מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרהפנינה30/01/2011
שלום,
בתאריך 19.1.10 נשאבו 29 ביציות הופרו 17 ובתאריך 21.1.10 הוחזרו שני עוברים (חלוקה ל 4 תאים ביום השני).
שאלתי היא לאחר השאיבה סבלתי מכאבים חזקים שנחלשו ונעלמו לחלוטין כ 4 ימים אחרי ההחזרה , האם הדבר מעיד על סיכוי לכישלון הטיפול שכן אם ההריון היה נקלט הכאבים היו מתגברים והשחלות היו גדלות ??
אני כעת ללא שום תחושות מיוחדות ושום כאבים האם הגיוני שעדיין נקלט הריון?
אשמח לתשובה , תודה רבה והמשך יום נעים!
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול30/01/2011כן, יש סיכוי להריון.
יש לבצע בדיקת דם להריון ב - 2.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחסויה30/01/2011
ביצעתי שאיבה נשאבו 9 ביציות ורק עובר אחד הופרה חד וחלק מהמעבדה נאמר הביציות לא הבשילו הרופא מיהר לבצע שאיבה - לעומת טיפול קודם 13 ביציות 7 הופרו למה הרופא מיהר מהי תגובתכם????
והאם עובר אחד בעל 4 תאים יכול להניב הריון ???
ומה אני אמורה להרגיש 4 ימים לאחר החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ' שחר קול30/01/2011עובר של 4 תאים יכול לתת הריון .
לרוב, אין תחושות חריגות 4 ימים לאחר ההחזרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה שלישיתמישהי30/01/2011
שלום,
אני אחרי הזרעה שלישית שהיתה באתריכים 16-17/1/11
כ7 ימים אחרי ההזרעה התחילו לי כאבי מחזור אינטנסיבים שליוו אותי כמעט כל היום. הכאבים נמשכו כ- 4 ימים ואז הם פסקו בהדרגה. ומזה יומיים אני לא מרגישה כאבי מחזור. לפעמים מיחושים קלים, אבל אי אפשר לקרוא לזה כאבים.
מה יכול להיות הסיבה? האם הגיוני שמחזור יגיע גם אם הכאבים פחתו ואף הפסיקו? אני בלחץ, מאחר ובהזרעות קודמות פעם ראשונה היו לי כאבי מחזור ואכן קבלתי. ובפעם אחרונה לא היו לי כאבים ובכל זאת קבלתי.
והפעם זה ממש משונה בגלל שהכאבים פסקו.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה שלישית - תגובה
פרופ' שחר קול30/01/2011יתכנו כאבים לאחר הזרעה, בעיקר אם משתמשים בגירוי שחלות.
הכאבים, או העדרם, אינם רומזים על תוצאות הטיפול.
מציע לבצע בדיקת דם מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם היום בבוקר. האם מוקד
מישהי30/01/2011מוקדם מידיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוריובלי30/01/2011
שלום רב,
אני בת 37 לאחר 2 הריונות תקינים שהסתיימו בניתוחים קיסריים. מנסה להרות מזה כשנתיים.
עברתי 6 מחזורי IUI והאחרון היה לפני כשבועיים.לא קיבלתי הורמונים במחזור האחרון אלא רק אוביטרל.
אני היום ביומיים איחור,כאשר הסימנים המוקדמים מתאימים לי כן לקבלת וסת.
יש לי כאבים (לא עזים) בבטן התחתונה וכאבי גב תחתון די חזקים.
עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות שיצאו שליליות.
המחזור שלי די מדוייק ואין לי אף פעם איחור.
האם זה יכול להיות הריון? האם זה יכול להיות הריון מחוץ לרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ' שחר קול30/01/2011כן, יתכן הריון, ולכן רצוי לבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעשיר30/01/2011
בדיקה ראשונה אחרי הימנעות 5 ימים
ריכוז תאי זרע 130 MIL
מורפולוגיה לפי קרוגר 5% צורות תקינות
אחוז תנועה כללית 43
______
עשינו בדיקה אחרי הימנעות של יומיים (לפני הזרעה ראשונה)
concentration 42 mil
total count 82 mil
motility 43%
total motile count 36.1
ואחרי השבחה: concentration 76
motility 62%
total motile cuont 28 mil
motile progressivity 55% rapid
_____
בדיקה נוספת אחרי יום וחצי הימנעות (לפני הזרעה שניה)
concentration 56 mil
total count 89.5 mil
motility 45%
total motile count 40.2
ואחרי השבחה: concentration 82 mil
motility 66%
total motile count 32 mil
motile progressivity 60% rapid
האם על סמך תוצאות אלו ניתן לומר שהזרע תקין או שיש בעיית זרע?
הבנתי מהרופא שלי שאין בעיית זרע. אז למה בכל זאת עושים השבחה? (לי יש בעיית ביוץ-פוליציסטית)
מה ההבדל בין CONCENTRATION ל TOTAL COUNT? ול MOTILITY ו TOTAL MOTILE COUNT?
תודה וסליחה על אורך השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ' שחר קול30/01/2011הזרע תקין, פרט לריבוי צורות פתולוגיות.
לא עושים "השבחה". יותר נכון - שוטפים הזרע ומכינים אותו להזרעה תוך רחמית.
גם אם הזרע תקין יש תועלת מסוימת בהליך, אם כי הנושא בוויכוח.
ריכוז כפול נפח = סה"כ הזרע.
תנועתיות - באחוזים. סה"כ הזרע בתנועה = סה"כ הזרע כפול האחוז שבתנועה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMH לבדיקת מאגר הבציותפרופ` דוד בידר30/01/2011
שלום רב מכון פועה המליץ לי לעבור בדיקת HMH לבדיקת מאגר הבציות שנשאר לי עקב שחלות עצלות.
תוצאות הבדיקה0.13 מה אומרת תוצאת בדיקה כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012ההורמון האנטימלריאני (AMH) הינו בעלחשיבות בוויסות התפתחות הזקיקים בשחלה. רמות ה AMH בדם נמצאות ביחס ישיר למספר הזקיקים שמתפתחים בשחלה. לפיכך רמות ה-AMH מצויינות להערכת הרזרבה השחלתית של האישה עם ההזדקנות של השחלות. מספר הזקיקים המתפתים הולך ופוחת, ולפיכך יורדות רמת ה- AMH .מכאן שה- AMH משמש כמדד טוב להערכת הרזרבה השחלתית או מספר הביציות שנותרו בשחלה מדד חשוב להערכת הפריון של האישה.
ה- AMH מנבא את מצב הרזרבה השחלתית ואת התגובה השחלתית, אולם אינו מנבה במדויק את הסיכוי של האישה להרות בטיפולי פריון. יתכן והדבר משקף את העובדה ש- AMH הינו יותר מדד כמותי מאשר מדד איכותי לניבוי איכותן של הביציות.
קיימת סברה שתוצאה נמוכה מאד שלAMH קשורה בסיכוי נמוך של האישה להרות אולם בפועל גם כשהרזרבה נמוכה יכולים להימצא ביציות איכותיות , במיוחד שמדובר בנשים צעירות.גם בנשים עם רמות נמוכות באופן קיצוני של AMH, ניתן להשיג שיעורי היריון ולידה סבירים, על כן אין מקום להימנע מטיפולי פריון
רמה מעל 1.0 ננוגרם למיליליטר היא תקינה ורמה מעל 3.0 ננוגרם למיליליטר מנבאת תגובה שחלתית עזה, שטיפוסית לשחלות פוליציסטיות. רמות נמוכות מ- 0.2 או 0.3 ננוגרם למיליליטר בד"כ מורות על רמות נמוכות מאד של AMH. חשוב לוודא מה הן ערכי הנורמה שנקבעו עבור המעבדה בה בוצעה הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיו כמה זמן עבר עד שענית על מה ששאלת
מרי17/11/2012זה היה הסבר מעניין רק שמאוחר מידי הרופא בהדסה נפנף עם התשובה ואמר לי שאין לי סיכוי לפי התשובה וללכת מיד לתרומת ביצית עניתי לו אתה רופא גדול ויש רופא גדול ממך בשמים ולא הקשבתי המשכתי עם ההפריות , היום לאחר 16 טיפולים ו13 הפריות אני בהריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת AMH - תגובה
פרופ' שחר קול30/01/2011משמעות התוצאה: אין טעם רב בטיפולי פריון או IVF, יש לשקול תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות תוצאה של בדיקה
rona15/11/2012מה המשמעות של תוצאה <0.16 בבדיקת AMH ?
תודה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות תוצאה של בדיקה - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/11/2012לרונה
זו תוצאה נמוכה המעידה על רזרבה שחלתיתי נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות בדיקת AMH
rona15/11/2012תודה על התשובה המהירה .מדובר בביתי בת 26 אחרי סרטן לימפומה נון הוצקינס .עברה השתלת מח עצם עצמית .המחזור חזר לאחר כשנה וחצי וכרגע כבר חצי שנה הוא סדיר .
האם יש יכולת לבצע שאיבת ביציות עם תוצאה כזו של רזרבה שחלתית ?שוב תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משמעות בדיקת AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012ההורמון האנטימלריאני (AMH) הינו בעלחשיבות בוויסות התפתחות הזקיקים בשחלה. רמות ה AMH בדם נמצאות ביחס ישיר למספר הזקיקים שמתפתחים בשחלה. לפיכך רמות ה-AMH מצויינות להערכת הרזרבה השחלתית של האישה עם ההזדקנות של השחלות. מספר הזקיקים המתפתים הולך ופוחת, ולפיכך יורדות רמת ה- AMH .מכאן שה- AMH משמש כמדד טוב להערכת הרזרבה השחלתית או מספר הביציות שנותרו בשחלה מדד חשוב להערכת הפריון של האישה.
ה- AMH מנבא את מצב הרזרבה השחלתית ואת התגובה השחלתית, אולם אינו מנבה במדויק את הסיכוי של האישה להרות בטיפולי פריון. יתכן והדבר משקף את העובדה ש- AMH הינו יותר מדד כמותי מאשר מדד איכותי לניבוי איכותן של הביציות.
קיימת סברה שתוצאה נמוכה מאד שלAMH קשורה בסיכוי נמוך של האישה להרות אולם בפועל גם כשהרזרבה נמוכה יכולים להימצא ביציות איכותיות , במיוחד שמדובר בנשים צעירות.גם בנשים עם רמות נמוכות באופן קיצוני של AMH, ניתן להשיג שיעורי היריון ולידה סבירים, על כן אין מקום להימנע מטיפולי פריון
רמה מעל 1.0 ננוגרם למיליליטר היא תקינה ורמה מעל 3.0 ננוגרם למיליליטר מנבאת תגובה שחלתית עזה, שטיפוסית לשחלות פוליציסטיות. רמות נמוכות מ- 0.2 או 0.3 ננוגרם למיליליטר בד"כ מורות על רמות נמוכות מאד של AMH. חשוב לוודא מה הן ערכי הנורמה שנקבעו עבור המעבדה בה בוצעה הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות בדיקת AMH
rona15/11/2012תודה על התשובה,שבהחלט יש בה אופטמיות .לילה טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שחלותמאי30/01/2011
שלום,
לאחר IVF, בטא חיובית. יש לי כנראה גירוי שחלות שגורם לי לכאבי גב ואגן שממש מפריעים לתפקוד ומעירים אותי באמצע הלילה.
האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל בכאבים?
האם ניתן לקחת אקמול ואם כן באיזה מינון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי שחלות - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011אפשר אקמול וזה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורנטע30/01/2011
אני בדר"כ מקבלת מחזור כל 33 ימים (כלומר, הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שישי האחרון). עשיתי אתמול בערב (מוצ"ש) בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. היום זהו היום ה-35 ועדין לא קיבלתי. האם יש צורך לבדוק בדרך נוספת? יכול להיות שאני בכל זאת בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011יש לבצע בדיקות לאסטרוגן ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לאסטרוגן ופרוגסטרון
נטע31/01/2011לשם מה הבדיקות הללו (מהן בודקות?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לאסטרוגן ופרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2011רמות ההורמונים מראות באיזה יום של המחזור החודשי את.
לפי הורמונים אלה אפשר להגיד מתי תבייצי ומתי בייצת ומתי עתיד להגיע הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי שאיבהגליה30/01/2011
עברתי שאיבה ב-16/1 החזרה הייתה ב-18/1, מתי עלי לבצע את בדיקת הבטא על מנת להוכיח הריון? ולפי התאריכים האלה מצתי תהיה הלידה?
בתודה גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/201112 יום אחרי החזרה יש לבצע הבדיקה.
לידה תהיה סביב 9 לאוקטובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש עזיםמיכל29/01/2011
שלום רב,
אני שבוע 36 הריון ראשון [IVF] יש לי מזה יומיי כאבי ראש קשים ביותר בלתי פוסקים , לקחתי כבר 6 אקמול ............ זה לא עוזר, כבר שעתיים דימומים מהאף. מה לעשות ?? האם ללכת למיון?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש עזים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011צריך דחוף לבדוק לחצי דם.
הייתי ממליץ למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם הורמונליות דחוףבת שבע29/01/2011
שלום רב,
אני בת 38.5 אמא ל- 5 ילדים, מעוניינת להיכנס להיריון ללא הצלחה, לפני שמונה חודשים הורדתי התקן רגיל, בוצעו בדיקות דם ביום השלישי למחזור להלן התוצאות.estradiol - 439.30 pmol/l
פרוגסטורון - 1.67 nmol/l
lh 7.38 iu/l
fsh8.41 iu/l
prolactin 259.70 miu/l
tsh 1.91-uiu
כמו כן בבדיקה אצל רופא, אובחן עדות לירידה ברזרבה השחלתית. יש לי מחזור סדיר.
אהד - 3 זקיקים אנטרליים מימין ו- 5 משמאל, אין נוזל באגן.
אבחנה משוער, infertility female
איני מבינה מה פירוש התוצאות, הוא מעוניין לשלוח לצילום רחם + היסטרוסקופיה עם ביופסיה, בדיקת שד ולאחר מכן התחלת טיפולי פוריות בזריקות על מנת לא לבזבז זמן, אשמח לקבל הסבר מעט וגם לשמוע דעה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם הורמונליות דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011הבדיקות שלך בסדר ואני לא יודע על סמך מה קבע במרפאה שיש לך ירידה ברזרבה.
באופן כללי הרזרבה יורדת עם הגיל אך בנתיים זה בסדר אצלך.
הייתי עושה צילום רחם כי זה יכול לעזור להריון היות והתקן יכול לעשות בעיות.
היסטרוסקופיה זה מיותר וביופסיה זה שטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע
בת שבע30/01/2011העניין הוא שהוא אמר שראה משהו רדום בשחלה
וגם בשלושת החודשים האחרונים כמות הווסת פחתה באופן משמעותי והיום יש יום או יום וחצי מלא ובשאר הימים מעט.
רציתי לדעת האם יש סיכונים גם בבדיקותמ ובטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011לא שמעתי על שחלות שמשהוא נרדם שם.
ההיסטרוסקופיה והביופסיה הן לא במקום ולא ממליץ לך לבצע.
הצילום רחם " יעיר" את השחלות ויש לי רושם שאחרי הצילום כן תהרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולכים הלאהyaaeell29/01/2011
שלום,
בת 35 נשואה פלוס אחד מהריון ספונטני. כשנה וחצי מנסים להיקלט ללא הצלחה.
צילום רחם תקין, מצב זרע סביר פלוס. ניסינו שלוש הזרעות עם איקקלומין וללא הצלחה.
אנו מוגדרים כלא-מוסברים.
הרופא שאני מטופלת אצלו דרך קופ"ח מאוחדת הורה לי לגשת למרפאת פריון של הקופה ולהתחיל הזרעות עם זריקות.
כמה שאלות:
1. האם מישהו מכיר מרפאת פריון טובה באיזור פ"ת ?
2. בהתחשב בגילי המתקדם ובכך שאני רוצה עוד שני ילדים לפחות, לא כדאי לגשת כבר ישר להפריה ? האם זה בכלל אפשרי לפסוח על שלב ההזרעות הנוספות ? חבל לי לבזבז את הזמן..
3. מה ההבדל (חוץ מהמחיר) בין מרפאת פריון של הקופה למומחה פריון פרטי?
האם הוא יכול לקצר את התהליך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
yaael30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולכים הלאה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011אנחנו בדרך כלל מטפלים בזריקות כ 3 מחזורים כי יש הריונות וגם זה מדיניות הקופה.
הייתי ממליץ לך על דר. ברורמן במאוחדת נדמה לי שמקבל בכפר סבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות מאוחדת
yaael30/01/2011תודה על תשובתך.
אני מבוטחת במאוחדת. האם יש להם מרפאות פוריות שאליהן ניתן לקבוע תור?
איפה אפשר לקבל מידע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיניות מאוחדת - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011יש מרפאת פיריון בתל אביב רחוב שפרינצק דר. לברון.
גם ברורמן מבין בזה טוב.ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון?ממי29/01/2011
החזרת עוברים היתה ב21/01/11 עד עכשיו עדין לא היה מחזור ברצוני לדעת אם איחור במחזור מראה על הריון?או שיכולה להיות סיבה אחרת לאיחור?אשמח אם תדריך אותי מתי אפשר לעשות בדיקה ביתית?חוץ מזה אני אמורה להרגיש משהו שונה אם אני בהריון?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/201112 יום אחרי החזרה יש לבצע בדיקת הריון.
זה טוב שלא הופיע וסת.
לא חייבים להיות תופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים??הילה29/01/2011
שלום רב אשמח לתשובתכם.
בת 35, עברתי 2 הריונות קליטה הירה, הריון שני יצעתי הפלה רצונית שהוביל לאוטוסקופיה ניתוחית אשר הוביל עם השנים הסתבר לסתימה בחצוצרות לפיכך לא נותרה ברירה והתחילתי טיפול הפריה ראשון כדלקמן
ב 16.1 ביצעתי שאיבה 15 זקיקים
ב 18.1 החזרה שני עוברים.
בהנחה שבעבר נקלטתי בקלות( אותו בן זוג) האם עכשיו יש סיכוי שההפריה הראשונה לא תיקלטב של הסתימה בחצצורות ??אני כל כך מודאגת היום יש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים?? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2011הסיכויים של כל טיפול דומים ואפשר להיקלט פעם ראשונה או פעם שניה אך הסעכוי לא משתנה.
מקווה שרירית הרחם בסדר ופחות חשוב החצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון בשבוע החמישימירי29/01/2011
שלום רב. בתאריך 13/01/2010 החזרתי עובר מוקפא בלסטוציסט .עברו 14 יום מאז ההחזרה .[יום חמישי הזה] .היו לי התכוציות והלכתי למיון הרופא בישר לי שאני בהריון לפי בטא בבדיקת השתן ואמר שאני בשבוע חמישי + יום . הוא עשה לי בדיקות אולטראסונד ושם לא ראה שק הריון ,הוא טוען שיכול להיות שמדובר בהריון צעיר ויכול להיות שמדובר בהפלה ויכול להיות שמדובר בהריון מחוץ לרחם .באיזה שבוע בדרכ רואים שק הריון ? האם מדובר בהריון כימי במקרה שלי ? רק מחר בצהרים יהיו לי את תוצאות הבדיקה של הבטא .השאלה שלי בנוסף האם לחזור שוב על בדיקת הדם ביום שני ?ואז לראות את העליית הבטא ? או שבאמת מדובר בהריון צעיר ולכן לא ניתן לראות שק הריון . יש לציין שאני בלי דימומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון בשבוע החמישי - תגובה
ד''ר דוד ישי29/01/2011שלום
רצוי לבדוק את רמת הבטא בדם וגם לעקוב אחר השינויי ברמה. הבדיקות האלה יכולות להבהיר את המצב. אם הבטא גבוה ומחייב לראות שק הריון ברחם , החשש מהריון מחוץ לרחם גבוה. אם רמת הבטא נמוכה והיא בירידה , סביר יותר שמדובר בהריון כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)