מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בטאמאי31/01/2011
שלום,
יום 12 להחזרה-בטא 138
יום 14-בטא 406
יום 19- בטא 3560
האם התוצאות טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011כן
בצעי על קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץהדס31/01/2011
בת 34 , סיימתי איקקלומין ביום שישי בערב (למשך 5 ימים פעמיים ביום)
היום עשיתי מעקב זקיקים, רירית – 9 , זקיק – 22 .
מתי יהיה הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011מחר או מחרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי מדרוללילי31/01/2011
שלום רב,
השבוע יש לי החזרה של ביצית מופריית, בנתיים אני מקבלת טיפול תרופתי
2 כדורי מדרול ביום ואודמנטין פעמיים ביום.
בעבר עברתי הפריית מבחנה בהצלחה אולם לא קיבלתי טיפול במדרול - מהי מטרתו ומהן הסיכונים/תןפעות לוואי (הבנתי שהמדרול הם סטירואידים)
תודה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי מדרול - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011מדרול אומנם סטרואידים. יש שערה שטיפול כזה מוריד את הפעילות החיסונית וזה מאפשר לעוברים לבצע השרשה ללא דחיה שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא-שאלה לרופאים ולבנותמישהי31/01/2011
שלום,
אתמול עשיתי בדיקת דם - ובערב בדקתי בכללית אונליין לגבי התשובה - הבטא היה 0 ולמטה בסוף הדף היה רשום כך:
תוצאות הבדיקה - הערכים מעל 15 תשובה חיובית
התוצאות אצל הרופא.
אני מבולבלת.
אם למעלה בטבלה היה רשופ תוצאה של אפס, אזי מה הכתוב מטה?
באף בדיקה לא נאמר כי התוצאות אצל הרופא
האם מישהו יכול להסביר מה זה אומר? מישהו מכיר איך הולכות התשובות דרך המחשב בכללית אונליין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 0 משמעו אין הריון
שרי31/01/2011מה שרשום למטה הוא הסבר כללי, במקרה ואת מקבלת 15 ומעלה אז חיובי.
מקווה שיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מקווה זה כבר הזרעה שלישית
מישהי31/01/2011שלא הצליחה לצערי. מבאס נורא.
במיוחד מפחיד לחשוב שזה הולך לקראת צילום רחם - דבר שאני נורא מפחדת ממנו...
מקווה שפעם הבא אצליח ולא אצטרך שום צילום רחם או טיפול אחר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בטא-שאלה לרופאים ולבנות - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011התשובה 0 מעידה על כך שאין הריון. אילו היתה תשובה מעל 15 אזי ניתן לאמור שהיא חיובית. החלק התחתון הוא הסבר לתוצאות המתקבלות - מיקרא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת עוברים מתרומהגלית31/01/2011
שלום רופאים יקרים
בעוד כשבועיים אמורה להיות לי החזרת עוברים מתרומת ביצית.
היום קיבלתי את הווסת e2 397, pr 3.11, lh 7.00
הדימום מאוד חלש, ומנסיון שלי ההורמנים עלולים להתחיל כבר מחר לעלות.
שאלותיי:1. האם בהורמונים כאלו כדאי להתחיל לקחת את האסטרופם?
2. במידה ויש סיצטה האם יכולה לגרום לאי הצלחה של קליטת עוברים?
מהי המלצתכם ?
תודה, גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרת עוברים מתרומה - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011אם הרירית דקה התחילי את הטיפול. הטוב ביותר זה להתייעץ עם הרופא המטפל או לפעול לפי הוראותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרונית31/01/2011
שלום לכם
בת 41 לאחר מספר הפריות התבשרנו בשעה טובה שיש הריון מבקשת לדעת האם זה תקין החזרת עוברים מוקפאים ב12.1 בדיקת דם 26.1 505 בדיקת דם היום 1375
בדיקה חוזרת בעוד שבוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011הכל לפי הספר. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקה..מזל31/01/2011
האם הדיקת E-2 קטן מ-200 ופרו קטן מ-0.8 נקרא פרופיל תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקה.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011זה חלק מהפרופיל. וזה תקין לתחילת מחזור חודשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונח רפואי לא ברורמנסה להרות31/01/2011
שלום למומחים,
אני בחורה בת 32 מטופלת פוריות (הזרעות) אני מבייצת טבעי אבל בעלת מבנה פוליציסטי.מה זה אומר? לאחר גונל אף הרופא שלי רוצה ללכת על איקקלומין.אני לא מבינה מדוע מפני שהבנתי שזה הפוך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונח רפואי לא ברור - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011פוליציסטי משמעו כיצד ניראית השחלה בעל קול. היא מכילה הרבה זקיקים קטנים אולם הם לא מבשילים לכלל ביוץ. על כן בדרך כלל המחזור לא סדיר. להסדרת הביוץ משתמשים באיקקלומין או גונאל. מה הסיבה לעבור לאיקקלומין שוב? בררי עם הרופא. יתכן ותגובת יתר שלך, מורכבות טיפול קטנה יותר ויש החושבים שכל זמן שיש ביוץ עם איקקלומין אין מקום לעבור לטיפול במהירות לגונאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצהמזל31/01/2011
אני מבוטחת של מכבי.רציתי לשאול אצל מי אתם ממליצים לבצע טיפול IVF?
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לענות לשאלתי..
מ...01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011איפוה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאזור המרכז.
ב.01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאזור המרכז. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011יש הרבה רופאים וכל הרופאים שלנו שעובדים באסותא הם מצויינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת קרינוןא.31/01/2011
עברתי 3 הזרעות ללא הצלחה.
ב-2 הראשונות תמיכה של אנדומטרין -3 ביום.
בהזרעה השלישית תמיכה של קרינון פעם ביום,בבוקר.
ב2 הזרעות ראשונת קבלת מחזור רק לאחר הפסקת תמיכה.
בהזרעה האחרונה קבלת מחזור 14 יום לאחר הזרעה ותוך כדיי שימוש בתמיכה.
שאלותי:
1. האם תמיכת קרינון לא אמורה לעקב דימום וסתי?
2. יש מצב שתמיכה של קרינון פעם ביום לא מספיק חזקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת קרינון - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/20111. לא תמיד.
2. בהזרעות אין נתונים ברורים המראים שיש בכלל צורך בתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמירי31/01/2011
שלום לכם רופאים יקרים .ביום שבת עברתי בדיקת בטא והתוצאה היתה 340 ואתמול היא עמדה על 260 .האם יש סיכוי שהבטא תעלה .למרות שאין לי שום דימום .או שרק כאשר הבטא תגיע 0 הווסת תגיע ? האם מדובר בהפלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011כנראה ההיריון לא תקין.
דימום יכול להופיע בכל רגע.
יש להמשיך ולעקוב ולוודא שהבטא מגיעה לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיה31/01/2011
אני מנסה להורות יותר משנה ללא הצלחה.
יש לי בעיית ואגיניזמוס שלא נפתרת גם לאחר טיפול אצל סקסולוג.
לא יודעת מה לעשות ואיך להיכנס להיריון.
אמרו לי לנסותת הזרעה אבל איך יעשו הזרעה ויכניסו ספקולום אם יש לי ואגניזמוס
מחר יש לי בדיקה ואגינאלית . לאחר פעמיים שהרופא לא הצליח לבדוק אותי .
מה לעשות איך להתכונן ? איך לעבוד על זה שמחר סוף סוף אעבור את הבדירה ?
הסקסולוד בזמנו אמר שאני לא בתולה אבל מה אם הוא טעה ואני עדיין בתולה איך אעבור את הבדיקה בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא תשובה באופן דחוף
מיה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/2011פני לרופא עם קרוב משפחה שיוכל להיות עימך בבדיקה ולהרגיע אותך. לעיתים אחות מרפאה יכולה לעשות זאת. קלות הבדיקה ומהלכה כמובן תלויה באינטראקציה עם הרופא.
אפשר לבצע הזרעה עם קשית בלבד והזרקת הזרע לנרתיק דרכה ללא צורך בהחדרת מכשיר כל שהוא לנרתיק.
נשים בתולות בהחלט יכולות לעבור בדיקה כי אין חסימה פיסית בפתח הנרתיק, הרי רובן משתמשות אף בטמפון ועדיין נחשבות לבתולות.
שיהיה בהצלחה. עם קצת אורך רוח (שלך ושל הרופא) והבנה שהמטרה = הריון מקודשת, תוכלי להבדק ללא בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על תשובתך האדיבה
מיה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FHS גבוה שאלה לד"ר שחר קולמודאגת31/01/2011
שלום ד"ר
רציתי לברר אם אני אמא לשני ילדים (תאומים)
יכולה לגשת לבי"ח אלישע להתחיל טיפולי הפריה
הקופה לא מממנת אם יש לי כבר שני ילדים?
יש לי ביטוח בריאות פרטי זה אפשרי בטיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FHS גבוה שאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011אם יש לך ביטוח משלים הקופה שלך תממן את רוב העלות.
מציע לברר.
במקביל - יש לברר האם הביטוח הפרטי שלך כולל טיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפץי31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מקפץ - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011מבקש להימנע מהקפצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימחכה2631/01/2011
שלום אני לאחר טיפול הפריה שכשל
קיבלתי תשובה שלילית ביום חמישי
ברצוני לדעת האם אפשר לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי בווסת הקרובה
אמורה להגיע תוך יומיים בערך..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011כן, אלא אם כן קיבלת אגוניסט ארוך טווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"R מה זה אומר אגוניסט?
מחכה2631/01/2011זו זריקה תרופה לא נראה לי שקיבלתי את זה
התרופות שקיבלתי הם- דקא גונאל F דקסמטזון מנופור לאחר ההחזרה אנדומטרין ומיקרופירין וכמובן אוביטרל
תודה על ההתייחסות זה מאוד חשוב לי לדעת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"R מה זה אומר אגוניסט? - תגובה
פרופ' שחר קול31/01/2011אגוניסט = דקפפטיל, בוסרלין, סינרל, דיפרילין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)