריקת אובריטול.באיזה תאריך בדיוק אפשר לעשות בדיקה ביתית?ומתי אפשר בדיקת דם?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך לבדיקה ביתית - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011בדיקת דם - 14 יום לאחר השאיבה.
בדיקה ביתית - לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהלבנת31/01/2011
אני בת 29 ועשיתי כבר 6 הזרעות (ב4 מחזורים) ללא הצלחה
עניין ההזרעה מאוד לא נעים לי ואני לא רפויה ומאוד מתוחה.
האם דווקא בגלל המתח והלחץ שבו אני נתונה בהזרעה הוא גורם סביר לכך שאני לא נקלטת?
והאם אפשרי למרוח שעה לפני אל חוש בכדי למנוע כאב או שיש במשחה זו קוטל זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011אני חושב שהמתח לא משפיע אך אפשר לקחת ואבן 5-10 מ"ג וגם למרוח אל חוש זה לא יפגע בכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש מבלבול זרע או ביציות ?שיר30/01/2011
שלום, אני בת 29 וברוך השם הריתי בנסיון השני, כיום אחרי האופוריה אני בשבוע העשירי ואני נתקפת חרדות לגבי אפשרות שאולי היה בלבול בין הביציות או הזרע, גם בשאיבה וגם בהחזרה היו לא מעט מטופלים ומטופלות, ורק שתי בחורות במעבדה שאמורות להשתלט על הכל, איך אני יכולה להיות שקטה שאין לי ברחם עובר של מישהו אחר או גרוע יותר שהעובר שלי גודל כרגע אצל אמא אחרת? הטיפול בוצע בבית חולים אלישע בחיפה
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חשש מבלבול זרע או ביציות ? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011קודם כל אלישע הוא מקום מסודר והטיפולים שם מבוצעים באופן אחראי ומקצועי והסיכויים שזה קרה שואפים לאפס.
בכל אופן אני מציע שתהני מההריון ומה שחשוב שנקלטת ואל תעסיקי עצמך בנושא בכלל ואני בטוח שהילד יהיה דומה מאוד לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקותאאא30/01/2011
שלום,
היום עברתי us שבו נצפו שני זקיקים בגודל 14 ו 12 מ"מ. רירית 8.5. תוצאות בדיקות דם פרוגסטרון 1.2 וסטרודיול 308. מה זה אומר לגבי הביוץ ? יש לציין שזה היום 12 למחזור.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011הביוץ בעוד מספר ימים. יש לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהתינוקמתוק30/01/2011
12 יום אחרי החזרת עוברים מוקפאים.התוצאות הן:
בטא 22
פרוגסטרון 33.89
e2- 476
ביחידה שלי אמרו לי מזל טוב ולעשות בדיקה נוספת בעוד יומיים. למה לא הסבירו לי. מה זה אומר מהם סיכויי. אנא ענו לי רופאים יקרים
תודה תינוקמתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011מתחיל הריון.
נקווה שימשיך תקין.
יש צורך בהמשך מעקב כפי שהורו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)