מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיק מובילאפרת30/01/2011
מחזורים סדירים כל 28 יום.
כל מחזור אצלי נמשך בסביבות 6-7 ימים
היום יום 8 למחזור ועדיין אני מדממת..(עדיין במחזור)
מנסה להכנס להריון ללא הורמונים.
היום,יום 8 למחזור ביצעתי אולטראסונד זקיקים
טרם נצפה זקיק מוביל
שאלתי:
1 האם הגיוני שיום 8 למחזור טרם יהיה זקיק מוביל?
או שזה בגלל שמחזור טרם נגמר?
2 יש סיכויי שעוד יהיה זקיק מוביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק מוביל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011צריך להיות זקיק ואולי הוא עוד קטן. בכל אופן אם הוסת סדיר זקיק חייב להיות.
חעשי בדיקה עוד יומיים -שלושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ימית30/01/2011שכחתי לציין,היום יום 8 למחזור
פרוגסטרון 2.6
אסטרדיול 200
נצפו זקיקים קטנים.
יש סיכוי לראות את הזקיק המוביל עוד יומיים-שלושה?
האם להערכתך הזקיק המוביל יופיע?כי אם לא,אזיי לא תהיה שאיבה?
כי מחזורים שלי סדירים כל 28 יום.
והיום כבר יום8.בד"כ יום הביוץ זה יום 14
מעניין אם הזקיק המוביל יצליח להופיע בתוך 6 ימים?
כי עוד 6 ימים הביוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011לפי בדיקות הדם עוד לא החלו תהליכי ביוץ.
רמת האסטרדיול נמוכה ומתאימה לרמות של וסת לכן יש לחזור על הבדיקה בעוד 4 ימים ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-לפרופ בידר
ימית31/01/2011כאמור,כפי שציינתי בהשתלשלות קודמת
מחזורים סדירים כל 28 יום.
כל מחזור נמשך 6-7 ימים.
היום כבר יום 9 למחזור ואני עדיין במחזור.
האם זה הגיוני?
מדוע מחזור לא מפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011כפי שכתבתי הבדיקות שעשית הן של יום 3 של וסת ולכן עדיין יש דמם אך זה צריך להפסק כאשר האסטרוגן יתחיל לעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לא בסדר בהריון שלי?נועם30/01/2011
לאחר ביוץ ע"י זריקות עשיתי בידקת דם ב-27.1 והתוצאה היתה:
E2 -1335
progresteron- 59.2
HCG-B- 39
היום, ה-30.1 עשיתי שוב ויצא
E2- 1225
POGESTERON- 48.3
HCG-B- 68
אני יודעת שהבטא אמורה להיות מוכפלת כל יומיים.. אני ממש מבולבלת כי גם שאר הערכים ירדו. לא קיבלתי מחזור. אז מה קורה לי? אם אני בהריון למהמ זה לא עולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לא בסדר בהריון שלי? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011ההריון הוא נקרא הריון כימי והוא לא תקין ותקבלי דימום שיהיה גם וסת וגם תגובה להריון שנספג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקבלת מחזור אחרי הריון כימי
מנסה31/01/2011מה עושים אם אני גם לא אקבל את המחזור בעוד שבוע? הרי ההריון לא תקין???
יש לי כבר איחור של 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקבלת מחזור אחרי הריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011כל עוד הבטא חיובי לא יתחילו תהליכי מחזור תקינים. יש לחכות ולבדוק שהבטא ירדה לשלילי וז יתחילו התהליכים הטבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווצים וכאבים ברחםרעות30/01/2011
טיפול ivf ראשון בת 44 . 2 הפלות קודמות בהריון ספונטני בשבוע 6 . בטיפול הוחזרו שלשה עוברים יפים. במשך שבועים כאבים וקיווצים ברחם כמו לפני מחזור למרות שלקחתי 3 פעמים ביום אנדמוטרין.היום בבדיקה התגלה שאין הריון. האם יש סיכוי להריון עם תחושת כאלה ברחם. האם הכאב מצביע על בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיווצים וכאבים ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011הכאבים לרוב הן עקב השאיבה והסיכוי להריון תלוי בגיל ולא ברחם .לרוב הבנות שבהפריה יש מיחושי בטן בדרגה זו או אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף DHEAמודאגת30/01/2011
שלום רופאים נכבדים,
אשמח לדעתכם
אני בת 35 אחרי הריון אחד
מנסה להיקלט להריון שני
התברר כי ה-FSH שלי גבוה (18.3)
האם מנסיונכם נטילת כדורי DHEA עוזר?
כדאי לי?
צריך לזה מרשם?
אני מטופלת במרכז לבריאות האישה במככי צ'ק פוסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011ה DHEA זה שטויות שרושמים אותו על מנת לתת תקוות למטופלות ביחוד עם תגובה שחלתית נמוכה.
בארה"ב זה תוסף מזון.
לדעתי לא צריך לבנות על זה.
בקיצור לדעתי יש לגמור עם הפארסה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
אני30/01/2011איזה טיפול כן היית ממליץ?
יש לי מחזורים סדירים וביוץ סדיר
והפרוג' גבוה וטוב כל חודש 7 ימים אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011צריך להתחיל טיפולים ולברר אם הביציות עדיין מאפשרות הריון.
FSH גבוה מרמז על ביציות לא תקינות ובערכים מעל 20 אין הריונות.
הייתי עושה הפריה חוץ גופית ורואה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
אני30/01/2011הכוונה היא ישר הפריות?
האם הקופה מאשרת טיפולים ללא הזרעות + הורמונים לפחות 3 פעמים?
האם יש אישור מהקופה לאמא לשני ילדים (תאומים זהים מהריון ספונטני)?
או שכדאי לי לפנות ישר לפרטי?
תודה רבה על יעוצך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011יש לפנות בבקשה מיוחדת ולהסביר את עניין ה FSH הגבוה על מנת שיאפשרו לך את הטיפול היעיל ביותר והוא הוצאת ביציות ולראות אז מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דקפפטיל וגונאלליהי30/01/2011
היי 2 שאלות ברשותכם:
1. אני לפני IVF, מזריקה דקפפטיל כשבועיים, עכשיו מצרפת גונאל. הם ניתן להזריק את שניהם באותה השעה, אחד אחרי השני? והאם צריך בצדדים שונים?
2. הזרקתי כשבועיים בשעה 21:30, עכשיו האחות אמרה לי שעדיף להקדים את שעת ההזרקה בכשעה כדי שבהמשך לא יתנגש לי עם האוביטרל. עברתי ל-20:30 קבוע. האם זה בסדר?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת דקפפטיל וגונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011האחות לא צדקה ואת יכולה להזריק באותו צד ובאותן שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל וגונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011האחות לא צדקה ואת יכולה להזריק באותו צד ובאותן שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנ30/01/2011
שלום רב,
האם עישון סיגריות ושתייה מרובה של קפה (מצד האישה) עלולים לפגוע בניסיון להרות? פוגעים בפוריות? המחזור סדיר וכן נראה ביוץ כל חודש (ללא טיפולים תרופתיים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענה לפני החזרת מוקפאים -תודהשירה30/01/2011
שלום לכולם ,
אני בסבב שני של IVF בעוד יומיים החזרת מוקפאים בינתיים מטופלת באסטרופם שלוש פעמיים ביום ,היום אני מתחילה אנדומטרין 3 פעמים ביום ,בשבת החלה הפרשה דמית שבאה ונעלמת כששאלתי את הרופא ציין כי באולטראסאונד הרירית והשחלות תקינות ,רק ציין אם ימשיך לא יוכל לבצע החזרה .
ברצוני לדעת האם הדימום/הפרשה היא תופעת לוואי של האסטרופם ,או האם יכול להיות
בקיום יחסי מין כי זה הופיע מיד אחרי - האם ממולץ להמנע מקיום יחסי מין בימים האלו ?
בברכת בשורות טובות לכולן
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לפני החזרת מוקפאים -תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011אם קיימת יחסים זה יכול להיות מזה ויש לדאוג שבדיקת צואר הרחם תקינה ואם זה לא מיחסים זה בעיה.
לא צריך להימנע מיחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לקוי?רבקה30/01/2011
שלום וברכה.
בת 22 בעלת שחלות פוליציסטיות.
ivf ראשון: שאיבה של 2 ביציות, הפריה של 2 ביציות.
ivf שני: שאיבה של 7 ביציות בלי שום הפריה.
ivf שלישי: שאיבה של 11 ביציות, הופרתה ביצית 1 בלבד.
איך זה הגיוני שאני בת 22 ואין כמעט הפריות כל פעם???
האם הפרוטוקול שמביאים לי כנראה לקוי???
אני מטופלת בציבורי, האם עדיף לי ללכת לפרטי בכדי שיוכלו להסתכל ספציפית על המצב שלי בכדי להגיע לתוצאות טובות יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לקוי? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011אם הזרע תקין יש באמת בעיה ואם הפרופיל שלך תקין אז יש בעיה בביציות ואני לא חושב שזה בגלל הפרוטקול או בגלל שזה ציבורי.
את צריכה לשבת עם הרופא שיסביר לך לפי התוצאות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםמיכל30/01/2011
היום ביצעתי בדיקת דם
lh 7..7
pr- 4.7
e2- 418
הפסקתי את התמיכה לפני שבוע ימים וטרם הגיע הווסת.
עפ"י התוצאות שציינתי מתי אמורה לקבל את הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011לא הבנתי מה היה הטיפול.
בכל אופן אם הפרוגסטרון קודם היה גבוה את צריכה לקבל וסת כל יום.
ואם אין לך בדיקות קודמות זה מראה שרמות ההורמונים נמוכה ואו שלא היה ביוץ או שהיה ואת עומדת לקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ירדהטלי30/01/2011
שלום,
בת 33, אחרי 3 הפלות רצופות בשלבים המוקדמים.
נכנסתי להריון ספונטני בין טיפולים (בזמן הזרקת דיפרלין לדיכוי)
אחרי 5 ימי איחור, ביום חמישי האחרון -
בטא- 408
פרוגסטרון - 94
e2 -1529
היום (לאחר 3 ימים):
בטא - 351
פרוגסטרון - 109
1571
עם תמיכת אנדומטרין *4 +אסטרופם *3.
אני מבינה שההריון לא תקין אבל ביחידה בה אני מטופלת נאמר לי לא להפסיק עם התמיכה עד בדיקה חוזרת מחרתיים. האם יש טעם להמשיך עוד יומיים? יש סיכוי שההריון כן יהיה תקין?
ושאלה נוספת - איך זה שהבטא בירידה וההורמונים האחרים עדיין גבוהים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ירדה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011לאסטרוגן ופרוגסטרון אין משמעות כי רמת אסטרוגן היא מעט גבוהה והפרוגסטרון באמת גבוה אך זה עקב התמיכה..
לפי הבטא זה נקרא הריון כימי והתמיכה בכלל לא משנה כי אם זה הריון שהולך טוב הוא יתקדם גם בלי תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונאלימאיה30/01/2011
בת 31 מנסה קצת יותר משנה להיכנס להריון ללא הצלחה. עשיתי 3 פעמים פרופיל הורמונאלי:
פעם 1:
ביום הראשון למחזור (בטעות):
ESTRADIOL (E-2) 157 pmol/L
17-OH-PROGESTERONE 3.27 nmol/L
TSH 11.65 mIU/L
T4- FREE 12.7 pmol/L
LH 4.70 IU/L
FSH 15.00 IU/L
PROLACTIN 334.1 mIU/L
PROGESTERONE 2.6 nmol/L
בדיקה מס' 2:
ביום הרביעי למחזור:
ESTRADIOL (E-2) 235 pmol/L
LH 5.10 IU/L
FSH 10.40 IU/L
PROGESTERONE 1.6 nmol/L
בדיקה 3:
ביום החמישי למחזור:
ESTRADIOL (E-2) 415 pmol/L
17-OH-PROGESTERONE 2.61 nmol/L
LH 3.10 IU/L
FSH 6.00 IU/L
PROGESTERONE 2.0 nmol/L
בבדיקות זרע יצא תקין.
לאחר הבדיקה הראשונה התחלתי טיפול באלטרוקסין- 50 מ"ג ליום (האם יש קשר בין זה ובין השינויים בערכי ההורמונים?).
מה דעתכם?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011האלקטרוקסין לא מפריע.
יש רמה מוגברת של FSH וממליץ להתחיל טיפולים.
ביצוע בדיקות לא יגרמו לך להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש טיפולי IVFא.ק.30/01/2011
שלום רב,
ידוע על PCO. בחודש הקודם פניתי ל- IVF בפעם ראשונה וקיבלתי פרוטוקול קצר: פיוריגון 150 למשך 3 ימים (מהיום השלישי), אח"כ 75 + אורגלוטרן. בסופו של דבר התפתח רק זקיק אחד והוחלט שאעבור הזרעה (אחרי הזרקת אוביטרל). הטיפול נכשל: היום קיבלתי וסת. השאלה שלי: 1. האם יש צורך בכל זאת לבצע בדיקת בטא כדי לוודא שאכן לא הצליח הטיפול, או שמסיפקה העובדה שקיבלתי?
2. האם הכרחי לעשות הפסקה של חודש ולחכות עד למחזור הבא כדי לחדש טיפולים? אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש טיפולי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011לא ברור לי התגובה שלך לאור העובדה שאת מציינת שאת PCO.
אין מספיק פרטים ואם את צעירה צריך להחליט איך ואיזה טיפול לבצע בעתיד בהנחה שכל הבדיקות לפני הפריה היו תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת נתונים...
א.ק.30/01/2011הנה עוד מידע נוסף, אני בת 29, אובחנתי כ- PCO. בעבר הריון כימי ספונטאני (נפל בשבוע 5) והריון אקטופי אחרי טיפול באיקקלומין והזרעה (לפני שנה), אח"כ טופלתי במרפאת פוריות עם ניסיון נוסף של איקקלומין וניסיונות של גונאל F 75, כשבמחזור האחרון - בגלל חוסר תגובה למשך 3 ימים העלו מינון ל- 112.5 (אם זכור לי נכון) ואוביטרל ואז הייתה תגובה של זקיק בשל וביוץ ועוד שני זקיקים שלא הספיקו להבשיל (12, 14).
זה הפרופיל ההורמונלי האחרון שעשיתי, ביום ה- 3 של המחזור - לקראת טיפול ה- IVF הראשון.
TSH - 2.48 mIU/L
LH - 4.2 IU/L
FSH - 4.0 IU/L
PROLACTIN 200 mIU/L
E2 - 201 pmol/L
-OH17-PROGESTERONE - 4.9 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL - 2.6 nmol/L
DHEA SULPHATE - 6.5 mcmol/L
נאמר לי ע"י רופא פוריות בקופ"ח ורופא IVF שהבדיקות תקינות מה דעתך? הוסבר לי על ידי אחות שאורגלוטרן עדיף להזריק בבוקר ופיוריגון בערב - וכך עשיתי, הזרקתי בבטן - האם נכון?
לגבי השאלות הקודמות: 1. האם יש הכרח להמתין עד המחזור הבא (לפספס החודש)?
2. האם יש צורך לבצע את בדיקת הביטא למרות שקיבלתי את המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת נתונים... - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011הפרופיל בסדר ואת צריכה פשוט מינון יותר גבוה על מנת להגיב טוב יותר.
לגבי הזריקות את עכולה את שניהם להזריק באותו המועד.
יש לעשות הפסקה בין מחזור גירוי למישנהוא.
לא צריך בטא אם הוסת הגיע כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאישה לחוצה30/01/2011
שלום פרופ'
אני פניתי אליך בשאלה קודמת לגבי מעקב זקיקים אחרי דקפפטיל שהזרקתי ביום רביעי למחזור ופיוריגון 200 שהתחלתי אחרי שבועיים מהדקפפטיל..
אחרי 3 ימים של פיוריגון 200 לא היו זקיקים ורירית 3.
אני המשכתי שוב בפיוריגון 200 לעוד שלושה ימים (שזה יוצא 6 ימים פיוריגון) היום עשיתי בדיקת דם ואולטראסאנד ויצא רירית 4 וזקיקים בימנית 9 ובשמאלית 10, 11.
האם זה מתקדם כמו שצריך?כלומר התפתחות נורמלית גם לזקיקים וגם לרירית?
לא היה צריך להיות תגובה יותר טובה לתרופה זו אחרי מינון גבוה כזה?
אני בת 26 ללא בעיות ואחרי 5 טיפולי הזרעה וזה IVF ראשון שלי.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011מה יצא בבדיקות הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת את עזרתכםטל30/01/2011
אני ובן זוגי מקיימים יחסים ללא אמצעי מניעה . אני החלטתי להפסיק עם הגלולות לעשות הפסקה (הוא גומר לי על הבטן ) שמתי לב שהוא גומר נוזל סמיך שקוף ללא ריח . האם זה מעיד על בעיה בפוריות?? מנסיוני אני יודעת שגבר גומר נוזל לבן סמיך עם ריח חזק . מה עלי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת את עזרתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011אם זה על הבטן לא יהיה הריון.
אם זה נראה לא ברור שיעשה בדיקת זרע.
אם את מעונינת בהריון ותהרי סימן שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים המקסימים - שאלה על ביוץנ30/01/2011
שלום,
ביום ה-18 למחזור נצפו במעקב זקיקים: זקיק 23, רירית 10, ללא נוזל.
היום, היום ה-20 למחזור נאמר לי ע"י הטכנאית שהיה ביוץ. בבדיקות דם מהיום אסטרדיול E2 - 285, פרוגסטרון - 11.9. על מה מעידות התוצאות והאם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים המקסימים - שאלה על ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011היה ביוץ ביום ה 19 והרמה הגבוהה של הפרוגסטרון מאמתת זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)