מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות דם הורמונליות דחוףבת שבע29/01/2011
שלום רב,
אני בת 38.5 אמא ל- 5 ילדים, מעוניינת להיכנס להיריון ללא הצלחה, לפני שמונה חודשים הורדתי התקן רגיל, בוצעו בדיקות דם ביום השלישי למחזור להלן התוצאות.estradiol - 439.30 pmol/l
פרוגסטורון - 1.67 nmol/l
lh 7.38 iu/l
fsh8.41 iu/l
prolactin 259.70 miu/l
tsh 1.91-uiu
כמו כן בבדיקה אצל רופא, אובחן עדות לירידה ברזרבה השחלתית. יש לי מחזור סדיר.
אהד - 3 זקיקים אנטרליים מימין ו- 5 משמאל, אין נוזל באגן.
אבחנה משוער, infertility female
איני מבינה מה פירוש התוצאות, הוא מעוניין לשלוח לצילום רחם + היסטרוסקופיה עם ביופסיה, בדיקת שד ולאחר מכן התחלת טיפולי פוריות בזריקות על מנת לא לבזבז זמן, אשמח לקבל הסבר מעט וגם לשמוע דעה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם הורמונליות דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011הבדיקות שלך בסדר ואני לא יודע על סמך מה קבע במרפאה שיש לך ירידה ברזרבה.
באופן כללי הרזרבה יורדת עם הגיל אך בנתיים זה בסדר אצלך.
הייתי עושה צילום רחם כי זה יכול לעזור להריון היות והתקן יכול לעשות בעיות.
היסטרוסקופיה זה מיותר וביופסיה זה שטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע
בת שבע30/01/2011העניין הוא שהוא אמר שראה משהו רדום בשחלה
וגם בשלושת החודשים האחרונים כמות הווסת פחתה באופן משמעותי והיום יש יום או יום וחצי מלא ובשאר הימים מעט.
רציתי לדעת האם יש סיכונים גם בבדיקותמ ובטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011לא שמעתי על שחלות שמשהוא נרדם שם.
ההיסטרוסקופיה והביופסיה הן לא במקום ולא ממליץ לך לבצע.
הצילום רחם " יעיר" את השחלות ויש לי רושם שאחרי הצילום כן תהרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולכים הלאהyaaeell29/01/2011
שלום,
בת 35 נשואה פלוס אחד מהריון ספונטני. כשנה וחצי מנסים להיקלט ללא הצלחה.
צילום רחם תקין, מצב זרע סביר פלוס. ניסינו שלוש הזרעות עם איקקלומין וללא הצלחה.
אנו מוגדרים כלא-מוסברים.
הרופא שאני מטופלת אצלו דרך קופ"ח מאוחדת הורה לי לגשת למרפאת פריון של הקופה ולהתחיל הזרעות עם זריקות.
כמה שאלות:
1. האם מישהו מכיר מרפאת פריון טובה באיזור פ"ת ?
2. בהתחשב בגילי המתקדם ובכך שאני רוצה עוד שני ילדים לפחות, לא כדאי לגשת כבר ישר להפריה ? האם זה בכלל אפשרי לפסוח על שלב ההזרעות הנוספות ? חבל לי לבזבז את הזמן..
3. מה ההבדל (חוץ מהמחיר) בין מרפאת פריון של הקופה למומחה פריון פרטי?
האם הוא יכול לקצר את התהליך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
yaael30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולכים הלאה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011אנחנו בדרך כלל מטפלים בזריקות כ 3 מחזורים כי יש הריונות וגם זה מדיניות הקופה.
הייתי ממליץ לך על דר. ברורמן במאוחדת נדמה לי שמקבל בכפר סבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות מאוחדת
yaael30/01/2011תודה על תשובתך.
אני מבוטחת במאוחדת. האם יש להם מרפאות פוריות שאליהן ניתן לקבוע תור?
איפה אפשר לקבל מידע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות מאוחדת - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011יש מרפאת פיריון בתל אביב רחוב שפרינצק דר. לברון.
גם ברורמן מבין בזה טוב.ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון?ממי29/01/2011
החזרת עוברים היתה ב21/01/11 עד עכשיו עדין לא היה מחזור ברצוני לדעת אם איחור במחזור מראה על הריון?או שיכולה להיות סיבה אחרת לאיחור?אשמח אם תדריך אותי מתי אפשר לעשות בדיקה ביתית?חוץ מזה אני אמורה להרגיש משהו שונה אם אני בהריון?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/201112 יום אחרי החזרה יש לבצע בדיקת הריון.
זה טוב שלא הופיע וסת.
לא חייבים להיות תופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים??הילה29/01/2011
שלום רב אשמח לתשובתכם.
בת 35, עברתי 2 הריונות קליטה הירה, הריון שני יצעתי הפלה רצונית שהוביל לאוטוסקופיה ניתוחית אשר הוביל עם השנים הסתבר לסתימה בחצוצרות לפיכך לא נותרה ברירה והתחילתי טיפול הפריה ראשון כדלקמן
ב 16.1 ביצעתי שאיבה 15 זקיקים
ב 18.1 החזרה שני עוברים.
בהנחה שבעבר נקלטתי בקלות( אותו בן זוג) האם עכשיו יש סיכוי שההפריה הראשונה לא תיקלטב של הסתימה בחצצורות ??אני כל כך מודאגת היום יש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים?? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011הסיכויים של כל טיפול דומים ואפשר להיקלט פעם ראשונה או פעם שניה אך הסעכוי לא משתנה.
מקווה שרירית הרחם בסדר ופחות חשוב החצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון בשבוע החמישימירי29/01/2011
שלום רב. בתאריך 13/01/2010 החזרתי עובר מוקפא בלסטוציסט .עברו 14 יום מאז ההחזרה .[יום חמישי הזה] .היו לי התכוציות והלכתי למיון הרופא בישר לי שאני בהריון לפי בטא בבדיקת השתן ואמר שאני בשבוע חמישי + יום . הוא עשה לי בדיקות אולטראסונד ושם לא ראה שק הריון ,הוא טוען שיכול להיות שמדובר בהריון צעיר ויכול להיות שמדובר בהפלה ויכול להיות שמדובר בהריון מחוץ לרחם .באיזה שבוע בדרכ רואים שק הריון ? האם מדובר בהריון כימי במקרה שלי ? רק מחר בצהרים יהיו לי את תוצאות הבדיקה של הבטא .השאלה שלי בנוסף האם לחזור שוב על בדיקת הדם ביום שני ?ואז לראות את העליית הבטא ? או שבאמת מדובר בהריון צעיר ולכן לא ניתן לראות שק הריון . יש לציין שאני בלי דימומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון בשבוע החמישי - תגובה
ד''ר דוד ישי29/01/2011שלום
רצוי לבדוק את רמת הבטא בדם וגם לעקוב אחר השינויי ברמה. הבדיקות האלה יכולות להבהיר את המצב. אם הבטא גבוה ומחייב לראות שק הריון ברחם , החשש מהריון מחוץ לרחם גבוה. אם רמת הבטא נמוכה והיא בירידה , סביר יותר שמדובר בהריון כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילק29/01/2011
שלום,
בעוד כחודש אני אמורה להתחיל טיפול IVF ראשון.
ניתן לי פרוטוקול קצר.
ע"פ התוכנית, אני אמורה להתחיל עם דקפפטיל כבר ביום הראשון לווסת, ועם גונאל אף ביום השני.
נתקלתי עכשיו במשהו שכתב ד"ר קול בנושא של אגוניסטים/אנטגוניסטים. כתוב שם ש:
"ההבדל הגדול בין שתי קבוצות התרופות נעוץ במשך המתן עד השגת הפעולה המבוקשת. מתן אגוניסטים גורם להפרשה רבה של הורמוני בלוטת יותרת המוח לטווח המיידי עם דיכוי בהפרשה המושג רק לאחר כשבועיים בממוצע. רק אז ניתן להתחיל בגירוי השחלות כדי להשיג צמיחת זקיקים והבשלת ביציות. היתרון הגדול בשימוש באנטגוניסטים נעוץ במיידיות השפעתם. תרופות אלו בולמות באופן מיידי את פעילות בלוטת יותרת המוח, כך שנחסך פרק זמן של כשבועיים מבחינת אורך הטיפול. יתרון גדול נוסף הוא האפשרות לגרום לביוץ ע"י שימוש באגוניסטים ובכך למנוע באופן מוחלט את הסיכון של גירוי יתר שחלתי".
עוד כתוב שם שדקפפטיל הוא ממשפחת האגוניסטים.
אם כך, אני לא מבינה איך זה משתלב עם הפרוטוקול שניתן לי. האם עלי לדבר עם הרופא המטפל על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל - תגובה
הפרוטוקול שקבלת הוא הפרוטוקול הקצר האמיתי. הוא היה קיים הרבה לפני שהאנטגוניסטים נכנסו לשימוש והביאו איתם את ה"פרוטוקול הקצר" החדש . את יכולה לדבר עם הרופא שלך , אבל זה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחהלי29/01/2011
האם שימוש בטבעקוטן (לדלקת בעור) מותר במהלך טיפולי פוריות?
רשום ע"ג התרופה שהיא לא מותרת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה - תגובה
מותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק גדולרחל29/01/2011
האם זקיק בגודל 28*29 ביום ה- 13 למחזור יכול עוד לבייץ או שזה בוודאות ציסטה?
(היה מעט נוזל בדוגלס)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק גדול - תגובה
עדיין יכול , בתנאי שכל הבדיקות מראות שעדיין לא היה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדניאלה29/01/2011
ב-12.1 עשיתי הזרעה. ב-26.1 בטא 6.2
הייתי בטוחה ששלילי, אבל עד כה לא קיבלתי וסת.
1. האם יש טעם לבצע שוב בדיקה או שבטא 6.2 היא שלילית בכל מקרה?
2. אם אני לא מקבלת וסת בדיוק אחרי 14 יום, האם זה בהכרח אומר שההזרעה לא נעשתה בביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
1. בטא 6.5 הוא אינו בטא שלילת . כדאי לעשות
2. לא. זה קורה לעיתים גם כאשר ההזרעה נעשית בזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר ישי
דניאלה31/01/2011תודה על תגובתך.
כשמסרתי לרופא שלי את הבטא 6.2, הוא קבע ואחריו גם פרופ' בידר כאן בפורום קבע - שלילי. עשיתי הזרעה ונאמר לי שמצפים לראות בטא לפחות 90...
אני מבולבלת....
למה כל אחד אומר משהו שונה לדעתך?
בדיקת הריון ביתית יצאה היום שלילית ובכל זאת לא קיבלתי עד כה וסת...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת מתוצאות הבטא, אשמח לתגובה
דניאלה31/01/2011כשמסרתי לרופא שלי את הבטא 6.2, הוא קבע ואחריו גם פרופ' בידר כאן בפורום קבע - שלילי. עשיתי הזרעה ונאמר לי שמצפים לראות בטא לפחות 90...
אני מבולבלת....
למה כל אחד אומר משהו שונה לדעתך?
בדיקת הריון ביתית יצאה היום שלילית ובכל זאת לא קיבלתי עד כה וסת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתיהל29/01/2011
שלום רב,
אני נשאית איקס שביר עברתי 6 טיפולי pgd בכל טיפול 2 ביציות. הבדיקות מראות amh=0.09 ו fsh=19.6 הומלץ לי לחשוב על תרומת ביציות. האם באמת אין סיכויי עם נתונים אלו להקלט ללא תרומת ביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - תגובה
אפשר , אבל הסיכויים קלושים. לא אמרת בת כמה את , אבל אם את כבר לא כל כך צעירה מאוד כדאי לחשוב על תרומת בייצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת ברור לרופאיםסימה29/01/2011
HCG QUANT.(S) 0.36 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
מצורפת בדיקת דם ביום 9 להחזרת בלסטוציסטים..
מה אומר ה- 0.36?????? שזה שלילי מוחלט? אין הריון???
כי רשום בסקלה מתחת ל3 שלילי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת ברור לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול29/01/2011שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון והשלכותיהשירה29/01/2011
שלום
אני נמצאת במעקב הורמונלי לאיתור ביוץ טבעי לצורך החזרת עוברים מוקפאים.
יום ד- באולטרסאונד נצפה זקיק 18 אסטרדיול 1335 פרוגסטרון 2.5
לאחר 48 שעות: יום ו' -אולטרסאונד אין זקיק ,אסטרדיול קטן מ200 ,פרוגסטרון 7.2
האם הערכים הללו תקינים?
האם האסטרדיול יורד בצורה כזו חדה ?
האם רמת הפרוגסטרון מעידה על כל שהיה ביוץ?
האם פרוגסטרון ברמה שלי 7.2 אינה נמוכה ויתכן שיכולה להשליך על רמת ההפרשה של LH ?
תודה מראש
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת פרוגסטרון והשלכותיה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/01/2011יום חמישי היה ביוץ. אם רירית 7 ממ ומעלה אפשר לתכנן החזרה. אלו שינויים נורמאליים לאחר הביוץ ורמות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהיעל29/01/2011
שלום,
לאחר טיפולי IVF עשיתי בדיקת בטא שיצאה חיובית. האחות הנחתה אותי להמשיך לקחת שני כדורי פרוגינובה. הסתכלתי בעלון התרופה ורשום שאין לקחת את התרופה אם הנך בהריון. אשמח לשמוע מה המלצתכם.אני לחוצה שאני לוקחת כדור שעשוי להזיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/01/2011ניתן ליטול את התרופה ללא חשש ולהתעלם מהעלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס לאחר החזרהרביטל29/01/2011
לפני 3 ימים החזירו לי 3 עוברים יפים. לפני יומיים התחלתי להיות חולה עם חום ודלקת בסינוסים..
שאלתי היא: הרופא נתן לי אוגמונטין ואמר שזה בסדר... אני דואגת ומפחדת שזה לא טוב לעוברים... מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס לאחר החזרה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/01/2011ניתן ליטול אוגמנטין ללא חשש בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ספירת זרעיוסי29/01/2011
לדר שלום
שלחתי את בדיקת הזרע שלי לפני יומיים לבדיקה תבדוק לי בבקשה אם הכל תקין.
אני ואישתי מנסים להביא ילד לעולם כבר מספר חודשים ועדיין לא נקלטה .
בבקשה תבדוק את תוצאות הבדיקה כדי שאיה רגוע.
מודה לך על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ספירת זרע - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/01/2011בדיקת הזרע תקינה למעט צורת תאי זרע תקינה נמוך מהנורמה. איני בטוח שיש לכך משמעות. כדאי שתבדק על ידי רופא העוסק בפוריות הגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)